Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Project Professional 2007

Microsoft Project Professional 2007

€ 81,29 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822163
 • 0882224156776
 • Levenslang
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
In een competitieve, resultaatgerichte en ideeënrijke omgeving is het starten en afronden van...meer

Productinformatie "Microsoft Project Professional 2007"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

In een competitieve, resultaatgerichte en ideeënrijke omgeving is het starten en afronden van projecten die resultaat opleveren van cruciaal belang. Microsoft Office Project 2007 Professional helpt je je middelen te organiseren en alle processen te gebruiken om ideeën, doelen en projecties uit te voeren en te communiceren.

Microsoft Office Project Professional 2007 bevat alle functies van Office Project Standard 2007, plus, in combinatie met Microsoft Office Project Server 2007, functies voor projectbeheer in samenwerkingsverbanden. Volg en analyseer projecten effectief en krijg een beter overzicht van het tijdschema en de impact van wijzigingen. Profiteer van betere financiële controle en uitgebreidere analyse.

Office Project Professional 2007 biedt robuuste project management tools met de juiste mix van gebruiksgemak, kracht en flexibiliteit om werknemers in staat te stellen projecten efficiënter en effectiever te beheren. Klanten kunnen projectwerk, schema's en financiën doeltreffender beheren. Door integratie met vertrouwde Microsoft Office programma's, krachtige rapporten, geleide planning en flexibele hulpmiddelen, kunnen projectteams meer op elkaar afgestemd en productiever worden. Voor geavanceerde projectbeheer- en samenwerkingsbehoeften kan Office Project Professional 2007 verbonden worden met Project Server 2007 en bevat het alle standalone functies die in Office Project Standard 2007 worden aangeboden. Met aangepaste maatstaven kun je gegevens bijhouden die voor je project van belang zijn - Percentage voltooid, budget vs. werkelijk, verdiende waarde en meer Volg de projectprestaties over de hele duur van het project door projectmomenten op te slaan in tot 11 basislijnen Pas de software aan je behoeften aan - Kies aangepaste weergavepanelen; wijzig werkbalken, formules, grafische indicatoren en rapporten; gebruik XML, Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) en Component Object Model (COM) add-ins om het delen van gegevens en het maken van aangepaste oplossingen te vergemakkelijken

Projectplannen begrijpen en controleren met Microsoft Office Project Professional 2007

Project 2007 helpt je projecten effectief te volgen en te analyseren met een beter inzicht in het tijdschema en de impact van wijzigingen, terwijl je profiteert van een betere financiële controle en uitgebreidere analyses. Deze toepassing biedt nu de mogelijkheid om snel factoren op te sporen die taakgegevens beïnvloeden en gemakkelijk de oorzaak van problemen te vinden. Met name de verbeterde taakstuurprogramma's helpen je de factor te bepalen die de startdatum van een taak beïnvloedt (b.v. taakafhankelijkheid, kalenderrestricties, planning of vakantietijd), zodat je een keten van factoren kunt traceren om de oorzaak van een bepaalde vertraging te vinden. Project 2007 markeert ook automatisch alle items die door recente veranderingen vertraging hebben opgelopen. Je kunt zelfs taken of groepen taken vanuit macro's ongedaan maken, zodat je meerdere "wat als" scenario's kunt testen om de gevolgen van elke beslissing bij verandering van de projectomvang volledig te begrijpen.

Projectinformatie doeltreffend overbrengen en presenteren

Project Standard 2007 biedt krachtige planning en geavanceerde functies om je te helpen je projecten beter te organiseren. Gemakkelijk informatie rapporteren en communiceren in verschillende formaten, afhankelijk van de behoeften van de belanghebbenden. Nieuwe hefboomgrafieken en grafieken trekken de aandacht dankzij de Visual Reports functie, die Excel en Visio Professional gebruikt om PivotTable weergaven, grafieken en diagrammen te maken op basis van Project gegevens. Je kunt ook de achtergrondkleur van een cel of rij veranderen met Background Cell Highlighting. Geef cellen een schaduw, zoals in Excel, om extra betekenis over te brengen. Bovendien kan elke gebruiker gemakkelijk eigen rapportsjablonen definiëren en ze delen met andere Project gebruikers.

Flexibele project tracering

Project 2007 biedt flexibele project tracering en analyse door je te helpen projectspecifieke metrieken te berekenen en bij te houden door aangepaste velden te definiëren op basis van je eigen formules. En om je op koers te houden kunnen grafische indicatoren je waarschuwen wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Verbeterde weergaven en delen

Met nieuwe verbeteringen aan de kalenderinterface en de toevoeging van 3D Ganttbalken, kun je met Project 2007 nog krachtiger rapporten maken. Als het tijd is om te delen, gebruik je Microsoft Windows SharePoint Services werkruimten (Microsoft Windows Server 2003 of later vereist) geïntegreerd met het Project Guide taakvenster, een interactieve stap-voor-stap gids die je helpt bij het opzetten van projecten, het beheren van taken en middelen, het bijhouden van de status en het maken van projectrapporten.

Systeemeisen

Processor: 500 MHz of hoger
Hoofdgeheugen: ten minste 256 MB
Besturingssysteem: Microsoft Windows XP Service Pack (SP) 2 of hoger
Scherm: 1024x768 of hoger wordt aanbevolen
Loopwerk: CD of DVD loopwerk

eigenschappen: "Microsoft Project Professional 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-Toepassingen:
Project
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project Professional 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-Toepassingen:
Project
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project Professional 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken