Gratis hotline 0800 2633100
 
MAGIX Video easy

MAGIX Video easy

€ 49,95 * € 49,99 * (0,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821085
 • P13738-01
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
MAGIX Video easy Indrukwekkende video's gemaakt. Het instapprogramma voor de...meer

Productinformatie "MAGIX Video easy"

MAGIX Video easy

Indrukwekkende video's gemaakt.

Het instapprogramma voor de hele familie: dankzij de intuïtieve interface met extra grote knoppen, talrijke helpfuncties en wizards kunt u uw opnamen ook zonder enige voorkennis eenvoudig in fantastische video's omzetten.

Video's eenvoudig bewerken

Maak video's naar uw smaak met tekst, effecten, uw eigen commentaar of geschikte muziek. U kunt de resultaten dan op schijf branden, opslaan op uw PC of delen op het web.

Stap 1: Importeren

Start eenvoudig Video en importeer uw video's en foto's van camera's, smartphones, analoge bronnen of de computer.

 

Stap 2: Ga creatief te werk

Maak uw eigen video's met verbazingwekkende effecten, tekst, commentaar en muziek. Geluid en beeld kunnen automatisch worden geoptimaliseerd.

 

Stap 3: Video presenteren

Gebruik talrijke uitvoeropties, zoals het branden op schijf met geanimeerde menu's voor uw TV of het publiceren op het internet.

      De belangrijkste functies:

 • Voor alle gangbare camcorders, digitale camera's & smartphones
 • Duidelijk gerangschikt oppervlak
 • Praktische aansluiting en introductie assistent
 • Talrijke, artistiek geanimeerde menusjablonen
 • Film-Ready Fades en Video Effecten
 • Hoogwaardige intro- en outro-animaties
 • Uitvoer naar DVD, Blu-ray Disc, YouTube en als bestand

 

Nieuw in deze versie

Nieuwe gebruikersinterface

De geoptimaliseerde programma-interface met intuïtieve bediening leidt snel tot mooie resultaten. Het ontwerp is volledig herzien en verschijnt in heldere, vriendelijke kleuren.

4K Ultra HD

Video easy ondersteunt de import en export van het 4K Ultra HD videoformaat. Geniet van kristalheldere video's met een tot 4 keer hogere resolutie. Dankzij de technische innovatie 'Smart Preview' beleeft u een vlotte preview, zelfs met materiaal met een hoge resolutie - zonder wachttijd.

Vervagen Diafragma

Creëer aantrekkelijke overgangen tussen verschillende scènes. Kies uit 20 nieuwe effectvervagingen die gebruik maken van een volledig nieuwe technologie op basis van onscherpte.

Hoogwaardige sjablonen

Talrijke nieuwe sjablonen voor menu's, intro's en outros van uitstekende beeldkwaliteit geven uw video's een professionele uitstraling en zorgen voor de juiste instelling voor elke gelegenheid.

Achtergrondcorrectie

Moeilijke lichtomstandigheden komen vaak voor, bijvoorbeeld bij het filmen tegen de zon. Met Video easy kunt u opnamen met achtergrondverlichting met slechts één klik corrigeren.

H.264-ondersteuning

Video easy ondersteunt de hardwarematige decodering van H.264, een codec voor zeer efficiënte videocompressie. Dit versnelt het bewerken van uw video's aanzienlijk.

64-bits vermogen

De native 64-bits architectuur maakt beter gebruik van de rekenkracht en de geheugencapaciteit van uw computer. De resultaten worden sneller weergegeven en u profiteert van een betere bestandsverwerking.

 

Online leervideo's

De gratis MAGIX-tutorialvideo's geven u een eerste inzicht in de verschillende MAGIX-programma's. U leert snel en eenvoudig de belangrijkste functies voor het maken van uw eigen projecten.

* Krijg alle nieuwe functies en updates gratis voor 1 jaar met de Update Service en gebruik ze voor onbepaalde tijd met de eerste installatie. Als u na een jaar opnieuw installeert, blijft de basisversie ongewijzigd. Na het eerste jaar kan de Update Service tegen een voorkeursprijs worden verlengd.

 

Technische gegevens

 

Besturingssystemen

U hebt een 64-bits versienodig vande volgende besturingssystemen

Systeemeisen

Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld dat alle basisfuncties stabiel werken en zelfs op minder krachtige computers volledig kunnen worden bediend. Sommige geavanceerde programmafuncties stellen hogere eisen aan de prestaties van uw computer. Om deze functies onbeperkt en met het hoogste comfort te kunnen gebruiken, moet uw computer ten minste aan de aanbevolen eisen voldoen. U kunt de technische specificaties van uw computer controleren in het configuratiescherm van uw besturingssysteem.

 

Bestandsfotomaten

 

Apparaten

 

 

Media-X-change

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Video easy"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Super Ware, vollends Zufrieden.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken