Gratis hotline 0800 2633100
 
Nero BackItUp 2020

Nero BackItUp 2020

€ 29,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820428
 • P26435-01
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Nero BackItUp 2020   Geruststellende veiligheid Nero BackItUp 2020 Maak snel...meer

Productinformatie "Nero BackItUp 2020"

Nero BackItUp 2020

 

Geruststellende veiligheid

Nero BackItUp 2020
Maak snel en eenvoudig een back-up van uw waardevolle gegevens op externe harde schijven of optische media en nu zelfs in uw cloud.

Nieuw in Nero BackItUp 2020
Wat u nodig heeft is een betrouwbare pc-back-up voor uw geliefde en onvervangbare bestanden. Gebruik nu Nero BackItUp om alle geheugens op uw PC of laptop te beschermen: Maak automatisch een back-up van uw bestanden naar 3 bestemmingen, zoals een USB-harde schijf. U hoeft maar op één knop te klikken om uw back-up in te stellen.

 

Functioneel overzicht

Uw back-ups volledig automatiseren
Ontspan je nu, wetende dat je bestanden beschermd zijn: Maak dagelijks, wekelijks, maandelijks of wanneer u maar wilt een back-up van uw bestanden! Stel gewoon een tijd en datum in. U kunt zelfs een continue back-up instellen, zodat Nero BackItUp voortdurend nieuwe bestanden beschermt terwijl u gegevens bijwerkt.

 

Meerdere doelen
Maak lokaal een back-up van uw gegevens op een extra harde schijf of een externe USB-stick; of sla ze op het NAS-systeem op - de keuze is aan u! Hoe dan ook, ons product zal u helpen om op een betrouwbare manier twee keer een back-up te maken van uw bestanden. Nu kunt u ook een back-up maken van uw bestanden met behulp van uw OneDrive en Google Drive cloud-opslagapparaten. Natuurlijk kunnen de gegevens ook op deze manier online worden hersteld. Dus nu kunt u overal een back-up maken en herstellen met Nero BackItUp.

Versiebeheer
In tegenstelling tot andere diensten die alleen de meest actuele versie van een bestand opslaan, maakt Nero BackItUp zelfs back-ups van oudere versies die u wilt beschermen. Als u een bestand wijzigt, worden alle oudere versies lokaal bewaard. Dus zelfs als u uw bestand verwijdert of beschadigd raakt, is het altijd te herstellen!

Encryptie en compressie
U kunt er zeker van zijn dat uw bestanden veilig worden opgeslagen met hardwareversnelde AES 256-bits encryptie. En met ons slimme compressie-algoritme kunt u zelfs wat ruimte besparen wanneer u uw bestanden op de USB-harde schijf opslaat.

 

Nu ook voor Android! Nero BackItUp App
Sluit uw Android-telefoon aan op uw computer via QR Code of AirLink - onze nieuwste technologie die het eenvoudig terugvinden en verbinden garandeert en het back-upproces voor u nog handiger maakt!

Minimum systeemvereisten

besturingssysteem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Vereist werkgeheugen::
min. 1000 MB
Benodigde opslagruimte op de harde schijf:
min. 1000 MB
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1024x768
Diversen:
Internetverbinding vereist voor het downloaden en activeren!

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nero BackItUp 2020"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken