Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
VMware Workstation 16 Pro

VMware Workstation 16 Pro

€ 182,97 * € 222,66 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241821190
  • WS16-PRO-C
  • Levenslang
  • Meertalig
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation Pro 16.x voor Windows en Linux, Engels (ESD)...meer

Productinformatie "VMware Workstation 16 Pro"

VMware Workstation 16 Pro

VMware Workstation Pro 16.x voor Windows en Linux, Engels (ESD)

VMware Workstation: Ontwikkelings- en testmogelijkheden voor elk platform

VMware Workstation Pro is de industriestandaard voor het draaien van meerdere besturingssystemen als virtuele machines (VM's) op een enkele Linux- of Windows-pc. IT-professionals, ontwikkelaars en bedrijven die software ontwikkelen, testen of demonstreren voor elk apparaat, platform of cloud vertrouwen op Workstation Pro.

Datacenter op de laptop dankzij Workstation Pro

Meerdere besturingssystemen op één PC draaien

Met VMware Workstation Pro kunt u meerdere besturingssystemen tegelijk op dezelfde Windows- of Linux-pc draaien. Maak echte Linux- en Windows VM's, evenals andere desktop-, server- en tabletomgevingen, en vul ze aan met configureerbare simulaties van virtuele netwerken en netwerkcondities. Gebruik de VM's vervolgens voor code-ontwikkeling, oplossingarchitecturen, applicatietests, productdemonstraties en meer.

Ontwikkelings- en testmogelijkheden voor elk platform

Workstation Pro ondersteunt enkele honderden besturingssystemen en is compatibel met cloud- en containertechnologieën (bijv. Docker en Kubernetes).

Verbinding met VMware vSphere

Maak een veilige verbinding met vSphere, ESXi en werkstationservers om zowel virtuele machines (VM's) als fysieke hosts te starten, te controleren en te beheren. Een gemeenschappelijke VMware-hypervisor biedt een maximale productiviteit en maakt het eenvoudig om VM's van en naar uw lokale pc te verplaatsen.

Beschermen en isoleren van omgevingen

Voer een veilige tweede desktop uit met verschillende privacyinstellingen, tools en netwerkconfiguraties, of gebruik forensische tools om kwetsbaarheden in het besturingssysteem te identificeren. Workstation biedt een van de meest veilige hypervisors in de industrie en biedt krachtige functies voor IT-beveiligingsprofessionals.

FUNCTIES 

vSfeerintegratie

Werkstation vult vSphere perfect aan. Een gemeenschappelijke hypervisor zorgt voor een zeer uniforme omgeving en zorgt ervoor dat toepassingen gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd Desktop, datacenter en cloud kunnen worden verplaatst. Het werkstation biedt inzicht in externe clusters, datacenters en virtuele machines. De oplossing stelt gebruikers in staat om ESXi en de vCenter Server appliance snel te implementeren als VM's op een enkele PC in een lokaal lab.

Krachtige 3D-grafiek

VMware Workstation Pro ondersteunt DirectX 10.1 en OpenGL 3.3, en zorgt ervoor dat een vlotte en snelle presentatie van 3D-toepassingen. U kunt dus Draai de meest veeleisende 3D-applicaties zoals AutoCAD of SOLIDWORKS met bijna native prestaties in een Windows VM.

Klonen voor snelle duplicatie

Bespaar de tijd en moeite om dezelfde VM herhaaldelijk in te stellen door gebruik te maken van een een exacte kopie te maken. Met "Gelinkte Klonen" kunt u snel een VM en de opslagruimte op fysieke media aanzienlijk te verminderen. Met "volledig klonen" kunt u volledig geïsoleerde duplicaten maken die met andere gebruikers kunnen worden gedeeld.

REST-API voor VM-automatisering

De REST API kan lokaal worden gebruikt als uitbreiding van de workflow of op externe locaties voor De controle van een externe privé-server kan worden gebruikt. De oplossing maakt gebruik van dezelfde API-raamwerk geïntroduceerd in VMware Fusion. Het biedt 20 besturingselementen, zoals virtuele host- en gastnetwerken, de operationele status van VM's en gedeeld mapbeheer om de broncode programmatisch in hostdirectory's in te bedden.

Krachtige virtuele netwerken

Creëer complexe IPv4 of IPv6 virtuele netwerken voor VM's met extra ondersteuning voor jumbo-frames of integratie van software van derden om een Gebruik echte routingsoftware en -tools om complete datacentertopologieën te ontwerpen Verifieer de stabiliteit van applicaties door middel van virtuele netwerksimulaties, met de mogelijkheid om pakketverlies, latentie en bandbreedtebeperkingen in te stellen.

Nuttige snapshots

Creëer een terugdraaipunt waar je in een mum van tijd naar terug kunt keren. Dit is perfect voor het testen van onbekende software of het maken van klantdemo's.

 

TOEPASSINGSGEBIEDEN

De oplossing voor Windows virtualisatie

Workstation Pro biedt een desktopvirtualisatieoplossing voor alle gebruikers. IT-professionals hebben een krachtige productiviteitstool. Ontwikkelaars krijgen een uitgebreide ontwikkelingsomgeving. Zakelijke leiders kunnen BYO-initiatieven implementeren. Studenten en thuisgebruikers kunnen het beste van beide werelden hebben.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Systeemeisen

Systemen met processoren (CPU's) worden vanaf 2011 ondersteund, met uitzondering van
  • Intel Atomprocessoren op basis van de Bonnell-microarchitectuur 2011 (bijv. Atom Z670/Z650; Atom N570)
  • Systemen met Intel Atoomprocessoren op basis van de Saltwell-microarchitectuur 2012 (bijv. Atoom S1200, Atoom D2700/D2500, Atoom N2800/N2600)
  • Systemen met AMD-processoren op basis van de Llano- en Bobcat-microarchitecturen (bijv. met de codenamen "Hondo", "Ontario", "Zacate", "Llano")
Ook het volgende wordt ondersteund:
  • Systemen met Intel-processoren gebaseerd op de Westmere microarchitectuur van 2010 (bijv. Xeon 5600, Xeon 3600, Core i7-970, Core i7-980, Core i7-990)
  • Kernsnelheid: 1,3 GHz of sneller
  • Ten minste 2 GB RAM; 4 GB RAM of meer aanbevolen.

Gastheer-besturingssystemen (64 bit)

  • Ubuntu 15.04 en hoger
  • Red Hat Enterprise Linux 6 en hoger
  • CentOS 7.0 en hoger
  • Oracle Linux 7.0 en hoger
  • openSuikersprong 42,2 en hoger
  • SUSE Linux 13 en hoger
  • Vensters 7 en hoger
  • Windows Server 2008 en hoger

Gastbedieningssystemen

Meer dan 200 besturingssystemen worden ondersteund, waaronder:  

  • Vensters 10
  • Vensters 8.X
  • Vensters 7
  • Windows XP
  • Ubuntu
  • Rode Hoed
  • SUSE
  • Oracle Linux
  • Debian
  • Fedora
  • openSUSE
  • Munt
  • CentOS

 

Hoe werkt VMware Workstation Pro?
VMware Workstation Pro creëert volledig geïsoleerde, veilige virtuele machines, die elk een besturingssysteem en de bijbehorende applicaties draaien. De VMware-virtualisatielaag brengt fysieke hardware-resources in kaart op virtuele machine-resources, zodat elke virtuele machine zijn eigen CPU, geheugen, schijven, I/O-apparaten, enzovoort heeft. Dit maakt de virtuele machines volledig gelijkwaardig aan een standaard x86-computer. VMware Workstation Pro is geïnstalleerd op het host-besturingssysteem en biedt uitgebreide hardware-ondersteuning door de ondersteuning van hostapparaten over te nemen.
Wat voor soort hardware is er nodig om VMware Workstation Pro te draaien?
VMware Workstation Pro kan in de meeste gevallen worden uitgevoerd op populaire x86-hardware op basis van Intel- en AMD 64-bits processoren, en op Windows of Linux 64-bits host-besturingssystemen. Controleer de CPU-vereisten voor de aankoop, aangezien sommige oudere CPU's niet meer compatibel zijn. VMware beveelt 1,2 GB beschikbare schijfruimte aan voor de toepassing. Voor elke virtuele machine is extra schijfruimte nodig. Raadpleeg de aanbevolen schijfruimtevereisten van de leverancier voor elk gastbesturingssysteem.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VMware Workstation 16 Pro"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Ich habe schon öfter dort gekauft und nie Probleme gehabt. Alles super!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 91,55 opgeslagen
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 162,64 * € 254,19 *
€ 91,55 opgeslagen
Laatst bekeken