Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

Piano voor dummy's

€ 24,39 * € 25,41 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820728
  • 9783527704743
  • 1 jaar
  • DE | FR
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Piano voor dummy's Stap-voor-stap instructies Interactief leren - snel succes...meer

Productinformatie "Piano voor dummy's"

Piano voor dummy's

  • Stap-voor-stap instructies

  • Interactief leren - snel succes

  • Muziektheoretische oefeningen

  • Oefeningen voor de muzikale auditieve training.

  • Tijdens het afspelen worden vingerzettingen en vingerafdrukken van de gitaar weergegeven.

  • De eMedia Piano for Dummies software met meer dan 150 lessen zal u helpen om snel, gemakkelijk en stap voor stap indrukwekkende resultaten te bereiken bij het spelen van de piano of het klavier. De meegeleverde liedjes en oefeningen worden begeleid door video's met hoge resolutie, live-audio-opnames en MIDI-tracks die in tempo kunnen worden aangepast en ideaal zijn als

    zijn metgezellen voor hun eigen spel. Bij gebruik van een MIDI-keyboard krijg je direct feedback over eventuele fouten die je zelf maakt bij het spelen van de oefeningen en de liedjes. Leer in een handomdraai muziek lezen met het geanimeerde pianoklavier op het scherm.

    Leer in je eigen tempo met de makkelijk te volgen, interactieve oefeningen en video's. Geniet van het meespelen met de bijgeleverde audio-opnames of in variabel tempo met MIDI-begeleidingen. Met meer dan 50 hits uit de genres klassiek, pop en folk, is leren gewoon leuk.

    Gereedschap en functies

    Goed of fout? Piano for Dummies vertelt je

    De directe feedback toont u de positie in de partituur tijdens het spelen. Omdat de computer naar u "luistert", weet u ook meteen of u goed (groen) of fout hebt gespeeld. U zult al snel merken dat het lezen van muziek lang niet zo moeilijk is als u zich had kunnen voorstellen.

    Geanimeerde noot en vingervlugheid

    Elke noot die u afspeelt wordt zowel in de notenbalk (links) als op het geanimeerde toetsenbord weergegeven. Fouten in het spel kunnen sneller worden gecontroleerd.

    Stap voor stap naar succes. Meer dan 150 trainingseenheden:

    Je lessen zijn verdeeld in 6 hoofdstukken van verschillende moeilijkheidsgraad. Ze behandelen eerst algemene basisprincipes zoals de juiste handpositie, oefeningen op het ritme en het spelen van de zwarte toetsen. Later ga je verder met oefeningen voor gevorderden met onderwerpen als muzieknotatie, off-sheet spelen, intervallen, melodieën en harmonieën. Je persoonlijke leraar op het scherm, Irma Irene Justicia, zal je altijd helpen met duidelijke en vriendelijke instructies.

    Interactieve feedback

    Bij gebruik van een MIDI-compatibel toetsenbord krijg je direct feedback als je verkeerde noten hebt gespeeld of een ritmische fout hebt gemaakt. Een klik op de weergegeven tekstballon opent dan het schermtoetsenbord en laat precies zien wat je fout hebt gedaan en wat je had moeten spelen. Er zijn ook algemene statistieken opgenomen die laten zien hoe goed of minder goed je het nummer hebt gespeeld.

    Audio- en MIDI-opties

    Voor elk liedje en elke oefening zijn audio-opnames beschikbaar. Beslis of je alleen de piano wilt horen, alleen de stem of beide. Voor MIDI-weergave en begeleidingen kun je niet alleen het tempo variëren, maar ook aangeven of alleen de linker- of rechterhand of een metronoomklik moet worden afgespeeld.

     

    Systeemeisen
    Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Piano voor dummy's"
3 nov. 2020

Alles wie es sein soll.

Sehr schnelle und unkomplizierte Ausführung.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken