Gratis hotline 0800 2633100
 

G Data Totale beveiliging Multi Device 2020, 2-3 jaar, volledige versie

€ 89,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820680
 • C2003ESD24001
 • 3 jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
G DATA - Veilig in beweging in het netwerk: G DATA detecteert feilloos ransomware en...meer

Productinformatie "G Data Totale beveiliging Multi Device 2020, 2-3 jaar, volledige versie"

G DATA - Veilig in beweging in het netwerk: G DATA detecteert feilloos ransomware en stopt de codering van bestanden. Met op gedrag gebaseerde Next Generation-technologieën maken Trojaanse paarden geen schijn van kans. Je geld blijft waar het hoort. BankGuard beschermt u op betrouwbare wijze tegen gemanipuleerde websites en andere aanvallen tijdens het online bankieren en winkelen. Surf zoveel je wilt. G DATA Internet Security beschermt u tegen schadelijke downloads en phishingsites - zelfs in sociale netwerken.

De belangrijkste kenmerken van G Data Total Security 2020

Anti-Ransomware
Geen kans op chantage van Trojaanse paarden: Onze anti-ransomware technologie detecteert chantage van Trojaanse paarden voordat ze uw gegevens kunnen gijzelen. Wij beschermen u tegen criminelen die uw foto's, documenten en persoonlijke gegevens versleutelen.

Wachtwoordmanager
De functie onthoudt uw wachtwoorden voor online winkels, forums, uw e-mailaccount en nog veel meer. Integreer eenvoudigweg onze wachtwoordmanager in uw browser. Wachtwoorden en contactgegevens kunnen desgewenst automatisch worden ingevuld.

Back-ups
Maak automatisch een back-up van uw gegevens op uw pc of in de cloud. De met een wachtwoord beveiligde back-ups zorgen ervoor dat uw gegevens altijd beschermd zijn. Gebruik Google Drive of Dropbox voor uw gegevensback-up, of ga naar een Duitse cloud als u dat wilt - met DriveOnWeb.

Gegevensversleuteling
Bescherm vertrouwelijke informatie en bestanden met een wachtwoord. Op deze manier hebben alleen mensen die je echt vertrouwt er toegang toe. Versleutel externe opslagmedia zoals USB-sticks op dezelfde manier. Ontcijfer ze zonder voorafgaande software-installatie met alleen uw veilige wachtwoord.

G DATA BankGuard
Maak van uw bankzaken en online winkelen een veilige gok met onze gepatenteerde BankGuard technologie. Deze functie zorgt ervoor dat uw browser alleen ongewijzigde inhoud weergeeft.

Toegangscontrole
Bepaal wie er gebruik kan maken van USB-sticks, branders, harde schijven en andere apparaten op uw PC. Met de toegangscontrole kunt u al uw USB-sleuven onder controle houden. Dit voorkomt dat malware via externe opslagmedia op uw computer terechtkomt.

browserreiniger
Maak het schoon: Met onze Browser Cleaner verwijdert u vervelende toolbars en add-ons uit uw Internet Explorer, Firefox of Chrome.

Prestatietuner
Verwijder verouderde cache-items en andere ballast. Op deze manier kunt u de prestaties van uw PC met een paar klikken verhogen.

Hoe G Data uw pad door het web beschermt

Met online bankieren en winkelen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is meestal gecodeerd. De decodering van de gegevensoverdracht vindt plaats in uw browser: Cybercriminelen maken gebruik van banktrojanen om zich in het proces te mengen. Zodra je een overdracht maakt, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Uw geld gaat dan niet meer naar de beoogde ontvanger zoals een online shop, maar komt op een andere rekening terecht.

Natuurlijk herkennen G Data virusscanners bancaire Trojaanse paarden aan hun kenmerken. Als deze plaag al een eigen handtekening heeft, maakt Internet Security de malware onschadelijk zodra deze wordt gedownload. G Data BankGuard technologie biedt extra bescherming tegen nog onbekende gevaren: Deze functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde en ongewijzigde inhoud weergeeft.

Hoe doet BankGuard dat?

Manipulaties door banktrojanen vinden plaats in bepaalde bestanden in het hoofdgeheugen. G DATA BankGuard herkent automatisch wanneer een infectiepoging wordt gedaan en vervangt het aangetaste geheugengebied door een beveiligde kopie.

Tijdens het ontvangen en verzenden van e-mails

Naast de bestanden op uw harde schijf en externe opslag, controleren G Data virusscanners ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dit geldt voor alle berichten die u ontvangt en verzendt met het e-mailprogramma op uw computer. Als de scanner niets vindt, wordt ook de G Data Anti-Spam functie geactiveerd: de applicatie controleert de e-mails op kenmerken die typisch zijn voor spam. Deze kenmerken worden gebruikt om een waarde te berekenen die de waarschijnlijkheid van spam weergeeft.

Naast de eigen beoordeling vergelijkt de OutbreakShield technologie de resultaten met een database op het internet - dit is waar de patronen van massaal verzonden virussen en spammails worden geregistreerd. Op deze manier dicht G Data Internet Security de kloof in real time die bestaat tussen het begin van een massamailing en de bestrijding ervan met speciaal aangepaste handtekeningen.

Tijdens het surfen

De virusbewaker controleert alle bestanden die van het web komen. Het stopt geïnfecteerde documenten, afbeeldingen, enz. zodra ze worden gedownload, zodat zelfs ongemerkte downloads geen gevaar meer vormen voor u. De beveiliging van het internet is niet alleen afhankelijk van de per uur bijgewerkte virushandtekeningen. Naast de handtekeningenscan werkt de software met een cloud-oplossing: Deze online opslagplaats verzamelt de eigenschappen van de huidige bestanden die kwaadaardige code bevatten. Deze eigenschappen worden vergeleken met die van uw bestanden - en u komt er snel achter of alles veilig is.

En hoe beschermt G DATA tegen gevaarlijke websites?

Internetadressen worden ook in de cloud verzameld: Als bekend is dat een URL in de database een distributeur van schadelijke inhoud is, blokkeert G Data Browser bescherming de pagina. Dus als cybercriminelen je proberen te vangen met phishinglinks, heb je niets te vrezen. Dit geldt overigens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse berichten en advertenties worden niet geopend in de browser.

Ongeacht de cloud, onderzoekt G Data Web Protection alle gegevens die naar uw computer worden verzonden om een website te bezoeken. Op deze manier wordt gevaarlijke inhoud gedetecteerd voordat u de pagina opent.

Systeemeisen

 • Windows 10 / 8.x / 7: Min. 2 GB RAM (32- & 64-bits)
 • macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM
 • Android 4.1 en hoger
 • iOS 11 en hoger
 • Een internetverbinding is vereist voor de installatie, de virushandtekening en software-updates

Leveringsomvang:

 • Oorspronkelijke licentiesleutel G Gegevens Totale veiligheid 2020
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "G Data Totale beveiliging Multi Device 2020, 2-3 jaar, volledige versie"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Cloud Backup, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "G Data Totale beveiliging Multi Device 2020, 2-3 jaar, volledige versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken