Gratis hotline 0800 2633100
 
MAGIX Web Designer 17 Premium
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Magix Web Designer 17 Premium Magix Web Designer 17 Premium
Magix Web Designer Premium - Gewoon naar uw eigen website De eerste indruk beslist! Professionele websites zonder programmeerkennis   240+ website sjablonen 1.000+ ontwerpelementen 100% ontwerpvrijheid...
€ 99,95 * € 119,99 *
Magix Web Designer 17 Premium: Professioneel websites maken Steeds meer mensen hebben een...meer

Productinformatie "MAGIX Web Designer 17 Premium"

Magix Web Designer 17 Premium: Professioneel websites maken

Steeds meer mensen hebben een eigen website nodig (of willen die hebben). Dit betreft niet alleen bedrijven, instellingen of zelfstandigen. Ook particulieren willen steeds vaker zichzelf of hun eigen project op het net presenteren. Vaak is er echter een gebrek aan knowhow en/of het nodige kapitaal om een professionele internetaanwezigheid op te zetten. Onervaren mensen zouden Magix Web Designer 17 Premium moeten kopen en kunnen de creatie van hun eigen website gemakkelijker maken. De softwareoplossing helpt bij het creëren van een geavanceerde internetaanwezigheid en vereist geen expertise.

Koop Magix Web Designer 17 Premium - de belangrijkste functies

 • tal van sjablonen voor websites
 • Hulpmiddelen voor beeld- en tekstbewerking
 • individueel domein
 • 2 GB webopslag
 • Animaties en effecten
 • vrije creatieve mogelijkheden
 • responsieve websites

Uitleg van het Magix Web Designer 17 Premium abonnement

Magix Web Designer 17 bestaat in twee versies: de Standard Edition en de Premium Edition. Zoals de naam al aangeeft, is dit het laatste. Het verschilt van de eerste versie vooral in zijn functiebereik. Gebruikers die Magix Web Designer 17 Premium aanschaffen, krijgen meer tools op het gebied van webdesign, beeldbewerking en extra import- en exportopties. Met 2 GB is het webgeheugen ook groter dan dat van de standaard versie van Designer 17 (500 MB). De Premium Edition biedt ook een breder scala aan sjablonen, designelementen, fotofilters en slimme vormen.

Een abonnement loopt voor een jaar en moet daarna worden verlengd. De softwareoplossing werkt uitsluitend onder Windows. Elk abonnement is slechts geldig voor één computer en moet worden geregistreerd bij de ontwikkelaar op die computer. Mensen die op de weg willen werken, moeten hier bijzondere aandacht aan besteden. In een dergelijk geval is de registratie van een laptop of een cabriolet nuttig.

Een bijzonderheid van het abonnement is dat het ook een domein bevat. Gebruikers die Magix Web Designer 17 Premium kopen, kunnen bijvoorbeeld een URL-adres registreren met het eindadres .com, .de of .org. Alle eindproducten die in Europa op grote schaal worden gebruikt, zijn vertegenwoordigd. De duur van het domein is gebonden aan die van het abonnement.

Webdesign zonder programmeerkennis

Magix Web Designer 17 Premium maakt webdesign mogelijk zonder enige programmeerkennis. Onervaren mensen worden bij de hand genomen. Er zijn meer dan 240 websitetemplates beschikbaar. De gebruiker wordt echter niet gedwongen om ze in hun huidige vorm te gebruiken. Er is 100% vrijheid van ontwerp. Hoe meer ervaring gebruikers hebben, hoe beter ze zich kunnen losmaken van de sjablonen. Wie een zakelijke aanbieding wil opzetten, vindt in de premiumversie van Magix Web Designer 17 sjablonen die speciaal voor dit doel zijn ontworpen.

Ook nuttig zijn de vele designelementen en de slimme vormen en fotofilters die beschikbaar zijn voor gebruik. Ze maken het mogelijk om een aantrekkelijke en professioneel ogende website te ontwerpen die onmiskenbaar, snel, gemakkelijk en zonder specialistische kennis is. Tools voor zoekmachineoptimalisatie zorgen ervoor dat deze nieuwe website goed wordt gerangschikt op Google en Co. en leiden zo de doelgroep naar de site.

Speciale kenmerken voor webdesign

Gebruikers kunnen 17 premium responsieve websites ontwerpen met Magix Web Designer. Dit betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan de grootte van het betreffende eindapparaat. Ze worden daarom ook op een visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd op smartphones en tablets. Supersites, panorama-websites, foto-sliders, geanimeerde effecten, pagina-overgangen en multimediabestanden kunnen ook worden geïntegreerd. Widgets voor e-commerce, diagrammen en diavoorstellingen zijn ook beschikbaar.

Er zijn gereedschappen uit de vrije hand en penseelgereedschappen, een screenshot-functie, netvliesondersteuning en tal van andere instrumenten beschikbaar voor beeldbewerking. De software voldoet ook aan de eisen van gebruikers die gewend zijn om met gespecialiseerde foto-oplossingen te werken. Op het gebied van tekstredactie ligt de nadruk op individualisering. Zo zijn er bijvoorbeeld 640 Google-lettertypen geïntegreerd. Daarnaast is individuele inbedding van objecten mogelijk.

Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows 8 of 10 met 32-bit of 64-bit

Processor: Ten minste dual core met een klokfrequentie van 2,0 GHz.

Werkgeheugen: 300 MB voor de zuivere installatie (media, enz. hebben extra opslagruimte nodig)

Grafische kaart: ten minste één oplossing aan boord die een resolutie van 1280 x 600 pixels ondersteunt

Internetverbinding vereist voor registratie en validatie. Voor alle programmafuncties kan in de tussentijd een netwerkverbinding nodig zijn.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Web Designer 17 Premium"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken