Gratis hotline 0800 2633100
 

CorelDRAW Graphics Suite 2020 Special Edition, Download, OEM Vollversion

€ 219,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821592
 • ESDCDGSSE2DEOEM
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bevat VBA ! Microsoft Visual Basic for Applications Automatiseren van workflows en...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite 2020 Special Edition, Download, OEM Vollversion"

Bevat VBA !
Microsoft Visual Basic for Applications
Automatiseren van workflows en ontwerptaken.

Bevat Microsoft Visual Studio Tools voor toepassingen!
Met Microsoft Visual Studio Tools for Applications kunt u CorelDRAW Graphics Suite aanpassen met
Visual Basic .Net en Visual C# en integreren met Visual Studio Professional (of later) om
macro's te maken met .Net Framework.

 

Ontwerp, bewerk foto's en maak moeiteloos paginalay-outs met CorelDRAW® Graphics Suite SE, de betaalbare oplossing voor grafisch ontwerp voor zowel beginners als ervaren ontwerpers. Met lesmateriaal en voorbeeldprojecten kunt u gemakkelijk aan de slag: . En met een reeks tools voor illustratie, paginaopmaak en beeldbewerking kan unieke ontwerpen maken. Ondersteuning voor de nieuwste Windows 10-updates, -apparaten en -technologieën zorgt ervoor dat CorelDRAW Graphics Suite SE u resultaten oplevert waar u trots op kunt zijn


Toepassing / Inhoud:

- Vectorillustratie en paginaopmaak
- Beeldbewerking
- Screenshotprogramma
- RAW-foto-editor
- Digitale beeldvergrotingsplugin
- Foto-animatieprogramma
- 1.000 cliparts voor uw ontwerpen en projecten
- 100 foto's van hoge kwaliteit
- 175 professionele lettertypes
- 60 professioneel ontworpen ontwerpsjablonen

 

Voornaamste toepassingen

  - CorelDRAW® SE - vectorillustratie en paginaopmaak

  - PHOTO-PAINT™ SE - Beeldbewerking

  - PowerTRACE™ - vectorisatie van bitmaps (geïntegreerd met de CorelDRAW SE-toepassing)

  - CAPTURE™ - Screenshot programma

  - CONNECT™ - programma voor het zoeken naar inhoud (geïntegreerd met de CorelDRAW SE-toepassing)

 

Bonus toepassingen (inbegrepen!)

  - AfterShot™ - RAW-foto-editor

  - BenVista PhotoZoom Pro 4 - plugin voor het vergroten van digitale afbeeldingen

  - PhotoMirage™ Express - foto-animatieprogramma

 

Inhoud

  - Professionele clipart - Geef je creativiteit een boost met 1.000 cliparts voor je ontwerpen en projecten.

  - Hoge Kwaliteit Foto's - 100 hoge kwaliteit foto's te gebruiken in een van uw ontwerpen.

  - Speciale lettertypes - Kies uit een collectie van 175 professionele lettertypes.

  - Ontwerpsjablonen - Ga meteen aan de slag met meer dan 60 professioneel ontworpen ontwerpsjablonen.

 

De beste redenen om te kiezen voor CorelDRAW Graphics Suite SE

  1. Omvangrijk 

De professionele toepassingen en gereedschappen in CorelDRAW® Graphics Suite SE stellen u in staat om creatieve uitmuntendheid te bereiken. Of u nu een grafische professional, beginner of ontwerper bent, deze suite biedt een unieke ontwerpervaring voor afbeeldingen, lay-out, illustratie, vectorisatie, beeldbewerking, drukwerkprojecten, kunst, typografie en meer. Met krachtige toepassingen als CorelDRAW SE en Corel PHOTO-PAINT™ SE - plus als bonus Corel® AfterShot™ 3 voor eenvoudige beeldcorrectie en -verbetering - bevat het alles wat u nodig hebt om uw ideeën op betrouwbare wijze tot leven te brengen en verbluffende resultaten te behalen. 

 

  2. Creatief

Volg uw passie: ontdek veelzijdige functies waarmee u uw unieke stijl kunt uitdrukken en uw publiek kunt verbazen. Met unieke vector- en beeldbewerkingseffecten en flexibele paginalay-outfuncties beschikt u over alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw creatieve potentieel de vrije loop te laten. CorelDRAW Graphics Suite SE geeft u echte creatieve vrijheid om uw ideeën tot leven te brengen.

 

  3. Productief

Werk efficiënter met aanpasbare, tijdbesparende sneltoetsen, een intuïtieve interface en automatische functies die vervelende taken vereenvoudigen. Toonaangevende compatibiliteit met bestandsformaten, meer verwerkingskracht en geavanceerd kleurbeheer zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit. Ontdek waardevolle nieuwe functies zoals een automatische functie om scheve beelden interactief te draaien en automatische perspectiefcorrectie om het perspectief van foto's aan te passen. U vindt in deze suite alle functies die u nodig hebt om logo's, brochures, webafbeeldingen, borden of iets compleet nieuws te ontwerpen!

 

  4. Gebruiksvriendelijk 

Profiteer van een unieke gebruikersinterface waarin u snel uw weg zult vinden en die dankzij ongeëvenaarde aanpassingsopties moeiteloos aan uw workflow kan worden aangepast. Op het vernieuwde welkomstscherm kunt u snel kiezen uit verschillende werkruimten, meer te weten komen over nieuwe functies en toegang krijgen tot online lesmateriaal en ontwerpelementen, lettertypen, apps en plug-ins. En doe inspiratie op in een indrukwekkende galerij van afbeeldingen die zijn gemaakt in CorelDRAW Graphics Suite. We hebben afbeeldingen en foto's van hoge kwaliteit, veelzijdige sjablonen en frames, videotrainingen, tutorials en meer voor elke stap van je creatieve reis.

 

Belangrijkste nieuwe functies in CorelDRAW Graphics Suite Special Edition 2020

  - NIEUW! Rand en oogje

Met het nieuwe dialoogvenster Randen en oogjes in CorelDRAW kunt u rand- en oogjesmarkeringen toevoegen om spandoeken voor te bereiden op het afdrukken. Banners kunnen worden aangemaakt op basis van de actieve pagina of van op de pagina geselecteerde objecten.

  - NIEUW! Objecten uitlijnen op pad effect 

In CorelDRAW kunt u objecten van elk type en elk aantal uitlijnen op een pad. Met slimme afstands- en rotatie-instellingen kunt u de plaatsing van objecten langs het pad aanpassen.

  - NIEUW! Voorbereiding van beelden voor afdrukken op doek

Met de nieuwe 'Prepare and Stretch'-docker in Corel PHOTO-PAINT kunt u foto's en afbeeldingen in drie eenvoudige stappen voorbereiden voor afdrukken op canvas. U kunt de perfecte muurschildering maken door de grootte van de afbeelding aan te passen, te verfijnen en uit te rekken.

  - NIEUW! Pointillizer Effect 

Met Pointillizer-effect kunt u met slechts enkele muisklikken een vectormozaïek van hoge kwaliteit maken van een willekeurig aantal geselecteerde vector- of bitmapobjecten. Dit gereedschap is geïnspireerd op de pointillisme-techniek, waarbij vele punten tot één beeld worden gecombineerd. Door de manier waarop het licht en achtergrondkleuren laat samenvallen met het ontwerp, is het ideaal voor het maken van vinyl wraps voor voertuigen, raamdecoratie, en nog veel meer. Aangezien het aantal, de grootte en de vorm van de tegels naar believen kan worden ingesteld, opent dit voor u een onbeperkt aantal ontwerpmogelijkheden. Bovendien biedt het gereedschap een aantal andere opties waarmee u kunt experimenteren om verbluffende ontwerpen te maken. Andere oplossingen kunnen rasterafbeeldingen in pointillisme-stijl maken, maar alleen CorelDRAW kan dit effect als vectorafbeelding produceren.

  - NIEUW! FotoCocktail effect 

Of u nu promotiemateriaal, een familiegeschenk of een kunstwerk maakt, met het PhotoCocktail-effect maakt u ongelooflijk snel verbluffende fotocollages. U kiest een foto of een vectorobject als basis voor het mozaïek. Kies vervolgens een bibliotheek van bitmap-afbeeldingen om als mozaïektegels te gebruiken. PhotoCocktail doet dan de rest van het werk. U hebt volledige controle over hoe de elementen worden verbonden, hoe de collage wordt uitgevoerd en de resolutie van het eindresultaat.

  - NIEUW! Project Timer 

CorelDRAW heeft een nieuwe tool ontworpen om professionele grafische kunstenaars te helpen hun werk te beheersen, hun klanten correct te factureren en bij te houden hoe ze werken. De Project Timer biedt een nauwkeurige en onopvallende manier om de aan een project bestede tijd te meten. De Project Timer wordt weergegeven als een discrete werkbalk boven het tekenvenster en is volledig aanpasbaar aan de individuele workflow. Het biedt verschillende manieren om taken en projectdetails te controleren en vast te leggen. De geregistreerde informatie wordt samen met het document opgeslagen en kan worden geëxporteerd naar bestandsformaten die in spreadsheets kunnen worden geopend om timesheets te maken.

 

Systeem Vereisten

  - Windows 10*, 8.1 of Windows 7, in 32-bit of 64-bit, met de nieuwste updates en servicepacks

  - Intel Core i3/5/7/9 of AMD Athlon 64

  - 2 GB RAM

  - 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf

  - Multitouch scherm, muis of tablet

  - Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)

  - Microsoft Internet Explorer 11 of hoger

  - Microsoft .NET Framework 4.7.2

  - Internetverbinding vereist voor de installatie en verificatie van CorelDRAW Graphics Suite SE en voor toegang tot sommige van de meegeleverde softwarecomponenten, onlinefuncties en inhoud

*CorelDRAW Graphics Suite SE ondersteunt Windows 10, versie 1809 en latere versies die tijdens de levenscyclus van CorelDRAW Graphics Suite SE zijn uitgebracht.

 De goedkope Special Editions van Corel hebben geen native 64-bit ondersteuning, maar draait wel op 64-bit systemen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite 2020 Special Edition, Download, OEM Vollversion"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken