Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab DVD Ripper

DVDFab DVD Ripper

€ 66,04 *

incl. BTW gratis verzending

  • 241821289
  • 193424843629
  • 2 jaar
  • Meertalig
  • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab DVD Ripper DVDFab DVD Ripper is de beste DVD ripper ter wereld en kan razendsnel een...meer

Productinformatie "DVDFab DVD Ripper"

DVDFab DVD Ripper

DVDFab DVD Ripper is de beste DVD ripper ter wereld en kan razendsnel een DVD rippen. Het kan ook DVD converteren naar MP4 en vele andere video- en audioformaten voor afspelen op mobiele apparaten en thuisbioscoop. Met behulp van Enlarger AI (apart verkrijgbaar) kan de outputvideo met 300% worden opgeschaald naar echte 1080p.

Rip elke DVD naar video/audioformaat

DVDFab DVD Ripper voor DVD rippen en DVD conversie, is uitgerust met een rijke profielbibliotheek en kan bijna alle kopieerbeveiligingen verwijderen, evenals elke DVD rippen, of een DVD-schijf/ISO/map rippen en converteren naar alle populaire video- en audioformaten. Het ondersteunt ook het afspelen op apparaten zoals iPhones, iPads en Android-telefoons en -tablets. Daarnaast zullen er kort na de release nieuwe presets aan deze DVD Grabber worden toegevoegd. Tijdens het conversieproces wordt de metadata informatie van de bronnen, met name tv-series, gefixeerd en vervolgens toegepast op de resulterende video's, waarbij elke aflevering wordt benoemd met titel, seizoenen en episode nummer, zodat uw mediaserver of spelerssoftware zoals DVDFab Player 6, deze duidelijk kan opsommen en gemakkelijk kan vinden en afspelen.

dvdfab dvd ripper functie 1

Krachtig om uw inhoud op uw manier te creëren

DVDFab DVD Ripper voor DVD rippen en DVD conversie is krachtig genoeg om inhoud te creëren in uw favoriete manier. Deze DVD-grabber geeft de gebruiker controle over het begin en het einde van de hoofdstukken binnen de bron, audiotracks, ondertitels en videoparameters in relatie tot de uitgangseffecten binnen het ripproces.

dvdfab dvd ripper functie 2

Rip DVD's snel en gemakkelijk

Met DVDFab DVD Ripper als de beste DVD ripper om te zetten op de markt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het rippen van bestanden een voor een, als batch-conversie, multi-core CPU's, de nieuwste NVIDIA CUDA en Intel Quick Sync worden ondersteund om de conversie te versnellen en tijd te besparen. De veelzijdige profielen zijn volledig geoptimaliseerd met duidelijke categorieën, zodat u gemakkelijk een geschikt profiel kunt vinden om uw DVD om te zetten.

dvdfab dvd ripper functie 3

Werkt met Enlarger AI om 480p te upgraden naar 1080p

Met behulp van DVDFab Enlarger AI (apart verkrijgbaar), 's werelds eerste AI-aangedreven video-opschaling oplossing, kan de kwaliteit van de output video exponentieel worden verbeterd van 480p tot echte 1080p.

dvdfab dvd ripper functie 4

Instructies

DVDFab DVD Ripper voor DVD ripping is een complete en veelzijdige DVD ripper software die alle soorten DVD-schijven/ISO's/mappen kan lezen en rippen naar alle populaire video- en audioformaten of naar apparaten voor een vlotte weergave.

Hoe converteer je een DVD voor Nokia Lumia 930 naar Mac OS X?
Nokia heeft de afgelopen jaren altijd een goed aandeel gehad in de markt voor mobiele telefoons. Sinds Nokia 1520 hebben gebruikers betoogd dat een 6.0-inch scherm te groot is om met één hand te bedienen. Nokia ontwikkelde het nieuwe product Lumia 930 met een 5.0-inch scherm. Als Windows-telefoon draaien Microsoft Office-programma's zeker goed op Lumia 930, maar wat als een gebruiker van plan is om te genieten van een film op deze Windows-telefoon? En hoe kan een gebruiker thuis met een Mac-computer een DVD-film bekijken op deze telefoon? Hier raden we een professionele en eenvoudig te gebruiken Mac DVD Ripper software: DVDFab DVD Ripper voor Mac om deze taak te volbrengen. Rip DVD voor Nokia Lumia 930 op Mac: Stap 1> Download en installeer de nieuwste DVDFab 9 voor Mac op uw Mac-computer; Rippen van DVD voor Nokia Lumia 930 op de Mac: Stap 2> Start DVDFab 9 voor de Mac, selecteer "Ripper" in de optiebalk op het hoofdscherm en laad de bron-DVD; Rip DVD voor Nokia Lumia 930 op de Mac: Stap 3> Selecteer de filmtitels, audiotracks en ondertitels die u in het uitvoerbestand wilt bewaren. Klik vervolgens op de profielbalk om de DVDFab profielbibliotheek te openen, selecteer het Lumia 930 profiel en druk op OK. Opmerking: Het selecteren van het Nokia Lumia 930-profiel uit de ingebouwde profielbibliotheek is het belangrijkste punt van het hele proces.
Hoe een DVD om te zetten voor Samsung Galaxy Opmerking 4 op Mac OS X
Met een 5,7-inch scherm, 3000mAh batterij en 3 GB RAM, heeft Samsung Galaxy Note 4 zijn positie in de concurrerende markt gevonden. Met de ontwikkeling van diverse applicaties en mobiele apparaten kunnen meer mensen hun droomwereld beleven met een telefoon door middel van handtekenen, dansen, spelletjes en films. Vandaag bespreken we hoe we een DVD kunnen rippen voor een mobiele telefoon zoals Samsung Galaxy Note 4 met behulp van een Mac OS X systeem voor het afspelen. Om deze taak te volbrengen, heb je een krachtige maar eenvoudig te gebruiken Mac DVD Ripper software zoals DVDFab DVD Copy voor Mac nodig. Doorsturen voor details: Rip DVD voor Samsung Galaxy Opmerking 4 op Mac: Stap 1> Download en installeer de nieuwste DVDFab 9 voor Mac op uw Mac computer; Rippen van DVD voor Samsung Galaxy Opmerking 4 op de Mac: Stap 2> Start DVDFab 9 voor de Mac, selecteer "Ripper" in de optiebalk op het hoofdscherm en laad de bron DVD; Rip DVD voor Samsung Galaxy Opmerking 4 op de Mac: Stap 3> Selecteer de filmtitels, audiotracks en ondertitels die u in het uitvoerbestand wilt bewaren. Klik vervolgens op de profielbalk om de DVDFab Profielbibliotheek te openen, selecteer het Samsung Galaxy Note 4 profiel en druk op OK. Opmerking: Het selecteren van het profiel van Samsung Galaxy Opmerking 4 uit de ingebouwde profielbibliotheek is het belangrijkste punt van het hele proces.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab DVD Ripper"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken