Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Microsoft Project Professional 2007

Microsoft Project Professional 2007

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822163
 • 0882224156776
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
In een competitieve, resultaatgerichte en ideeënrijke omgeving is het starten en afronden van...meer

Productinformatie "Microsoft Project Professional 2007"

In een competitieve, resultaatgerichte en ideeënrijke omgeving is het starten en afronden van projecten die resultaat opleveren van cruciaal belang. Microsoft Office Project 2007 Professional helpt je je middelen te organiseren en alle processen te gebruiken om ideeën, doelen en projecties uit te voeren en te communiceren.

Microsoft Office Project Professional 2007 bevat alle functies van Office Project Standard 2007, plus, in combinatie met Microsoft Office Project Server 2007, functies voor projectbeheer in samenwerkingsverbanden. Volg en analyseer projecten effectief en krijg een beter overzicht van het tijdschema en de impact van wijzigingen. Profiteer van betere financiële controle en uitgebreidere analyse.

Office Project Professional 2007 biedt robuuste project management tools met de juiste mix van gebruiksgemak, kracht en flexibiliteit om werknemers in staat te stellen projecten efficiënter en effectiever te beheren. Klanten kunnen projectwerk, schema's en financiën doeltreffender beheren. Door integratie met vertrouwde Microsoft Office programma's, krachtige rapporten, geleide planning en flexibele hulpmiddelen, kunnen projectteams meer op elkaar afgestemd en productiever worden. Voor geavanceerde projectbeheer- en samenwerkingsbehoeften kan Office Project Professional 2007 verbonden worden met Project Server 2007 en bevat het alle standalone functies die in Office Project Standard 2007 worden aangeboden. Met aangepaste maatstaven kun je gegevens bijhouden die voor je project van belang zijn - Percentage voltooid, budget vs. werkelijk, verdiende waarde en meer Volg de projectprestaties over de hele duur van het project door projectmomenten op te slaan in tot 11 basislijnen Pas de software aan je behoeften aan - Kies aangepaste weergavepanelen; wijzig werkbalken, formules, grafische indicatoren en rapporten; gebruik XML, Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) en Component Object Model (COM) add-ins om het delen van gegevens en het maken van aangepaste oplossingen te vergemakkelijken

Projectplannen begrijpen en controleren met Microsoft Office Project Professional 2007

Project 2007 helpt je projecten effectief te volgen en te analyseren met een beter inzicht in het tijdschema en de impact van wijzigingen, terwijl je profiteert van een betere financiële controle en uitgebreidere analyses. Deze toepassing biedt nu de mogelijkheid om snel factoren op te sporen die taakgegevens beïnvloeden en gemakkelijk de oorzaak van problemen te vinden. Met name de verbeterde taakstuurprogramma's helpen je de factor te bepalen die de startdatum van een taak beïnvloedt (b.v. taakafhankelijkheid, kalenderrestricties, planning of vakantietijd), zodat je een keten van factoren kunt traceren om de oorzaak van een bepaalde vertraging te vinden. Project 2007 markeert ook automatisch alle items die door recente veranderingen vertraging hebben opgelopen. Je kunt zelfs taken of groepen taken vanuit macro's ongedaan maken, zodat je meerdere "wat als" scenario's kunt testen om de gevolgen van elke beslissing bij verandering van de projectomvang volledig te begrijpen.

Projectinformatie doeltreffend overbrengen en presenteren

Project Standard 2007 biedt krachtige planning en geavanceerde functies om je te helpen je projecten beter te organiseren. Gemakkelijk informatie rapporteren en communiceren in verschillende formaten, afhankelijk van de behoeften van de belanghebbenden. Nieuwe hefboomgrafieken en grafieken trekken de aandacht dankzij de Visual Reports functie, die Excel en Visio Professional gebruikt om PivotTable weergaven, grafieken en diagrammen te maken op basis van Project gegevens. Je kunt ook de achtergrondkleur van een cel of rij veranderen met Background Cell Highlighting. Geef cellen een schaduw, zoals in Excel, om extra betekenis over te brengen. Bovendien kan elke gebruiker gemakkelijk eigen rapportsjablonen definiëren en ze delen met andere Project gebruikers.

Flexibele project tracering

Project 2007 biedt flexibele project tracering en analyse door je te helpen projectspecifieke metrieken te berekenen en bij te houden door aangepaste velden te definiëren op basis van je eigen formules. En om je op koers te houden kunnen grafische indicatoren je waarschuwen wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Verbeterde weergaven en delen

Met nieuwe verbeteringen aan de kalenderinterface en de toevoeging van 3D Ganttbalken, kun je met Project 2007 nog krachtiger rapporten maken. Als het tijd is om te delen, gebruik je Microsoft Windows SharePoint Services werkruimten (Microsoft Windows Server 2003 of later vereist) geïntegreerd met het Project Guide taakvenster, een interactieve stap-voor-stap gids die je helpt bij het opzetten van projecten, het beheren van taken en middelen, het bijhouden van de status en het maken van projectrapporten.

Systeemeisen

Processor: 500 MHz of hoger
Hoofdgeheugen: ten minste 256 MB
Besturingssysteem: Microsoft Windows XP Service Pack (SP) 2 of hoger
Scherm: 1024x768 of hoger wordt aanbevolen
Loopwerk: CD of DVD loopwerk

eigenschappen: "Microsoft Project Professional 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-toepassingen:
Project
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project Professional 2007"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Jaar:
2007
Office-toepassingen:
Project
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project Professional 2007"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken