Gratis hotline 0800 54 45 8
 

F-Secure Safe Internet Security

€ 15,24 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821543
 • FCFXBR1N001E1
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaten / jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Productinformatie "F-Secure SAFE" F-Secure SAFE beschermt uw computer tegen virussen,...meer

Productinformatie "F-Secure Safe Internet Security"

Productinformatie "F-Secure SAFE"

F-Secure SAFE beschermt uw computer tegen virussen, ransomware en Trojaanse paarden. Om dit te doen, controleert SAFE voortdurend de websites van banken op authenticiteit en veiligheid, zodat u kunt genieten van even veilig online bankieren op uw computer of mobiele apparaat. Gezinsfuncties zorgen er intussen voor dat uw kinderen geen sites bezoeken waar ze niets te zoeken hebben, vooral niet op jonge leeftijd.

F-SECURE SAFE functies in een oogopslag

 • Bescherming tegen malware, waaronder virussen, trojans en ransomware
 • Browser- en bankbeveiliging
 • Gezinsmanager met individueel configureerbare profielen
 • flexibele licentiëring afhankelijk van het aantal gebruikte apparaten
 • Bescherming van de privacy
 • voor PC & Mac

Bekroonde virusbescherming: met F-Secure SAFE in de nieuwste versie

Een praktische all-round oplossing die F-Secure zelf omschrijft als de "beste virusbescherming ter wereld" en die ook door AV-Test werd bekroond als de "beste bescherming" in 2018. SAFE beschermt u en uw gezin tegen Trojaanse paarden, virussen en ransomware, maar ook tegen ongeoorloofde toegang tot websites, bijvoorbeeld in huishoudens met kinderen. SAFE werkt ook op Android- en iOS-apparaten en biedt dan uitgebreide app-bescherming.

De bekroonde virusbescherming werkt "stil en in het geheim" op de achtergrond zonder de beschikbare bronnen van de computer te belasten, identificeert potentiële malware vroegtijdig, waarschuwt u en plaatst het in quarantaine totdat u verdere actie onderneemt. F-Secure SAFE is onder andere in staat om malware zoals virussen, Trojaanse paarden, ransomware of spyware in realtime te detecteren, evenals tijdens handmatige controles. In het bijzonder biedt de ransomware bescherming u uitgebreide bescherming tegen criminele, afpersende activiteiten op het internet.

Creëer eenvoudig een gezonde online omgeving

Een veilige online-omgeving is van enorm belang, vooral voor kinderen. Er liggen immers vele gevaren online op de loer die onze kinderen nog niet kunnen inschatten. Met F-Secure Family Manager kunnen ouders duidelijke regels opstellen en gerust zijn. Eerst en vooral is het mogelijk bepaalde inhoud te blokkeren die ongeschikt is voor de leeftijd van de kinderen. Een andere praktische functie is de app-bediening.

Zo kunnen ouders bepaalde apps blokkeren of toestaan, of tijdslimieten instellen voor het gebruik ervan. Het instellen van algemene tijdslimieten is ook geen probleem. Met slechts een paar klikken kunt u tijden instellen waarop de smartphone van de kinderen volledig of alleen voor bepaalde acties wordt geblokkeerd. Bovendien maakt de "Finder" de lokalisatie van de nakomelingen mogelijk, inclusief de weergave van de positie op een interactieve kaart.

Met ouderlijk toezicht, apparaat zoeken en browserbeveiliging

Andere functies van SAFE zijn browserbescherming en ouderlijk toezicht. De software controleert de website die u hebt bezocht, verifieert de echtheid van de encrypties en garandeert u zo een veilige surfervaring zonder dat derden toegang krijgen tot uw gegevens of deze kunnen inkijken. 

In huishoudens met kinderen kunt u gebruik maken van de functie ouderlijk toezicht, waarbij u individuele profielen kunt aanmaken. Met deze functie kunt u bijvoorbeeld de hoeveelheid tijd beperken die uw kind op de computer mag doorbrengen, het surfgedrag controleren en ervoor zorgen dat schadelijke websites of websites met twijfelachtige inhoud niet worden geopend. De apparaatzoeker "Finder" helpt u om uw mobiele apparaat snel terug te vinden.

Kies voor veiligheid: met F-Secure SAFE

Koop slimme software en bescherm uw computer en mobiele apparaten! Koop uw F-Secure SAFE vandaag nog bij Blitzhandel24 om vanaf nu letterlijk aan de "veilige kant" te staan. Als u vragen hebt, zal ons competent ondersteuningsteam u te allen tijde graag helpen. 

 

Systeemvereisten

Platform Windows, Apple macOS, Android, Apple iOS
Besturingssysteem Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 - elk met SP1), macOS (10.14 Mojave, 10.13 High Sierra, Sierra 10.12, El Capitan 10.11), Android 5.0 (of hoger), iOS 10 (of hoger), geen ondersteuning voor ARM-gebaseerde tablets
Processor Intel Pentium 4-processor van ten minste 2 GHz (Windows), dual-core processor (Mac)
Geheugen 1 GB geheugen (minimum)
Grafische kaart n/A
Geluidskaart n/A
Harde schijf 1,2 GB (onder Windows), 250 MB (onder macOS)
Scherm Minimale schermresolutie van 1.024 x 768 pixels
eigenschappen: "F-Secure Safe Internet Security"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Gamer Mode
Kinderslot
Multi Apparaat
Safe Banking
Veilig surfen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "F-Secure Safe Internet Security"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Gamer Mode
Kinderslot
Multi Apparaat
Safe Banking
Veilig surfen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "F-Secure Safe Internet Security"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken