• Lorem ipsum dolor sit amet
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelCAD 2020, Windows, Mac
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

CorelCAD 2021, Windows, Mac CorelCAD 2021, Windows, Mac
Professionele hulpmiddelen voor het maken van 2D-tekeningen en 3D-ontwerp Professionele 2D teken- en 3D ontwerptools Compatibiliteit met industriestandaard .DWG-, .STL-, .PDF- en .CDR*-bestanden Tijdbesparende samenwerking en...
€ 739,95 * € 829,99 *
CorelCAD 2020 voor Windows of MAC Professionele hulpmiddelen voor het maken van...meer

Productinformatie "CorelCAD 2020, Windows, Mac"

CorelCAD 2020 voor Windows of MAC

 • Professionele hulpmiddelen voor het maken van 2D-tekeningen en 3D-ontwerp
 • Compatibiliteit met de industriestandaarden .DWG, .STL, .PDF en .CDR*.
 • Tijdsbesparende samenwerking en goedkeuring van projecten
 • Optionele automatisering en maatwerk

De professionele, goedkope en eenvoudige CAD-softwareoplossing

CorelCAD™ 2020 is een goedkope CAD-softwareoplossing, beschikbaar voor zowel Windows als macOS, met tijdbesparende tools die uw CAD-workflow helpen vereenvoudigen. Volledige native ondersteuning voor het .DWG-bestandsformaat maakt ook de samenwerking gemakkelijker. Profiteer van de verbeterde 2D tekenmogelijkheden, geavanceerde 3D-modelleringstools en ondersteuning voor .STL om ontwerpen efficiënter te maken en de uitvoer te stroomlijnen.

Installatie mogelijk in de volgende talen:
Engels, Duits, Français, Português, Čeština, Español, Italiano, Polski, Pусский, Turks

CAD-software voor het maken van 2D-tekeningen, 3D-ontwerp en 3D-afdrukken

Snelle conceptualisatie
CorelCAD breidt uw mogelijkheden uit met een set ongelooflijk krachtige ontwerphulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor ontwerpprofessionals. Ontwerp, projecteren, tekenen, plannen en verwerken met behulp van marktleidende CAD-software. De uitgebreide reeks functies maakt het mogelijk om geavanceerde 2D-tekeningen te maken.

Moeiteloos van 2D naar 3D
Dit geavanceerde CAD-programma is ontworpen voor het moeiteloos maken van 3D-computerafbeeldingen. Profiteer van een snel conversieproces: met een paar klikken kunt u driedimensionale afbeeldingen maken van 2D-ontwerpen. Met CorelCAD weet u dat u elke keer weer snelle, superieure resultaten krijgt - terwijl u aan alle specificaties, projectparameters en industriestandaarden voldoet.
Hoogste uitvoernauwkeurigheid
Maak werk van hoge kwaliteit met een krachtige tool voor tekst, grafische of tactiele uitvoer. De rijke functieset van CorelCAD kan worden gebruikt voor vrijwel elke technische ontwerpopgave, waardoor het gemakkelijk is om samen te werken met collega's, klasgenoten of andere belanghebbenden. 3D-printen is ook eenvoudig dankzij de .STL-ondersteuning voor 3D-printers en 3D-uitvoer.

Efficiënte uitvoering
Met CorelCAD kunt u alle projecten direct benaderen en heeft u het vertrouwen dat u elke keer weer nauwkeurige resultaten krijgt. De native ondersteuning voor het .DWG-bestandsformaat van de nieuwste AutoCAD-versie zorgt voor een naadloze samenwerking. Bovendien kan deze CAD-software dankzij talrijke aanpassings- en automatiseringsmogelijkheden aan elke werkomgeving worden aangepast.

Wat is nieuw in CorelCAD 2020?

1. Tovenaar voor gegevensextractie*
Specificeer een set van object- of blokattributen en haal deze informatie eruit.
2.Nieuwe dimensie stijl
Creëer een nieuwe dimensie stijl vanuit een bestaande dimensie.

Maak 2D-objecten van de grenzen van een 3D-solid of oppervlakte- en draadframemodellen van de
randen.


Gebruik lagen in
PDF-bestanden
om de tekenlagen uit het DWG-bestand te reproduceren en combineer meerdere tekeningen tot één PDF-bestand
.

5.advanced
aanpasbare
blokken
Sla een aangepast blok op als een aparte tekening onder zijn eigen naam
.
*De Ribbon, tekeningstabbladen, CorelDRAW (.CDR) en Corel DES (.DES) bestandsformaat import- en exportfuncties, Data Extraction Wizard, ondersteuning voor 3Dconnexion-invoerapparaten en Microsoft VSTA zijn alleen beschikbaar in CorelCAD voor Windows.
**Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere handelsmerken die hierin worden genoemd, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

functies:

Het kosteneffectieve alternatief voor de CAD-branchestandaardfuncties

De krachtige ontwerphulpmiddelen in CorelCAD 2020 maken het eenvoudig om de beste resultaten te halen uit deze toonaangevende CAD-software.

Productiviteit

Gebruik toonaangevende ontwerpmiddelen en -functies om in de kortst mogelijke tijd professionele projecten te creëren.

Laaggroeperingsfilter
Groepeer alle lagen waarnaar verwezen wordt vanuit andere tekeningen die automatisch worden aangemaakt wanneer er externe referenties worden toegevoegd.

Industriële standaard CAD-functies
CorelCAD is compatibel met alle belangrijke CAD-programma's. Vertrouwde commando's en werkbalkelementen maken het gemakkelijk om met de applicatie aan de slag te gaan.

Lagenpalet
Snelle toegangslaagcontroles zonder de tekeninterface te verlaten. Combineer een of meer lagen tot een doellaag.

Verbeterde prestatie
Geniet van een snellere CAD-ervaring op de nieuwste besturingssystemen en intuïtieve updates en functies voor elke interface (zoals de Ribbon*).

Ontwerpmiddelen
Snelle toegang tot en beheer van ontwerpcomponenten zoals blokken, stijlen, tekeningen en afbeeldingen voor een verscheidenheid aan CAD-projecten in industrieën zoals engineering, ontwerp en productie.

2D-tekenproductie

CorelCAD heeft alles wat u nodig hebt, van nieuwe dimensioneringstools tot verbeterde functionaliteit voor aangepaste blokken.

OPTIMIZED! Meerdere notitielijnen en dimensioneringstools
Configureer labels en notitielijnen die automatisch worden aangepast. Creëer een nieuwe dimensioneringsstijl vanuit een bestaande dimensie en vertrouw op de precisie van de intelligente dimensioneringsinstrumenten.

OPTIMIZED! Aangepaste blokfuncties
Gebruik de nieuwe opdracht 'BBBLOCKSCHREIBENALS' om een aangepast blok (symbooldefinitie) op te slaan als een aparte tekening of om aangepaste blokdefinities te testen zonder de blokbewerker te verlaten.OPTIMIZED! Functies voor tekencondities
Zie hoe de nieuwe opdracht 'SETCONSTRAINTNAMEFORMAT' kan worden gebruikt om te specificeren hoe dimensioneringsvoorwaarden worden weergegeven en hoe geometrische vormen voldoen aan dimensioneringsvoorwaarden.

OPTIMIZED! Patroon langs paden
Dupliceer objecten in verschillende vormen langs een pad en maak een specifiek aantal kopieën in een recht lijnpatroon met behulp van de geavanceerde kopieertool.

Objectvanger en handvatten
U kunt objecten herdistribueren met object-snaps, handgrepen en polaire curven. Contextmenu's maken de interactieve bewerking van geometrische vormen mogelijk.

3D-modellering

Geavanceerde technische hulpmiddelen vereenvoudigen de professionele uitvoer.

OPTIMIZED! Gereedschappen voor 3D-ontwerp en 3D-verwerking
Creëer een wireframe-structuur van de randen van een 3D-solid, -oppervlak, -netwerk of -regio. Gebruik de nieuwe opdracht 'OFFSET ENDS' om 2D-elementen te maken van de grenzen van 3D-solidids of 3D-oppervlakken.

STL-bestand importeren
Importeer stereolithografiebestanden (*.stl) om de 3D-objecten die ze bevatten in te voegen. Als u kant-en-klare 3D-ontwerpen importeert, kunt u deze nu verder aanpassen.

Polysolids - Gereedschappen voor het bewerken en modelleren van 3D vaste stoffen
Gebruik Polysolids om 3D vaste stoffen in de vorm van polygonale wanden te creëren. Gebruik de "Bevel Edges" om de randen van 3D vaste stoffen af te schuinen en gebruik de "Surface" en "Loop" opties.

Van 2D naar 3D
Maak een 2D-ontwerp in CorelCAD of importeer een 2D-ontwerp uit CorelDRAW en converteer het naar 3D. Extrudeer en roteer 2D elementen of voer ze uit langs een pad om 2D tekeningen om te zetten in 3D modellen.

3D-ondersteuning van de muis
Gebruik 3Dconnexion* invoerapparaten om in 3D te navigeren.

Commentaar en samenwerking

Voeg opgenomen berichten, notities of instructies toe aan uw tekeningen.

NIEUW! Tovenaar voor gegevensextractie*
Gebruik de wizard Gegevensextractie om objectattributen in te stellen of te blokkeren en om informatie te extraheren.

Inheemse ondersteuning van het .DWG-bestandsformaat
Openen, bewerken en opslaan van bestanden in AutoCAD's nieuwste .DWG bestandsformaat (2018 .DWG) Dit zorgt voor een snelle samenwerking met collega's en zakenpartners.

Tafelsteun
Exporteer tabellen als CSV voor gebruik in Microsoft Excel of databasetoepassingen. Formules in cellen invoegen en bestaande tabellen op het scherm wijzigen.

Ondersteuning voor CorelDRAW en Corel DESIGNER-bestandsformaat*
Importeer en exporteer op Windows CorelDRAW® (.CDR) en Corel DESIGNER™ (.DES) bestanden in CorelCAD en zorg zo voor een naadloze workflow tussen CAD en grafische programma's.

Opmerkingen en markers
Gebruik de "Voice Memo" tool om opgenomen berichten, herinneringen of instructies in de tekeningen in te voegen. Selecteer of maskeer delen van een tekening zodat er geen commentaar kan worden toegevoegd.

Compatibiliteit

CorelCAD onderscheidt zich door zijn uitstekende platform, print en randapparatuur.

Platformondersteuning
Geniet van een native CAD-software-ervaring op het platform van uw keuze - Windows of Mac Profiteer van industriestandaardfuncties en ondersteuning voor Windows 10 en macOS Catalina.

3D-printing
Exporteer 3D solids naar .STL, het meest gebruikte bestandsformaat voor 3D printen. STL-ondersteuning maakt een directe verbinding met 3D-printers mogelijk, waardoor 3D-prototypes kunnen worden geprint of uitgevoerd naar 3D-printers.

3D-muis
Gebruik 3Dconnexion* invoerapparaten om in 3D te navigeren. Draai de 2D- en 3D-tekeningen met behulp van de 3D-muiskap. Aan de 3D-muisknoppen kan de voorkeur worden gegeven voor navigatie-instellingen of voor door de gebruiker gedefinieerde opdrachten.

AutoCAD-functies en -bestanden
Openen, bewerken en opslaan van bestanden in het nieuwste .DWG-bestandsformaat (AutoCAD 2018). Dit zorgt voor een snelle samenwerking met collega's, leveranciers en zakenpartners. Voeg eenvoudig dynamische blokken van AutoCAD in met ondersteuning voor .DWG-bestanden.

mobiele applicatie
Met CorelCAD Mobile voor iOS- en Android-toestellen kunt u onderweg ontwerpen en commentaar geven. CorelCAD Mobile is een gratis applicatie die mogelijkheden biedt voor het bekijken van .DWG 2D en 3D, het toepassen van eenvoudige aantekeningen en het uitwisselen van .DWG-bestanden.

Bestandsondersteuning
CorelCAD op Windows ondersteunt het importeren uit en exporteren naar CorelDRAW (.CDR) en Corel DES (.DES) * CorelCAD ondersteunt ook toonaangevende formaten zoals .PDF, .SVG, .EPS, .DWF, .STL, .SAT, .SHP en .DWS.

*De Lint, tekentabellen, CorelDRAW (.CDR) en Corel DES (.DES) bestandsformaat import- en exportfuncties, Data Extraction Wizard, ondersteuning voor 3Dconnexion-invoerapparaten en Microsoft VSTA zijn alleen beschikbaar in CorelCAD voor Windows.
†Hinweis: Als CorelCAD 2020 wordt gekocht en geïnstalleerd in de Apple Mac App Store, zijn het PDF/DGN-document en de Pack and Go-functies niet beschikbaar en is de Plug-in Store niet toegankelijk.
**Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere handelsmerken die hierin worden genoemd, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelCAD 2020, Windows, Mac"
5 nov. 2020

Thank you!

Good offer, quick checkout, great shop

2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

ich bin zufrieden, alles hat toll geklappt.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken