Gratis hotline 0800 2633100
 
Nero Video 2020
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Nero Video 2021 Nero Video 2021
Nero Video maakt video's en diavoorstellingen in een handomdraai Voor beginners en gevorderden is Nero Video een uitgebreid softwarepakket waarmee u eenvoudig korte clips of grote filmprojecten kunt maken en bewerken. Importeer uw...
€ 44,95 *
Nero Video 2020 De videoprofessional voor iedereen Nero Video 2020 laat niets te wensen...meer

Productinformatie "Nero Video 2020"

Nero Video 2020

De videoprofessional voor iedereen

Nero Video 2020 laat niets te wensen over als het gaat om het maken van video's en diavoorstellingen eenvoudig, snel en professioneel.

Nieuw in Nero Video 2020

Nu heeft Nero Video een heleboel speciale functies voor u. Met meer dan 1000 filmthema's en effecten zijn er vrijwel geen grenzen aan uw creativiteit. Ontdek vandaag nog de voordelen van Nero Video 2019.

Functioneel overzicht

Beheer
Aan de slag: Breng uw video's en beeldbestanden van mobiele apparaten, externe harde schijven, USB-sticks, camcorders en HD- en 4K-camera's naar uw computer en sla ze op in uw Nero MediaHome-mediabibliotheek met informatie zoals datum, locatie en mensen in uw foto voor verdere bewerking. Nu kunt u ook razendsnel uw films en tv-series archiveren en bekijken. Filmtitels en posters worden automatisch aangemaakt. Nu helemaal nieuw: Ga naar uw "OneDrive" online bestanden (Files On Demand) en download uw foto's, video's en muziek alleen als u ze nodig heeft in uw project. Dit bespaart u veel opslagruimte op uw PC.

Creëer
Zet uw opnames in de kijker: met 1-Click Video Story maakt u in een handomdraai perfecte films en diavoorstellingen. Compleet met muziek, effecten, in- en uitgang, kunt u uw films razendsnel delen. Leg uw publiek vast met expres- of geavanceerde videobewerking met tal van effecten, zoals tilt shift, oude film, slow motion, titels, overgangen, audiofilters, keyframe-animaties en nog veel meer. Met de nieuwe 1-Click Bar Remover kunt u uw foto's en video's op hun best laten lijken en ze klaar maken voor het grote scherm.

Sjablonen
Maak eenvoudig en snel professionele video's: Met meer dan 1000 filmsjablonen en andere effecten kunt u uw video's een zeer persoonlijk tintje geven. Met de nieuwe verschillende filmsjablonen inclusief effect dropzone maken ze automatisch hun eigen persoonlijke films over onderwerpen als familie, feestjes, kinderen, reizen, actie en meer. Zwarte balken in breedbeeld TV behoren nu tot het verleden. Zelfs staande video's en foto's van uw smartphone kunnen eenvoudig worden geïmporteerd als verticale video, bewerkt en perfect geënsceneerd dankzij verticale videosjablonen.

Exporteren & Verbranden
Beste films voor tevreden kijkers: Nero Video 2019 doet ook geen concessies als het gaat om de keuze van het formaat. Bewerk films in de hoogste kwaliteit in 4K, Full HD en SD. Zelfs het exporteren van individuele scènes uit lange films in één keer. Geef uw DVD-Video™ en Blu-ray Discs™ de finishing touch met een verscheidenheid aan hoogwaardige schijfmenu's over uiteenlopende onderwerpen. Gebruik vervolgens Nero CoverDesigner om uw schijfcovers naar uw smaak te ontwerpen en speel uw videoschijf professioneel af met menu en hoofdstukkeuze op uw dvd- en Blu-ray-speler in uw woonkamer.

Streaming
Maak van uw woonkamer een bioscoop met de Oscarwinnende streamingmogelijkheden van Nero Video 2019. Diavoorstellingen of video's op uw TV, muziek uit uw mediabibliotheek op uw smartphone, video's op uw tablet? Allemaal mogelijk met de gratis Nero Streaming Player app. Met de WiFi+Transfer app, ook gratis, kunt u uw video's en foto's draadloos overzetten van uw mobiele apparaat naar uw PC en vice versa. Beide apps zijn beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen.

Speel het af
wanneer het de beste tijd is: Of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is, speel audio- en videobestanden af in verschillende formaten wanneer je maar wilt. Het afspelen van foto's, elegante diavoorstellingen, video-dvd's en 4K/Ultra HD-video's is nu nog eenvoudiger. U kunt ook eenvoudig uw archief van films en tv-series beheren en afspelen, net zoals u dat in prime time zou doen.

Systeemvereisten:

Minimum systeemvereisten voor Nero Video 2020

 • Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional of Ultimate (32/64 bit), Windows® 8 (32/64 bit), Windows® 8.1 met april 2014 Update (32/64 bit), Windows® 10 (32/64 bit)
 • 2 GHz AMD of Intel® processor
 • 1 GB RAM
 • Voor het bewerken en maken van SD-video's: AMD- of Intel®-processor met 2 GHz, 1 GB RAM.
 • Voor het bewerken en maken van HD-video's: 2 GHz AMD of Intel® processor, 1 GB RAM.
 • 5 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de standaardinstallatie van alle componenten (inclusief sjablonen, inhoud en tijdelijke schijfruimte)
 • Microsoft® DirectX® 9.0-geschikte grafische kaart met 3D-versnelling, 16-bits kleur en minimaal 128 MB videogeheugen (32-bits kleur, True Color, 256 MB gereserveerd video-RAM, en ondersteuning voor Shader Model 3.0 aanbevolen)
 • Opneembare of herschrijfbare CD-, DVD- of Blu-ray Disc drive voor het branden en maken van video's
 • DirectX® 9.0c Revisie 30 (augustus 2006)
 • Windows Media® Player 9
 • Vereiste onderdelen van derden, zoals Microsoft Windows® Installer 4.5, Microsoft .NET® 4, Microsoft® DirectX® of Adobe Flash, worden met het product meegeleverd of, indien niet meegeleverd, automatisch gedownload.
 • Voor sommige diensten is een internetverbinding nodig
 • Een internetverbinding kan nodig zijn om het serienummer te controleren bij het gebruik van bepaalde functies. De kosten van de internetverbinding zijn voor rekening van de gebruiker.
 • Streaming-functies kunnen een online update nodig hebben
 • Nero Video Manual App: Android 4.0 en hoger, iOS 6.0 en hoger
 • Nero MediaHome Manual App: Android 4.0 en hoger, iOS 6.0 en hoger
 • Nero MediaHome Receiver App: Android 4.0 en hoger, iOS 6.0 en hoger
 • Nero Streaming Player en WiFi+Transfer App: Android 4.4 of hoger, iOS 9.0 of hoger; voor 'Play from PC' Nero MediaHome 1.32.2700 of hoger
 • Streaming naar Nero Streaming Player en Nero MediaHome Receiver vereist Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional of Ultimate (32/64 bit), Windows® 8 (32/64 bit), Windows® 8.1 (32/64 bit) of Windows® 10 (32/64 bit).
 • Streaming in de hoogste resolutie vereist Intel Haswell (i7-4770 of hoger). Het wordt aanbevolen om de streaming-instelling in de automatische modus te laten staan. Als het streamen in de hoogste resolutie problemen met de systeemprestaties veroorzaakt, gebruik dan gewoon een lagere kwaliteitsinstelling.
 • Informatie over verdere vereisten is te vinden op www.nero.com.

Hint:

 • Op 64-bits besturingssystemen draaien toepassingen in de 32-bits emulatiemodus.
 • Om het product correct te laten functioneren, moeten de apparaten correct worden geïnstalleerd en door het besturingssysteem worden herkend.
 • Het wordt sterk aanbevolen om de nieuwste WHQL gecertificeerde apparaatstuurprogramma's te installeren.
 • Voor het opzetten van de mediatoegangsserverfunctie is een PC nodig die is aangesloten op een lokaal netwerk.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nero Video 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken