Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Stellar Photo Recovery Premium 10

Stellar Photo Recovery Premium 10

€ 71,13 * € 91,51 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820995
  • 4023126114567
  • 1 jaar
  • Meertalig
  • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellaire Fotoherstel Premium 10 - 1 jaar Rescue verwijderd & beschadigde...meer

Productinformatie "Stellar Photo Recovery Premium 10"

Stellaire Fotoherstel Premium 10 - 1 jaar

Rescue verwijderd & beschadigde foto's

  • Plaatsen van digitale foto's, films & geluidsbestanden in 2 eenvoudige klikken
  • Herstelt snel alle populaire videobestanden zoals MP4-, HD-MOV- & MXF-films
  • Herstelt verwijderde afbeeldingen nauwkeurig met originele datumstempels en bestandsnamen
  • Ondersteunt RAW-bestandsformaten van populaire DSLR-camera's zoals Canon®, Nikon®, enz.
  • Werkt met alle kaarten & HDD's zoals SanDisk®, Kingston®, Samsung®.
  • 1 jaar licentie
  • PLUS! Repareert defecte foto's
  • PLUS! Reparaties van corrupte videobestanden

Stellar Photo Recovery Premium voor Windows herstelt alle verloren, beschadigde en verwijderde foto's (foto's, audio, videobestanden etc.).

Met deze eenvoudig te gebruiken foto herstel software kunt u verwijderde of verloren multimediabestanden herstellen in drie eenvoudige stappen:

1. Selecteer opslagmedia
2. scannen van het geheugen
3. foto's herstellen en opnieuw opslaan

Nadat het scannen is voltooid, slaat u de resultaten op en klikt u op de knop Herstellen om de gegevens te herstellen.

In de Premium versie: Herstelt uw foto's, video's & muziekbestanden en repareert vervormde foto's en videobestanden met 's werelds eerste herstel- en reparatiesoftware.

 

Kenmerken

Herstel verwijderde foto's

Met het Stellar Photo Recovery Instrument kunt u foto's van digitale camera's, geheugenkaarten, SD-kaarten, USB-sticks/flash-drives, externe en interne harde schijven herstellen.

Met verbeterde ondersteuning voor FAT32-, ExFAT- en NTFS-bestandssystemen, maakt de software het mogelijk om het herstelproces te activeren voor een logisch station, fysieke schijf, aangesloten externe opslagmedia of een opgeslagen beeldbestand. De software zorgt ervoor dat het alles is wat je nodig hebt om elk type van verloren of verwijderde foto's te herstellen.

Herstel verwijderde audio- en videobestanden

Stellar Photo Recovery is ook in staat om verschillende video-en audio-bestandsformaten die zijn opgeslagen op harde schijven, geheugenkaarten en andere opslagmedia te herstellen. Het is getraind om videobestanden zoals AVI, ASF, F4V, WMV, MP4, MOV, enz. te herstellen, evenals audiobestanden zoals RPS, OGG, MP3, WMA en vele andere. Het stelt u ook in staat om de herstelde video- en audiobestanden te bekijken en op te slaan op een gewenste locatie.

Scaninformatie opslaan & het herstel hervatten

Met Stellar's image recovery software kunt u de boomstructuur van de map opslaan die na een scan van het station/schijf naar een gewenste locatie op de schijf wordt gegenereerd.

De informatie wordt opgeslagen als een bestand dat kan worden gebruikt om de boomstructuur van de gevonden bestanden/mappen te regenereren of om het herstel op een later tijdstip te hervatten. U kunt ervoor kiezen om het resultaat van het hele proces op te slaan of de scan op elk gewenst moment te stoppen en de informatie tot dat moment op te slaan.

Herstel van een specifiek gebied van de harde schijf/schijf

De digitale foto herstel software stelt u in staat om alleen een gewenst gebied van de harde schijf of opslagmedia te scannen. Mediabestanden die in dit gebied worden gevonden, zijn uitgerust met voorbeeld- en herstelopties. Het stelt u ook in staat om mediabestanden alleen te scannen op de gewenste bestandsformaten. Deze optie is handig als u precies weet waar een verloren foto/afbeelding of bestand zich bevond voordat het werd verwijderd of wat het formaat ervan was.

 

Herstelt SD-kaarten

Herstel uw schijnbaar verloren foto's en media van beschadigde / defecte / ontoegankelijke geheugenkaarten, flash-kaarten, SD-kaarten (mini, micro, SDHC en SDXC), smart media kaarten, beveiligde MMC en CF-kaarten Ondersteunde camera's zijn Sony, Nikon, Canon, Samsung, Pentax, Minolta, Kodak, Sigma, Fuji, Olympus, Epson, Mamiya en Panasonic. Daarnaast helpt de software u ook bij het herstellen van SD-kaarten na het formatteren.

 

 Creëert beelden van de geselecteerde media

In de loop van de tijd en bij voortdurend gebruik ontwikkelen interne en externe aandrijvingen/datadragers defecte sectoren. Dit soort schade maakt de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen vaak ontoegankelijk. Met Stellar Photo Recovery Software kunt u een Sector-By-Sector beeld of een geselecteerde reeks van media maken om de gegevens te herstellen die zijn opgeslagen op de resterende intacte sectoren. Dit beeld kan worden gebruikt om gegevens te herstellen via de software.

 

Nieuwe bestandskoppen toevoegen aan de lijst van ondersteunde formaten

Als u het bestandsformaat van het item niet kunt zien, wilt u het herstellen naar de ondersteunde bestandsformaten van de software, dan kunt u een van de bestaande bestandsformaten bewerken of handmatig of automatisch nieuwe bestandskoppen toevoegen. Deze functie maakt dit product de beste fotoherstelsoftware die beschikbaar is op de markt. Het geeft de toepassing een grotere flexibiliteit en waarde.

 

 Verschillende formaten van de preview-ondersteunde bestanden

Met de introductie van een nieuwe versie van de software, zijn er drie voorbeeldformaten toegevoegd voor u om verwijderde/verloren bestanden en mappen te zien voor het herstel. Een klassieke lijst geeft de bestanden/mappen weer zodra ze op de harde schijf zijn gevonden, bestanden lijsten bestanden/mappen volgens het mediaformaat (bijvoorbeeld documenten, audio, video, archieven, enz.) en de lijst Verwijderde bestanden laat u de lijst van verwijderde bestanden zien.

 

 RAW-herstelondersteuning met verbeterde scanengine

Het product ondersteunt RAW-herstel van bestanden in het geval dat het gebruikelijke herstelproces geen bevredigende resultaten oplevert. RAW herstel werkt volgens het principe van bestandsnaamherkenning en voert een diepere scan uit om verloren/verwijderde bestanden te herstellen. Een verbeterde scan-engine zorgt ervoor dat uw bestanden en mappen snel worden gevonden, waardoor digitaal fotoherstel alle gegevens nauwkeurig kan herstellen.

 

 Werkt naadloos samen met media die >2TB aan opslagruimte hebben.

De meeste gratis fotoherstelhulpmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn, werken niet goed met apparaten met een grote opslagcapaciteit. Echter, Stellar's foto herstel software zal u helpen bij het herstellen van verwijderde foto's van media met afmetingen van ongeveer 2TB of meer.

JPEG Repair is een handige JPEG/JPG reparatiesoftware die corrupte of beschadigde foto's en beeldbestanden met de bestandsextensie JPEG of JPG herstelt zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

Video Repair helpt u eenvoudig een aantal video lees-/schrijffouten te repareren die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie, of elk geval van verkeerd gebruik.

De volgende bestandsformaten worden ondersteund door Stellar Photo Recovery:

Cameraformaten:  Nikon (NEF, NRW), Canon (CR2, CRW), Olympus (ORF), Sony (SR2, ARW, SRF), Kodak (K25, KDC, DCR), Fuji (RAF), Minolta (MRW), Pentax (PEF), Sigma (X3f), Epson (ERF), DNG, Panasonic (RAW), Mamiya (MEF),  Leaf (MOS), DJVU, PGM, TGA, Adobe EPS (Mac), Adobe EPS (Windows).

Videoformaten: AVI, WMV & ASF, MP4, M4V, 3GP, MOV, MPEG, DV, 3G2, M4B, AVCHD Video File (MTS), Divx Encoded Movie File (DIVX),Matroska Video File (MKV), MOI Video File, OIGG Media Player (OGM), Video Object File (VOB), 3G2, ASX, AJP, F4V, VID, TOD, HDMOV, MQV, SVI, MXF Movies.

Audioformaten: WAV, MP3, AIFF, RPS, MIDI, M4A, M4P, AU, OGG, WMA, RM, Real Audio (RA), ACD, AMR, AT3, CAFF, DSS, IFF, M4R, NRA, SND.

Beeldformaten: JPEG, JPG, TIFF, PNG, GIF, BMP, JP2, INDD, PSD, Pain Shop Pro Image File (PSP), Mamiya (MOS), Picture File (PCT).

Systeemvereisten voor Windows
Versie 10
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
1 jaar licentie
  • pentiumprocessor
  • 1 GB RAM Werkgeheugen
  • 50 MB vrije ruimte op de harde schijf

 

Systeemvereisten voor Mac
Versie 10
Grootte 14.7
Besturingssysteem Mac OS X 10.7 Leeuw, Mac OS X 10.8 Bergleeuw, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.15 Catalina
1 jaar licentie
  • Intel processor G5 of nieuwe
  • 1 GB RAM Werkgeheugen
  • 100 Mb vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Photo Recovery Premium 10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken