Gratis hotline 0800 54 45 8
 

AVG Internet Security 2023

€ 8,08 * € 20,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820314
 • AVGISUNL1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Jaar/jaren:

Toestel(len):

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Koop AVG Internet Security - voor betere bescherming op het internet Als het gaat om het kopen...meer

Productinformatie "AVG Internet Security 2023"

Koop AVG Internet Security - voor betere bescherming op het internet

Als het gaat om het kopen van antivirus, is er geen ontkomen aan het nieuwste beveiligingssysteem, AVG Internet Security 2023. In tegenstelling tot zijn voorganger, AVG Internet Security 2023, biedt de nieuwste telg veel extra functies en een aanzienlijk verbeterde functionaliteit. Of het nu op de computer is of op mobiele apparaten zoals de smartphone of tablet, een AVG Internet Security Key biedt gegarandeerde bescherming tegen alle malware en gevaarlijke virussen. Er wordt ook expliciete bescherming geboden voor gevoelige betalingsgegevens, zoals bij online winkelen, of voor betalingstransacties zoals online bankieren.

IMPORTANT! Platforms:

Operating systems: WindowshXlToyYdJvThx apple ios AndroidCLOh7FDaUHB3d
1 Device

     
3 Devices5 Devices
10 Devices
Koop AVG Internet Security 2023 - de veiligste antivirusbescherming die er is

Zoals de naam al aangeeft, beschermt AVG Internet Security 2023 alle technische apparaten voornamelijk tegen bedreigingen vanaf het internet. Ook hier is de situatie bijzonder ernstig. Momenteel worden bijna dagelijks nieuwe soorten malware het internet opgesmokkeld en besmetten niet alleen computers maar ook smartphones. De meeste voorgeïnstalleerde antivirussystemen op de besturingssystemen alleen zijn niet meer voldoende. Als u een effectieve bescherming wilt, moet u een professionele antivirus aanschaffen. Als u overweegt AVG Internet Security te kopen, krijgt u een allround pakket van zeer hoge kwaliteit dat alle systemen beschermt tegen de gevaren van het World Wide Web.

AVG Internet Security 2023 Security
Onze beste all-round bescherming voor Windows, Mac en Android.
Computerbeveiliging - Onze eerste verdedigingslinie voor uw pc
Onze geavanceerde virusbescherming scant op virussen, ransomware, spyware, rootkits, Trojaanse paarden en andere kwaadaardige malware, verwijdert deze en stopt ze volledig - en omdat dit allemaal in realtime gebeurt, kunnen we bedreigingen opvangen voordat ze u bereiken. Wij maken ook net zo snel een back-up van uw USB- en DVD-stations.
Ons favoriete deel? Wij werken uw beveiliging automatisch bij en maken gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) en realtime analyses om zelfs de nieuwste bedreigingen die op u afkomen, tegen te houden.
Web- en e-mailbeveiliging - De veiligste manier om verbinding te maken
Uw e-mail is nog nooit zo veilig geweest. Onze Email Shield-technologie richt zich specifiek op e-mailbijlagen om bedreigingen tegen te houden, ongeacht waar ze vandaan komen - kwaadwillende afzenders of vrienden die onbewust malware verzenden.
Met AVG Internet Security wordt  online veiligheid gegarandeerd door realtime scannen op koppelingen en downloads en bescherming tegen onveilige WiFi-spots. Als u erop klikt, scannen wij het - met onze beste internetbeveiligingssoftware weet u altijd dat uw pad vrij is.
Bescherming tegen aanvallen van hackers - houd hackers en afpersers van ransomware buiten
Met AVG Internet Security en onze geavanceerde firewall hebt u volledige controle over wie en wat er uw pc binnenkomt en verlaat. En onze Ransomware Protection biedt een extra beschermingslaag tegen de steeds toenemende ransomware-aanvallen. Dat betekent dat niemand bij uw privégegevens, bestanden, foto's en wachtwoorden kan komen - geen hackers, geen ransomware, helemaal niets.
Privacybescherming - Laat u niet bespioneren
Voorkom dat gluurders en verdachte apps toegang krijgen tot uw webcam, versleutel en verberg uw meest persoonlijke foto's en bestanden, of vernietig permanent documenten die u niet langer nodig hebt.
Payment Protection - Vrij en veilig online winkelen en bankieren
Of u nu op internet surft, bankiert of winkelt, dit is de extra internetbescherming die u nodig hebt. Wij blokkeren spam en oplichterij, en helpen u zelfs valse websites te vermijden zodat u niet per ongeluk onze wachtwoorden of kredietkaartnummers aan de slechteriken geeft.
Security voor uw mobiele telefoon is inbegrepen bij AVG Internet Security 2023.
Wij bieden ook virusbescherming voor al uw Android-toestellen. We kunnen uw privé-apps en -foto's vergrendelen, u helpen uw telefoon terug te vinden als u hem verliest en dieven weghouden van uw persoonlijke gegevens.

AVG Internet Security kopen - de nieuwe functies

De redenen waarom u AVG Internet Security zou moeten kopen, liggen voor de hand. De software komt met veel nieuwe functies. Naast geavanceerde virusbescherming via zeer intelligente scanners die elke hoek van het systeem scannen op malware, is er nu ook speciale AI-bescherming aan boord. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat malwarepatronen proactief kunnen worden geïdentificeerd. In de software is ook een speciale gedragsbescherming ingebouwd. AVG Internet Security 2023 herkent ongebruikelijke gedragspatronen en geeft de gebruiker onmiddellijk een waarschuwingsbericht.

Wat de virusscanner betreft, is er nu ook een turboscan. Dit slaat bestanden over die onlangs als veilig zijn gemarkeerd en kan dus veel tijd besparen. Dankzij de realtime updates is het programma altijd up-to-date en wordt het regelmatig van nieuwe updates voorzien. Vanwege deze functies moet u echt een extern antivirus aanschaffen en niet alleen vertrouwen op de standaard virusbescherming van het systeem.

De software heeft ook andere functies, zoals de volgende

 • Cyber Capture - nieuwe soorten bedreigingen worden onmiddellijk geblokkeerd en geüpload naar de provider voor analyse
 • Bescherming tegen ransomware - persoonlijke bestanden zoals foto's en documenten worden gecompartimenteerd en apart beschermd
 • PUA scanner - per ongeluk gedownloade toepassingen worden geblokkeerd

Speciale bescherming op het World Wide Web

Als u een perfecte antivirus wilt kopen, hebt u meestal ook speciale bescherming op het internet nodig. Redenen om een antivirus aan te schaffen zijn dan ook niet alleen om het eigen systeem te scannen, maar ook om te beschikken over een verscheidenheid aan nuttige hulpmiddelen voor het dagelijkse leven op het internet. Gebruikers ontvangen deze tools bij de AVG Internet Security Key. Vergeleken met zijn voorganger, AVG Internet Security 2023, bevat de nieuwste telg veel belangrijke en onmisbare toepassingen.

Als de gebruiker bijvoorbeeld verbinding maakt met een onveilig WLAN-netwerk, krijgt hij of zij onmiddellijk een melding en kan hij of zij dus op zoek gaan naar een alternatief om niet in de val van een hacker te lopen. Natuurlijk maakt een speciale downloadbeveiliging ook deel uit van de software. Het gedownloade bestand wordt gecontroleerd op virussen voordat het zelfs maar wordt gedownload.

Een ander probleem waar veel PC gebruikers mee te maken hebben zijn de ongewenste toolbars in de browser. Deze zijn meestal geïnfecteerd met gevaarlijke malware en kunnen de computer ernstig beschadigen. Om deze reden heeft AVG Internet Security 2023 een speciale werkbalkverwijderaar aan boord, die dit probleem verhelpt. Een ander verkoopargument is de extra e-mailbeveiliging. Gevaarlijke software wordt vaak per e-mail verstuurd. Of het nu gaat om dubieuze bijlagen waarin malware is verborgen of gevaarlijke phishing-e-mails die worden gebruikt om belangrijke accountgegevens te stelen. De e-mailbeveiliging herkent deze bedreigingen onmiddellijk en voorkomt dat gebruikers het slachtoffer worden van dergelijke aanvallen.

Bescherming van gevoelige gegevens - redenen om AVG Internet Security 2023 te kopen

Andere redenen om de software te kopen zijn de expliciete beschermingsmechanismen om uiterst gevoelige gegevens te beschermen. Dit omvat betaalmiddelen, bankgegevens en natuurlijk informatie over de mensen zelf. Want zelfs de webcam is vaak het doelwit van hackers. Het doel is om privé-opnames te stelen en dan geld af te persen van de eigenaar. Zogenaamde snuffelaars kunnen gemakkelijk in de privé-gegevens duiken en ze stelen. De internetbeveiligingssoftware van AVG voorkomt dit echter effectief. Verzoeken aan de webcam worden onmiddellijk weergegeven en kunnen door de eigenaar worden gecontroleerd.

Voor welke platforms is AVG Internet Security 2023 beschikbaar?

AVG's internetbeveiligingssoftware is beschikbaar voor veel verschillende en populaire platforms, evenals in verschillende talen.

 • Windows 10, 8, 7
 • MacOS 10.10 (Yosemite of hoger) (Alleen beschikbaar in het Engels)
 • Android 5.0 (Lollipop, API 21 of hoger)
 • iOS 12.0 of hoger

De software is ook verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Hetzij voor één enkel toestel, hetzij voor maximaal 10 toestellen tegen een kleine meerprijs.

Test zonder verplichting

Wie het pakket van naderbij wil bekijken, maar nog niet zeker weet of de software geschikt voor hem is, heeft de mogelijkheid een gratis proefversie te downloaden. De gebruiker kan het programma gedurende in totaal 30 dagen intensief testen en dan beslissen of hij het volledig aanschaft. Hiervoor is geen creditcard nodig.

Goedkoop bij Blitzhandel24.de

Als u AVG Internet Security goedkoop en veilig wilt kopen, vindt u alles wat u nodig hebt bij Blitzhandel24. Hier vindt u een grote selectie van verschillende software tegen zeer redelijke prijzen. Alle producten op de site zijn uiteraard service-getest en werken perfect. Het betalingsproces en de verzending zijn ook vlot en ongecompliceerd. Aangezien de producten niet op gegevensdragers naar de klant hoeven te worden verzonden, maar als downloads worden verzonden, ontvangt de klant zijn product onmiddellijk na betaling. Nadat het aankoopproces is voltooid, hoeft het bestand alleen nog maar te worden geïnstalleerd.

 

Kenmerken

 • Websites worden gecontroleerd voordat ze worden bezocht
 • Links worden gecontroleerd voordat ze worden aangeklikt
 • Bestandsbijlagen worden gecontroleerd voordat ze worden geopend
 • AVG blokkeert en stopt virussen, malware en andere bedreigingen voordat ze de computer bereiken en schade aanrichten
 • Phishing-e-mails en andere ongewenste e-mails worden gedetecteerd en uitgefilterd
 • AVG biedt betrouwbare bescherming tegen gegevensdiefstal: zelfs wanneer u online bent, kunnen persoonlijke gegevens niet worden onderschept
 • Spyware en adware kunnen uw systeem niet infiltreren
 • Uw gegevens zijn veilig tegen aanvallen van hackers
 • Waardevolle documenten kunnen versleuteld worden opgeslagen op een met een wachtwoord beveiligde virtuele gegevensdrager - in deze gegevenskluis zijn zij ontoegankelijk voor criminelen, hackers, NSA en co
 • Eén licentie is geldig voor een willekeurig aantal van uw privéapparaten en apparaattypes - voor een volledig jaar.

Omvang van de levering:

 • Originele licentiesleutel AVG Internet Security 2023 volledige versie [Download]
 • Geverifieerde high-speed download link om de software snel en veilig te verkrijgen.
 • Factuur met BTW.
 • Instructies voor eenvoudige installatie.

Opmerking: Bij deze aanbieding is geen productsleutelsticker (COA-label) inbegrepen. Dit aanbod is gericht tot zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

eigenschappen: "AVG Internet Security 2023"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming tegen virussen
Firewall
Multi Apparaat
Password Manager
PC Optimizer
Safe Banking
Spamfilter
Veilig surfen
Wat zijn de systeemvereisten van AVG Internet Security en AVG AntiVirus?
Minimum systeemeisen: Windows 11, met uitzondering van Mixed Reality en IoT Edition; Windows 10, met uitzondering van Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1, met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 met Gebruikersvriendelijke Rollup-update, alle edities (32- of 64-bits) Volledig Windows-compatibele PC met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of hoger (ondersteuning van SSE3-instructies vereist); op ARM gebaseerde apparaten worden niet ondersteund. 1 GB RAM of meer 2 GB vrije ruimte op de harde schijf Internetverbinding voor het downloaden, activeren en beheren van applicatie-updates en de antivirusdatabase Een minimum van 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen als de optimale standaardschermresolutie.
Is er een gratis proefversie van AVG Internet Security beschikbaar?
Ja, nadat u AVG Internet Security hebt geïnstalleerd, hebt u gedurende een beperkte periode toegang tot een gratis proefversie van het product. Tijdens deze gratis proefperiode kunt u alle functies van AVG Internet Security gebruiken.
Kan ik mijn AVG Internet Security-abonnement op meerdere apparaten gebruiken?
Gebruik de volgende informatie om het maximum aantal toegestane apparaten voor uw aangeschafte abonnement te controleren: AVG Internet Security (meerdere apparaten): u kunt uw abonnement op maximaal 10 apparaten op elk platform tegelijk activeren op Windows, macOS, Android en iOS. U kunt uw abonnement onbeperkt overzetten op andere apparaten of platforms. AVG Internet Security voor PC: U kunt uw abonnement activeren op 1 Windows-pc. U kunt uw abonnement overzetten op een andere PC. U kunt uw abonnement echter niet op meerdere apparaten tegelijk gebruiken. AVG Internet Security voor Mac: U kunt uw abonnement activeren op 1 macOS-apparaat. U kunt uw abonnement overzetten op een andere Mac. U kunt uw abonnement echter niet op meerdere Macs tegelijk gebruiken.
Welke functies zitten er in de andere producten?
AVG AntiVirus FREE: Bevat onze slimme antivirusfuncties waarmee virussen, malware, spyware, ransomware, phishing en andere bedreigingen in realtime worden gedetecteerd. AVG Internet Security (één apparaat): Bevat alle functies van AVG AntiVirus FREE plus extra eersteklas functies voor 1 Windows-pc. AVG Internet Security (meerdere apparaten): biedt alle functies van AVG Internet Security (één apparaat) plus AVG AntiVirus PRO voor Android en AVG Internet Security voor Mac en AVG Mobile Security voor iOS voor gelijktijdig gebruik op maximaal 10 apparaten. Ga voor meer informatie over de verschillende AVG-abonnementen naar de AVG Store.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "AVG Internet Security 2023"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen phishing
Bescherming tegen virussen
Firewall
Multi Apparaat
Password Manager
PC Optimizer
Safe Banking
Spamfilter
Veilig surfen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Internet Security 2023"
21 okt. 2020

Good Security

Been using this AVG for years now. And it's been be very good. Easy to install and to manage.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken