Gratis hotline 0800 54 45 8
 

AVG Secure VPN 2023

€ 15,20 * € 30,49 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820650
 • AVGSECVPN5D1Y
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Toestel(len):

Jaar/jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
AVG Secure VPN 2023 - volledige bescherming voor internetprivacy In deze tijd is het bijzonder...meer

Productinformatie "AVG Secure VPN 2023"

AVG Secure VPN 2023 - volledige bescherming voor internetprivacy

In deze tijd is het bijzonder gemakkelijk om internetgebruikers online op te sporen. Als u dat niet meer wilt doen, kunt u gewoon een VPN gebruiken. Dit staat voor Virtual Private Network en is een handig hulpmiddel om het IP-adres van de gebruiker op een slimme manier te verhullen. Deze vermomming van het IP-adres biedt naast volledige anonimiteit nog verschillende andere voordelen. Bijvoorbeeld toegang tot geblokkeerde inhoud en gegarandeerde veiligheid bij het inbellen op openbare wifi-netwerken. AVG Secure VPN-gebruikers krijgen met de AVG Secure VPN Key een perfect uitgerust pakket met vele voordelen.

Hoe werkt een VPN precies?

Iedereen die de AVG VPN wil gebruiken, moet zich vertrouwd maken met de werking van de AVG Secure VPN of met het onderwerp VPN's in het algemeen. De manier waarop een VPN werkt, kan eigenlijk vrij eenvoudig worden beschreven. Iedereen die met zijn computer of een ander apparaat verbinding maakt met het internet, krijgt een uniek identificeerbare combinatie van nummers, d.w.z. een IP-adres. Via dit IP-adres kunnen buitenstaanders alle informatie over de internetprovider en dus over de gebruiker te weten komen. Om dit te voorkomen, zorgt AVG Secure VPN ervoor dat een adres van een zogenaamde VPN-server wordt gebruikt in plaats van het eigen adres van de gebruiker. Deze bevindt zich meestal ergens in het buitenland, of de gebruikers kunnen kiezen vanuit welk land zij verbonden willen worden.

Nu is de verbinding versleuteld en zelfs als iemand het IP-adres achterhaalt, is dat volstrekt nutteloos omdat het nergens toe leidt. De verbinding tussen de computer en de VPN-server is ook volledig versleuteld en kan niet worden opgespoord. Gebruikers van de AVG Secure VPN en deAVG Secure VPN 2023 kunnen dus volledig anoniem op het net surfen.

Wat zijn de voordelen van AVG Secure VPN 2023?

Maar welke andere redenen zijn er om een VPN te kopen? Wie een AVG VPN gebruikt, surft niet alleen volledig anoniem op het net en voorkomt dat privégegevens worden getraceerd, maar er zijn nog veel meer redenen om een VPN aan te schaffen

Verbinding maken met openbare WLAN-netwerken is veiliger

Veel mensen zijn erg dankbaar voor openbaar WLAN, omdat ze daarmee datavolume kunnen besparen of met hun laptop kunnen werken terwijl ze onderweg zijn. Maar expliciet met gevoelige gegevens, is toegang tot openbare Wi-Fi uiterst riskant. Je hoeft geen professionele hacker te zijn om toegang te krijgen tot gegevens van een openbaar netwerk. Met een AVG Secure VPN Key kunt u een verbinding met zo'n onveilig toegangspunt veel veiliger maken. Mensen die een VPN kopen, zorgen ervoor dat de verbinding volledig versleuteld is, zelfs op openbare wifi-netwerken, en dat buitenstaanders geen kans hebben om het verkeer te bekijken.

Geen beperkingen meer

Een andere reden om een VPN te kopen is volledige vrijheid op het internet. Veel diensten zijn alleen per land toegankelijk en IP-adressen uit andere landen worden opzettelijk geweerd. Dit kan problematisch worden als gebruikers op vakantie zijn en daar hun favoriete serie willen blijven kijken. Met AVG Secure VPN hebben gebruikers echter onbeperkte toegang tot alle inhoud. Het maakt niet uit of het een streamingdienst of een winkelportaal is. Met een VPN worden IP-adressen niet langer om landspecifieke redenen uitgesloten. Er moet echter ook rekening worden gehouden met de respectieve rechtssituatie van de landen. In veel landen is het gebruik van een VPN ten strengste verboden. Illegale activiteiten mogen daarom zelfs met een VPN niet plaatsvinden en kunnen mogelijk juridische gevolgen hebben.

AVG Secure VPN - hoogwaardige versleutelingsmethoden en gegarandeerde anonimiteit

Iedereen die besluit het AVG VPN aan te schaffen, kan er zeker van zijn dat zijn internetverbinding absoluut veilig wordt versleuteld. Deze versleuteling wordt uitgevoerd volgens de 256-bit AES-norm, die absolute geheimhouding mogelijk maakt. Om ervoor te zorgen dat gebruikers van de AVG Secure VPN Key ook alle series kunnen bekijken op hun favoriete streamingprovider, biedt de AVG Secure VPN 2023 speciale streamingservers. Met deze servers kunnen gebruikers van de VPN kiezen tussen 50 verschillende locaties en alle series streamen zonder beperkingen, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

AVG VPN kan indien nodig gemakkelijk worden gestart en gestopt. Zo kan bijvoorbeeld de Secure VPN met één klik worden geactiveerd of gedeactiveerd via de meegeleverde app. Zo kunt u het individueel gebruiken naar gelang van uw behoeften.

AVG Secure VPN 2023 - beschikbaar voor vele platforms

De AVG VPN is beschikbaar voor vele populaire platforms, dus er is voor geen enkele gebruiker een beperking.

 

Download de perfecte VPN voor uw PC
Eenvoudige en krachtige VPN-dienst

Download en installeer uw VPN en maak met één klik verbinding met een beveiligde verbinding.
Codering op militaire schaal

Coderingsniveaus van de 256-bits AES-standaard beschermen uw online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken.
Streaming-ondersteuning: meer dan 50 locaties om uit te kiezen

Met onze speciale streamingservers kunt u uw favoriete shows onderweg bekijken.
Werkt op maximaal 10 apparaten tegelijk

Deze VPN is niet alleen voor uw Windows-pc: Gebruik het op je Mac, Android en iOS-apparaat.

De VPN is beschikbaar voor de volgende platformen:

 • PC (Windows 10, Windows 8, Windows 7)
 • MacOS
 • Android (tablets en smartphones)
 • iOS (iPad en iPhone)

 
Minimale systeemvereisten voor pc

Windows 10 behalve Mobile en IoT Core Edition (32 of 64 bit); Windows 8/8.1 behalve RT en Starter Edition (32 of 64 bit); Windows 7 SP1 of hoger, elke editie (32 of 64 bit)
Volledig compatibele Windows-pc met Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64-processor of hoger (moet SSE2-commando's ondersteunen)
256 MB RAM of meer
300 MB vrije ruimte op de harde schijf
Internetverbinding voor het downloaden, activeren en gebruiken van de VPN-dienst
Een optimale standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen


Meervoudig gebruik en 7-daagse proefversie

De AVG Secure VPN Key kan op maximaal 10 apparaten tegelijk worden gebruikt. Ongeacht of het op een smartphone, tablet of desktop is. Bovendien biedt de fabrikant een gratis proefversie voor 7 dagen, zodat de gebruiker zich volledig vertrouwd kan maken met het programma. Op deze manier kan men echt zeker zijn voordat men zich voor honderd procent vastlegt. Een verkeerde beslissing is dus vrijwel onmogelijk. Voor de registratie van de gratis testversie is het zelfs niet nodig een kredietkaart te deponeren. Op deze manier kunnen gebruikers niet in misleidende abonnementsvallen trappen. Zelfs indien men vergeet de proefversie te annuleren, bestaat nog steeds de mogelijkheid het programma zonder opgaaf van redenen terug te sturen.

Koop een VPN - goedkoop en veilig bij Blitzhandel24

Als u hebt besloten een VPN te kopen, kunt u dit veilig en gemakkelijk doen bij Blitzhandel24 GmbH. Alle softwareproducten zijn op service getest en verkrijgbaar tegen bijzonder lage prijzen. De producten worden niet langer als fysieke gegevensdragers zoals CD/DVD of USB-sticks naar de klanten verzonden, maar alleen nog als downloads. Dit heeft het voordeel dat de klant zijn product onmiddellijk na ontvangst van de betaling ontvangt. Dit maakt het aankoopproces bijzonder eenvoudig en ongecompliceerd. Het maakt niet uit welk product op Blitzhandel24, alle klanten krijgen de beste software tegen absoluut onverslaanbare prijzen.

eigenschappen: "AVG Secure VPN 2023"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Multi Apparaat
VPN
Wi-Fi security
Wat doet AVG Secure VPN precies?
AVG Secure VPN versleutelt uw netwerkverbinding en routeert deze via een andere server om uw IP-adres te verbergen en uw anonimiteit op internet te behouden. Met een nieuw IP-adres en een veilig versleutelde internetverbinding kunt u uw online activiteiten verbergen voor hackers en uw internetprovider, uw gegevens beschermen via gratis openbare wifi, uw identiteit op internet verhullen en de blokkering van uw favoriete websites en inhoud opheffen. Bekijk onze volledige gids met alles wat u moet weten over VPN-bescherming, en leer hoe u een VPN op Windows instelt of hoe u een VPN op uw mobiele telefoon gebruikt. En vergeet niet om al onze VPN tips, gidsen en adviezen te bekijken.
Waarom is AVG Secure VPN veilig om te gebruiken?
AVG Secure VPN kan veilig worden geïnstalleerd op elk Windows-, Mac-, Android- of iOS-apparaat en biedt een hoger niveau van bescherming dan gratis VPN's of webgebaseerde proxy's. Met AVG Secure VPN wordt uw verkeer beschermd met 256-bits AES-versleuteling, dezelfde standaard die door banken over de hele wereld wordt gebruikt. Verschillende landen hebben echter verschillende regels voor het gebruik van VPN's. Zoek uit of VPN's legaal zijn in uw land voordat u AVG Secure VPN of een andere soortgelijke service gebruikt. Als u meer wilt weten over de verschillen tussen gratis VPN's, webgebaseerde proxy's en Tor-browsers, kunt u bij ons terecht.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "AVG Secure VPN 2023"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Multi Apparaat
VPN
Wi-Fi security
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Secure VPN 2023"
4 nov. 2020

Thanks.

fast, uncomplicated, great

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken