Gratis hotline 0800 2633100
 

Panda Dome Premium 2020 volledige versie ESD 1 Jaar

€ 34,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820629
 • 0726714757626
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Panda Dome Premium 2020 Als u toegang wilt hebben tot een goedkope en tegelijkertijd uiterst...meer

Productinformatie "Panda Dome Premium 2020 volledige versie ESD 1 Jaar"

Panda Dome Premium 2020

Als u toegang wilt hebben tot een goedkope en tegelijkertijd uiterst effectieve virusbescherming, dan is Panda Dome Premium 2020 de juiste keuze. De Premium versie maakt het mogelijk om de bescherming van uw eigen gegevens te combineren met de algehele beveiliging van het apparaat en uzelf te beschermen over de verschillende platformen heen. Zo kunt u uw eigen apparaten zonder veel moeite beschermen, zodat ze zonder zorgen en zonder invloeden van buitenaf kunnen worden gebruikt.

De perfecte combinatie van privacy en veiligheid

In veel toepassingen worden de bescherming van de gegevens op het apparaat en de garantie van de algemene veiligheid gescheiden. Voor een vlotte werking is het samenvoegen van deze gebieden echter van cruciaal belang om een hoog niveau van comfort te garanderen. Dit maakt het een goede keuze om Panda Dome Premium aan te schaffen en ervoor te zorgen dat de bestaande gegevens al tijdens de actieve scans beveiligd zijn.

In verband met het geïntegreerde Premium VPN kan de eigen effectieve locatie eenvoudig worden bepaald. Dit betekent dat gebruikers niet langer hun werkelijke locatie hoeven te onthullen bij het gebruik van het internet, en dat ze een groot deel van hun eigen privacy kunnen opgeven. Op deze manier is het niet moeilijk om de veiligheid voor het oproepen van de overeenkomstige inhoud te verhogen.

Premie-ondersteuning

Laat je niet meer gek maken door het onderwerp computerbeveiliging!
Met PANDA DOME PREMIUM profiteert u van een
technicus die altijd aan uw zijde
staat

als zich in uw huis IT-problemen voordoen
(of het nu gaat om routers, printers, consoles of mobiele
apparaten).

Kinderslot

Met PANDA DOME PREMIUM kunt u de
online activiteiten van uw kinderen en hun verblijfplaats controleren en
de

toegang tot
ongepaste toepassingen en inhoud blokkeren


.

Telefoon tracking

Bent u uw iPhone of Smartphone kwijt? Geen probleem: met PANDA DOME PREMIUM kunt u uw verloren of gestolen mobiele apparaat snel terugvinden.

Wachtwoordmanager

Met de PANDA DOME PREMIUM password manager hoeft u alleen maar een hoofdwachtwoord te onthouden, waarmee u met een simpele klik beveiligde toegang krijgt tot alle andere wachtwoorden.

Bescherming tegen ransomware

PANDA DOME PREMIUM beschermt uw Windows-, Android- en Mac-apparaten tegen alle soorten aanvallen, inclusief ransomware.

Optimalisatie van de prestaties

Met PANDA DOME PREMIUM kunt u voorkomen dat apparaten na verloop van tijd steeds trager worden! Optimaliseer de prestaties en de levensduur van de accu's van de apparaten, zodat ze zich weer als nieuw gaan gedragen.

Gegevensbescherming

PANDA DOME PREMIUM zorgt voor maximale gegevensbescherming
.

Voorkom identiteitsdiefstal en verlies van persoonsgegevens.

Een goede aanpak voor meer prestaties

De prestaties van de gebruikte apparatuur zijn vaak afhankelijk van de veiligheid van de bestaande systemen. Om deze reden optimaliseert het gebruik van Panda Dome Premium ook de snelheid van de systemen om sneller toegang te krijgen tot de gewenste content. Dit maakt van elk apparaat een veilig en tegelijkertijd krachtig anker voor de dagelijkse taken rondom het werk.

De talrijke functies kunnen dus ideaal worden gecombineerd, waardoor de software een echte verrijking is voor alle bestaande apparaten. Mochten er toch problemen ontstaan tijdens de implementatie, dan is er een competente technicus beschikbaar om de gebruikers bij te staan in alle aspecten van de toepassing. Samen met dit laatste kunnen bestaande problemen snel en eenvoudig worden opgelost om de effectiviteit van de veiligheidsmaatregelen te vergroten.


Nu met Panda Dome Premium om de veiligheid te vergroten

Als u zelf Panda Dome wilt kopen, vindt u een goede structuur met de vele toepassingen. Dit maakt het eenvoudig om de gewenste veiligheid op alle apparatuur te bieden en het werken een veilig proces te maken. Als u op zoek bent naar een applicatie die uw privacy effectief bevordert, is Panda Dome Premium de beste keuze. Voor een krachtige en uiterst veilige toepassing is het daarom een uitstekende beslissing om Panda Dome Premium te kopen en de veiligheid te verhogen.

Interessante feiten over het programma

 • Waarom is het de moeite waard om Panda Dome te kopen?

Met Panda Dome Premium verwachten gebruikers dat functionele software de veiligheid op alle beschikbare apparaten handhaaft. Ook de gegevensbescherming speelt hierbij een belangrijke rol en maakt het mogelijk om de veiligheid van de systemen holistisch uit te breiden.

 • Wie is de doelgroep voor beveiligingssoftware?

Een functionele software voor de veiligheid van de apparaten is altijd een goede keuze. Voor de vele apparaten op het werk en voor privé-systemen kan geschikte software aanzienlijk meer comfort bieden en de risico's effectief verminderen.

 • Welke apparaten kunnen worden beschermd?

Panda Dome Premium 2020 verbindt Windows, Apple en Android-apparaten. Dit maakt de software tot een veelzijdige toepassing die kan worden gebruikt in tal van gebieden en omgevingen voor meer digitale veiligheid in het dagelijks leven.

 • Wat wordt er gedaan voor de veiligheid van kinderen?

Panda Dome Premium heeft een geïntegreerd ouderlijk toezichtsysteem om ervoor te zorgen dat kinderen veilig en comfortabel gebruik kunnen maken van het internet. Hierdoor kunnen online activiteiten zonder problemen in beeld worden gehouden.

 • Hoe lang is de beschikbare licentie geldig?

Als u Panda Dome Premium 2020 wilt kopen, kunt u gebruik maken van een licentie die een Jaargeldig is. Dit maakt het eenvoudig om elk apparaat uitstekend te beveiligen en te vertrouwen op cross-platform gebruik.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
System: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Password Manager
eigenschappen: "Panda Dome Premium 2020 volledige versie ESD 1 Jaar"
System: Android, iOS, Linux, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Panda Dome Premium 2020 volledige versie ESD 1 Jaar"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken