Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Kofax OmniPage 19 Ultimate

€ 157,55 *

incl. BTW gratis verzending

  • 241821103
  • SN-E709Z-W00-19.0
  • Levenslang
  • DE | EN | FR
  • Wereldwijd

Type Licentie:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Omnipage 19 Ultimate Upgrade van OP15/16/17 - Pro, Standard en SE (Download voor Windows)...meer

Productinformatie "Kofax OmniPage 19 Ultimate"

Omnipage 19 Ultimate Upgrade van OP15/16/17 - Pro, Standard en SE
(Download voor Windows)

OmniPage Ultimate 19 is een van de snelste, nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en formulieren om te zetten in bestanden die met verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid kunnen worden bewerkt in populaire PC-programma's of opgeslagen in documentarchieven. Krachtige OCR, opmaak en gebruiksvriendelijke workflows automatiseren een groot deel van het conversieproces. OmniPage digitaliseert papier op betrouwbare wijze, maakt PDF-bestanden in batch of extraheert gegevens uit elektronische formulieren. De snelheid, kwaliteit en functies van de software maken het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties van alle soorten.

Documenten zijn essentieel voor de productiviteit en workflow van uw bedrijf. Het converteren van papieren documenten naar PDF kan leiden tot inefficiëntie, hogere kosten en het opnieuw moeten maken van documenten heeft gevolgen voor uw productiviteit. Digitale transformatie begint met een professionele OCR-oplossing om documenten nauwkeurig te converteren zodat ze gemakkelijk kunnen worden bewerkt, doorzocht en gedeeld voor een soepele workflow.

Kofax OmniPage Ultimate stelt gedistribueerde organisaties in staat om bestanden nauwkeurig te digitaliseren, zodat elk document nu eenvoudig converteerbaar, bewerkbaar en doorzoekbaar is. Met Kofax OmniPage Ultimate kan uw verspreide personeel minder tijd besteden aan het converteren van bestanden, de operationele kosten verlagen en documenten beheren en delen.

Uitmuntende OCR-nauwkeurigheid
Nog krachtigere OCR-engines leveren een verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid - ideaal voor het converteren en archiveren van belangrijke documenten.

Getrouwe opmaak
Getrouwe conversie en eenvoudige bewerking van documenten - inclusief alle kolommen, tabellen, nummering en afbeeldingen.

Onderweg documenten vastleggen
Leg tekst vast met uw digitale camera of iPhone®. En zet het beeldbestand om in tekst op uw pc met de herkenningsnauwkeurige 3D-correctietechnologie van Nuance.

Werkt met bijna elke scanner
Als uw apparaat kan scannen, zal het werken met OmniPage. Mobiele scanners, desktopscanners, all-in-one en multifunctionele printers werken productiever en nauwkeuriger wanneer u OmniPage gebruikt.

Ondersteunt alle belangrijke PC-toepassingen
Ondersteunt vele uitvoerformaten: PDF, HTML, Corel® WordPerfect®, Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® (pptx) en meer.

Converteer documenten van en naar cloud-diensten
Haal documenten op en converteer ze rechtstreeks vanuit Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Evernote, Dropbox en vele andere diensten. Inclusief Nuance Cloud Connector, ondersteund door Gladinet.

Handige batchverwerking
Volledig geautomatiseerde, geplande batchverwerking van grote hoeveelheden documenten uit definieerbare mappen of uw postvak IN.

Formulierenverwerking
Zet papieren formulieren om in elektronische vorm voor distributie en invulling. OmniPage haalt gegevens uit PDF-formulieren of papieren formulieren en exporteert deze naar een spreadsheet of database.

Automatisch redigeren en markeren van tekst
Automatisch redigeren van vertrouwelijke inhoud in het document of markeren van wat belangrijk is. OmniPage herkent en behandelt de gewenste passages op basis van trefwoorden.

Erkenning van meer dan 120 talen
Moeiteloos converteren, bewerken en archiveren van documenten van over de hele wereld: OmniPage herkent talen op basis van het Latijnse, Griekse en Cyrillische alfabet, en ook Chinees, Japans en Koreaans.

 

Systeem Vereisten
  • Windows 7/Vista/XP
  • 1 GHz processor
  • 512 MB RAM
  • 1024 MB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax OmniPage 19 Ultimate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken