Gratis hotline 0800 2633100
 
Serif DrawPlus X8, Download

Serif DrawPlus X8, Download

€ 34,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820350
 • SE-11740-LIC
 • Permanent geldig
 • DE, EN, FR
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
Avanquest Serif DrawPlus X8, Download Met de vectortekengereedschappen kunt u flexibele...meer
Productinformatie "Serif DrawPlus X8, Download"

Avanquest Serif DrawPlus X8, Download

Met de vectortekengereedschappen kunt u flexibele lijnen, vormen en curven maken en deze vervolgens uitgebreid aanpassen met opties voor het plaatsen, combineren, verbinden en overvloeien van objecten. Aangezien alle afbeeldingen als vectorafbeelding zijn gemaakt, kan de grootte van de ontwerpen zonder kwaliteitsverlies worden gewijzigd.

Met een breed scala aan vormen, kleuren en effecten kunt u met DrawPlus X8uw creatieve ideeën omzetten in verbluffende ontwerpen. Met de nieuwe bogen en driehoeken en het tabblad Sjablonen kunt u met een eenvoudige klik en slepen complexe vormen maken en vervolgens vele kant-en-klare elementen toevoegen.

Wat is er nieuw?

NIEUW!Zuivere en precieze lijnen

De door veel klanten gevraagde B-Spline tool is gearriveerd! Met deze praktische "pen" kunt u nu nog sneller en eenvoudiger elegante en gebogen lijnen tekenen. Klik eenvoudigweg op de gewenste framepunten en bestuur het lijnverloop flexibel door te klikken en te slepen.


Lijnen kunnen nu ook veel nauwkeuriger worden ingesteld met DrawPlus X8. Met de nieuwe Hairlines-optie kunt u de lijnvorm aanpassen aan filigrane ontwerpen die op speciale printers of lasersnijders moeten worden uitgevoerd.

Het verbinden van lijnen met formulieren is ook zeer eenvoudig. De lijnen breken gewoon in elkaar - bijna als bij toverslag. Met deze eenvoudige en intuïtieve lijngereedschappen kunt u alle opties instellen die u nodig hebt om de creatieve vormen te creëren die u voor uw ontwerpen wilt hebben.

NIEUW!Contourlijnen voor het stapelen van effecten

QuickShapes zijn niet alleen eenvoudig te tekenen, maar ook flexibel aan te passen en te gebruiken voor een verscheidenheid aan projecten, waaronder logo's en zakelijke afbeeldingen. Dupliceren, roteren, verdelen met bepaalde tussenpozen? Geen enkel probleem. Met de nieuwe "Replicate" tool kunt u zelfs meerdere kopieën van uw ontwerpen in één klik maken en deze flexibel rangschikken. Zo slagen uw ontwerpen voor posters, flyers, wenskaarten en andere creatieve projecten in een mum van tijd!

Werkt u vaak aan logo's? Dan zult u versteld staan van het nieuwe contoureffect, waarmee u geschaalde versies van het ontwerp kunt "stapelen". Uw concurrentie staat voor een echte verrassing!

NIEUW! Repliceren en vullen Gebiedstool

Vul vormen en zelfs onvolledige vormen met het gereedschap Fill Area. Met een paar klikken kunnen niet alleen hele objecten worden gevuld, maar ook gebieden die door meerdere lijnen "omheind" zijn. Deze tool is perfect als u de verschillende onderdelen van schetsen en foto's die u met AutoTracing hebt geïmporteerd, opnieuw wilt inkleuren. Maar ook zwart-witte tekeningen kunnen op deze manier snel, eenvoudig en precies worden ingekleurd.

NIEUW! Gedessineerde vectorvullingen

Heb je altijd al vormen willen vullen met de patronen en ontwerpen die je zelf hebt getekend? Met de nieuwe vectoren van DrawPlus X8 is dit geen enkel probleem. Gebruik gewoon een van de voorgedefinieerde vullingen of gebruik uw eigen arceringen en gelijkaardige lijnpatronen. Maar vectorvullingen zijn niet alleen iets voor schetsen en digitale kunst - ook technische tekeningen hebben baat bij deze flexibele oppervlaktepatronen (bijv. bouw- en tuinplannen of zelfs kaarten).

NIEUW! Nieuwe effecten voor fotobewerking (helderheid, helderheid, split toning, tilt/shift, etc.) en geavanceerde filtereffecten (staart, reflectie met golven, etc.)

Met DrawPlus X8 kunt u ook snel en eenvoudig digitale fotokunst realiseren. Deze foto-effecten moeten worden nagebootst door een andere grafische software. Het krachtige PhotoLab biedt nu meer creatieve mogelijkheden dan ooit tevoren. Nieuwe functies zijn onder andere een kloneringstool en filters voor helderheid, split toning en helderheid. U zult verbaasd zijn hoe snel uw foto's kunnen worden omgezet in echte meesterwerken.


Wilt u uw tekeningen als digitaal beeld gebruiken? Dan zult u blij zijn met alle mogelijkheden voor de afwerking. Zet uw vectortekeningen om in beelden en gebruik het volledige scala aan beeldeffecten voor een compleet nieuwe dimensie van digitale tekenkunst.

NIEUW! Exporteren als EPS

DrawPlus X8 biedt u een volledige reeks professionele uitvoeropties - inclusief CMYK-effecten en een nieuwe native exportoptie voor EPS. Van kleurruimte en transparantie details tot de uitvoer van tekst als curven en de inbedding van lettertypes, alle exportinstellingen kunnen flexibel worden gedefinieerd. En natuurlijk is het importeren van PDF-bestanden slechts een kwestie van een paar klikken. Zo kunt u al uw belangrijke documenten op één centrale plaats openen.

Functies

Zet creatieve fantasie om in realiteit

DrawPlus X8 ondersteunt u niet alleen bij het tekenen en schilderen, maar biedt ook een breed scala aan creatieve mogelijkheden voor de realisatie van uw ideeën. Met het Instant 3D-gereedschap kunt u uw getekende objecten met één klik omzetten in flexibel aanpasbare 3D-vormen en de oppervlakte-effecten en belichting nauwkeurig aanpassen - perfect voor logo's, artistieke tekst en randen. Bij het werken met technische tekeningen en plannen kunt u altijd vertrouwen op de verbindingsgereedschappen en perspectiefprojectievlakken. Betekenisvolle stroomdiagrammen, natuurgetrouwe huis- en tuinplannen of isometrische aanzichten? Geen enkel probleem!

Wat dacht u van een absolute eyecatcher voor al uw teksten? Experimenteer met klassieke filtereffecten, zoals omtrek- en slagschaduwen, en gebruik de tekststroom om de woorden flexibel en precies om andere ontwerpelementen heen te leiden.

Ontwerp met een absoluut professionele uitstraling

Met de ongecompliceerde functies kunt u uw ideeën precies en zonder problemen realiseren. Of u nu schildert, tekent, objecten traceert of ontwerpen bewerkt, nauwkeurig kleurbeheer dat zowel RGB- als CMYK-documenten ondersteunt, zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave in alle media.

Bouw uw ontwerpen op vanuit verschillende niveaus, die allemaal individueel en flexibel kunnen worden bewerkt. Experimenteer met niet-destructieve grafische stylesheets zonder uw originele ontwerpen permanent te wijzigen - doelgericht maatwerk is te allen tijde mogelijk. Met de nieuwe multi-level solomodus kunt u afzonderlijke elementen en gebieden van uw ontwerpen van de rest isoleren en apart bewerken.

Dan zijn er nog de creatieve mogelijkheden. Gebruik de mengmodi voor het mengen van objectkleuren of de nieuwe Palette Editor om automatisch kleuren uit een afbeelding te halen en deze samen te voegen tot een kleurenpalet - perfect voor het creëren van consistente, nauwkeurige kleuren in uw ontwerpen.

Het perfecte logo

Een logo is het visitekaartje voor bedrijven, verenigingen of speciale evenementen en moet een blijvende indruk achterlaten bij de kijker. Met de flexibele tools van DrawPlus kunt u nu binnen enkele minuten absoluut professionele resultaten bereiken. Combineer QuickShapes, dupliceer elementen met de gloednieuwe Replicate tool, voeg ruimtelijke diepte toe aan uw ontwerp met Instant 3D, plaats tekst en vul het geheel aan met duizenden Pantone® kleuren.

Fotobewerking eenvoudig gemaakt

Als complete oplossing voor het grafisch ontwerp biedt DrawPlus X8 natuurlijk ook de mogelijkheid om foto's en andere afbeeldingen in uw tekeningen en plannen te integreren en met correcties en effecten in absolute professionele kwaliteit te bewerken. De uitgebreide reeks functies van PhotoLab biedt alles, van eenvoudige correcties tot artistieke effecten. Wilt u een fotomotief bijsnijden? Dan is de studio voor fragmenten precies goed voor u. Met AutoTracing-Studio kunt u zelfs foto's omzetten in vectorafbeeldingen.

Werk met niet-destructieve correcties voor beeldscherpte en andere attributen, of verwijder rode ogen en kleine oneffenheden - zonder dat u naar een ander fotobewerkingsprogramma hoeft over te stappen! DrawPlus X6 ondersteunt een breed scala aan bestandsformaten, waaronder JPG, PNG en GIF, evenals bestanden van Adobe® Photoshop®.

Authentieke schildertechnieken

DrawPlus X8 bevat een breed scala aan penselen voor aquarel- en pastelschilderen en digitale versies van houtskool, potlood en ander realistisch gereedschap. Met de Spuitborstels kunt u spatten van kleur, glitter, bloemen en vele andere decoratieve elementen in echte fotokwaliteit toevoegen.

Omdat ons programma ook grafische tabletten ondersteunt, en omdat de geïntegreerde gereedschapsdrukstudio u in staat stelt de reactie van de gereedschappen precies aan te passen aan de druk die u uitoefent, kunt u op uw PC tekenen en schilderen zoals u dat ook op papier en doek zou doen.

Ontwerp van webgraphics en animaties

Met DrawPlus X8 kunt u snel en eenvoudig indrukwekkende web graphics en animaties maken - ideaal voor de professionele uitstraling van uw website. Maak pixel-exacte webknoppen met rollover graphics - ons programma genereert de HTML-code voor u. Of, wat dacht u van Flash-banners die de bezoekers van uw website direct aanspreken?

Wilt u animaties van topkwaliteit maken of zelfs uw eigen films? Met de stop-motion en keyframe-animatiefuncties kunt u alle aspecten van elk animatieframe nauwkeurig definiëren. De voltooide animaties kunnen direct met DrawPlus X8 als SWF-, MOV-, AVI- of WMV-videobestanden worden geëxporteerd.

Deel uw ontwerpen en kunstwerken met de hele wereld

DrawPlus X8 heeft een ingebouwde functie voor exportoptimalisatie waarmee u uw werk in meer dan 18 exportformaten kunt opslaan. Welke presentatiemethode u ook kiest, u vindt altijd de juiste opties voor maximale kwaliteit.

Wilt u uw ontwerpen laten verwerken door een professionele drukkerij? Dankzij de mogelijkheden voor het importeren, bewerken en exporteren van PDF-bestanden kunt u uw ontwerpen binnen enkele minuten opsturen!

DrawPlus X8 ondersteunt nu naast PDF/X1 en 1a ook PDF/X-3 - een bestandsformaat dat de voorkeur geniet van veel professionele drukkers.

Voorbeelden

Systeemeisen
Grootte 421 Mb
Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Windows PC* met DVD-station en muis
 • Een van de besturingssystemen Microsoft Windows® 10, 8, 7, Vista of XP SP3 (32 bits)
 • 512 MB RAM (Windows® XP), 1 GB RAM (Windows® Vista en 32-bits versies van Windows 7® en 8) of 2 GB RAM (voor 64-bits versies van Windows® 7 en 8)
 • 665 MB vrije ruimte op de harde schijf, 1 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van de downloadversie (extra ruimte op de harde schijf is nodig tijdens de installatie)
 • Resolutie van 1024 x 768 (op een schaal van 100 %)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Serif DrawPlus X8, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken