Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Visual Studio 2019 Professional

Microsoft Visual Studio 2019 Professional

€ 299,91 * € 537,89 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820490
 • C5E-01380
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Visual Studio 2019 Professional Met Visual Studio richt Microsoft zich specifiek...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Visual Studio 2019 Professional


Met Visual Studio richt Microsoft zich specifiek op softwareontwikkelaars en kleinere teams. Naast het maken van complexe 32 of 64 bit programma's is deze geïntegreerde ontwikkelomgeving ook geschikt voor kleine nuttige hulpmiddelen. Dit stelt bedrijven in staat om hun eigen applicaties en apps te ontwikkelen, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de klantenbinding of een cloudapplicatie.

Dat Visual Studio een stabiele en efficiënte ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van programma's blijkt uit de beschikbaarheid op lange termijn. Dit product is sinds 1997 beschikbaar voor softwareontwikkelaars en bij elke versie zijn nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd. Visual Studio 2019 Professional ondersteunt ontwikkelaars ook met tal van nieuwe functies. Het ontwikkelplatform is beschikbaar voor Windows en MacOS.

In het volgende zullen we u laten zien welke eisen nodig zijn en welke voordelen uw bedrijf kan behalen door gebruik te maken van de ontwikkelomgeving.

 

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: Code-ontwikkeling voor App en Web


In de huidige versie is een van de speerpunten de ontwikkeling van Windows apps en mobiele applicaties voor:

 • iOS
 • Android
 • Windows PhoneWindows-apps werden voor het eerst geïntroduceerd met Windows 8 en worden gebruikt voor optimalisatie via het aanraakscherm.

Visual Studio 2019 Professional ondersteunt de volgende programmeertalen1:

 • C++
 • C# en F#
 • Visuele basis
 • JavaScript, HTML en CSS voor webontwikkelingDoor het leveren van de tools voor webontwikkeling kunnen complexe webservices en dynamische websites worden gecreëerd, zoals een online winkel of programma's voor het aansluiten van een thuiskantoor. Met de ondersteuning van de talen op hoog niveau is ook de ontwikkeling van spellen met Visual Studio mogelijk.

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: De redactie van Visual Studio


Voor elke programmeertaal biedt het platform een aparte code-editor. Interessant is de op de cursor gebaseerde hulp. Als een code-instructie niet uniek is of verkeerd is gespeld, wordt dit als een fout weergegeven. Door het aanleveren van de redactie kunnen er parallelle applicaties worden gemaakt.

Iedereen die een programmacode schrijft, zal deze tijdens de ontwikkeling willen testen. Hier biedt Visual Studio tal van tools voor het debuggen en worden fouten direct weergegeven. Ook de ontwikkeling van een project door een team wordt sterk ondersteund.

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: Code-analyse


Bij omvangrijke ontwikkelingsprojecten sluipt er altijd een fout binnen. Met de in Visual Studio geïntegreerde code-analyse biedt het ontwikkelplatform de volgende mogelijkheden:

 • C en C++ analyse en meting van de complexiteit van de code
 • Analyse-instrumenten voor beheerde code van de programmeertalen C# en Visual Basic

 

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: Extensies voor Azuurblauwe en SQL-databases


Visual Studio 2019 maakt het eenvoudig om met behulp van een toolset cloud-enabled apps voor Azure te maken. De Cloud Explorer toont het programmeerteam alle beschikbare Azuurblauwe middelen van de ingelogde accounts.

De Server Explorer geeft een overzicht van alle beschikbare database-objecten in een ingelogd netwerk. De opgesomde databases kunnen worden bewerkt en query's via SQL-script zijn ook mogelijk.

 

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: Assistentie en ondersteuning


Een grote community heeft zich ontwikkeld rond programmaontwikkeling met Visual Studio, dat sterk wordt ondersteund door Microsoft. Er zijn uitgebreide boeken en dossiers beschikbaar voor uw eigen bijscholing, waarbij geen enkele vraag onbeantwoord blijft. Op onregelmatige tijdstippen organiseert Microsoft gratis webinars en workshops.

 

Als u bij ons een Microsoft Visual Studio 2019 bestelt, is het volgende bij de levering inbegrepen:

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Visual Studio Professional 2019
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

 

Microsoft Visual Studio 2019 Professional: Conclusie


De ondersteuning van softwareontwikkelaars heeft een lange traditie bij Microsoft. Visual Studio 2019 Professional weerspiegelt dit op een eersteklas manier. Met de continue ontwikkeling krijgen programmeurs een van de krachtigste platforms. Toekomstgerichte programma's worden samen met Visual Studio ontwikkeld en gepubliceerd. Of het nu gaat om een smartphone, een bedrijfsnetwerk of een game-applicatie.

Visual Studio 2019 is geschikt voor elke code-ontwikkelaar.

1
C++ maakt programmeren dicht bij de machine mogelijk en hoog in abstractie
C# is een object georiënteerde programmeertaal, ontwikkeld door Microsoft
F# is mede ontwikkeld door Microsoft en de focus ligt op toepassingen voor het .NET framework.

 

eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2012
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
2019
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Waar kan ik Microsoft Visual Studio 2019 online bestellen?
U kunt Microsoft Visual Studio 2019 bestellen bij Blitzhandel24. U kunt de software snel en eenvoudig downloaden of per post laten versturen via USB. Al onze software is virusvrij en staat op onze eigen servers, die we continu en op een hoog niveau onderhouden.
Wat zijn de voordelen van Microsoft Visual Studio 2019?
Deze software is voorzien van verbeterde debug-tools, code-navigatie, IntelliSense, herontwerp en codehints. Dit bespaart u effectief tijd en moeite. De talrijke nieuwe functies die Microsoft heeft ontwikkeld, hebben sindsdien tal van gebruikers overtuigd. Bij ons kunt u de populaire ontwikkelingssoftware legaal en met alle licenties kopen en downloaden.
Wat is er inbegrepen bij Blitzhandel 24 als je Visual Studio 2019 online koopt?
Als u Microsoft Visual Studio 2019 online bij Blitzhandel24 bestelt, ontvangt u de originele productsleutel om de software online te activeren. U ontvangt ook instructies voor een eenvoudige installatie. Aangezien wij de download volledig legaal aanbieden, ontvangt u ook een factuur op uw naam inclusief BTW.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows Server 2012
Windows Server 2016
Windows Server 2019
Jaar:
2019
Office-Toepassingen:
Visual Studio
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"
27 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Vielen Dank, Alles bestens angekommen und erhalten!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken