Gratis hotline 0800 54 45 8
 
BullGuard Antivirus 2022

BullGuard Antivirus 2022

€ 7,07 * € 19,31 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821342
 • BU-18330-1Y1D-LIC
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaten / jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties moeten na...meer

Productinformatie "BullGuard Antivirus 2022"

BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties moeten na aankoop worden gewijzigd in Norton. U ontvangt hiervoor instructies in de aankoopmail.


BullGuard Antivirus 2022

 Belangrijkste kenmerken van Bullguard Antivirus 2022:

 • Antivirus voor alle Windows PC's. Stopt insecten in hun sporen. Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Antivirus de beste software die beschikbaar is. Dat komt omdat we traditionele detectie op basis van handtekeningen hebben gecombineerd met toonaangevende detectie op basis van gedrag. Kortom, u krijgt een meerlagige verdediging die alle bekende en onbekende virussen tegenhoudt voordat ze uw computer kunnen infecteren.
 • Ongewenste toepassingen. Stop ze voordat ze de controle overnemen. Sommige programma's bevatten adware, ze installeren toolbars en veranderen uw systeeminstellingen. Ze zijn niet zo kwaadaardig als Trojaanse paarden of wormen, maar ze kunnen uw browserinstellingen wijzigen, uw startpagina veranderen en u standaard omleiden naar een andere zoekmachine. Het hulpprogramma Bullguard Antivirus 2022 ongewenste toepassingen detecteert deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.
 • Spam filter. Nooit meer lastig gevallen worden. Voorkom dat vervelende spam uw Postvak IN bereikt door deze te blokkeren met het Bullguard Antivirus 2022 spamfilter. U zult niet langer worden lastiggevallen door irrelevante berichten en u zult ook worden beschermd tegen phishing-zwendel.
 • Veilig surfen. Brengt licht in de duisternis. Kwaadaardige code zit vaak verstopt in websites. Als u onbewust op een link klikt, wordt uw pc geïnfecteerd en worden vaak gegevens gestolen. Bullguard Antivirus 2022 Safe Browsing waarschuwt u voor verborgen gevaren die op de loer liggen in websites - zodat u altijd beschermd bent.
 • Hoge systeemprestaties. Het remt je niet af. Veel antivirusprogramma's vertragen uw computer. BullGuard Antivirus is ontworpen om uw computer op een constant hoog niveau te laten presteren. Of u nu programmeert, ontwerpt of gamet, u kunt nog steeds verwachten dat uw computer presteert zoals hij altijd heeft gedaan.


 

Gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudig, elegant en moeiteloos.
Snel te installeren en eenvoudig te beheren. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om Bullguard Antivirus 2022 aan te passen aan uw behoeften, of het nu gaat om het instellen van de spamfilter, het uitvoeren van scans of het aanpassen van beschermingsniveaus.


Stopt bugs in hun sporen
Volgens onafhankelijke laboratoria is BullGuard Antivirus de beste software die er is. Dat komt omdat we traditionele detectie op basis van handtekeningen hebben gecombineerd met toonaangevende detectie op basis van gedrag. Kortom, u krijgt een meerlaagse verdediging die alle bekende en onbekende virussen tegenhoudt voordat ze

 
Unwanted apps kunnen infecteren. Stop ze voor ze de macht overnemen.
Sommige programma's bevatten adware, ze installeren toolbars en veranderen uw systeeminstellingen. Ze zijn niet kwaadaardig zoals Trojaanse paarden of wormen, maar ze kunnen uw browserinstellingen wijzigen, uw startpagina veranderen en u standaard omleiden naar een andere zoekmachine. Het hulpprogramma ongewenste toepassingen van BullGuard toont deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.

 
Spam filter. Nooit meer lastig gevallen worden, Bullguard Antivirus 2022 beschermt!
Voorkom dat vervelende spam uw Postvak IN bereikt door deze te blokkeren met BullGuard Spamfilter. U zult niet langer worden lastiggevallen door irrelevante berichten en u zult ook worden beschermd tegen phishing-zwendel.

 
Veilig surfen. Brengt licht in de duisternis.
Kwaadaardige code zit vaak verstopt in websites. Als u onbewust op een link klikt, wordt uw pc geïnfecteerd en worden vaak gegevens gestolen. Bullguard Antivirus 2022 Safe Browsing waarschuwt u voor verborgen gevaren die op de loer liggen in websites - zodat u altijd beschermd bent.

 
Hoge systeemprestaties met Bullguard Antivirus 2022. Het vertraagt u niet.
Veel antivirusprogramma's vertragen uw computer. BullGuard Antivirus is ontworpen om uw computer op een constant hoog niveau te laten presteren. Of u nu programmeert, ontwerpt of gamet, u kunt nog steeds verwachten dat uw computer presteert zoals hij altijd heeft gedaan.

 

 

Anti Virus

 • Gemakkelijk te gebruiken, genadeloos tegen malware

 • Antivirus. De makkelijkste manier om je veilig te houden.

 • Anti-malware van de volgende generatie. We hebben de lat hoger gelegd, en nog wat.

 

Anti-malware van de volgende generatie

Welkom in het nieuwe tijdperk van bescherming.

Onze nieuwe generatie anti-malware biedt u intelligente bescherming op drie niveaus. Eerste fase: het detecteert vertrouwde sites en toepassingen. Tweede fase: Er wordt voortdurend gescand op handtekeningen en anomalieën die kenmerkend zijn voor malware. Derde fase: gedetecteerde malware wordt in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd nog voordat infectie kan plaatsvinden. De waakhond die nooit slaapt en constant op zijn hoede is voor indringers.

 

Antivirus

Real-time bescherming waar u op kunt vertrouwen.

BullGuard Antivirus biedt krachtige, meerlaagse bescherming tegen alle soorten malware, zoals phishing-pogingen en Trojaanse paarden die het gemunt hebben op uw bankgegevens. Maak korte metten met ransomware. Als uw omgeving in paniek raakt, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u volledig beschermd bent.

 

Kwetsbaarheid scanner

Sluit achterpoortjes om je te beschermen.

De kwetsbaarhedenscanner houdt u beschermd door toegangspunten te blokkeren die hackers graag misbruiken. Het waarschuwt automatisch bij ontbrekende beveiligingsupdates of verbindingen met onbeschermde Wi-Fi-netwerken. Het voorkomt ook dat toepassingen die malware kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en stuurprogramma's geldige digitale handtekeningen hebben. En het zoekt naar kruisverbanden tussen uw netwerkprotocol en uw ISP-profiel en controleert uw netwerkcodering. Klinkt ingewikkeld? Nou, dat is het wel, maar maak je geen zorgen - we zorgen voor je.

 

Spel Booster

Ga spelen!

BullGuard Antivirus is ontworpen om snel te kunnen gamen zonder dat u uw bescherming hoeft uit te schakelen. Als uw omgeving in paniek begint te raken, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u volledig beschermd bent!

Technologie waarvoor octrooi is aangevraagd

 

Gemakkelijk te gebruiken

Met zijn slanke en eenvoudige ontwerp is BullGuard Antivirus moeiteloos te gebruiken. Snel te installeren en eenvoudig te beheren. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u BullGuard Antivirus eenvoudig aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om het instellen van het spamfilter, het uitvoeren van scans of het aanpassen van de beschermingsniveaus.

 

Ongewenste toepassingen

Voorkom dat ongewenste toepassingen uw browser en startpagina overnemen en uw browserinstellingen wijzigen. Sommige programma's bevatten adware die toolbars installeert en uw systeeminstellingen wijzigt. Het is niet zo gevaarlijk als Trojaanse paarden of wormen, maar het kan uw browserinstellingen wijzigen, uw startpagina veranderen en u standaard omleiden naar een andere zoekmachine. BullGuard's hulpmiddel tegen ongewenste toepassingen markeert deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.

 

Veilig surfen

Waarschuwingen en waarschuwingen over websites met schadelijke code. Kwaadaardige code zit vaak verborgen in websites. Als u onbewust op een link klikt, wordt uw pc geïnfecteerd en kunnen gegevens worden gestolen. BullGuard's Safe Browsing waarschuwt u voor het verborgen gevaar dat op de loer ligt in websites. U kunt dus met een gerust hart over het hele internet surfen. BullGuard controleert alle links die in uw zoekresultaten en op uw Facebook-pagina verschijnen, en markeert de links die naar schadelijke websites leiden.

 

Hoge systeemprestaties

In tegenstelling tot veel virusscanners, vertraagt BullGuard Antivirus de prestaties van uw systeem niet. Veel virusscanners vertragen computers. BullGuard Antivirus is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw computer voortdurend goed presteert. Of u nu programmeert, ontwikkelt of gamet, u kunt er altijd op rekenen dat uw computer presteert op het niveau dat u gewend bent.

 

Gratis deskundige ondersteuning

Onze gratis, vriendelijke 24-uurs ondersteuning is beschikbaar om expertise te bieden op een door u gekozen tijdstip. Wij helpen u met elk beveiligingsprobleem dat u hebt via live chat of e-mail. Deze dienst is de klok rond beschikbaar - dag en nacht. U kunt ook kiezen voor online ondersteuning op afstand als dat het voor u gemakkelijker maakt.

Systeemeisen

Besturingssysteem
Windows® 11 (32-bit en 64-bit)
Windows® 10 (32-bit en 64-bit)
Windows® 8, 8.1 (32-bit en 64-bit)
Windows® 7 SP1+ (32-bit en 64-bit)
Technische eisen
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 850 MB
 • Internetverbinding: ten minste inbelverbinding
Talen
Engels, Zweeds, Duits, Noors, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans, Deens, Portugees, Chinees, Portugees (Brazilië), Arabisch, Vietnamees
 
 
eigenschappen: "BullGuard Antivirus 2022"
Besturingssysteem:
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "BullGuard Antivirus 2022"
Besturingssysteem:
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BullGuard Antivirus 2022"
4 nov. 2020

Thank you!

Straightforward and quick. Gladly again.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken