Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
ESET Secure Business

LET OP!Lees onze
productbeschrijving alvorens te bestellen!

Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

ESET PROTECT Complete ESET PROTECT Complete
Cloudgebaseerde bescherming en meerlaagse eindpuntbeveiliging Compromisloze beveiliging voor bedrijven van elke grootte Bescherm bedrijfscommunicatie, samenwerking en bestaande cloud-opslag De combinatie van spamfiltering,...
vanaf € 35,54 *
ESET Secure Business sluit alle toegangspoorten voor alle soorten bedreigingen, zoals virussen,...meer

Productinformatie "ESET Secure Business"

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan

.
 • Upgrade - Vernieuwingen
  Bezitters van een oudere versie van de software komen in aanmerking. Voor de bestelling hebben wij uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Schoolversie (EDU, Student & Leraar)
  In aanmerking komen leerlingen, studenten en leraren
 • .
 • Overheden (GOV)
  In aanmerking komen overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)
 • .

  Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  ESET Secure Business sluit alle toegangspoorten voor alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware, en filtert spam effectief uit.

  Bescherm alle computers, laptops, mobiele toestellen en bestandsservers en voorkom dat malware en phishing berichten hen via e-mail bereiken met Mail Security, dat een extra verdedigingslinie aan je netwerk toevoegt.

  Breid je meervoudige verdediging uit tot nieuwe medewerkers en apparaten door op elk moment licenties toe te voegen.

  Of je bedrijf nu nieuw is of al gevestigd, als het op beveiligingssoftware aankomt zijn er bepaalde verwachtingen waaraan dagelijks voldaan moet worden. ESET weet dat een beschermingsoplossing in zakelijke omgevingen ongecompliceerd en eenvoudig in gebruik moet zijn.

  Daarom heeft ESET Business oplossingen ontworpen die geschikt zijn voor elke bedrijfsgrootte, gebruik makend van vele jaren ervaring in het ontwikkelen van baanbrekende antivirus producten.
  ESET Secure Business sluit alle toegangspoorten voor alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen en spyware, en filtert effectief spam. Vertrouw op ESET.

  Voordelen ESET Secure Business

  •     Perfect opgelost
       Beveiliging volgens de behoeften van je bedrijf: Met ESET's zakelijke oplossingen kun je je endpoint bescherming combineren - ongeacht welk besturingssysteem en welke apparaten, of het nu computers, smartphones, tablets of servers zijn die je gebruikt.
  •     Extreem gemakkelijk gemaakt
       Reken op maximale prestaties: De lage systeembelasting zorgt voor optimale prestaties, ongeacht de computer- en hardware-generaties. Onnodige kosten voor dure upgrades vallen weg.
  •     Alles in één hand
       Beheer zonder veel IT inspanning: Vanaf één console kun je je ESET beschermingsoplossingen eenvoudig installeren, configureren en beheren. Dit gereedschap voor beheer op afstand geeft je de flexibiliteit om je netwerkbeveiliging tot in het kleinste detail aan te passen.

  Systeemeisen

  Platform     

  • Linux
  • Windows
  • MacOS
  • Android
  • iOS
  Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
  Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
  PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer

  Hoe komen onze prijzen tot stand?

  Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

  • Door hoeveelheden te bundelen
  • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
  • Direct invoer
  • Langdurige relatie met distributeurs.
  • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
  • Een centrale en lean administratie.
  • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
  • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
  • Maakt dit de kwaliteit slechter?

   We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "ESET Secure Business"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken