Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
DVDFab Hi-Fi Audio Converter

DVDFab Hi-Fi Audio Converter

€ 91,46 *

incl. BTW gratis verzending

  • 241821112
  • P25803-01
  • 2 jaar
  • Meertalig
  • Wereldwijd

Platform

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
DVDFab Hi-Fi Audio Converter Iedereen houdt van muziek. Vroeger genoten we van onze...meer

Productinformatie "DVDFab Hi-Fi Audio Converter"

DVDFab Hi-Fi Audio Converter

Iedereen houdt van muziek. Vroeger genoten we van onze favoriete nummers op vinyl LP's, cassettes, CD's, SACD's of DVD-As. Vandaag de dag, in het digitale tijdperk, downloaden we muziek van iTunes en Amazone-muziek, of streamen we deze rechtstreeks van Apple Music, Spotify, Rdio, enz. naar onze smartphones en tablets.
Echter, als je een van die audiofielen bent die meer eisen stellen aan hun muziek dan de normale cd-kwaliteit en op zoek zijn naar verliesvrije muziek van de hoogste kwaliteit, dan is DVDFab Hi-Fi Audio Converter voor het omzetten van Hi-Fi audio de beste keuze. Het kan uw muziek Blu-ray collectie omzetten naar lossless FLAC of WAV audiobestanden.

 

Zet muziek Blu-rays om naar lossless Hi-Fi audio

Als audiofiel zijn de algemene muziekformaten, zoals de downloads van iTunes en Amazone-muziek of de streams van Apple-muziek, Spotify, Rdio, enz. verre van bevredigend met een hoge kwaliteit van de muziekuitvoer. Als je thuis een grote collectie Blu-rays hebt, kan DVDFab Hi-Fi Audio Converter naar Hi-Fi Audio Converter gelukkig de muziek en film Blu-rays omzetten naar lossless Hi-Fi audio bestanden in FLAC of WAV formaat om ze af te spelen op je hoge kwaliteitsgeluidssysteem. U hoeft niet langer elke keer de tv aan te zetten om uw favoriete album af te spelen.

 

24-bit en tot 192 kHz high-definition uitgang

Vergeleken met de gewone 16Bit/44.1KHz formaat gebruikt om CD's te maken of de bronbestanden zoals MP3, M4A of AAC en de hierboven genoemde downloadpagina's en streamingdiensten, de HD audiobestanden geproduceerd door DVDFab Hi-Fi Audio Converter om Hi-Fi audio te converteren zijn te fantastisch dat ze een veel hogere sample rate en gecodeerde bitdiepte hebben, meestal 24-bit/192kHz en sommige hebben zelfs een indrukwekkende sample rate van 192kHz. Dit is het belangrijkste voor een audiofiel persoon en zijn of haar eersteklas hardware-setup.

4 conversieprofielen met multikanaalsopties

DVDFab Hi-Fi Audio Converter om Hi-Fi audio te converteren is geïntegreerd in de Blu-ray Ripper module in de vorm van 4 conversieprofielen genaamd FLAC Stereo, FLAC Multi-Channel, WAV Stereo en WAV Multi-Channel. Het biedt zeer flexibele kanaalopties zoals -- Stereo, Dolby Surround/ProLogic, Dolby ProLogic II, 5.1 Multi-Channel en 7.1 Multi-Channel. Hoewel het is geïntegreerd, de Hi-Fi Audio Converter om te zetten in Hi-Fi audio werkt op zichzelf, zelfs als uw Blu-ray Ripper module is verlopen of je gewoon niet kopen van deze module.

 

Creëert een gebruiksvriendelijk CUE-bestand voor de nauwkeurigheid

Als de muziek Blu-ray niet per hoofdstuk werd gesplitst tijdens de conversie, zal DVDFab Hi-Fi Audio Converter naar Hi-Fi Audio de hele muziek Blu-ray omzetten in een enkel audiobestand, waardoor het moeilijk is om van het ene naar het andere nummer te springen tijdens het afspelen. In dit geval wordt een andere optie gepresenteerd - een CUE-bestand met de metadata van de muziek van Blu-ray, zoals artiest, titel en duur van elke track wordt tijdens het conversieproces aangemaakt. Dit kan de ervaring van de muziekweergave sterk verbeteren, zolang uw weergaveapparaat het direct uitlezen van CUE-bestanden ondersteunt.

Instructies

DVDFab Hi-Fi Audio Converter to Hi-Fi Audio Converter is voor Hi-Fi-muziekliefhebbers die hun muziekcollecties Blu-rays willen converteren naar lossless FLAC- of WAV-audiobestanden om ervan te genieten op hun eersteklas akoestische systemen.

 


Download en installeer de nieuwste DVDFab 11

De DVDFab Hi-Fi Audio Converter om Hi-Fi audio om te zetten is verkrijgbaar bij DVDFab 10.0.6.0. Zorg ervoor dat u deze of de laatste versie downloadt en installeert.

 

Systeemvereisten voor Mac

★ MacOS 10.10 - 10
.15 ★ 1GHz Intel® Processor of
höher★ 4GB
gratis
Festplattenspeicher★ Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)



Systeemvereisten voor Win

  •  Vensters 10/8.1/8/7 (32/64 bit)
  •  Pentium II 500 MHz
  •  4GB RAM
  • 100 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Een live internetverbinding voor de activering van DVDFab (zeer laag datavolume)

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "DVDFab Hi-Fi Audio Converter"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken