• Lorem ipsum dolor sit amet
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
AVG Internet Security 2020 Volledige versie [Download]

AVG Internet Security 2020 Volledige versie [Download]

€ 6,80 * € 19,99 * (65,98% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • ID241821887
 • AVGISUNL1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop AVG Internet Security - voor betere bescherming op het internet Als het gaat om het kopen...meer

Productinformatie "AVG Internet Security 2020 Volledige versie [Download]"

Koop AVG Internet Security - voor betere bescherming op het internet

Als het gaat om het kopen van antivirus, is er geen ontkomen aan het nieuwste beveiligingssysteem AVG Internet Security 2020. In tegenstelling tot zijn voorganger AVG Internet Security 2019, biedt de nieuwste telg veel extra functies en aanzienlijk verbeterde functionaliteit. Of het nu op de computer is of op mobiele apparaten zoals de smartphone of tablet, een AVG Internet Security Key biedt gegarandeerde bescherming tegen malware en gevaarlijke virussen. Er wordt ook expliciete bescherming geboden voor gevoelige betalingsgegevens, zoals online winkelen of betalingstransacties zoals online bankieren.

Koop AVG Internet Security 2020 - de veiligste antivirus die er is

Zoals de naam al aangeeft, beschermt AVG Internet Security 2020 alle technische apparaten voornamelijk tegen bedreigingen vanaf het internet. Ook hier is de situatie bijzonder ernstig. Momenteel worden bijna dagelijks nieuwe soorten kwaadaardige software het internet opgestuurd, waardoor niet alleen computers, maar ook smartphones worden besmet. De meeste voorgeïnstalleerde antivirussystemen op de besturingssystemen alleen zijn niet meer voldoende. Als u een effectieve bescherming wilt, moet u een professionele antivirus aanschaffen. Als u overweegt AVG Internet Security te kopen, krijgt u een allround pakket van zeer hoge kwaliteit dat alle systemen beschermt tegen bedreigingen van het World Wide Web.

AVG Internet Security kopen - de nieuwe functies

De redenen waarom u AVG Internet Security zou moeten kopen, liggen voor de hand. De software komt met veel nieuwe functies. Naast geavanceerde virusbescherming via zeer intelligente scanners die elke hoek van het systeem scannen op malware, is er nu ook een speciale AI-bescherming aan boord. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat malwarepatronen proactief kunnen worden geïdentificeerd. In de software is ook speciale gedragsbescherming ingebouwd. AVG Internet Security 2020 detecteert bijvoorbeeld ongebruikelijke gedragspatronen en geeft als reactie daarop onmiddellijk een waarschuwingsbericht aan de gebruiker.

Wat de virusscanner betreft, is er nu ook een turboscan. Dit slaat bestanden over die onlangs als veilig zijn gemarkeerd en kan veel tijd besparen. Door de realtime updates is het programma altijd up-to-date en wordt het regelmatig voorzien van nieuwe updates. Vanwege deze kenmerken moet u echt een externe antivirus aanschaffen en niet alleen vertrouwen op de standaard antivirus van het systeem.

De software heeft andere functies, zoals de volgende

 • Cyber Capture - nieuwe bedreigingen worden onmiddellijk geblokkeerd en geüpload naar de leverancier voor analyse
 • Bescherming tegen ransomware - persoonlijke bestanden zoals afbeeldingen en documenten worden gecompartimenteerd en apart beschermd
 • PUA scanner - per ongeluk gedownloade toepassingen worden geblokkeerd

Speciale bescherming op het World Wide Web

Als je een perfecte antivirus wilt kopen, heb je meestal speciale bescherming nodig op het internet. Dus redenen waarom u een antivirus zou moeten kopen zijn niet alleen om uw eigen systeem te scannen, maar ook om een verscheidenheid aan nuttige hulpmiddelen te hebben voor het dagelijks leven op het Internet. Deze hulpmiddelen zijn wat gebruikers krijgen met de AVG Internet Security Key. Vergeleken met zijn voorganger, AVG Internet Security 2019, wordt de nieuwste telg geleverd met veel belangrijke en essentiële toepassingen.

Als de gebruiker bijvoorbeeld verbinding maakt met een onveilig Wi-Fi-netwerk, krijgt hij onmiddellijk een melding en kan hij dus op zoek gaan naar een alternatief om niet in de val van een hacker te lopen. Een speciale downloadbeveiliging maakt uiteraard ook deel uit van de software. Het gedownloade bestand wordt gecontroleerd op virussen voordat het zelfs maar wordt gedownload.

Een ander probleem waar veel PC gebruikers mee te maken hebben zijn de ongewenste toolbars in de browser. Deze zijn meestal geïnfecteerd met gevaarlijke malware en kunnen de computer ernstig beschadigen. Daarom heeft AVG Internet Security 2020 een speciale werkbalkverwijderaar aan boord, waarmee dit probleem wordt verholpen. Een ander verkoopargument is de extra e-mailbeveiliging. Gevaarlijke software wordt vaak per e-mail verstuurd. Of het nu gaat om dubieuze bijlagen waarin malware is verborgen of gevaarlijke phishingmails die worden gebruikt om belangrijke accountgegevens te stelen. E-mailbeveiliging detecteert deze bedreigingen onmiddellijk en voorkomt dat gebruikers het slachtoffer worden van dergelijke aanvallen.

Bescherming van gevoelige gegevens - redenen om AVG Internet Security 2020 te kopen

Andere redenen die spreken voor het kopen van de software zijn de expliciete beschermingsmechanismen om uiterst gevoelige gegevens te beschermen. Dit omvat uiteraard betaalmiddelen, bankgegevens en natuurlijk informatie over de mensen zelf. Want zelfs de webcam is vaak het doelwit van hackers. Het doel is om privé-opnames te stelen en dan geld af te persen van de eigenaar. Zogenaamde snuffelaars kunnen gemakkelijk op rooftocht gaan en privégegevens stelen. De internetbeveiligingssoftware van AVG voorkomt dit echter effectief. Verzoeken aan de webcam worden onmiddellijk weergegeven en kunnen door de eigenaar worden gecontroleerd.

Voor welke platforms is AVG Internet Security 2020 beschikbaar?

AVG's internetbeveiligingssoftware is beschikbaar voor veel verschillende en populaire platforms, en ook in verschillende talen.

 • Windows 10, 8, 7
 • MacOS 10.10 (Yosemite of hoger) (Alleen beschikbaar in het Engels)
 • Android 5.0 (Lollipop, API 21 of hoger)
 • iOS 12.0 of hoger

De software is ook verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Hetzij voor één enkel toestel, hetzij voor maximaal 10 toestellen tegen een kleine meerprijs.

Test zonder verplichting

Wie het pakket van naderbij wil bekijken, maar nog niet zeker weet of de software geschikt voor hem is, heeft de mogelijkheid een gratis proefversie te downloaden. De gebruiker kan het programma in totaal 30 dagen intensief testen en dan beslissen of hij het volledig wil kopen. Hiervoor is geen creditcard nodig.

Goedkoop bij Blitzhandel24.de

Als u AVG Internet Security goedkoop en veilig wilt kopen, vindt u alles wat u nodig hebt bij Blitzhandel24. Hier vindt u een grote selectie van verschillende software tegen zeer redelijke prijzen. Alle producten op de site zijn uiteraard service-getest en werken feilloos. Ook het betalingsproces en de verzending verlopen soepel en ongecompliceerd. Aangezien de producten niet op gegevensdragers naar de klant hoeven te worden verzonden, maar als downloads worden verzonden, ontvangt de klant zijn product onmiddellijk na betaling. Nadat het aankoopproces is voltooid, hoeft het bestand alleen nog maar te worden geïnstalleerd.

 

Uitrusting

 • Websites worden gecontroleerd voordat ze worden bezocht
 • Links worden gecontroleerd voordat ze worden aangeklikt
 • Bestandsbijlagen worden gecontroleerd voordat ze worden geopend
 • AVG blokkeert en stopt virussen, malware en andere bedreigingen voordat ze de computer bereiken en schade aanrichten
 • Phishing en andere ongewenste e-mails worden gedetecteerd en uitgefilterd
 • AVG biedt betrouwbare bescherming tegen gegevensdiefstal: zelfs wanneer u online bent, kunnen persoonlijke gegevens niet worden onderschept
 • Spyware en adware kunnen uw systeem niet infiltreren
 • Uw gegevens zijn veilig tegen aanvallen van hackers
 • Waardevolle documenten kunnen versleuteld worden opgeslagen op een met een wachtwoord beveiligde virtuele schijf - in deze gegevenskluis zijn ze ontoegankelijk voor criminelen, hackers, NSA en Co
 • Eén licentie is geldig voor een willekeurig aantal van uw eigen apparaten en apparaattypes - voor een volledig jaar.

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel AVG Internet Security 2020 volledige versie [Download]
 • Geverifieerde hoge-snelheids download link om de software snel en veilig te krijgen.
 • Factuur met BTW.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.

Opmerking: Bij deze aanbieding is geen productsleutelsticker (COA-label) inbegrepen. Dit aanbod is gericht tot zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall
eigenschappen: "AVG Internet Security 2020 Volledige versie [Download]"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Internet Security 2020 Volledige versie [Download]"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken