Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Audiovisuele filmdoos 2019, [Download] [Onmiddellijke levering].

Audiovisuele filmdoos 2019, [Download] [Onmiddellijke levering].

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820435
 • P14747-01
 • Levenslang
 • DE | EN | ES | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met Audials Moviebox 2019 kunt u genieten van alle Opnemen, opslaan, converteren en genieten...meer

Productinformatie "Audiovisuele filmdoos 2019, [Download] [Onmiddellijke levering]."

Met Audials Moviebox 2019 kunt u genieten van alleOpnemen, opslaan, converteren en genieten van films, video's, series of clips van videostreamingdiensten, online videobibliotheken en video-on-demand diensten op uw PC of mobiel apparaat!

 

Archieffilms gekocht met Audials Moviebox 2019 van DVD De software kan direct in onbeschermde DVD's lezen of kopieën van beschermde DVD's maken voor archivering en in het juiste videobestandsformaat voor weergave op alle apparaten.

 

Converteren met Audials Moviebox 2019 op het internet.kauwenfte of van de online videoof van de televisieopgenomen films en uitzendingen in het juiste bestandsformaat voor PC, smartphones en tablets.

 

Diensten
 • Automatische opname van alle films en series

 • Automatische naamgeving en invulling met tags voor titel, filmcover, genre, jaar, acteur, regisseur, producent, scenarioschrijver, productiebedrijf, land van herkomst

 • films voorbereiden van DVD, van TV of beschermde video's van het internet

 • Oprichting en onderhoud van de eigen mediabibliotheek

 • Voorbereiden of archiveren van DVD's voor tablet- en netbooks

 • Bescherm uw DVD-collectie tegen verlies met privékopieën!

 • Online video's in het juiste bestandsformaat voor smartphones & tablets

 • Universele omvormer met eenvoudige bediening tegen een redelijke prijs

 • Converteer films, series en video's voor PC, smartphones, tablets, netbooks, consoles en mobiele apparaten

 

Functies

videostreaming

 • Uw videorecorder voor het opnemen van betaalde streaming

In de Audials software zijn de belangrijkste videostreamingdiensten, videoportalen en mediabibliotheken al voorgeconfigureerd met de optimale opnameprocedure. Klik gewoon op de Audials-tegel voor de gewenste video-streaming, start dan de film en Audials neemt op in het gewenste videoformaat, geoptimaliseerd voor elk apparaat.

 • Alleen met Audials: Neem elke aflevering en elk seizoen van uw favoriete serie automatisch op in Amazon en Netflix!

Met Audials bij Amazon & Netflix kunt u alle series automatisch sequentieel laten opnemen met behulp van de autoplay-functie in de videostream-recorder. Vrijwel van de ene op de andere dag, krijg je elk seizoen gearchiveerd. Dit werkt geweldig met de Google Chrome Browser en in elk bestandsformaat voor PC, game console, smartphone en tablet!

 • Het plannen van opnames is kinderspel met Audials

U speelt de gewenste film kort af in de browser. Audials klikt de link naar de stream. Zack - voeg de film toe aan het opnameschema! Zodra u alle films bij elkaar hebt, kunt u Audials laten opnemen.

 • Neem gewoon alle video's en films van het internet op met één klik

Netflix, Amazon en andere grote online videowinkels versleutelen de videostream. De meeste tools kunnen geen gecodeerde videostromen opnemen. Met Audials Moviebox kunt u elk type video-streaming direct opnemen tijdens het afspelen. Zonder kwaliteitsverlies en in origineel formaat bewaart Audials gratis en beschermde video's en films uit elke bron als legale privékopie.

 • Autotagging voor films en editor voor handmatige montage

Opgenomen films en tv-series worden automatisch vernoemd en getagd met titel, filmcover, genre, jaar, acteur, regisseur, producent, scenarioschrijver, productiebedrijf, land van herkomst in aanvulling op informatie over de opnamebron, bitrate en container. Met een editor is ook handmatige nabewerking te allen tijde mogelijk.

 • Vind snel en eenvoudig de zendingen waarin u geïnteresseerd bent

Audials Moviebox presenteert u alle uitzendingen van de televisiezenders overzichtelijk gerangschikt per kanaal, categorie of datum. Met de zoekfunctie kunt u snel uw favoriete programma of alle programma's over een bepaald onderwerp op trefwoord vinden. Met Audials kunt u de programma's opnemen en opslaan in elk gewenst bestandsformaat.

Videoconversie

 • Audials Moviebox is uw video-omzetter voor alle bestandsformaten

Audials Moviebox is een converter voor alle videobestandsformaten voor PC's, smartphones, tablets, netbooks, notebooks, ultrabooks, gameconsoles en andere apparaten. Video's en films worden snel en in de hoogste kwaliteit geconverteerd naar eender welk bestandsformaat.

 • Vrijheid voor gekochte films en alle apparaten

Als gekochte films en video's niet kunnen worden afgespeeld vanwege de DRM-kopieerbeveiliging of het bestandsformaat, zal Audials Moviebox u helpen en u van alle problemen verlossen: Door de wettelijke hervatting met de PerfectVideo kwaliteitsgarantie lost Audials Moviebox alle kopieerbeveiligingsproblemen op, slaat alle films op als nieuwe, onbeschermde MP4-, WMV- of bijvoorbeeld h.264-bestanden en zorgt zo voor onbegrensd genot op alle apparaten.

 • Archiveren van DVD-films en afspelen op apparaten zonder DVD-station

Onbeschermde dvd's worden in een handomdraai gekopieerd. Met de heropnamefunctie van Audials Moviebox kunnen zelfs beveiligde DVD's legaal worden gekopieerd. Bezitters van tweede apparaten zonder dvd-station, zoals smartphones, netbooks, ultrabooks of tablets, kunnen Audials Moviebox op de PC gebruiken om alle films van dvd's voor deze apparaten om te zetten. Audials bewaart zelfs de verschillende taalversies en hoofdstukken van de films van de DVD.

 • Blu-ray films in het juiste bestandsformaat voor PC, smartphone en tablet

Audiovisuele software kan niet direct een Blu-ray disc kopiëren. Met diverse andere softwaretools kunt u MKV-bestanden van Blu-ray-films maken. Niet alle apparaten kunnen echter het MKV-videoformaat afspelen. Ook hier kan Audials helpen als probleemoplossing en converteert Blu-ray films van het bestaande MKV videoformaat betrouwbaar en zonder kwaliteitsverlies naar nieuwe bestanden in MP4, WMV, AVI of andere videoformaten.

 
 
Individuele mediabibliotheek
 
Audials Moviebox helpt u bij het opzetten van uw eigen videobibliotheek. Een mediabeheer voor PC, clouds, om smartphones & tablets van brandstof te voorzien en een comfortabele mediaspeler met vele extra's zijn daarom ook inbegrepen.
Uw filmschatten zijn duidelijk gestructureerd in categorieën. Gemarkeerde films worden automatisch toegewezen aan een map met het bijbehorende filmgenre. Dus met elke nieuwe film die wordt toegevoegd, wordt uw eigen videobibliotheek gemaakt.
 
U kunt handmatig of automatisch mappen aanmaken voor uw favoriete acteurs, regisseurs of als er meerdere delen van een film zijn, kunt u ze allemaal in een aparte map verzamelen. In plaats van alleen maar titels of labels te gebruiken, kunt u uw videocollectie doorbladeren met filmcovers en de gewenste inhoud selecteren en afspelen.

 

Wat is NIEUW & BETER?

 

 • NIEUW! meer dan 100 TV live streams: Duitse zenders zoals NTV, Tagesschau24, Disney Channel en internationale

 

Audials biedt nu een groot aantal nieuwe Duitstalige en internationale live-tv-streams aan, naast de beste mediabibliotheken en eerdere tv-aanbiedingen van het internet!
 
Maar nu, met de overstap naar de nieuwe software, kunt u genieten van meer dan 150 live streams en tienduizenden programma's uit alle Duitse mediabibliotheken.
 

 

 

 

 

 • NIEUW!Meer streamingdiensten voorgeconfigureerd

 

7 nieuwe diensten zijn vooraf geconfigureerd voor opname en kunnen met één klik in de nieuwe Audials Moviebox 2019 worden geselecteerd met behulp van hun eigen tegel.

 

 

 
Systeemeisen
Versie 2019
Besturingssysteem Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8, Windows 10

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audiovisuele filmdoos 2019, [Download] [Onmiddellijke levering]."
4 nov. 2020

Thank you.

Fast delivery, quick help with questions, gladly again

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken