Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Magix Music Maker 2021 Premium Edition

Magix Music Maker 2021 Premium Edition

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

  • 241821081
  • P26870-02
  • Levenslang
  • Meertalig
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Music Maker 2021 Premium Edition Nog meer kracht. Nog meer geluiden. Nog meer...meer

Productinformatie "Magix Music Maker 2021 Premium Edition"

Music Maker 2021 Premium Edition

Nog meer kracht. Nog meer geluiden. Nog meer mogelijkheden.

  • 3 klankschalen naar keuze
  • 1 Soundpoolverzameling naar keuze
  • 3 MAGIX-instrumenten naar keuze
  • 2 Kleine instrumenten naar keuze
  • Multicore-audiomotor
  • NIEUW! 64-bits versie
  • NEU! Herziene basisworkflows NIEUW! Liederenmaker
  • NIEUW! VST2 & VST3
  • NIEUW! Project opmerkingen
  • NIEUW! zangpartijen
  • NEW! coreFX VolumeFormer
  • NIEUW! VST-brug
  • Oranje Vocoder ME
  • NU NU! SOUND FORGE Audio Studio 12

* Music Maker Store tegoeden van oudere versies kunnen niet worden ingewisseld in Music Maker 2021 (versienummer 29 of nieuwer).

Produceer je eigen nummers - zonder voorkennis

U wilt uzelf als creatieve muziekproducent realiseren - ook zonder enige voorkennis van de muziek? Met Music Maker ga je meteen aan de slag: kies geluiden uit een enorme verzameling beats, deuntjes en zang op kaartniveau. Combineer lussen met drag & drop, speel met verschillende software-instrumenten en gebruik professionele effecten. Je tijd is nu aangebroken: Luister naar je ideeën. Maak gewoon muziek.


1. geluiden & loops combineren Selecteer geluiden en loops uit uw favoriete genre en combineer ze met virtuele instrumenten op uw tijdlijn: Analoge synthesizers, drums met veel boem en elegante snaren zijn slechts een klik verwijderd. Stel een hele band samen!

2. Verbinden, opnemen, opnemen Neem uw eigen melodieën of zang op. Het enige wat je hoeft te doen is je MIDI-keyboard, drumpadcontroller of microfoon aan te sluiten. Live een gitaarsolo opnemen? Geen probleem! U bent vrij om de ingrediënten voor uw muzikale groove te kiezen!

3. creëer je geluid met effecten - net zo uniek als je bent: sleep professionele effecten op je geluiden, loops, instrumenten en zang. Chorus, WahWah of Flanger maken je tracks nog spannender. Maak van je nummer een echte geluidsbeleving met 5.1 surround sound!

Naar je eigen liedje in slechts 3 stappen Ervaar het zelf - beleef de nieuwe Song Maker!
Intelligente liedcreatie op het hoogste niveau. Je volgende hit - nu slechts 3 stappen verwijderd:

  1. Selecteer Song Template & Soundpool
  2. Zangpartijen & instrumenten toevoegen
  3. Klaar is je liedje!

Haal het meeste uit je liedje - Geluidspoelen, instrumenten & effecten voor uw ideeën

Precies de juiste beat - precies de juiste sound pool Ontdek de Music Maker-klankpools!

Start de nieuwe Music Maker en maak je keuze: Pop, Rock, Hip Hop, Trap, EDM en nog veel meer - jij beslist! Duizenden lussen en monsters, eenvoudigweg gecombineerd met drag & drop. De beste? Alle loops passen zich automatisch aan de toonhoogte van je nummer aan en alles past harmonieus bij elkaar. Je hoeft niets te weten over de muziektheorie om je slag te slaan!

Ontdek de populaire Soundpool-collecties van je favoriete genre:

Het zijn de jaren '80!

De meer dan 4.500 sounds & loops klinken echt retro: alle 6 inbegrepen soundpools zijn perfect voor nostalgische kaartbrekers - direct uit het gouden decennium!

brandend metaal

Bijna 4.000 geluiden en loops vol energieke melodieën: stuwende riffs en grommende zang - het beste wat metal te bieden heeft!

stadsproducent

Het nieuwe geluid recht uit New York: Ruw, vol woede en toch ongelooflijk inspirerend. De productie kit voor punchy trapboards, gladde R'n'B tunes en hip hop beats van het Gouden Tijdperk.

EDM-antwoorden

Klaar voor het hoofdpodium? Dit geluid klinkt als strobos, felle lichten en veel goed humeur! Euforische druppels, duwende synths & krachtige baslijnen - de volgende "floor filler" is voor jou.
Welk instrument zet de toon voor u?

Muziek leeft altijd van haar instrumenten. In Music Maker kunt u kiezen uit verschillende software-instrumenten. Elk van hen overtuigt door de hoge kwaliteit van het geluid van studioproducties. Experimenteer met verschillende VST-instrumenten!

Rotstrommels

Tromgeroffel! De Rock Drums zijn ideaal voor het aansturen van double bass grooves in metal nummers, galmende drumritmes met een indrukwekkend arena geluid of droge en schone studiodrums.

Basmachine

Voor meer pit op uw luidsprekers: scherpe baslijnen en pompende bas - plus veel filters en voorinstellingen. Gebruik de verschillende effectinstellingen om zelf nieuwe basgeluiden te creëren en op te slaan.

Concertgitaar

Elegante pluktechniek, subtiele greepgeluiden en filigrane dia's: het geluid van de akoestische concertgitaar is in dit virtuele instrument bijzonder authentiek weergegeven. De meegeleverde effecten bieden ruime bewerkingsmogelijkheden.

Trommelmotor

Het klassieke geluid en de stijl van legendarische drummachines en samplers. De Beatmaker heeft veel ruimte om te experimenteren. Schoppen, strikken, toms, hi-hats en bekkens kunnen direct uit de machine worden gemengd.

Orkestensemble

Koper- en houtblazers, slagwerk, strijkers en nog veel meer geluiden - met het Orchestral Ensemble kunt u indrukwekkende orkestmuziek componeren. Ook perfect voor film- en popmuziek, hiphopbeats of dansmuziek.

Cinematisch Synth

Lost in Space: Donkere droomsequenties verliezen zich tussen krakende baslijnen en galactische geluiden. Filmmuziek, trap, electro of techno: de virtuele synthesizer biedt vele mogelijkheden voor buitengewone geluidsontwerpen.

 

Minimum systeemvereisten

besturingssysteem:
Windows 10 64 bit, Windows 8.1 64 bit
Vereist werkgeheugen::
min. 2000 MB
Benodigde ruimte op de harde schijf:
700 MB minimum.
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1280x960
Diversen:
Internetverbinding: Music Maker vereist een internetverbinding om een gebruikersaccount aan te maken in de Music Maker Store en om inhoud en individuele programmafuncties te activeren en te downloaden.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magix Music Maker 2021 Premium Edition"
3 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles super vielen Dank.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken