Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Publisher 2010 günstig kaufen

Microsoft Publisher 2010

€ 20,29 * € 30,49 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820060
 • 543-01502
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Microsoft Publisher 2010 helpt u bij het creëren, aanpassen en publiceren van een breed...meer

Productinformatie "Microsoft Publisher 2010"


Microsoft Publisher 2010 helpt u bij het creëren, aanpassen en publiceren van een breed scala aan publicaties en marketingmateriaal van professionele kwaliteit. Met Publisher 2010 kunt u uw boodschap gemakkelijk en met een grote verscheidenheid aan publicatietypen overbrengen, waardoor u tijd en geld bespaart. Of u nu brochures, tijdschriften, ansichtkaarten, wenskaarten of e-mail nieuwsbrieven wilt maken, u krijgt hoogwaardige resultaten zonder dat u enige kennis van grafische vormgeving hoeft te hebben. Met Publisher 2010 kunt u ervoor zorgen dat zelfs de eerste poging een succes wordt en uw publiek overtuigen met kwaliteit.

Kenmerken in Microsoft Publisher 2010

 • Het bewerken van meerdere afbeeldingen is veel eenvoudiger in Publisher 2010 met een speciale kolom in het ontwerpgebied.
 • Via drag & drop kunt u snel en intuïtief bestaande afbeeldingen vervangen.
 • Talrijke nieuwe beeldeffecten - zoals het invoegen van schaduwen, gloei-effecten, 3D-effecten of reflecties - verbeteren dit desktop publishing programma nog verder.
 • In Publisher 2010 kunt u met een paar muisklikken schaduwen, reflecties of schuine kanten aan bestaande tekst toevoegen.
 • Gebruikt u een online fotoservice om uw ontwerpen af te drukken? Met Microsoft Publisher 2010 kunt u uw voltooide publicaties ook in JPG-formaat opslaan, zodat u ze gemakkelijk kunt doorsturen naar uw voorkeursaanbieder.

Bewerk afbeeldingen direct in het desktop publishing programma

Ingevoerde afbeeldingen kunnen met veel moeite worden bewerkt in Publisher 2010: Wijzig bijvoorbeeld de tint of de kleurintensiteit van bestaande afbeeldingen, snijd beelden bij tot het gewenste formaat en rek ze uit of roteer ze met een paar klikken. U bent tevreden met uw ontwerp en wilt uw ontwerp delen met vrienden of collega's? Voeg adressen voor een seriële e-mail direct toe in dit krachtige desktop publishing programma zonder dat u de omweg via andere e-mailtoepassingen hoeft te nemen!

Personaliseer ontwerpen met Publisher 2010

MS Publisher 2010 helpt u om de gewenste doelgroep beter, persoonlijker en sneller te bereiken. Namen, foto's of zelfs weblinks worden voor uw uitzendingen in Publisher 2010 met een muisklik gepersonaliseerd, zodat u elke geadresseerde persoonlijk kunt aanspreken, ook al heeft u brochures voor een groot aantal personen. De lay-out is bijna identiek aan zijn voorganger, zodat u met behulp van bekende hulpmiddelen veel betere ontwerpen kunt maken.

Met zijn uitgebreide ontwerp- en afdrukmogelijkheden houdt dit desktop publishing programma ook rekening met uw behoeften: hoogwaardige opties voor de uiteindelijke afdruk zijn beschikbaar in Microsoft Publisher 2010, evenals eenvoudigere ontwerp- en afdrukopties die mogelijk geschikt zijn voor verjaardagsuitnodigingen. Uiteindelijk is MS Publisher 2010 een persoonlijke, zeer krachtige tool die u helpt bij het maken van hoogwaardige ontwerpen - en deze op te slaan en te gebruiken als e-mail, PDF-bestand of zelfs XPS-bestand.

Deze variant van MS Publisher 2010 is een productsleutel voor precies één werkplek. Het aanbod is dus ideaal voor zowel particuliere gebruikers als voor zelfstandigen en freelancers of kleine kantoren die zich willen overtuigen van de voordelen van de toepassing.

 

Leveringsomvang:

- Originele licentiesleutel voor telefoon/online activering van Microsoft Publisher 2010, 1PC volledige versie, geen abonnement
- Gecontroleerde high-speed download link om de software snel & veilig te verkrijgen, of het kan direct worden gedownload van Microsoft.
- factuur met gedeclareerde BTW
- Instructies voor een eenvoudige installatie.


 

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Systeemvereisten:

- Computer en processor: x86/x64-processor met minstens 1 GHz en SSE2-instructieset
- Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies
- Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
- Beeldscherm: monitor met 1.366 × 768 resolutie
- Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows Server 2008 R2, en .NET Framework 3,5
- Graphics: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2010"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2010
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Publisher 2010"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Office-toepassingen:
Publisher
Jaar:
2010
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Publisher 2010"
26 okt. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken