• Lorem ipsum dolor sit amet
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Bitdefender Total Security 2021, Multi Device Bitdefender Total Security 2021, Multi Device
Bitdefender Total Security 2021: Koop en stop bedreigingen. Virussen, malware, Trojaanse paarden, phishing-aanvallen op online bankieren. De lijst van bedreigingen uit de verre uithoeken van het internet is lang. Gebruikers...
vanaf € 26,95 * € 34,99 *
Bitdefender Total Security Multi Device 2020, 12 maanden Deze versie van Bitdefender...meer

Productinformatie "Bitdefender Total Security 2020, 1 Jaarvolledige versie, Multi Device"

Bitdefender Total Security Multi Device 2020, 12 maanden

Deze versie van Bitdefender beschermt 1 of 3 apparaten (Android, Mac, iOS of Windows (PC) gelijkelijk. Of het nu op uw smartphone, tablet, Mac of Windows-pc is, de uitgebreide bescherming van de nieuwste technologieën van Bitdefender zal uw veiligheid en die van uw hele gezin verbeteren. De beveiligingssoftware van Bitdefender heeft al enkele jaren de beste malwaredetectiepercentages in de branche en beschikt over een netwerk van 500 miljoen computers wereldwijd, die samen helpen om de huidige bedreigingen te detecteren en te analyseren en onmiddellijk preventieve maatregelen tegen veiligheidsrisico's te nemen.

 • Geen automatische verlenging. U beslist of en wanneer u uw versie wilt vernieuwen. Als u niets doet, eindigt de termijn automatisch na het aantal dagen dat hierboven is aangegeven.
 • Een activeringscode voor een volledige versie van Bitdefender Total Security 2020.
 • Het maakt niet uit of u een bestaand product wilt uitbreiden in het kader van een vernieuwing of een nieuwe installatie wilt uitvoeren.
 • Een eenvoudig te begrijpen installatiegids als een online versie die helpt bij de activering en installatie.
 • De eenvoudige download via Bitdefender Central met de mogelijkheid van installatie in verschillende talen, bijv. Duits, Engels en nog veel meer.
 • Het is niet nodig om een CD/DVD te versturen en er is geen beschikbaarheid van de software op een gegevensdrager.
 • Een factuur met belasting over de toegevoegde waarde van een Duitse winkelier op uw naam.

Eén product voor al uw veiligheidseisen

Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 biedt viervoudige bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android tegen een onklopbare prijs.

Multi-Layer Ransomware Bescherming & Schoonmaak NIEUW

Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u bescherming op meerdere niveaus tegen ransomware. Gedragsdetectie voorkomt besmetting en beschermt uw belangrijkste documenten tegen ransomware-versleuteling.

De nieuwe functie voor het opschonen van ransomware zorgt ervoor dat gegevens zoals documenten, foto's, video's of muziek worden beschermd tegen elke vorm van ransomware-aanval.

Voorkom cyberaanvallen voordat ze beginnen! NIEUW

Online gevaarpreventie. De nieuwe netwerkgebaseerde beschermingslaag voorkomt dat kwetsbaarheden in uw systeem worden uitgebuit, detecteert en blokkeert brute-force-aanvallen, voorkomt dat uw apparaat onderdeel wordt van een botnet en zorgt ervoor dat gevoelige gegevens nooit onversleuteld worden verzonden.

Veiligheid voor het hele gezin

Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen.

 • U bepaalt zelf hoeveel tijd elk van uw kinderen aan het scherm mag doorbrengen.
 • Volg hun activiteiten op Windows, macOS, Android en iOS-apparaten.
 • Zorg ervoor dat uw kinderen veilig op het net surfen en niet worden geconfronteerd met ongepaste inhoud.
 • Laat vertrouwde contactpersonen uw kinderen bellen en sms'en en blokkeer telefoontjes van onbekende nummers.
 • Gebruik GPS-tracking op de mobiele apparaten van uw kinderen om hun locatie te allen tijde bij te houden.

Bespaar hen de ongeliefde oproep en laat de app u informeren over hun veilige aankomst op hun bestemming.

Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

Kies de beste beveiligingsoplossing en vergeet uw zorgen

Automatische upgrades

Elk Bitdefender-product wordt geleverd met automatische updates om uw bescherming tegen zelfs de gevaarlijkste cyberbedreigingen te allen tijde te garanderen.

En upgrades naar de nieuwste versie zijn ook inbegrepen in uw abonnement.

U hoeft dus geen nieuwe en verbeterde functies te missen, zelfs niet als u uw abonnement enige tijd geleden heeft aangeschaft.

Ononderbroken veiligheid

Onze Uninterruptible Security Service* is ontworpen om u tijd en moeite te besparen en het risico op besmetting te minimaliseren door uw abonnement automatisch te verlengen.

Het is een handige manier om onderbrekingen in de beveiliging tussen twee abonnementsperiodes te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw apparaten, bestanden en identiteit zonder onderbreking worden beschermd.

Uitgebreide volgende generatie beveiliging voor Windows, macOS, iOS en Android

Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 - verkozen tot Product van het Jaar door AV-Comparatives - krijgt u de beste bescherming tegen digitale bedreigingen op alle besturingssystemen. Selecteer hieronder een besturingssysteem voor meer informatie:

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Uitgebreide realtime bescherming voor uw gegevens
Ongehinderde controle met de meest effectieve malwarebescherming op de markt. Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 verdedigt tegen alle digitale bedreigingen, of het nu gaat om virussen, wormen en Trojaanse paarden of zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en uw privacy worden uitgebreid beschermd.

Geavanceerde preventie van bedreigingen GETROKKEN
Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 maakt gebruik van gedragsdetectietechnologie om uw actieve apps op de voet te volgen. Als de software verdacht gedrag waarneemt, wordt er onmiddellijk actie ondernomen om infecties te voorkomen.

Preventie van internetaanvallen GETROKKEN
De webfilters van Bitdefender voorkomen dat u zich op schadelijke websites bevindt. Zoek uit of u veilig toegang kunt krijgen tot uw zoekresultaten voordat u op een link klikt. Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 blokkeert ook alle bekende geïnfecteerde koppelingen.

Fraudebestrijding
De geavanceerde filter van Bitdefender waarschuwt u tijdig voor mogelijk frauduleuze websites.

Reddingsmodus
Complexe virussen zoals rootkits moeten worden verwijderd voordat Windows start. Als Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 een dergelijke bedreiging detecteert, start het de computer opnieuw op in de reddingsmodus om de opschoning en het herstel uit te voeren.

Netwerk-gevarenpreventie NIEUW
Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 brengt een revolutie teweeg in de detectie en verdediging van online bedreigingen. Nieuwe cyber-dreigingstechnologieën kunnen verdachte activiteiten op netwerkniveau detecteren en onderzoeken. Ze blokkeren zelfs de meest complexe exploits en malware, evenals brute force-aanvallen en URL's met betrekking tot botnets.

Ransomwarebescherming op meerdere niveau
s
De aanpak van Bitdefender voor ransomwarebescherming op meerdere niveaus omvat een privacylaag die uw documenten, foto's, video's en muziek op betrouwbare wijze beschermt tegen elke ransomwareaanval. Samen met de Advanced Security module beschermt het uw belangrijkste bestanden tegen ransomware encryptie.

Anti-Phishing
Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 vindt en blokkeert zogenaamd legitieme websites die alleen geïnteresseerd zijn in het stelen van financiële gegevens zoals wachtwoorden en creditcardnummers.

Beveiligde bestanden
Met Secure Files Bitdefender kunt u ongeoorloofde toegang tot uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon uw mappen toe aan de controlelijst om ze te beschermen tegen ransomware en andere soorten malware. Alleen applicaties die u als betrouwbaar hebt geclassificeerd, hebben dan toegang tot uw beveiligde bestanden.

Anti-diefstal
Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u hulpmiddelen die uw Windows-laptop of -tablet effectief beschermen in geval van verlies of diefstal en die wereldwijd beschikbaar zijn via uw Bitdefender Central-gebruikersaccount.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Global Protective Network
Omdat de rekenintensieve scans in de cloud worden uitgevoerd, is de impact op uw lokale resources vrijwel nihil. Dit betekent dat u geen verlies van de snelheid of de prestaties van het systeem hoeft te accepteren. En de vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt te allen tijde gewaarborgd: Bitdefender scant de werkelijke inhoud van uw bestanden niet, noch worden ze ooit geüpload of opgeslagen in de cloud.

Versnel uw apparaten
Verhoog de prestaties van uw apparaten met OneClick Optimizer.

Bitdefender Photon™
Deze innovatieve en unieke technologie stelt Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 in staat zich aan te passen aan de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem. Dit bespaart systeembronnen en verhoogt de prestaties en snelheid van het systeem.

Spel-, film- en werkmodus
Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 detecteert of u speelt, werkt of een film bekijkt, zodat u weet dat u niet wilt worden lastiggevallen met onnodige verzoeken. Zodat je je kunt concentreren op de belangrijke dingen in het leven. Afhankelijk van hoe u uw apparaten gebruikt, stopt Bitdefender pop-ups, past het de grafische instellingen aan en pauzeert het de onbelangrijke achtergrondactiviteit, zodat u optimaal van uw apparaat kunt genieten.

Werking op batterijen
Deze handige en intelligente functie verlengt de levensduur van de batterij van de laptop door tijdelijk verschillende systeeminstellingen aan te passen, zoals het display, de systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbindingsinstellingen.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Encryptie
Maak gecodeerde, met een wachtwoord beveiligde datakluizen op uw computer. Dit zorgt ervoor dat vertrouwelijke en geheime documenten goed worden beschermd.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Bescherm ze tegen ongepaste inhoud en beperk de schermtijd voor elk van uw kinderen. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

WLAN-veiligheidsadviseur
Beoordeel de veiligheid van uw WLAN-netwerk en router vanaf elke plek

Portemonnee
Bewaar uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige gegevens in een beveiligde cyber kluis. Met de wachtwoordmanager kunt u automatisch online formulieren invullen en ook suggesties voor veilige wachtwoorden ontvangen.

Kwetsbaarheidsbeoordeling
Zoek met één klik naar beveiligingslekken en kwetsbaarheden. Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows beveiligingsupdates en mogelijk onveilige systeeminstellingen en stelt optimale oplossingen voor.

Webcambeveiliging
Bescherm uw privacy en voorkom dat uw webcam u bespioneert. Webcambeveiliging brengt u onmiddellijk op de hoogte van pogingen om toegang te krijgen tot uw webcam en blokkeert ongeoorloofde toegang.

Veilig online bankieren verbeterd
Doe uw bankzaken en winkelen in een unieke browser die speciaal is ontworpen om uw transacties te beschermen tegen frauduleuze pogingen. Met Bitdefender Safepay™ kunt u nu uw creditcardgegevens automatisch laten invoeren.

Firewall voor uw privacy
Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 profiteert u van een extra beveiligingslaag die uw persoonlijke gegevens beschermt tegen toegang door hackers en gegevensjagers.

Bescherming in sociale netwerken
Bescherm uzelf tegen schadelijke links en andere online bedreigingen die uw sociale netwerkvrienden onbewust verspreiden.

Vijfversnipperaar
Met deze tool worden bestanden permanent van uw PC verwijderd zonder sporen achter te laten.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Bitdefender-schild
Bitdefender Shield zorgt voor alle veiligheidskwesties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Bitdefender heeft een aantal technologieën ontwikkeld die er op betrouwbare wijze voor zorgen dat alle bedreigingen automatisch worden gedetecteerd en verwijderd zonder uw Mac te vertragen. Na de activering is je werk gedaan.

Time
Machine Protection
Als u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, biedt Time Machine Protection extra bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen. Ransomware is bijzonder gevaarlijke malware die uw waardevolle bestanden zoals foto's, video's en andere documenten versleutelt, waardoor ze onbruikbaar worden. De fraudeurs eisen losgeld voor de ontcijfering. Met Time Machine kunnen Mac-gebruikers hun bestanden terugzetten zonder losgeld te betalen. Time Machine Protection geeft u een krachtig hulpmiddel tegen deze malware die probeert uw reservekopieën te versleutelen of te vernietigen.

Cross-Platform Malware Detection
Hoewel malware die gericht is op Windows-systemen niet schadelijk kan zijn voor uw Mac, moet u er ook zeker van zijn dat u het niet per ongeluk doorgeeft aan pc-gebruikers. Bitdefender detecteert en verwijdert niet alleen Mac-specifieke malware, maar ook alle inhoud die gevaarlijk kan zijn voor Windows-systemen. Dit voorkomt dat u geïnfecteerde bestanden doorstuurt naar Windows-gebruikers.

Secure Files IMPROVED
Met Secure Files bit defender kunt u voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw belangrijkste bestanden. Voeg gewoon uw mappen toe aan de controlelijst om ze te beschermen tegen ransomware en andere soorten malware. Alleen applicaties die u als betrouwbaar hebt geclassificeerd, hebben dan toegang tot uw beveiligde bestanden.

Adware-blokker
Niemand houdt van vervelende adware die in de browser opent zonder dat er gevraagd wordt. Zelfs Macs kunnen opdringerige adware-programma's op het internet oppikken die je kunnen afleiden, vertragen en irriteren. Bitdefender detecteert en verwijdert adware, gevaarlijke kaperprogramma's, ongewenste werkbalken en andere vervelende browseradditieven die zonder uw toestemming zijn geïnstalleerd. Je kunt je Mac dus met een gerust hart gebruiken.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Bliksemsnelle scans
De beste bescherming is geweldig, maar het is nog beter als het ook onvergelijkbaar krachtig en snel is. Bitdefender combineert nauwkeurigheid en snelheid. Het resultaat: bliksemsnelle scans en de beste detectiepercentages in de industrie.

Beveiliging tegen de wolk - de klok rond
Dankzij regelmatige updates is Bitdefender in staat om opkomende bedreigingen te detecteren. We gebruiken ongelooflijk krachtige cloud-gebaseerde technologie om bedreigingen op te sporen en te elimineren, ongeacht hun oorsprong. U kunt dus wereldwijd vertrouwen op actieve bescherming. Omdat de meest rekenintensieve bewerkingen in de cloud worden uitgevoerd, worden de bronnen van uw Mac-apparaat niet belast en zijn uw persoonlijke gegevens veilig op uw computer.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Preventie van internetaanvallen
Bitdefender biedt bescherming voor al uw activiteiten op het internet, inclusief winkelen en bankieren. Ongepaste inhoud wordt eruit gefilterd. Wanneer de automatische beveiliging is ingeschakeld, scant de op kunstmatige intelligentie gebaseerde software de links voordat u erop klikt, zodat u nooit meer per ongeluk op een malware-site terechtkomt.

Anti-Phishing
Online fraude neemt toe, maar de geavanceerde phishingbescherming van Bitdefender beschermt u gemakkelijk tegen alle bedreigingen. Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 vindt en blokkeert zogenaamd legitieme websites die alleen geïnteresseerd zijn in het stelen van financiële gegevens zoals wachtwoorden en creditcardnummers.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Met Bitdefender Central kunt u hen beschermen tegen ongepaste inhoud en de schermtijd voor elk van uw kinderen beperken.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Anti-diefstal
Met de Bitdefender-antidiefstalbeveiliging kunt u uw iPhone op afstand lokaliseren of vergrendelen in geval van verlies of diefstal en alle opgeslagen gegevens verwijderen.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

Kinderslot GETROKKEN
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Beperk de tijd van het scherm voor elk van uw kinderen en bepaal hun locatie op elk moment. Bespaar hen de ongeliefde oproep en laat de app u informeren over hun veilige aankomst op hun bestemming. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

Rekeningbescherming
Gebruik uw iPhone om te controleren of uw online gebruikersaccounts worden beïnvloed door een gegevenslek. Gezien het feit dat populaire websites en apps herhaaldelijk worden beïnvloed door het uitlekken van gegevens, kunt u snel het overzicht verliezen over welke van uw gebruikersaccounts worden beïnvloed. Account Protection informeert u wanneer uw gegevens in gevaar zijn en laat u reageren op basis van de status ervan.

Bescherming

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Behoeften & installatie eindcontrole
Scan uw Android-telefoon of -tablet wanneer u maar wilt om er zeker van te zijn dat er geen problemen zijn met uw apps. Bovendien scant de virusbeveiligingsmodule elke app bij de installatie en informeert u onmiddellijk over eventuele gevaren.

Draag op
Zorg ook voor mobiele beveiliging op uw Smart Watch. Heb je je telefoon verkeerd geplaatst? Met behulp van uw Android Wear-toestel kunt u een pieptoon op uw smartphone laten horen om hem weer te vinden, of u kunt een melding krijgen als u te ver weg komt.

internetbeveiliging
Surfen op het internet kan veel gevaren met zich meebrengen. Maar de Android-beveiligingsoplossing beschermt u bij elke beurt. U wordt betrouwbaar gewaarschuwd voor websites waar malware, phishingpogingen en andere frauduleuze inhoud op u wachten.

PC-prestaties:

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Stuurautomaat GETROKKEN
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar voor u als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Snelle en hulpbronefficiënt
e
Bitdefender is een verbazingwekkend krachtige software tegen malware, maar bespaart de middelen van uw smartphone - u zult geen enkele prestatievermindering opmerken. On-demand scans zijn bliksemsnel, en het opstarten duurt slechts een seconde langer.

Langere levensduur van de batterij met optimale prestaties
Bitdefender is ontworpen om de best mogelijke bescherming te bieden en tegelijkertijd middelen te besparen. Omdat de meeste rekenintensieve bewerkingen in de cloud plaatsvinden, is het gebruik van grondstoffen op uw apparaten verwaarloosbaar en wordt de levensduur van de batterij niet beïnvloed.

Privacy

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Total Security Multi-Device 2020 krijgt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows, Android, macOS en iOS-apparaten.

App Lock
Bescherm uw persoonlijke apps zodat niemand met uw instellingen of privégegevens kan knoeien. Met Bitdefender kunt u uw apps beschermen tegen toegang via PIN en zo een ander beveiligingsniveau toevoegen. Als het apparaat zich op een vertrouwd draadloos netwerk bevindt, biedt de Smart Unlock-functie directe toegang tot de beveiligde apps zonder deze te ontgrendelen.

Anti-diefstal
Met de antidiefstalbeveiliging van Bitdefender kunt u uw apparaat op afstand lokaliseren of vergrendelen in geval van verlies of diefstal, evenals alle opgeslagen gegevens verwijderen en berichten verzenden. Het leert ook je Android telefoon zelfverdediging: Als iemand met uw telefoon knoeit tijdens uw afwezigheid, maakt hij automatisch een foto en stuurt deze per e-mail naar u toe.

Privacy Adviseur
Er zijn zoveel apps geïnstalleerd op je telefoon of tablet. U moet precies weten welke activiteiten ze op uw apparaat uitvoeren en wat er met uw gegevens gebeurt. Wordt je vertrouwen in het geheim misbruikt? Worden er privégegevens openbaar gemaakt? De privacyadviseur houdt uw apps in de gaten en vertelt u op de achtergrond wat ze doen - zodat u altijd de volledige controle hebt.

Rekeningbescherming GETROKKEN
Controleer of uw online gebruikersaccounts worden beïnvloed door een gegevenslek. Gezien het feit dat populaire websites en apps herhaaldelijk worden beïnvloed door het uitlekken van gegevens, kunt u snel het overzicht verliezen over welke van uw gebruikersaccounts worden beïnvloed. Account Protection informeert u wanneer uw gegevens in gevaar zijn en laat u reageren op basis van de status ervan.

Kinderslot
Ouderlijk toezicht biedt ouders digitale ondersteuning en extra online veiligheid voor kinderen. Bescherm uw kinderen tegen ongepaste inhoud en beperk de tijd van het scherm voor elk van uw kinderen. Bepaal uw locatie op elk gewenst moment. Bespaar hen de ongeliefde oproep en laat de app u informeren over hun veilige aankomst op hun bestemming. Controleer wie er sms'jes naar uw kinderen kan sturen en zorg ervoor dat onbekende nummers worden geblokkeerd. Registreer u bij Bitdefender Central om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw kinderen.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel Bitdefender Total Security Multi Device 2020, 1 of 3 apparaten, 12 maanden
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Fabrikant Bitdefender
Type Antivirus/Internetbeveiliging
Besturingssystemen. Android, Mac, iOS
Taal Meertalig, Duits, Engels, Pools, Frans, Grieks, Italiaans, Spaans
Verzendmethode Download
Licentiecategorie Duur: 12 maanden
Platform Android, macOS, PC, iOS
Opslagruimte 800 MB
Verwerker 1,6 GHz
Werkgeheugen 1 GB
Land van productie Roemenië
Apparaten 1 of 3 apparaten
Duur 1 jaar

ActiveringsgebiedenArgentinië - Australië - Oostenrijk - België - Brazilië - CanadaColombia
- Frankrijk - Duitsland - Hongkong - Ierland - Italië - Japan - Korea - Nieuw-Zeeland-Spanje
- Zwitserland - Turkije - Verenigde Arabische Emiraten - Verenigd Koninkrijk - V.S.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
eigenschappen: "Bitdefender Total Security 2020, 1 Jaarvolledige versie, Multi Device"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Bitdefender Total Security 2020, 1 Jaarvolledige versie, Multi Device"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 8,00 opgeslagen
€ 5,00 opgeslagen
Bitdefender Total Security 2020, 3 jaar, volledige versie, Multi Device Bitdefender Total Security 2020, 3 jaar,...
vanaf € 74,99 * € 79,99 *
Laatst bekeken