Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Eclipse HDR Pro - 1 year, English

Eclipse HDR Pro - 1 year, English

€ 147,39 *

incl. BTW gratis verzending

  • 241821449
  • 1 jaar
  • EN
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Inpixio Eclipse HDR Pro - 1 jaar Maak professionele foto's met geavanceerde...meer

Productinformatie "Eclipse HDR Pro - 1 year, English"

Inpixio Eclipse HDR Pro - 1 jaar

Maak professionele foto's met geavanceerde HDR-bewerking

  • Gemakkelijke HDR-fotobewerking in 3 stappen
  • HDR ToneMapping Engine™ (krachtige HDR-motor)
  • RAW-beeldverwerking en werkt ook met JPEG-beelden
  • HDR ReLight met automatische detectie van lichtbronnen
  • Meer dan 40 aanpasbare voorinstellingen 1-klik bewerking
  • HDR Denoise : elimineert ruis van foto's die 's nachts zijn genomen.

Hoe werkt HDR?

HDR-bewerking is een techniek waarbij je drie identieke foto's met verschillende belichtingsinstellingen maakt en deze combineert in één beeld om het beste licht en de beste tonen in elk deel van de foto naar boven te halen.

Eclipse HDR kan daarom de details van elke onder- of overbelichte foto terughalen en samenvoegen om u de best mogelijke versie van het beeld te geven. Dit is te danken aan een geavanceerd algoritme waardoor het een van de krachtigste HDR-motoren op de markt is.

 

Wat als je geen haakjes hebt?

Als je niet meerdere geribbelde schoten importeert, Eclipse HDR kan ook opnieuw blootleggen. een enkele foto. U kunt ook gebruik maken van dezelfde bewerkingsfuncties die beschikbaar zijn in het programma.

 

Belangrijkste kenmerken

HDR-toonkaart

Eclipse HDR voegt je foto's samen en houdt alleen de beste onderdelen over. Met zijn slimme algoritme, , verandert het de belichting van uw beelden en brengt het de mooiste kleuren naar boven, allemaal op een natuurlijke manier zonder verlies van detail. 

Eclipse HDR doet hoge resolutie tone mapping in real time via vier professionele motoren met eenvoudige automatische of meer geavanceerde handmatige correcties. U kunt dus de intensiteit, de belichting of het contrast aanpassen.

40+ voorinstellingen inbegrepen Je hoeft alleen maar te klikken!

Tal van creatieve presets zijn al geïntegreerd in Eclipse HDR en geven je nieuwe ideeën om je foto's naar een heel nieuw universum te brengen. In 1 klik krijgt u beelden die er natuurlijk uitzien, desaturated of zelfs surrealistisch zijn. 

Deze presets kunnen worden aangepast, wat betekent dat u uw verbeeldingkuntvastleggen door uw eigen presets te maken, en ze vervolgens op te slaan om ze toe te passen op toekomstige foto's.

Verlicht uw foto's opnieuw (Pro versie)

Pas de belichting van uw foto aan door licht toe te voegen in de gebieden van uw keuze. In tegenstelling tot andere programma's die de belichting van de hele foto zullen veranderen, kan Eclipse HDR tot zes lichtbronnen detecteren die individueel kunnen worden aangepast.

Pas deze verschillende lichtbronnen aan door tint, temperatuur, kleur en witbalans aan te passen.

In het bovenstaande voorbeeld zie je het verschil tussen de donkerste gearceerde foto en de uiteindelijke HDR-afbeelding waar we twee lichtzones hebben aangepast. Om de re-light module te gebruiken dient u minimaal 2 foto's te importeren. 

 

HDR Denoise (Pro versie)

Eclipse HDR detecteert en automatisch geëlimineerd rumoer en korreligheid in uw foto's. Het verliest geen details, zodat u uw foto's scherp en duidelijk kunt houden. Deze module wordt met name gebruikt voor foto's die 's nachts worden gemaakt en die, afhankelijk van de instellingen en de kwaliteit van de camera, min of meer korrelig en ruis bevatten.

Nogmaals, het is handig om de foto's tussen haakjes te importeren, zodat u alleen de beste delen van al uw foto's bewaart. Om deze module te gebruiken, moet u ten minste twee foto's importeren. 

 

RAW-beeldverwerking (Pro versie)

Eclipse HDR ondersteunt de meest voorkomende camera's (600+ formaten en modellen) en maakt het mogelijk om eenvoudigweg prachtige foto's te verkrijgen.

JPEG-beelden zijn ook compatibel met de toepassing.

 Batchverwerking (Pro versie)

Verwerk honderden beelden achter elkaar, het is geautomatiseerd en supersnel dankzij de krachtige motor van Eclipse HDR.

Deze functies kunnen u veel tijd besparen en zijn vooral nuttig voor het toepassen van aangepaste voorinstellingen op een hele reeks foto's.

Ga tot in de kleinste details!

50+ functies zijn beschikbaar om uw foto's aan te passen.

Voor een nog gedetailleerdere fotobewerking kunt u gebruik maken van met behulp van extra modules , zoals de natuurlijke modus en de lage dynamische toon. Voeg vervolgens de afwerking toe door de tint, de helderheid en de verzadiging aan te passen aan de kleur of door gebruik te maken van de verschillende curven.

HDR voor al uw inhoud

Wat uw fotoproject ook is: interieurs, portret, landschap, studio, wildernis... Eclipse HDR Pro brengt je unieke bewerkingstools, waarmee je je kunt onderscheiden van de andere projecten, en dat met slechts een paar klikken!

systeemvereisten
 
  • Harde schijf: 200 Mb beschikbare ruimte
  • Processor: 1,6 GHz Intel of AMD met SSE2, dual-core aanbevolen
  • RAM: 1,5 Gb
  • Scherm: 1280 × 720
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Eclipse HDR Pro - 1 year, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken