Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Publisher 2021

Microsoft Publisher 2021

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821990
 • DG7GMGF0D7FQ:0002
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Publisher 2021 - ideaal voor individuele publicaties Met Microsoft Publisher 2021...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2021"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Publisher 2021 - ideaal voor individuele publicaties

Met Microsoft Publisher 2021 staat uw creativiteit in het middelpunt. Voor uw eigen publicaties beschikt u over vele interessante hulpmiddelen, die met de nieuwe versie nog eens merkbaar zijn uitgebreid. Als het gaat om het plannen en ontwerpen van uw eigen werken, is Microsoft Publisher 2021 dus de beste keuze. U kunt de gewenste sleutel hier bij ons kopen, zodat u altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt. Wij zullen u graag op deze manier helpen.

Microsoft Publisher 2021

Creatieve impulsen voor het creëren van nieuwe documenten

Vooral op het gebied van productpresentatie en marketing geeft Publisher u precies de juiste impulsen. Als moderne en waardevolle lay-outs belangrijk voor u zijn, zullen de vele opties voor het ontwerp precies de juiste aanpak zijn. Met de nieuwe Microsoft Publisher 2021 zijn daarom ook veel functies en lay-outs toegevoegd om uw projecten verder te vereenvoudigen.

Zelfs het toevoegen van compacte teksten, individuele slogans en grafieken is met Publisher altijd mogelijk. Op die manier wordt u optimaal ondersteund in uw creativiteit en kunt u uw publicaties op een gestructureerde en holistische manier plannen. Het doel van de praktische software is om drukklare resultaten te produceren en zelf te profiteren van aantrekkelijke ontwerpen. Het is niet zonder reden dat Microsoft Publisher 2021 een belangrijke basis aan het worden is voor veel nieuwe ontwerpen in veel bedrijven.

Hoe Publisher 2021 verschilt van zijn voorganger

Een blik op de vorige versie laat zien hoezeer Microsoft Publisher 2021 in de loop der jaren is veranderd. De nieuwste versie zit weer vol met diverse extra mogelijkheden en goede benaderingen om uw creativiteit uit te breiden. De volgende voordelen zijn daarom een goede stimulans om de nieuwe Microsoft Publisher 2021 voor uzelf hier bij ons te willen kopen.

 • Nieuw ontwerp: volledig in de stijl van het gloednieuwe Office 2021 en Windows 11
 • Donkere modus: alle nieuwe Office-toepassingen worden in een donkerder kleur weergegeven
 • Prestaties: Aanzienlijk kortere laadtijden voor efficiëntere werking
 • Stabiliteit: vermijding van spontane crashes als garantie voor gegevensbeveiliging
 • Verscheidenheid: nieuwe lay-outs en spannende opties voor een stijlvol programma

Met de nieuwe inhoud en functies is Microsoft Publisher 2021 nog flexibeler dan voorheen. Indien u specifiek geïnteresseerd bent in geoptimaliseerde lay-outs voor uw projecten, is de beste oplossing de afzonderlijke aankoop van Publisher. Als alternatief kunt u natuurlijk ook de sleutels voor Microsoft Office 2021 hier bij ons kopen. Op deze manier ontvangt u Microsoft Publisher 2021, evenals de vele andere praktische apps. Dit maakt het gemakkelijk om voor een meer productieve aanpak te zorgen.

Microsoft Publisher 2021

Eenvoud, intuïtie en professionele bediening

Vooral de koppeling met Windows 11 maakt de nieuwe versie tot een goede aanvulling. Door de merkbare verbetering op het gebied van gegevensbeveiliging zijn bestanden via Publisher natuurlijk ook veel beter beschermd. Zo dragen de vele verbeteringen bij tot meer digitale productiviteit en wordt het een perfecte plaats om naartoe te gaan. Dus waarom zou u niet kiezen voor een toekomstbestendige software, zelfs met Microsoft Publisher 2021, om nieuwe ontwerpen gemakkelijker te realiseren?

In combinatie met de praktische ontwerpen en indelingen is het niet moeilijk om met een paar muisklikken naar de juiste plaats te navigeren. Bijkomende verbeteringen, zoals de sleep-en neerzetfunctie, vereenvoudigen ook de integratie van afbeeldingen en andere externe bronnen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uw eigen sjabloon te maken voor nieuwe projecten en altijd te werken aan productieve ontwerpen.

Microsoft Publisher 2021 nu kopen

Wilt u nu zelf uw Publisher-versie bijwerken? Dan is Microsoft Publisher 2021 de beste keuze voor u. De nieuwe lay-outs en functies zoals Dark Mode maken het nog gemakkelijker om aan te passen aan uw individuele wensen en behoeften. Zo kunt u precies plannen wat belangrijk is bij het gebruik van uw diverse hulpmiddelen. Als u ook Microsoft Publisher 2021 wilt kopen, bent u hier aan het juiste adres.

 

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem

 • Windows 10
 • Windows 11

Hardware-eisen

Microsoft Windows - Dual Core Processor - 1.1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB

Bijkomende vereisten

Internetaansluiting

eigenschappen: "Microsoft Publisher 2021"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2021
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2021"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 10
Windows 11
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2021
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken