Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO-belasting: MAC 2020, voor de belastingaangifte 2019, Download

WISO-belasting: MAC 2020, voor de belastingaangifte 2019, Download

€ 27,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820903
 • KW42778-20
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop WISO-belasting voor MAC Met moderne hulpmiddelen voor uw eigen belastingaangifte is...meer

Productinformatie "WISO-belasting: MAC 2020, voor de belastingaangifte 2019, Download"

Koop WISO-belasting voor MAC

Met moderne hulpmiddelen voor uw eigen belastingaangifte is het eenvoudig om de inspanning te minimaliseren. De gebruiker van het programma heeft dus niet zelf te maken met de hindernissen van de belastingwetgeving, maar kan rekenen op een snelle oplossing volgens zijn eigen wensen. Met WISO Tax MAC 2020 wordt zo te allen tijde een moderne en uiterst veilige oplossing geboden om de belasting zonder problemen te implementeren.

Handige structuren voor de belastingaangifte

Het is vaak moeilijk om een exact overzicht te houden met de vele vormen en verplichtingen. Daarom biedt de belastingadministratiesoftware WISO Steuer MAC 2020 de gebruikers een ongecompliceerde oplossing voor het dagelijkse leven, zodat de aangifte snel en eenvoudig naar de belastingdienst kan worden doorgestuurd. Op deze manier is het mogelijk om de bestaande structuren rond de belasting in het oog te houden zonder veel bureaucratische rompslomp.

De gebruiker van de software bepaalt altijd zelf hoeveel ondersteuning nodig is voor de belasting en welke input kan worden gedaan. Indien gewenst kan een groot deel van de bestaande velden automatisch worden ingevuld zonder dat elk detail met de hand moet worden uitgevoerd. De mogelijkheden met WISO tax MAC 2020 zijn dus schijnbaar onbegrensd om aan uw eigen eisen in de belasting te voldoen.

De grootste voordelen op een rijtje

 • Handige oplossing voor elke behoefte
 • Kan zowel privé als zakelijk gebruikt worden
 • Eenvoudige uitleg via video
 • Digitale belastingaangifte met directe doorsturing
 • Integratie van talrijke assistenten
 • Regelmatige updates op basis van de juridische situatie

De belasting werkt zo eenvoudig als dit

Rond de WISO-belasting MAC 2020 is de belasting geen belemmering meer voor een goede oplossing, maar een kwestie die snel wordt opgelost. In combinatie met een geïntegreerde rekenmachine voor afzonderlijke belastinggebieden en voor ontslagvergoedingen, werkloosheidsuitkeringen en andere steunmaatregelen is er voor elk geval een geschikte structuur beschikbaar om de belasting te optimaliseren.

Natuurlijk biedt het programma niet alleen goede faciliteiten voor het opstellen van een belastingaangifte. Ook de kostenreductie staat centraal bij de WISO-belastingaangifte voor MAC, waarmee de belangrijkste gebieden zonder belemmeringen kunnen worden geïnventariseerd. Zo heeft iedere gebruiker een overzicht van hoe zijn of haar eigen kosten zonder problemen kunnen worden gereduceerd.

Koop nu WISO Tax voor MAC en profiteer van

Met de huidige licentie is het mogelijk om tot 5 belastingaangiften in te dienen en gebruik te maken van beveiligde structuren. Het is dus niet moeilijk om een overzicht te krijgen van de fiscale hindernissen en obstakels en om alle onderdelen in het oog te houden. Om u te helpen wennen aan het nieuwe systeem, bevat WISO Tax Mac 2020 ook een geïntegreerd bedrijfsspel dat een overzicht geeft van alle belangrijke details voor uw eigen belastingaangifte. Met het aanbod rond WISO voor MAC heeft de gebruiker dus toegang tot een goede en moderne toepassing voor de dagelijkse belasting.

Interessante feiten over het programma

 • Wat biedt de WISO belastingaangifte voor MAC precies aan?

Met de WISO-aangifte kunnen terugkerende processen uitstekend worden beheerd om uw eigen belastingaangifte te vereenvoudigen. Dit maakt het mogelijk om uw eigen belastingaangifte te doen met uw mobiele telefoon of tablet en beveiligd te worden op elk MAC-apparaat.

 • Wie kan het programma gebruiken om zijn of haar belasting te optimaliseren?

Het programma is geoptimaliseerd voor zowel zakelijke als particuliere belastingen. Zo komen werknemers, zelfstandigen, gepensioneerden, ambtenaren, verhuurders en vele andere groepen terug op een perfecte oplossing voor hun eigen belastingdienst.

 • Wat zijn de voordelen van de WISO-belasting voor MAC?

Het grootste voordeel van de WISO belasting MAC 2020 is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs zonder voorafgaande belastingkennis kunnen alle belangrijke vermeldingen worden gedaan dankzij de eenvoudige informatie in het programma, zonder dat de belasting een bureaucratisch monster wordt.

 • Hoe kan de belastingaangifte worden gebruikt?

Nadat de verklaring is opgesteld, zijn er twee mogelijkheden. Ofwel wordt gebruik gemaakt van de doorgevoerde verzending naar het belastingkantoor, ofwel wordt de aangifte afgedrukt. Beide oplossingen zijn officieel erkend en maken een comfortabele procedure mogelijk.

 • Welke licentie is bij ons verkrijgbaar?

De licentie die bij ons verkrijgbaar is, is niet beperkt in de tijd. Het maakt een flexibele creatie van maximaal 5 belastingaangiften mogelijk, die direct kunnen worden doorgestuurd. Er zijn op dit moment geen beperkingen op het toepassingsgebied of de structuur van de belasting.

WISO tax:Mac 2020 Download in een oogopslag:

 • Geschikt voor alle soorten inkomsten
 • Met de gegevensoverdracht van het voorgaande jaar
 • Inclusief simulatiemodus
 • Overdracht van informatie uit de vooraf ingevulde belastingaangifte (VaST)
 • Regelmatige updates & upgrades
 • Heeft ELSTER-interface
 • PLUS Tablet App voor iPad & Android

WISO tax:Mac 2020 is het ideale programma voor werknemers, zelfstandigen, gepensioneerden, verhuurders en mensen met een inkomen uit kapitaal. De download van het programma werkt vanaf versie 10.12 OS X Sierra en bevat alle belangrijke applicaties met nuttige uitleg voor veel fiscale zaken. EÜR, verlaging van de loonbelasting, handelsbelasting, omzetbelasting - de software berekent precies en snel. En als eigenaar van de versie van een vorig jaar kunt u ook met een paar klikken uw belastingzaak overnemen en alles up-to-date brengen. Met de invoer van de gegevens controleert WISO steuer:Mac 2020 alle informatie of deze volledig en plausibel is.

WISO-belasting: Mac 2020 heeft nog meer in petto

Als u gebruik maakt van een bedrijfsauto, zult u blij zijn met het geïntegreerde bestuurderslogboek. Hierdoor kunt u een overzicht houden van privé- en zakelijke routes. WISO belasting: Mac 2020 bevat ook een rekenmachine voor ontslagvergoedingen, werkloosheidsuitkeringen, onroerendgoedbelasting en nog veel meer.

Dien uw belastingaangifte online in en bespaar geld

Zodra WISO steuer:Mac 2020 u stap voor stap naar het einde van uw belastingaangifte heeft begeleid, stuurt u de documenten als een officiële afdruk of via de ELSTER-interface. Als uw belastingfactuur klaar is voor controle, zal het programma u hiervan op de hoogte brengen. Als u een hogere belastingteruggaaf of foutmeldingen verwachtte, zal de belastingcontroleur u bijstaan. Indien nodig, genereert het automatisch een bezwaarschrift en stuurt het naar het belastingkantoor.

Informatie over de WISO-belasting: Mac 2020:

Regelmatige updates en de ELSTER-interface vereisen een up-to-date webbrowser en een internetverbinding. Met de aankoop van het garantienummer / serienummer voor dit product krijgt u de mogelijkheid om de WISO steuer:App op uw mobiele apparaat te gebruiken. Houd er rekening mee dat u ten minste versie 10.12 van OS X Sierra nodig heeft om deze software te kunnen gebruiken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoeveel belastingaangiften kan ik indienen?
Met deze licentie kunt u maximaal 5 belastingaangiften voor het belastingjaar 2019 indienen. Verzending via ELSTER of een afdruk telt als een inzending. De enkele aanslag voor gehuwden telt als één inzending voor de vergunning.
Welke belastingformulieren kan ik verwerken?
Voor 2019 inkomstenbelasting omvatten: Mantelbogen und Anlagen Kind, R, V, Vorsorgeaufwand, AV, N-Gre, N-Aus, Unterhalt, KAP, KAP-INV, KAP-BET, SO, FW, G, S, L, 13a, AV13a, EÜR, AVEÜR, SZE, Zinsschranke, 34a, AUS, K, U, Weinbau sowie WA-ESt.
Moet ik extra betalen om het op een tablet of browser te gebruiken?
Met uw licentie kunt u ook gratis gebruik maken van de WISO steuer:App op uw iPad of Android tablet, en van WISO steuer:Web in de browser op steuer-web.de. Uw gegevens zijn altijd en overal up-to-date - op alle apparaten. Je betaalt niets extra.
Wat kan ik nog meer met de software doen behalve inkomstenbelasting?
Ook inbegrepen: Loonheffingskorting 2020, opgave inkomensoverschot 2019/2020, afzonderlijke vaststelling 2019, btw-aangifte 2019 en voorschot btw-aangifte 2020, aangifte handelsbelasting 2019, aangifte loonbelasting 2020.
Welke andere functies en rekenmachines zijn inbegrepen?
Verdere functies: Rijtijdenboek, bedrijfsspelmodus, snelcalculator voor salaris, ontslagvergoeding, werkloosheidsuitkering, onroerende voorheffing, motorrijtuigenbelasting, erfenissen, schenkingen, Riester, selectie van de gunstigste belastingklasse, en nog veel meer.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO-belasting: MAC 2020, voor de belastingaangifte 2019, Download"
28 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Ware wie gewünscht, schnell und ohne komplikationen
Ware wie gewünscht, schnell und ohne komplikationen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken