Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelCAD 2020, Upgrade

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

CorelCAD 2021 Upgrade, Windows/Mac CorelCAD 2021 Upgrade, Windows/Mac
Professionele hulpmiddelen voor het maken van 2D-tekeningen en 3D-constructies Professionele 2D teken- en 3D ontwerptools Compatibiliteit met industriestandaarden .DWG, .STL, .PDF en .CDR* Tijdbesparende samenwerking en...
€ 234,95 *
CorelCAD 2020 voor Windows, Mac, UPGRADE Professionele hulpmiddelen voor het maken van...meer

Productinformatie "CorelCAD 2020, Upgrade"

- Upgrade - Uitbreidingen rechthebbende zijn van een eerdere versie van de software. Voor het bestellen van dit product hebben we het serienummer van de vorige versie bij u nodig.
- Schoolversie recht hebben zijn leerlingen, studenten, leerkrachten enz.
- Autoriteiten gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)

Het bijbehorende bewijs moet worden geleverd of geüpload tijdens het aankoopproces. Of via e-mail: [email protected] , Fax:+49 5064 6924949 of per post.
Zonder bewijs kan uw bestelling niet worden verwerkt.

CorelCAD 2020 voor Windows, Mac, UPGRADE

 • Professionele hulpmiddelen voor het maken van 2D-tekeningen en 3D-ontwerp
 • Compatibiliteit met de industriestandaarden .DWG, .STL, .PDF en .CDR*.
 • Tijdbesparende samenwerking en projectvrijgave
 • Optionele automatisering en maatwerk

De professionele, goedkope en eenvoudige CAD-softwareoplossing

CorelCAD™ 2020 is een goedkope CAD-softwareoplossing, beschikbaar voor zowel Windows als macOS, met tijdbesparende tools die uw CAD-workflow helpen vereenvoudigen. Volledige native ondersteuning voor het .DWG-bestandsformaat maakt het ook gemakkelijk om samen te werken. Profiteer van de verbeterde 2D tekenmogelijkheden, geavanceerde 3D-modelleringstools en ondersteuning voor .STL om ontwerpen efficiënter te maken en de uitvoer te optimaliseren.

De installatie is beschikbaar in de volgende talen:
Engels, Duits, Français, Português, Čeština, Español, Italiano, Polski, Pусский, Turks

CAD-software voor het maken van 2D-tekeningen, 3D-ontwerp en 3D-afdrukken

Snelle conceptualisatie
CorelCAD breidt uw mogelijkheden uit met een set ongelooflijk krachtige ontwerphulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor ontwerpprofessionals. Ontwerp, projecteren, tekenen, plannen en bewerken met behulp van marktleidende CAD-software. Met de uitgebreide functieset kunt u geavanceerde 2D-tekeningen maken.

Moeiteloos van 2D naar 3D
Dit geavanceerde CAD-programma is ontworpen voor het moeiteloos maken van 3D-computerafbeeldingen. Profiteer van een snel conversieproces: met een paar klikken kunt u driedimensionale afbeeldingen maken van 2D-ontwerpen. Met CorelCAD weet u dat u elke keer weer snel superieure resultaten zult behalen - terwijl u zich aan alle specificaties, projectparameters en industriestandaarden houdt.
 
 
Hoogste uitvoernauwkeurigheid
Maak werk van hoge kwaliteit met een krachtige tool voor tekst, grafische of tactiele uitvoer. De rijke functieset van CorelCAD kan worden gebruikt voor vrijwel elke technische ontwerpopgave, waardoor het gemakkelijk is om samen te werken met collega's, klasgenoten of andere belanghebbenden. 3D printen is ook eenvoudig met .STL-ondersteuning voor 3D-printers en 3D-uitvoer.

 
Efficiënte uitvoering
Met CorelCAD kunt u alle projecten direct benaderen en heeft u het vertrouwen dat u elke keer weer nauwkeurige resultaten krijgt. De native ondersteuning voor het .DWG-bestandsformaat van de nieuwste AutoCAD-versie zorgt voor een naadloze samenwerking. Bovendien kan deze CAD-software worden aangepast en geautomatiseerd om in elke werkomgeving te passen.
 

Wat is er nieuw in CorelCAD 2020?

1. Tovenaar voor gegevensextractie*
Specificeer een set van object- of blokattributen en haal die informatie eruit.
2.Nieuwe dimensioneringsstijl
Creëer een nieuwe dimensie stijl vanuit een bestaande dimensie.

Maak 2D-objecten van de grenzen van een 3D-solid of 3D-oppervlak en draadframemodellen van de
randen.


Gebruik lagen in
PDF-bestanden
om de tekenlagen uit het DWG-bestand te reproduceren en combineer meerdere tekeningen tot één PDF-bestand
.

Geavanceerde
aangepaste
blokken
Sla een aangepast blok op als een aparte tekening onder een eigen naam
.
*De Lint, tekentabellen, CorelDRAW (.CDR) en Corel DES (.DES) bestandsformaat import- en exportfuncties, Data Extraction Wizard, ondersteuning voor 3Dconnexion-invoerapparaten en Microsoft VSTA zijn alleen beschikbaar in CorelCAD voor Windows.
**Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere handelsmerken die hierin worden genoemd, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

functies:

Het kosteneffectieve alternatief voor de industriestandaard CAD

Met de krachtige ontwerphulpmiddelen in CorelCAD 2020 maakt deze toonaangevende CAD-software het gemakkelijk om de beste resultaten te behalen.

Productiviteit

Creëer professionele projecten in een handomdraai met toonaangevende ontwerpmiddelen en -functies.

Laaggroeperingsfilter
Groepeer alle lagen waarnaar verwezen wordt vanuit andere tekeningen die automatisch worden aangemaakt wanneer er externe referenties worden toegevoegd.

Industrie-standaard CAD-functies
CorelCAD is compatibel met alle belangrijke CAD-programma's. Vertrouwde commando's en werkbalkelementen maken het gemakkelijk om aan de slag te gaan.

Lagenpalet
Snelle toegangslaagcontroles zonder de tekeninterface te verlaten. Combineer een of meer lagen tot een doellaag.

Verbeterde prestatie
Geniet van een snellere CAD-ervaring op de nieuwste besturingssystemen en intuïtieve updates en functies voor elke interface (zoals de Ribbon*).

Ontwerpmiddelen
Snelle toegang tot en beheer van ontwerpcomponenten zoals blokken, stijlen, tekeningen en afbeeldingen voor een verscheidenheid aan CAD-projecten in industrieën zoals engineering, ontwerp en productie.

2D tekening creatie

CorelCAD heeft alles wat u nodig hebt, van nieuwe dimensioneringstools tot verbeterde functionaliteit voor aangepaste blokken.

OPTIMIZED! Meerdere notitielijnen en dimensioneringstools
Configureer labels en notitielijnen die automatisch worden aangepast. Creëer een nieuwe dimensioneringsstijl vanuit een bestaande dimensie en vertrouw op de precisie van de intelligente dimensioneringsinstrumenten.

OPTIMIZED! Aangepaste blokfuncties
Gebruik het nieuwe BBBLOCKSCHREIBENALS-commando om een aangepast blok (symbooldefinitie) op te slaan als een aparte tekening, of test aangepaste blokdefinities zonder de Block Editor te verlaten
.


OPTIMIZED! Functies voor tekencondities
Zie hoe het nieuwe commando 'SETCONSTRAINT NAMEFORMAT' kan worden gebruikt om te specificeren hoe dimensioneringsvoorwaarden worden weergegeven en hoe geometrische vormen voldoen aan dimensioneringsvoorwaarden.

OPTIMIZED! Patronen langs paden
Dupliceer objecten in verschillende vormen langs een pad en maak een specifiek aantal kopieën in een recht lijnpatroon met behulp van de geavanceerde kopieertool.

Objectvanger en handvatten
U kunt objecten herdistribueren met object-snaps, handgrepen en polaire curven. Contextmenu's maken interactieve bewerking van geometrische vormen mogelijk.

 

3D-modellering

Geavanceerde engineeringtools maken professionele output eenvoudig.

OPTIMIZED! Gereedschappen voor 3D-ontwerp en 3D-bewerking
Creëer een wireframe-structuur van de randen van een 3D-solid, -oppervlak, -netwerk of -regio. Gebruik de nieuwe opdracht 'OFFSET ENDS' om 2D-elementen te maken van de grenzen van 3D-solidids of 3D-oppervlakken.

STL-bestand importeren
Importeer stereolithografiebestanden (*.stl) om de 3D-objecten die ze bevatten in te voegen. Als u kant-en-klare 3D-ontwerpen importeert, kunt u deze nu verder aanpassen.

Polysolids - Gereedschappen voor het bewerken en modelleren van 3D vaste stoffen
Gebruik Polysolids om 3D vaste stoffen in de vorm van polygonale wanden te creëren. Gebruik Bevel Edges om de randen van 3D vaste stoffen af te schuinen en gebruik de Face- en Loop-opties.

Van 2D naar 3D
Maak een 2D-ontwerp in CorelCAD of importeer een 2D-ontwerp uit CorelDRAW en converteer het naar 3D. Extrudeer en draai of draag 2D-elementen langs een pad om 2D-tekeningen om te zetten naar 3D-modellen.

3D-ondersteuning van de muis
Gebruik 3Dconnexion* invoerapparaten om in 3D te navigeren.

Opmerkingen en samenwerking

Voeg opgenomen berichten, notities of instructies toe aan uw tekeningen.

NIEUW! Wizard Gegevensextractie
Gebruik de wizard Gegevensextractie om objectattributen in te stellen of te blokkeren en om informatie te extraheren.

Inheemse ondersteuning van het .DWG-bestandsformaat
Openen, bewerken en opslaan van bestanden in AutoCAD's nieuwste .DWG bestandsformaat (2018 .DWG). Dit zorgt voor een snelle samenwerking met collega's en zakenpartners.

Tafelsteun
Exporteer tabellen als CSV voor gebruik in Microsoft Excel of databasetoepassingen. Formules in cellen invoegen en bestaande tabellen op het scherm wijzigen.

CorelDRAW en Corel DESIGNER-bestandsformaatondersteuning*
Importeer en exporteer op Windows CorelDRAW® (.CDR) en Corel DESIGNER™ (.DES) bestanden in CorelCAD en zorg zo voor een naadloze workflow tussen CAD en grafische programma's.

Opmerkingen en markers
Gebruik de "Voice Memo" tool om opgenomen berichten, herinneringen of instructies in de tekeningen in te voegen. Markeer of maskeer delen van een tekening zodat er geen commentaar kan worden toegevoegd.

Compatibiliteit

CorelCAD onderscheidt zich door zijn uitstekende platform, print en randapparatuur.

Platformondersteuning
Geniet van een native CAD-software-ervaring op het platform van uw keuze - Windows of Mac. Profiteer van de industriestandaard functies en ondersteuning voor Windows 10 en macOS Catalina.

3D-printing
Exporteer 3D solids naar .STL, het meest gebruikte bestandsformaat voor 3D printen. STL-ondersteuning maakt een directe verbinding met 3D-printers mogelijk, zodat u 3D-prototypes kunt afdrukken of uitvoer naar 3D-printers kunt aanbieden.

3D-muis
Gebruik 3Dconnexion* invoerapparaten om in 3D te navigeren. Draai de 2D- en 3D-tekeningen met behulp van de 3D-muiskap. U kunt de voorkeursnavigatie-instellingen of aangepaste opdrachten toewijzen aan de 3D-muisknoppen.

AutoCAD-functies en -bestanden
Openen, bewerken en opslaan van bestanden in het nieuwste .DWG-bestandsformaat (AutoCAD 2018). Dit zorgt voor een snelle samenwerking met collega's, leveranciers en zakenpartners. Voeg eenvoudig dynamische blokken van AutoCAD in met ondersteuning voor .DWG-bestanden.

mobiele applicatie
Met CorelCAD Mobile voor iOS- en Android-toestellen kunt u onderweg ontwerpen en commentaar geven. CorelCAD Mobile is een gratis metgezel-toepassing die functies biedt voor het bekijken van .DWG 2D en 3D, het toevoegen van eenvoudige aantekeningen en het uitwisselen van .DWG-bestanden.

Bestandsondersteuning
CorelCAD op Windows ondersteunt het importeren uit en exporteren naar CorelDRAW (.CDR) en Corel DESIGNER (.DES).* CorelCAD ondersteunt ook toonaangevende formaten zoals .PDF, .SVG, .EPS, .DWF, .STL, .SAT, .SHP en .DWS.

*De Lint, tekentabellen, CorelDRAW (.CDR) en Corel DES (.DES) bestandsformaat import- en exportfuncties, Data Extraction Wizard, ondersteuning voor 3Dconnexion-invoerapparaten en Microsoft VSTA zijn alleen beschikbaar in CorelCAD voor Windows.
†Hinweis: Als CorelCAD 2020 wordt gekocht en geïnstalleerd in de Apple Mac App Store, zijn het PDF/DGN-document en de Pack and Go-functies niet beschikbaar en is de Plug-in Store niet toegankelijk.
**Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere handelsmerken die hierin worden genoemd, zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelCAD 2020, Upgrade"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken