Gratis hotline 0800 54 45 8
 

Promt Professional 19 Multilingual Pack, English

€ 355,83 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821672
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Promt Professional 19 is een vertaler op bedrijfsniveau voor professionele, wetenschappelijke of...meer

Productinformatie "Promt Professional 19 Multilingual Pack, English"

Promt Professional 19 is een vertaler op bedrijfsniveau voor professionele, wetenschappelijke of educatieve activiteiten.

 • Snelle en nauwkeurige vertaling
 • Persoonlijk woordenboek
 • Engels vertalen in zeven verschillende talen
 • Volledige functionaliteit in offline modus
 • Individuele vertaalinstellingen
 • Vertalen van documenten in de Microsoft Office Suite XP-2016 
 • Batch-bestand vertaling 
 • VERBETERD!  De vertaalalgoritmen

Promt Professional 19 is een vertaler op bedrijfsniveau voor professionele, wetenschappelijke of educatieve activiteiten. Met Promt Professional 19 kunt u snel vertalingen van hoge kwaliteit verkrijgen van documenten, websites of e-mails. Met dit programma hoeft u geen tijd te verspillen met het zoeken naar het juiste woord in woordenboeken. U hoeft alleen maar de tekst te laden die vertaald moet worden en u krijgt een snelle en nauwkeurige vertaling. Werkt op volledige documenten of afzonderlijke woorden en zinsdelen.

 

Kenmerken

Vertaling van een tekst 

Promt Professional is bedoeld voor de snelle vertaling van technische teksten, overeenkomsten, instructies en alle andere documenten. Dankzij de bijgewerkte algoritmen en uitgebreide woordenboeken kunnen voor de meeste onderwerpen vertalingen van hoge kwaliteit worden gemaakt, zelfs zonder extra instellingen. Indien het nodig is de vertaler op specifieke bedrijfsteksten in te stellen, kan de gebruiker nieuwe woordenboeken en vertaalgeheugens creëren, en ook PROMT-woordenboekverzamelingen aanmaken.

Vertaling in elke toepassing

Vertaal een woord of een hele tekst, in de PROMT-interface of in een willekeurig programma -  met slechts één klik! Selecteer gewoon een woord of een tekstfragment, klik op een "sneltoets", en de resulterende vertaling verschijnt in een popup venster van PROMT Agent. PROMT Agent zal u helpen om snel te vertalen elke website of  bekijken informatie in documenten van elk formaat direct!

Vertaling van documenten met slechts één klik 

Vele formaten, waaronder pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, xml, msg, en html worden allemaal ondersteund.

Aanpassing voor Vertaal Kwaliteits Management

Gebruikerswoordenboeken: voeg uw eigen vertaling van termen toe en wijs uw eigen "niet vertalen" regels aan voor gepersonaliseerde vertaling.

Creatie en gebruik van vertaalgeheugens 

Door gebruik te maken van een archief van vertaalde teksten kan tijd worden bespaard bij de verwerking van gewone documenten.

Batch-bestand vertaling 

Mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te vertalen met behoud van de oorspronkelijke structuur en opmaak. Dit bespaart enorm veel tijd omdat u geen tabellen, diagrammen of afbeeldingen opnieuw hoeft te formatteren. U krijgt niet alleen een eenvoudige vertaling, maar ook een kant-en-klaar document in de moedertaal!

Sitevertaling in Internet Explorer en Mozilla Firefox 

Wilt u buitenlands nieuws lezen met een snelle vertaling? Wilt u buitenlandse sites laten vertalen? Promt Professional zal een buitenlandse site in uw taal vertalen. De vertaalfunctie is ingebouwd in de populaire browsers: Internet Explorer en Mozilla Firefox. Slechts één klik, en de site is volledig vertaald met behoud van opmaak en links.

Universeel Woordenboek 

Als u afzonderlijke woorden moet opzoeken, hebt u altijd toegang tot een woordenboek met vertaalvarianten en grammaticale hulp direct beschikbaar. U kunt uw eigen elektronische woordenboek samenstellen, voor handmatig of automatisch gebruik. Deze functie is erg handig voor iedereen die een nieuwe taal leert!

Om de basismogelijkheden van de toepassing uit te breiden, kunt u extra collecties van PROMT-domeinspecifieke woordenboeken kopen.

 

Wat is er nieuw in V19?
 • NIEUW! Vertaaltechnologieën

Versie 19 bevat bijgewerkte vertaalmodules die de kwaliteit van de vertaling van technische, wetenschappelijke en nieuwsteksten aanzienlijk verbeteren. Meer te weten komen 

 • NIEUW! Taalkundige gegevens

De inhoud van het elektronische PROMT-woordenboek is bijgewerkt. Men kan gemakkelijk vertalingen van woorden, gezette uitdrukkingen en grammaticale referentie vinden. 

 • VERBETERD!  PROMT Аgent 

Het verbeterde  PROMT Аgent werkt nu in twee modi: De enkel-venster weergave is alleen bedoeld voor het selecteren van de vertaalde tekst in toepassingen van derden, en de dubbel-venster weergave is bedoeld voor het typen van de brontekst. 

 • NIEUW! Vertaling van documenten

De nieuwe versie ondersteunt vertalingen in OpenDocument formaat (.odt, .ods). 

 • NIEUW! Talen

Het programma ondersteunt online vertaling van teksten en documenten voor 10 talen: Arabisch, Chinees, Fins, Turks, Kazachs, Japans, Hebreeuws, Koreaans, Nederlands, Hindi. Lees meer over taalparen.

 

Hoogtepunten

- Open de wereld met Promt Professional:

Promt Professional 19 levert vertalingen van hoge kwaliteit voor alle teksten, websites en correspondentie. Promt Professional bevat kant-en-klare profielen voor de meest populaire onderwerpen, waaronder reizen, sport, muziek, film en vele andere.

 

 

  - Volledige functionaliteit in offline modus:

Om te werken, heeft dit programma geen internetverbinding nodig. Installeer de vertaler op uw computer, notebook of tablet, en u kunt het programma overal en altijd gebruiken.

 
 
 
- Veiligheid en vertrouwelijkheid:
Wanneer u in een webdienst vertaalt, bestaat het risico dat u belangrijke informatie blootstelt aan het internet. Als u Promt gebruikt, zijn uw gegevens veilig omdat alle vertalingen en documentverwerking uitdrukkelijk op uw computer plaatsvinden.
 
 
 
- Elektronisch woordenboek:
 
Als u afzonderlijke woorden moet opzoeken, hebt u altijd toegang tot een woordenboek met vertaalvarianten en grammaticale hulp direct beschikbaar. U kunt uw eigen elektronische woordenboek samenstellen, voor handmatig of automatisch gebruik. Deze functie is erg handig voor iedereen die een nieuwe taal leert!
 
 
 
 - Bruikbaarheid 
 
Vertaal direct in de toepassing die u gebruikt met onze nieuwe revolutionaire PROMT Agent functie! Selecteer gewoon een woord of een tekstfragment, klik op een "sneltoets", en de resulterende vertaling verschijnt in een popup venster van PROMT Agent. PROMT Agent zal u helpen om snel te zijn op elke website of om documenten onmiddellijk te bekijken! De oorspronkelijke taal wordt automatisch bepaald.
 
 
- • Vertaal documenten met slechts één klik! (alleen in Pro-versie)
 
Promt Professional kan documenten vertalen met behoud van de oorspronkelijke structuur en opmaak. Dit bespaart enorm veel tijd omdat u geen tabellen, diagrammen of afbeeldingen opnieuw hoeft op te maken. U krijgt niet alleen een eenvoudige vertaling, maar ook een kant-en-klaar document in de moedertaal! Vele formaten, waaronder pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, xml, msg, en html worden allemaal ondersteund.
 

 - Individuele vertaalinstellingen (alleen in de Pro versie)

In de professionele versie kunt u de instellingen van uw vertaler wijzigen. U kunt de vertaling van woorden of woordcombinaties wijzigen, nieuwe uitdrukkingen aan het woordenboek toevoegen, de vertaling van eigennamen (namen van personen, organisaties, producten en plaatsen) wijzigen, en hele zinnen aan het vertaalgeheugen toevoegen, en nog veel meer.

 

 

Hoe Promt te gebruiken

Promt Professional 19 is gemakkelijk te gebruiken en uw vertaling is in enkele seconden klaar!

Vertaal uw PDF :

- Blader door uw PDF
- Kies de taal voor de vertaling
- Klik op "vertalen". In een paar seconden geniet u van de vertaling. 


 

Een persoonlijk woordenboek met 7 talen 

In het woordenboek, heb je vertaal varianten en grammaticale hulp. 

 

Promt Professional 19 vertaalt tussen de volgende talen:

 • Engels - Russisch en Russisch - Engels;
 • Engels - Duits en Duits - Engels;
 • Engels - Spaans en Spaans - Engels;
 • Engels - Portugees en Portugees - Engels;
 • Engels - Frans en Frans - Engels;
 • Engels - Italiaans en Italiaans - Engels;
Systeem Vereisten
Versie 19
Platform Vensters 2000, Vensters 7, Vensters 8, Vensters 10
 • PC-compatibele computer met Intel-processor x86 of x64 1 GHz of hoger
 • 2 GB RAM of meer

 • SVGA-monitor

 • Muis of compatibel apparaat

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Promt Professional 19 Multilingual Pack, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken