Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelDRAW Technical Suite 2020

CorelDRAW Technical Suite 2020

€ 998,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820789
 • ESDCDTS2020ML
 • Onbeperkt geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Nieuwe CorelDRAW Technische Suite 2020 Software voor technische illustratie en het maken...meer

Productinformatie "CorelDRAW Technical Suite 2020"

Nieuwe CorelDRAW Technische Suite 2020 Software voor technische illustratie en het maken van tekeningen

 • Holistisch softwarepakket met professionele toepassingen
 • Conformiteit met de nieuwste normen en uitgebreide bestandscompatibiliteit
 • Uitgebreid programmapakket met 9 toepassingen (dit is inbegrepen)
 • Samenwerking met klanten en collega's (alleen met abonnement)

Nauwkeurig denken. Schitterend gedaan.

In een wereld waar elk detail telt, verbindt CorelDRAW® Technical Suite 2020 alle aspecten van visuele communicatie - van het creëren van een project tot het beoordelen en uitvoeren in teamverband.

Nauwkeurig denken. Schitterend gedaan.
Ontwerp

Nauwkeurige

Een verscheidenheid aan precieze illustratie- en ontwerphulpmiddelen stelt u in staat om gedetailleerde technische documentatie op te stellen volgens gemeenschappelijke industrienormen.

Samenwerking

Productief

Profiteer van een naadloze workflow: van het verwerken van 2D- en 3D-bestanden, foto's en documenten tot het samenwerken aan technische communicatie en de productie en publicatie ervan.

Productie

Uitgebreid

De professionele ontwerpapplicaties van dit complete pakket omvatten alle vereisten voor het maken van technische documentatie, coördinatie en publicatie van gedetailleerde illustraties.

 

Een collectie van veelzijdige ontwerp- en tekentoepassingen

Krachtige tools voor technisch ontwerp en technische illustratie die u helpen om precieze resultaten te bereiken.
Een compleet grafisch ontwerpprogramma voor illustratie, pagina-indeling en nog veel meer, waarmee u elk project kunt realiseren.

Corel PHOTO-PAINT™ 2020 beeldbewerking & digitaal schilderen

Haal het beste uit uw foto's met de krachtige fotobewerkingsfuncties in Corel PHOTO-PAINT 2020. Geniet van een geïntegreerde workflow met Corel DESIGNER en CorelDRAW.

XVL Studio Corel Edition 3D-conversie en -deling

Breid de informatie-inhoud van uw technische projecten uit door gebruik te maken van 3D-weergaven en modellen in uw illustraties.

CorelDRAW.app™ Webapplicatie voor vectorafbeelding

Gebruik CorelDRAW.app om feedback van klanten te krijgen of om toegang te krijgen tot uw werk als u niet achter uw computer zit.

Corel Font Manager™ 2020 Font zoeken en beheren

Organiseer en beheer uw lettertypen met de eenvoudige, maar intuïtieve functies van Corel Font Manager 2020 - gebruik uw favoriete lettertypen zonder ze te hoeven installeren.

AfterShot™ 3 HDR RAW beeldredacteur

Maak professionele correcties en verbeteringen aan RAW- of JPEG-foto's en maak HDR-beelden met AfterShot 3 HDR. (Beschikbaar in het Engels, Duits en Japans)

Dit is de reden waarom u moet kiezen voor CorelDRAW Technical Suite

Compleet programmapakket voor visuele technische communicatie

Van nauwkeurige technische illustraties met Corel DESIGNER tot uitgebreide marketingcommunicatie met CorelDRAW®, u kunt alles maken van een enkele afbeelding tot een volwaardig document. Corel PHOTO-PAINT is inbegrepen voor het bewerken van de foto's in uw documentatie en met CAPTURE kunt u eenvoudig schermafbeeldingen maken. CorelDRAW.app is een browsergebaseerde toepassing die het goedkeurings- en coördinatieproces sterk vereenvoudigt en iedereen die bij het proces betrokken is integreert, zelfs zonder software-installatie.

Gereedschap voor grafisch rijke technische ontwerpen

Krachtige gereedschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor illustratie en ontwerp zorgen voor de hoogste precisie en snelheid bij het maken van axonometrische tekeningen, gedetailleerde aantekeningen en geavanceerde dimensionering. U kunt het detailniveau van uw technische illustraties verhogen met behulp van geprojecteerde vormgereedschappen - zoals schroefdraad, gat, cilinder en prismagereedschap.

Conformiteit met de nieuwste normen

Ondersteuning voor technische publicatiestandaarden zorgt voor conformiteit met diverse gestandaardiseerde systemen. Bereik een wereldwijd publiek met ondersteuning voor vertaalbeheersystemen (TMS), publiceer S1000D (inclusief Issue 5.0) of ATA iSpec 2200 compliant IETP's, en realiseer technische projecten met 3D PDF en PDF/A ondersteuning.

Hergebruik van kritische hulpbronnen

Met de geïntegreerde add-on module XVL Studio Corel Edition kunt u 3D-modellen hergebruiken. De optioneel verkrijgbare uitbreidingsmodule XVL Studio 3D CAD Corel Edition ondersteunt ook uitgebreide 3D CAD-assemblageformaten. Met behulp van 3D-visualisatiemogelijkheden kunnen 3D-modellen als gekoppelde of ingesloten objecten in Corel DESIGNER-bestanden worden ingevoegd.

Hulpmiddelen voor visuele communicatie met hoge impact

Van productie en ontwikkeling tot architectuur en hightech, nieuwe illustratiemogelijkheden en innovatieve tools maken een nieuw productiviteitsniveau mogelijk.

Uitgebreid

De nieuwe functies

Nauwkeurig

Nauwkeurig

Productief

Productief

Innovatief

Innovatief

COMPATIBILITEIT

Compatibel met

De nieuwe functies

NIEUW IN 2020

Naadloze beoordeling, commentaar en samenwerking

Nieuwe intelligente tools vereenvoudigen de samenwerking op het gebied van technische ontwerpen met klanten en collega's.

 • Deel uw concepten met alle betrokkenen en nodig hen uit om hun commentaar en opmerkingen direct toe te voegen aan het CorelDRAW-bestand via CorelDRAW.app.
 • Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de gewenste ontwerpaanpassingen te maken.

Verbeterde stijl workflow

Het werken met lijnen, atriums en stijlen is veel productiever.

 • Pas automatisch de lijndikte van krommen, rechthoeken, ellipsen en meer aan met de tijdbesparende Tekenmodus voor verschillende lijndiktes.
 • En wanneer u halo's aan lijnen toevoegt, kunt u nu de verhouding van de omtrekbreedte tot de halo-breedte vergrendelen, waardoor een naadloze schaalverdeling mogelijk is.

Verbeterde labelbehandeling

Talrijke optimalisaties vereenvoudigen de communicatie van informatie over specifieke gebieden van een technische tekening of illustratie.

 • De nieuwe tool voor labels zonder labelregel maakt het mogelijk om labels toe te voegen die geen geleideregel nodig hebben om een afstand tot het onderdeel te creëren.
 • Pas automatisch hotspots en objectinformatie toe bij het aanmaken van labels om tijd te besparen en labels toe te passen op genestelde groepen.
 • Profiteer van een nieuwe manier om objectinformatie aan symbolen te koppelen.

Tijdbesparende nieuwe functies en snellere prestaties

Met de merkbaar snellere toepassingen en veelzijdige tools van de suite werkt u veel efficiënter.

 • Met de nieuwe wikkelfunctie in Corel DESIGNER 2020 kunt u snel en eenvoudig een voorwerp om een cilinder wikkelen, zoals een etiket om een fles.
 • U kunt beelden op topsnelheid verwerken met behulp van AI-ondersteunde beeldvergroting en JPEG-artefactverwijdering.
 • Intelligente, machinaal geleerde algoritmen zorgen voor de beste resultaten bij het vectoriseren van bitmaps.

Verbeterde 3D-conversie en hergebruik met XVL Studio Corel Edition

Technische illustratoren die gebruik maken van 3D-ontwerpen uit bestaande bronnen zullen profiteren van een aantal verbeteringen in XVL Studio Corel Edition

 • Deze omvatten een vereenvoudigde objectstructuur voor geïmporteerde 3D-weergaven in Corel DESIGNER.
 • Of zoek in het Corel DESIGNER Object Data-venster naar metadata van assemblages, onderdelen, afmetingen en aantekeningen die overeenkomen met de Corel DESIGNER-illustraties.
 • Een verbeterde snapshot-workflow stelt u in staat om onderdelen en aantekeningen te koppelen aan specifieke snapshots en meerdere snapshots tegelijk te versturen in plaats van het proces te herhalen.

Eigenschappen die gebruik maken van kunstmatige intelligentie

De nieuwe beeldvergrotingsfunctie en de verwijdering van JPEG-artefacten berusten op kunstmatige intelligentie, net als de geoptimaliseerde PowerTRACE voor vectoriserende bitmaps.

Krachtige instrumenten voor visuele communicatie

Nauwkeurig

Nauwkeurig

Nauwkeurige lay-outs

 

Productief

Productief

3-D CAD
objectstijlen
formule-editor
Innovatief

Innovatief

Coördinatie en goedkeuring in teamverband
Karaktermodus voor verschillende lijndiktes
Perspectief effect
GPU-versnelde vectorvoorbeelden
Innovatief

Compatibel met

Compatibiliteit met de nieuwste bestandsformaten
SharePoint
 

Uitgebreide bestandscompatibiliteit

Compatibiliteit met meer dan 100 bestandsformaten stelt u in staat om technische documenten te publiceren, te delen en uit te voeren die voldoen aan technische publicatiestandaarden. Gebruik cross-media publishing en distributie mogelijkheden - inclusief CGM, WebCGM (inclusief S1000D 5.0), SVG, en PDF - om bestanden in een leesbaar formaat aan te leveren.

 
 

Gebouwd vanaf de grond voor Windows

Stylus

Naast Wacom-tablets en -apparaten worden ook pencompatibele Windows "Real-Time Stylus"-tabletten zoals de Microsoft Surface ondersteund om snel en efficiënt te kunnen werken.

Raak aan.

Maak snel aanpassingen met een vingertop of stylus. De Touch Workspace maximaliseert de grootte van uw tekenvenster door alleen de meest gebruikte tools en opdrachten weer te geven. U kunt ook pannen en inzoomen met een enkel gebaar.

Bel

Maak gebruik van de ondersteuning voor de invoerapparaten zoals de Microsoft Surface Dial. Corel DESIGNER en CorelDRAW bieden een alternatieve en intuïtieve manier van werken: uitsluitend werken met een touchscreen en de Dial. Zet het toetsenbord opzij en probeer de contextgevoelige gebruikersinterface op het scherm uit.

Inhoud

Toepassingen

 • Corel DESIGNER™ 2020- Nauwkeurige technische illustratie
 • CorelDRAW® 2020 - vectorafbeelding en pagina-indeling
 • Corel PHOTO-PAINT™ 2020 - Professionele beeldbewerking
 • XVL Studio Corel Edition - 3D-visualisatie en autorisatiesoftware
 • Corel Font Manager™ - Font zoeken en beheren
 • PowerTRACE™ - AI-ondersteunde vectorisatie van bitmaps (geïntegreerd in de Corel DESIGNER en CorelDRAW toepassingen)
 • CorelDRAW.app™ - Online vectorillustratie en grafisch ontwerp via een webbrowser
 • CAPTURE™ - Schermopnameprogramma
 • AfterShot™ 3 HDR - RAW beeldverwerkingsprogramma

Inhoud

 • 4.000 symbolen die algemeen worden gebruikt in de industrie: architectuur, elektronica, algemeen, mechanica en gereedschap
 • 7.000 cliparts, digitale beelden en sjablonen voor voertuigfolies
 • 1.000 digitale foto's met hoge resolutie
 • Meer dan 1.000 TrueType of OpenType lettertypen
 • Meer dan 150 professionele sjablonen, waaronder meer dan 40 technische ANSI-, DIN- en ISO-standaardsjablonen
 • Meer dan 600 hellingen en vector- en bitmapvullingen

Documentatie

 • Online helpbestanden
 • Gebruikershandleidingen (PDF)
 

Technische gegevens

 • Windows 10*, Windows 8.1 of Windows 7 in 64 Bit met de nieuwste updates en service packs
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • OpenCL 1.2 capabele videokaart (aanbevolen)
 • 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
 • 7,4 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Multitouch scherm, muis of tablet
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100 % (96 dpi)
 • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
 • Microsoft.NET-raamwerk 4.7.2
 • Optioneel: DVD-station (om de boxed versie te installeren);
 • Installatie vanaf DVD vereist een download van maximaal 2 GB
 • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Technical Suite te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

*CorelDRAW Technical Suite 2020 ondersteunt Windows 10, versie 1903, 1909 en latere versies die tijdens de levenscyclus van de CorelDRAW Technical Suite 2020 kunnen worden uitgebracht.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Technical Suite 2020"
3 nov. 2020

Sehr gut!

Sehr schnelle Lieferung und perfekte Abwicklung.....Jederzeit wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken