• Lorem ipsum dolor sit amet
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden

AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden

€ 11,25 * € 29,99 * (62,49% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • ID241821888
 • AVGSECVPN5D1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
AVG Secure VPN 2020 - de complete bescherming voor privacy op het internet In deze tijd is het...meer

Productinformatie "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"

AVG Secure VPN 2020 - de complete bescherming voor privacy op het internet

In deze tijd is het bijzonder gemakkelijk om internetgebruikers online op te sporen. Als je daar geen zin meer in hebt, kun je gewoon een VPN gebruiken. Dit staat voor Virtual Private Network en is een handig hulpmiddel om het IP-adres van de gebruiker op een slimme manier te verhullen. Deze vermomming van het IP-adres biedt naast volledige anonimiteit nog verschillende andere voordelen. Bijvoorbeeld toegang tot geblokkeerde inhoud en gegarandeerde veiligheid bij het inbellen op openbare wifi-netwerken. AVG Secure VPN-gebruikers krijgen met de AVG Secure VPN Key een perfect uitgerust pakket met vele voordelen.

Hoe werkt een VPN precies?

Iedereen die de AVG VPN wil gebruiken, moet zich vertrouwd maken met de werking van de AVG Secure VPN, of met VPN's in het algemeen. De manier waarop een VPN werkt is eigenlijk vrij eenvoudig te beschrijven. Iedereen die met zijn computer of een ander apparaat verbinding maakt met het internet, krijgt een unieke cijfercombinatie, of IP-adres. Via dit IP-adres kunnen buitenstaanders alle informatie over de internetprovider en dus over de gebruiker te weten komen. Om dit te voorkomen, zorgt AVG Secure VPN ervoor dat een adres van een zogenaamde VPN-server wordt gebruikt in plaats van het eigen adres van de gebruiker. Deze bevindt zich meestal ergens in het buitenland, of de gebruikers kunnen kiezen vanuit welk land zij verbinding willen maken.

Nu is de verbinding versleuteld en zelfs als iemand het IP-adres achterhaalt, is dat volstrekt nutteloos omdat het nergens toe leidt. De verbinding tussen de computer en de VPN-server is bovendien volledig versleuteld en kan niet worden opgespoord. Zo kunnen gebruikers van AVG Secure VPN enAVG Secure VPN 2020 volledig anoniem over het net surfen.

Wat zijn de voordelen van AVG Secure VPN 2020?

Maar wat zijn de andere redenen om een VPN te kopen? Wie een AVG VPN gebruikt, surft niet alleen volledig anoniem op het net en voorkomt dat privégegevens worden getraceerd, maar er zijn nog veel meer redenen om een VPN aan te schaffen

Verbinding maken met openbare WLAN-netwerken is veiliger

Veel mensen zijn erg dankbaar voor openbaar WLAN, omdat ze zo datavolume kunnen besparen of onderweg met hun laptop kunnen werken. Maar expliciet met gevoelige gegevens, is toegang tot openbare Wi-Fi uiterst riskant. Je hoeft geen professionele hacker te zijn om gegevens van een openbaar netwerk af te tappen. Met een AVG Secure VPN Key kunt u een verbinding met zo'n onveilig toegangspunt veel veiliger maken. Mensen die een VPN kopen, zorgen ervoor dat de verbinding volledig versleuteld is, zelfs op openbare wifi-netwerken, en dat buitenstaanders geen kans hebben om het verkeer te bekijken.

Geen beperkingen meer

Een andere reden om een VPN te kopen is om volledige vrijheid te hebben op het internet. Veel diensten zijn alleen per land toegankelijk en IP-adressen uit andere landen worden opzettelijk geweerd. Dit kan problematisch zijn wanneer gebruikers op vakantie zijn en daar hun favoriete show willen blijven bekijken. Met AVG Secure VPN hebben gebruikers echter onbeperkte toegang tot alle inhoud. Het maakt niet uit of het een streaming service of een winkelportaal is. Met een VPN worden IP-adressen niet langer om landspecifieke redenen uitgesloten. Hierbij moet echter ook rekening worden gehouden met de respectieve rechtssituatie van de landen. In veel landen is het gebruik van een VPN ten strengste verboden. Illegale activiteiten mogen daarom zelfs met een VPN niet plaatsvinden en kunnen mogelijk juridische gevolgen hebben.

AVG Secure VPN - hoogwaardige versleuteling en gegarandeerde anonimiteit

Wie besluit het AVG VPN aan te schaffen, kan er zeker van zijn dat zijn internetverbinding absoluut veilig wordt versleuteld. Deze versleuteling gebeurt volgens de 256-bit AES-norm, die absolute geheimhouding mogelijk maakt. Om ervoor te zorgen dat gebruikers van de AVG Secure VPN Key ook alle series op hun favoriete streamingprovider kunnen bekijken, biedt de AVG Secure VPN 2020 speciale streamingservers. Met deze servers kunnen gebruikers van de VPN kiezen tussen 50 verschillende locaties en alle series streamen zonder enige beperkingen, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

AVG VPN kan indien nodig gemakkelijk worden gestart en gestopt. Zo kan bijvoorbeeld de Secure VPN met één klik worden geactiveerd of gedeactiveerd via de meegeleverde app. Dit maakt een individueel gebruik mogelijk, afhankelijk van uw behoeften.

AVG Secure VPN 2020 - beschikbaar voor vele platforms

De AVG VPN is beschikbaar voor zeer veel populaire platforms, dus er is hier geen beperking voor welke gebruiker dan ook.

De VPN is beschikbaar voor de volgende platformen:

 • PC (Windows 10, Windows 8, Windows 7)
 • MacOS
 • Android (tablets en smartphones)
 • iOS (iPad en iPhone)

 

Meervoudig gebruik en 7-daagse proefversie

AVG Secure VPN Key kan op maximaal 5 apparaten tegelijk worden gebruikt. Of het nu op de smartphone, tablet of desktop is. Bovendien biedt de fabrikant een gratis proefperiode van 7 dagen, zodat gebruikers zich volledig vertrouwd kunnen maken met het programma. Zo kunt u echt zeker zijn voordat u zich voor honderd procent vastlegt. Een verkeerde beslissing is dus vrijwel onmogelijk. Voor de registratie van de gratis testversie is het zelfs niet nodig een kredietkaart te deponeren. Op deze manier kunnen gebruikers niet in misleidende abonnementsvallen trappen. Zelfs als men vergeet de proefversie te annuleren, is er nog steeds de mogelijkheid om het programma zonder opgaaf van redenen terug te sturen.

VPN kopen - goedkoop en veilig bij Blitzhandel24.de

Als u hebt besloten een VPN te kopen, kunt u dit veilig en gemakkelijk doen bij Blitzhandel24 GmbH. Alle softwareproducten zijn op service getest en verkrijgbaar tegen bijzonder lage prijzen. De producten worden niet langer als fysieke gegevensdragers zoals CD/DVD of USB-sticks naar de klanten verzonden, maar alleen nog als downloads. Dit heeft het voordeel dat de klant zijn product onmiddellijk na ontvangst van de betaling ontvangt. Dit maakt het aankoopproces bijzonder eenvoudig en ongecompliceerd. Het maakt niet uit welk product op Blitzhandel24 alle klanten krijgen de beste software tegen absoluut onklopbare prijzen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Multi Apparaat, VPN
eigenschappen: "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Multi Apparaat, VPN
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken