Gratis hotline 0800 2633100
 
Avanquest Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download].

Avanquest Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download].

€ 419,99 * € 449,00 * (6,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820342
 • LM-11923-LIC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download]. Wederzijds...meer

Productinformatie "Avanquest Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download]."

Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download].

Wederzijds begrip verwijdert obstakels. Om ervoor te zorgen dat dit begint met de werking van een vertaalsoftware, legt de beproefde Power Translator volledig nieuwe accenten dankzij de herziene gebruikersinterface en wat betreft de bedienings- en invoermogelijkheden.

De gebruiksvriendelijke vertaalinterface blijft vertrouwd, met desktopbrede en ultrasnelle woord- en tekstvertaling via muisaanwijzer, vertaling van internetpagina's on-the-fly in de browser en, dankzij de aansluiting op de Windows 7, 8 en 10 taalmodules, extra spraakinvoer/-uitvoer via dicteren en voorlezen. Bovendien is de snelle en eenvoudige vertaling rechtstreeks in sociale netwerken nu mogelijk. Gebruikers die snel en eenvoudig vertalingen nodig hebben tussen de belangrijkste wereldtalen, of het nu gaat om Word-documenten, PDF-bestanden, internetpagina's, desktop-content of zelfs afbeeldingen, zijn goed uitgerust voor vertalingen met het grote taalbereik van 13 talen.

1WorldChat.com biedt gebruikers meertalige chatrooms in 13 talen om te communiceren met mensen van over de hele wereld. Alle chats in vreemde talen op 1WorldChat.com worden automatisch vertaald in de taal die de gebruiker heeft geselecteerd voor zijn conferentie op 1WorldChat.com. De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om privé-conferentieruimtes te creëren, waartoe alleen uitgenodigde personen toegang hebben. Met Power Translator 17 World Edition houden taalbarrières het dagelijkse bureauwerk niet langer tegen.

Sociale netwerkvertaling - Een van de belangrijkste innovaties is ongetwijfeld de mogelijkheid om te vertalen in Facebook en Twitter. De gebruiker plaatst gewoon de te vertalen teksten met de nieuwe functie: "Post op Facebook" of "Post op Twitter" in de Power Translator Bar. Of gebruik gewoon het nieuwe menu-item in LogoTrans om vertalingen te uploaden naar Facebook of Twitter.

Berichten van Facebook, Skype en/of Twitter worden gemakkelijk vertaald naar ClipTrans. Daarnaast is het mogelijk om de populaire browser van Google, "Google Chrome" te gebruiken om op het net te surfen en buitenlandse pagina's te laten vertalen.

Functies
 • Vertaling in Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook)
 • Vertaling van de tekst van het klembord
 • Desktopbrede en muisvriendelijke vertaling via muisaanwijzer, zonder enige klik
 • Vertaling van internetpagina's on-the-fly (plug-ins voor Firefox, Microsoft Internet Explorer en Google Chrome)
 • Vertaling van tekstinvoer terwijl deze nog wordt geschreven (instant messaging)
 • Bestands- en mapvertaling (Doc, Rtf, Txt, PDF, WordPerfect, MS Works, HTML, XML, Docx en OpenOffice)
 • Gebruikerswoordenboeken kunnen individueel worden aangemaakt en geëxporteerd: deze functie is alleen beschikbaar voor het Engels.
 • Aansluiting op de spraakmodules van Vista, 7, 8 en 10: Input/output via dicteren en voorlezen
 • Compatibel met Windows 10 (32-/64-bits)
 • Vertaling van grafische of gescande documenten (o.a.: bmp, gif, jpg, jpeg, pcx, png, tif, tiff en nog veel meer)
 • 1WorldChat.com biedt meertalige chatrooms in 16 talen met automatische vertaling.
 • Vertaalplugin voor Google™ Chrome - Gemakkelijke vertaling nu ook mogelijk in Google Chrome
 • Social media en messenger functionaliteit - Ondersteunt vertalingen op Facebook™, Twitter™ en Skype
Voordelen

Toepassingsvoorbeelden & voordelen
Het taalbereik en de integratie in de desktop-interface zijn de bijzondere sterke punten van Power Translator 17 World Edition. Dit maakt de toegang tot vertalingen vanuit verschillende toepassingen en voor verschillende soorten documenten bijzonder snel en eenvoudig. De snelle wisseling tussen de vertaalrichtingen en de automatische herkenning van de brontaal maakt het gebruik van de software bijv. op kantoor onproblematisch, eenvoudig en snel, vooral voor beginners en incidentele gebruikers.

Groot taalbereik: 13 tale
n
De volgende talen worden ondersteund: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans, Pools, Oekraïens, Nederlands. Alle vertaalrichtingen zijn mogelijk. (Vertaalrichtingen anders dan DE<>EN,FR,IT worden intern via het Engels in kaart gebracht, deze tussenstap is niet zichtbaar voor de gebruiker).

Uitbreidbaarheid
De Power Translator kan worden uitgebreid met de optionele vertaaldienst Translate DotNet. Door middel van een abonnement zijn vertalingen van andere talen online mogelijk (internettoegang vereist): Arabisch, Chinees, Hebreeuws, Indonesisch, Japans, Koreaans, Nederlands, Pashto (Afghaans), Perzisch, Pools, Tagalog, Turks, Oekraïens.
De comfortabele gebruikersinterface van de Power Translator wordt ook voor dit doel gebruikt.

Desktopintegratie: Microsoft Office en Outlook etc.
Plug-ins voor Microsoft Word, Excel, PowerPoint (ook Microsoft Office 2010) en Outlook vergemakkelijken bijvoorbeeld het dagelijkse kantoorleven. In Internet Explorer en Firefox, kan Power Translator 17 World Edition onmiddellijk internetpagina's vertalen - met een eenvoudige instelling worden internetpagina's nu weergegeven aan de gebruiker in de taal van zijn keuze. Vertalen vanuit het bureaublad of direct vanaf het klembord en het vertalen van tekstpassages of afzonderlijke woorden - ongeacht waar ze op het bureaublad worden weergegeven - zonder een muisklik: Vertaling met Power Translator 17 World Edition is onafhankelijk van het programma waarmee u op dat moment werkt, de vertaalmachine staat altijd gemakkelijk tot uw beschikking. Daarnaast maakt de vertaling ook instant messaging met de Power Translator mogelijk terwijl u nog aan het typen bent.


Batchvertaling De snelle vertaalmachine bewijst ook zijn voordelen in batchvertalingen: DOC-, RTF-, tekst-, PDF-, WordPerfect-, MS Works- en HTML/XML-bestanden kunnen zelfs per map op de achtergrond worden verwerkt, en de vertalingen worden opgeslagen in de juiste benoemde bestanden (deels in tekstformaat).

Voorleesfunctie en spraakherkenning
Door aansluiting op de in Windows XP, Vista, 7 en 8 geïntegreerde spraakmodules (Speech SDK) is invoer via dicteren en direct voorlezen van de vertaling mogelijk. (De talen die worden ondersteund voor spraakherkenning (dictaat) en spraaksynthese (voorlezen) zijn afhankelijk van de geïnstalleerde Microsoft Speech SDK en kunnen daarom variëren).

Conclusie: Met Power Translator 17 World Edition houden taalbarrières het dagelijkse bureauwerk niet langer tegen. En als er extra talen nodig zijn, kan het taalaanbod zelfs worden uitgebreid met een optioneel abonnement. Voor al zijn voordelen mag men niet vergeten dat machinevertaling de menselijke vertaling nog niet volledig kan vervangen.

Wat is er nieuw?
 • NIEUW!Chatvertaling- Maak een privé chatroom met PowerTranslatorChat.com - Praat met mensen over de hele wereld in hun eigen taal. In de openbare ruimtes van PowerTranslatorChat.com wordt dit kinderspel. U kunt zelfs uw eigen meertalige privé chatroom creëren die alleen toegankelijk is voor mensen die u heeft uitgenodigd (maand).
 • NIEUW!TranslateToGo- 6 maanden abonnement
 • NIEUW!Compatibel met Windows 10
Vergelijkingstabel
Google
Microsoft Office
Power Translator 17
Expresseer
Power Translator 17 World Edition
Duits-Engels
oui
oui
oui
oui
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans, Pools, Oekraïens, Nederlands
oui
oui
Uitspreekinstrument "Say-It"
oui
oui
oui
Hover Translation - onmiddellijke vertaling van eender welke tekst rechtstreeks van het scherm
oui
oui
Spraak-naar-tekst" spraakherkenning
oui
oui
Tekst-naar-spraak" voorleesfunctie
oui
oui
Hogere kwaliteit & vertaalnauwkeurigheid
oui
oui
Tekstvertaling zonder tekstlimiet
oui
oui
Gespecialiseerde woordenboeken
oui
Door de gebruiker gedefinieerde woordenboeken
oui
Privacy van de brontekst en vertaalde documenten
oui
oui
Werkt zonder internetverbinding
oui
oui
Vertaalt Microsoft Office-documenten
oui
Vertaalt PDF-bestanden*
oui
Batchverwerking: vertaalt vele bestanden met 1 klik
oui
Vertaald klembord inhoud (cache)
oui
oui
Klantenservice
oui
oui
*Tekstvertaling alleen: PDF-bestandsvertaling wordt niet ondersteund voor Aziatische talen
Systeemeisen
Versie 17
Grootte 674
Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista 32-bits, Windows 7, Windows 7 64-bits, Windows 7 32-bits, Windows 8, Windows 10

Microsoft Windows 10, 8, 7, Vista™ in de varianten (32-/64-bits) :

 • Intel™ Pentium™ Processor of gelijkwaardig
 • 512 MB RAM Werkgeheugen
 • 750 MB ruimte op de harde schijf (1 GB tijdens het installatieproces)
 • Internettoegang voor Dot-Net-vertalingen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avanquest Power Translator 17 World Edition, volledige versie, [Download]."
27 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken