Gratis hotline 0800 2633100
 

McAfee Antivirus Plus 2021

€ 8,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821482
 • MAV00GNRXRDD
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaten / jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
McAfee Antivirus 2021- Basisbeveiligingssoftware voor Windows-pc's McAfee Antivirus 2021...meer

Productinformatie "McAfee Antivirus Plus 2021"

McAfee Antivirus 2021- Basisbeveiligingssoftware voor Windows-pc's

McAfee Antivirus 2021 is een bekroond beveiligingsprogramma voor Windows PC's. Het bevat basisfuncties zoals online bescherming en firewallbeveiliging. Het stelt gebruikers in staat om met een gerust hart te bankieren, online te winkelen of social media sites te bezoeken. Het bijzondere aan de producten van McAfee is de antivirusbescherming. Dit is gratis bij een automatisch verlopend abonnement. Als de computer is geïnfecteerd door malware, geeft McAfee een geld-terug-garantie dat het virus zal worden verwijderd - mogelijk met de hulp van het eersteklas klantenserviceteam. Bij lizengo kunt u de juiste productsleutel krijgen voor de geavanceerde antivirusservice van McAfee. Het kopen vanMcAfee Antivirus 2021 is een eenvoudige manier om een basisbeveiliging voor een thuiscomputer in te stellen.

Voor de gemoedsrust bij het gebruik van het internet

Als men besluit om McAfee Antivirus 2021 te kopen, kan men in de toekomst veiliger surfen: Veel gebieden van het internet en de gegevensuitwisseling vallen onder de functies van de beveiligingssoftware. Met de functie"McAfee Active Protection" wordt bijvoorbeeld verdacht datamateriaal onderzocht. Het risico voor de computer wordt automatisch berekend. Vervolgens worden passende suggesties voor actie aan de gebruiker voorgelegd. In deze anti-malwareoplossing worden extra beveiligingslagen geïmplementeerd. Dit voorkomt dat de PC ongemerkt persoonlijke gegevens naar criminelen stuurt. Bovendien blokkeert McAfee Antivirus 2021 cybercriminele netwerken en verhindert dat ze toegang krijgen tot de PC.

Om te voorkomen dat kwaadaardige software de PC infecteert

McAfee Antivirus wordt beschouwd als een zeer gebruiksvriendelijke software. Hier wordt de gebruiker niet overstelpt met verwarrende menu's of een overdaad aan functies. In plaats daarvan geeft het doordachte ontwerp snel de nodige informatie weer. Bij het selecteren van de functiemodules lieten de ontwikkelaars zich leiden door het gedrag van een typische thuis-pc met een Windows-systeem. Het programma is onder andere geschikt voor beginners en gelegenheidsgebruikers. Een productsleutel voor de 2021-versie van McAfee Antivirus omvat toegang tot een aantal ongecompliceerde en effectieve maatregelen voor de bescherming van de digitale gegevens. Niet voor niets wordt McAfee beschouwd als een topmerk op het gebied van antivirusbescherming, dat vooral in de jaren negentig van de vorige eeuw wereldwijde erkenning kreeg.

Beveiliging van persoonsgegevens

Het kopen vanMcAfee Antivirus 2021 heeft nog een ander voordeel: de gebruiker krijgt een zogenaamde 24-uurs bescherming tegen gegevensdiefstal. Dit is vooral interessant voor mensen die bezorgd zijn dat onbevoegden fysiek toegang kunnen krijgen tot hun computer. De beveiligingssoftware maakt het ook mogelijk om gegevens op afstand te vergrendelen of te verwijderen. Op deze manier heeft u uw bestanden onder controle, zelfs als uw pc zich op een andere locatie bevindt. Met de toegangssleutel kunt u uw eigen gegevens op afstand gebruiken. De encryptie beschermt hen echter tegen onbevoegde inzage. Om uzelf te beschermen tegen gegevensdiefstal kan McAfee Antivirus 2021 een waardevol hulpmiddel zijn.

Populair antivirusprogramma uit de VS

McAfee Antivirus 2021 is een antivirusoplossing van het Amerikaanse bedrijf McAfee, dat in 1987 werd opgericht. Het is in de eerste plaats gericht op particuliere gebruikers. Zij profiteren van de schat aan ervaring van de softwareontwikkelaars die het produceren. Het basisprogramma van McAfee mag niet ontbreken in ons assortiment, want het biedt belangrijke functies tegen een goede prijs-prestatieverhouding. Een eenvoudige en veilige download begint een eenvoudig te annuleren abonnement op deze McAfee beveiligingsoplossing. Elke productsleutel is voor precies één Windows-pc. Mochten er tijdens de installatie of de selectie van de software vragen rijzen, dan zijn wij er zeker om onze klanten te helpen.

Vrije ruimte op de harde schijf: 

minstens 500 MB

Besturingssysteem
: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

Werkgeheugen
: minstens 2 GB

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Apparaat
eigenschappen: "McAfee Antivirus Plus 2021"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Apparaat
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "McAfee Antivirus Plus 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken