Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
HP Enterprise VMware vSphere Essentials - Licentie + 5 jaar 24x7 Support

HP Enterprise VMware vSphere Essentials - Licentie + 5 jaar 24x7 Support

€ 1.219,15 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820575
 • BD510A
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare IT Minder IT-middelen nodig en...meer

Productinformatie "HP Enterprise VMware vSphere Essentials - Licentie + 5 jaar 24x7 Support"

 • Bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare IT
 • Minder IT-middelen nodig en vereenvoudigd beheer
 • Besparing op hardwarekosten voor IT
 • Verbeterde serviceniveaus en kwaliteit van de toepassingen
 • Hogere veiligheid en betere gegevensbescherming
Wat zijn vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit?
vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit zijn ontworpen voor kleine bedrijven. die beginnen met virtualisatie. Beide bieden virtualisatie en gecentraliseerd beheer voor maximaal drie serverhosts. vSphere Essentials Kit biedt serverconsolidatie om u te helpen het meeste uit uw hardware te halen en de hardwarekosten te verlagen.vSphere Essentials Plus Kit biedt bedrijfscontinuïteit met een kleinere IT voetafdruk, die de totale hardwarekosten vermindert. Kleine bedrijven kunnen zorgen voor bedrijfscontinuïteit door gebruik te maken van functies zoals vSphere High Availability (automatisch herstarten van applicaties wanneer serverstoringen worden gedetecteerd) en vSphere vMotion® (eliminatie van geplande downtime tijdens server onderhoud). Bescherm uw bedrijfsapplicaties met VMware vShield Endpoint™ (agentless antivirus en antimalware bescherming voor virtuele machines).* vSphere Replication™ voegt goedkope replicatie toe voor uw virtuele machines en biedt een basis voor kleine bedrijven om gebruik te maken van een wolk...gebaseerde disaster recovery oplossing van een VMware cloud service provider.Het resultaat is een altijd beschikbare IT-omgeving die kosteneffectiever is, veerkrachtig en reageert op veranderende bedrijfsbehoeften.
Hoe worden vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit gebruikt?
- • Maximaliseer de beschikbaarheid van toepassingen en bescherm informatiemiddelen Bereik altijd beschikbare IT met live migratie voor virtuele machines en hoge beschikbaarheid voor toepassingen in virtuele machineclusters. Bescherm uw gegevens met de betrouwbaarheid van vSphere en geïntegreerde back-up, herstel en failover-functies.- • Consolidatie en optimalisatie van IT-investeringen - Consolidatieverhoudingen bereiken van 10:1 of hoger en verbeteren van het hardwaregebruik van 5-15 procent naar 80 procent of meer zonder dat dit ten koste gaat van de applicatieprestaties.- • Vereenvoudiging van het beheer en verhoging van de productiviteit - Commissie nieuw toepassingen in minuten in plaats van dagen of weken, monitor virtuele-machine prestaties en het automatiseren van patch- en updatebeheer.- • Stroomlijning van de softwareontwikkeling - Veilig testen van complexe multitier configuraties in een veilige, geïsoleerde zandbakomgeving, terwijl het mogelijk is om te testen en ontwikkelingsteams om server-, netwerk- en opslaginfrastructuur te delen.
ProductoverzichtEssentials KitEssentials Plus Kit
Overzicht Servervirtualisatie en -consolidatie met centraal beheer Servervirtualisatie en -consolidatie met bedrijfscontinuïteit
Centraal beheer vCenter Server Essentials vCenter Server Essentials
Recht op een vergunning 3 servers met elk maximaal 2 processoren 3 servers met elk maximaal 2 processoren
Functies

vSphere Hypervisor

vSphere Hypervisor, vMotion, Cross Switch vMotion, High Availability, Data Protection, vShield Endpoint, vSphere Replication
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "HP Enterprise VMware vSphere Essentials - Licentie + 5 jaar 24x7 Support"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken