Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Audials One 2021 Audials One 2021
Audials One 2021 Audials One 2021 is uw ultieme streaming recorder! Vanaf nu kunt u muziek en video's sneller , gemakkelijker en in de hoogste kwaliteit krijgen van nog meer diensten op . Het nieuwe ontwerp en de...
€ 19,95 * € 59,99 *
Miljoenen muziektracks uit 120 muziekgenres zijn met één klik beschikbaar. Duizenden...meer

Productinformatie "Audials One 2019 volledige versie, [Download] [Onmiddellijke levering]."

Miljoenen muziektracks uit 120 muziekgenres zijn met één klik beschikbaar. Duizenden internetradiostations en de intelligente directe zoektocht op internet laten geen enkele muziekwens onvervuld. Voeg daarbij het volledige pakket aan opties met video's, films en series en je hebt de beste gratis entertainment, in de beste kwaliteit, alleen geleverdAudials One 2019.

Bekijk de screenshots om zelf de vele mogelijkheden en eenvoudige bediening van Audials One 2019 te zien - geen enkele andere software biedt zoveel voordelen voor uw entertainment!

U kunt de functies van alle Audials Editions vergelijken met het overzicht. Alleen Audials One 2019 biedt alle functies tegen de beste prijs, en de beste gratis entertainment met alle functies met betrekking tot muziek, audioboeken, podcasts, video's, films en tv-programma's is alleen beschikbaar met Audials One 2019.

 

MUZIEK EN MEER - Download legaal en gratis muziek als MP3 van het internet.

 • De Audials Turbo! Uitsluitend met Audials!

Alleen Audials doorzoekt de beste muzieksites en monitort tegelijkertijd duizenden internetradiostations over de hele wereld met het Audials radionetwerk om de gewenste muziek te leveren - doelgericht, bliksemsnel en legaal! Singles, albums of de volledige discografie van je sterren die je krijgt met het verlanglijstje.

 • Altijd automatisch de muziekkaarten en nieuwe ideeën thuis

Audials biedt u de Rock Charts, Schlager Charts, German Music Video Charts, Pop Music Charts, Dance Charts, US Single Charts, 80s Charts en de US Music Video Charts. Maar Audials levert ook elke maand nieuwkomersoptredens en filmsoundtracks vers op tafel. U kunt verdere muzieksuggesties van de community importeren met de verlanglijstjes van andere gebruikers.

 • Audial's artiestenlijst biedt u een heel muziekuniversum

U kunt de volledige discografie met alle hits en albums van uw sterren met een enkele klik openen, ofwel met een aparte categorie voor topartiesten van een muziekgenre, ofwel door bijvoorbeeld de naam van een band in te voeren. Je kunt Audials gemakkelijk het hele levenswerk van een muzikant laten leveren. Om muziekalbums te krijgen, klikt u gewoon op de foto met het gewenste album in de artiestenmap. Maar Audials biedt ook hitlijsten en zelfs monsternemers om uit te kiezen. Natuurlijk kunt u ook individuele titels selecteren.

 • Download muziek & muziekvideo's

Audials One zoekt voor u tegelijkertijd in de beste legale muziekbronnen voor de muziek van uw sterren. Uit de overzichtelijke hits gegroepeerd per muziekalbum kunt u met één klik eenvoudig de gewenste titels als video- of muziektrack opnemen. Als u wilt, kunt u zelfs de gevonden muziektracks afspelen voordat u gaat opnemen.

 • Topnummers voor het zoeken naar muziek

Audials vertelt u uw smaak in muziek, bijvoorbeeld met een muziekstuk als referentie, en Top Songs geeft u met één klik een afspeellijst van muziek die bij uw smaak past. U kunt de hits één voor één afspelen en downloaden of ze allemaal tegelijk downloaden. Dit werkt overigens ook met muziekvideo's. Zo levert Audials in een paar minuten veel nieuwe muziek af. Top Songs werkt overigens ook met de selectie van een muziekstijl of artiest.

 • Nieuwe muziek van het internet halen met Audials is gewoon leuk

Tophits worden gemarkeerd in de zoekresultaten. Met slechts één klik op de downloadknop levert Audials de muziek die u wilt. Met de Autoplay-modus speelt Audials automatisch de gevonden tophits af. Dit maakt Audials uw persoonlijke radio!

 • Grootste database met de meeste radio's van het internet!

Naast alle belangrijke radio's heeft Audials de populairste Duitstalige radio's voor u klaarstaan. U kunt de radiodatabase doorbladeren per muziekgenre, land, taal of lokaal radiostation. Als alternatief en sneller kunt u geschikte radio's vinden door uw favoriete artiest in te voeren met behulp van de dynamische zoekfunctie.

 

STREAMING - Muziek en films opnemen van alle bronnen (muziekdiensten of online-videowinkels)

 • Audials One is uw recorder voor films van het internet

In Audials software zijn de belangrijkste videostreamingdiensten, videoportalen en mediabibliotheken al voorgeconfigureerd met de optimale opnameprocedure. Klik gewoon op de Audials-tegel voor de gewenste video-streaming, start dan de film en Audials neemt op in het gewenste videoformaat, geoptimaliseerd voor elk apparaat.

 • Alleen met Audials One: neem automatisch elke aflevering en elk seizoen van uw favoriete serie op Amazon en Netflix op en archiveer deze!

Met Audials One op Amazon kunt u alle series automatisch sequentieel laten opnemen met behulp van de autoplay-functie in de videostream-recorder. Vrijwel van de ene op de andere dag, krijg je elk seizoen gearchiveerd. Dit werkt geweldig met de Google Chrome Browser voor Amazon, maar ook voor Netflix.

 • Het plannen van opnames is kinderspel met Audials

U speelt de gewenste film kort af in de browser. Audials klikt de link naar de stream. Het is zo gemakkelijk om de film toe te voegen aan de opnameplanner! Als je alle films bij elkaar hebt, kun je Audials laten opnemen.

 • Neem gewoon alle video's en films van het internet op met één klik

Netflix, Amazon en andere grote online videowinkels versleutelen de videostream. De meeste tools kunnen geen gecodeerde videostromen opnemen. Met Audials kunt u elk type video-streaming direct opnemen tijdens het afspelen. Zonder kwaliteitsverlies en in origineel formaat bewaart Audials voor u gratis en beschermde video's en films uit welke bron dan ook als legale privékopie.

 • Blijf bij de perrons! Missie geslaagd!

Het is voor ons zowel een uitdaging als een taak om alle streams van alle aanbieders met verschillende formaten en standaarden voor u vast te leggen. Zeer weinig software tools zijn in staat om zoveel verschillende soorten streams permanent vast te leggen. Als gratis dienst zorgen wij ervoor dat uw Audials software gedurende de levensduur van een Audials generatie volledig automatisch wordt aangepast en vrijwel gelijktijdig volledig functioneel blijft met eventuele wijzigingen in de videodiensten en -portalen.

 • Audials One neemt alles wat je op het net hoort voor je op!

Stukken muziek van muziek die gestreamd wordt vanuit bijvoorbeeld Spotify™ of Deezer™ worden herkend als een nummer, worden uit de stream geknipt en automatisch opgeslagen met alle tags. Wanneer u muziek kunt beluisteren op een website of in een speler van een streaming software, neemt Audials het op en slaat het automatisch op, bijvoorbeeld als een MP3-bestand. Dit werkt natuurlijk net zo goed met de audioboeken van Spotify™ en Deezer™.

 • Neem muziekstreaming & audioboeken perfect op via streaming!

Audials kunnen de muziek van Spotify afspelen en opnemen zonder kwaliteitsverlies! Zonder commercials en met een perfect gecontroleerd volume neemt Audials One automatisch muziekstreaming op en slaat de opgenomen muziek op in topkwaliteit en met alle ID3-tags op uw harde schijf, direct in de cloud of op uw smartphone in de belangrijkste audiobestandsformaten.

 

UNIVERSAL CONVERTER - Lost alle problemen op met bestandsformaten van muziek, audioboeken, video's en films.


 • Audials One is uw universele converter voor alle bestandsformaten

Audials is een universele converter voor alle audio- en videobestandsformaten voor PC, smartphone, tablet, netbook, notebook, ultrabook, gameconsole en andere apparaten. Muziek, audioboeken, video's en films worden snel en in de hoogste kwaliteit geconverteerd naar eender welk bestandsformaat.

 • Zet audioboeken die enkele uren duren in een paar minuten om!

Met Audials One kunt u audioboeken met en zonder hoofdstukken omzetten naar MP3-bestanden voor alle apparaten. Audials One geeft hiervoor audioboekbibliotheken, zoals Apple iTunes, een virtuele cd-rom drive. Audials verbrandt het audioboek dan virtueel tot MP3-bestanden in de hoogste kwaliteit.

 • Archiveren van DVD-films en afspelen op apparaten zonder DVD-station

De levensduur van gekochte film-dvd's is vaak beperkt, zelfs als ze zorgvuldig worden gebruikt en goed worden bewaard. Met de DVD-kopieermachine van Audials One kunt u zich beschermen tegen verlies! Onbeschermde dvd's worden in een handomdraai gekopieerd. Met de wettelijke cv-functie van Audials kunnen ook beschermde dvd's worden gekopieerd.

 

MEDIATHEK - Beheer entertainment op PC, smartphone, tablet en cloud


 • Audials One verbetert uw muziekcollectie

Audials vult uw mediacollectie automatisch aan met ID3-tags, coverafbeeldingen en teksten als onderdeel van het opnameproces. Maar ook geïmporteerde muziekstukken kunnen door Audials automatisch worden aangepast aan de standaard van uw muziekcollectie door het aanvullen van ontbrekende tags. Dit kan worden bereikt met een klein aantal te importeren muziekstukken en met een enorme muziekverzameling die een harde schijf vult.

 • U wilt duizenden muziekbestanden opnieuw sorteren? Geen probleem voor Audials!

Audials biedt een zeer handige manier om grote muziekcollecties op te bouwen volgens individuele criteria. Verzamelde wijzigingen voor alle nummers van een album, artiest of genre kunnen met een rechtermuisklik in een handomdraai worden aangebracht. U kunt Audials uw muziekcollectie laten herschikken volgens 22 voorgedefinieerde en zelfs uw eigen regels. Audials doet het werk voor u met 10, 100, 1.000 of zelfs meer bestanden!

 • Muziekuniversum om door uw muziekcollectie te zwerven

Het Audials-muziekuniversum laat je gelijkaardige artiesten en bands zien voor elke muzikant met een foto. Zo kunt u eenvoudig en gemakkelijk door uw muziekcollectie bladeren op zoek naar vergelijkbare muziek. De gelijkenissen in muziekstijlen tussen de kunstenaars worden weergegeven door onderlinge verhoudingen van verschillende diktes. Je kunt de representatie van het muzikale universum bepalen door een sterke gelijkenis, een evenwichtige mix of vertrouwdheid. Audials helpt u dus de beste artiesten te vinden die passen bij een stemming bij het samenstellen van een afspeellijst.

 • Uw videobibliotheek - goed georganiseerd!

In plaats van alleen de titel of het label te gebruiken, kunt u uw videocollectie doorbladeren met miniaturen en de gewenste inhoud selecteren en afspelen. In drie modi kunt u de weergave definiëren volgens uw individuele wensen als een multikolomstabel, lijst of gewoon met miniaturen.

 • Bijtanken van mobiele apparaten en cloud-opslag

Audials tankt uw smartphone of tablet direct via een USB-kabel op de PC of via het internet vanuit de cloud. Met een links/rechts-weergave toont Audials u de muziekcollectie van uw PC en de doelmap van uw aangesloten apparaat. De belangrijkste wolken zijn voorgeconfigureerd en kunnen ook als een apparaat worden bijgetankt.

 • Audials maakt van uw PC een persoonlijke mediawolk

Deel uw muziek, video's en films op al uw computers en onderweg met de Android-smartphone. Laat uw PC gewoon draaien en met Audials Anywhere kunt u uw media overal en altijd met elk apparaat benaderen, doorbladeren, afspelen en downloaden.

 • Audials maakt van uw PC een jukebox

Met de Playlist Generator kunt u eenvoudig automatisch afspeellijsten maken. Voer gewoon het genre of de artiest in en Audials maakt een nieuwe afspeellijst met bijpassende muziek. Natuurlijk kunt u ook handmatig nummers uit uw muziekcollectie toevoegen aan een afspeellijst met behulp van slepen en neerzetten.

 • Geniet van uw media met Audials One

U kunt direct in Audials genieten van radio's, muziek, video's, podcasts en films met de geïntegreerde speler, losgekoppeld in een apart hoofdvenster of in volbeeldmodus.

 

BONUSCAMPAGNES

 • Audials Home - het dashboard!

Audials Home verwelkomt u elke week met Audials entertainmentdiensten en andere nuttige functies. Als onderdeel van het dashboard en als centraal onderdeel van Audials beschikt de nieuwe Audials nu over een centrale zoekfunctie voor het vinden: Muzikanten, liedjes uit uw muziekcollectie of zelfs van YouTube, radio's, podcasts & muziektelevisie, films, series en video's uit uw videobibliotheek.

 • Audials Muziekzoom is een compleet nieuwe manier om muziek te ontdekken

De nieuwe kunstmatige intelligentie van Audials Music Zoom heeft bijna alle muzikanten van alle tijden op een bijna oneindige sterrenkaart geplaatst volgens de muziekgenres. Zoom in met 3D-gevoel en verken het muziekuniversum! Zo kun je de complete muziektracks voor een geselecteerde muzikant direct afspelen met één klik en nog beter in vergelijking met freeware: RECORDING!

 • Duizenden podcasts voor veelzijdig entertainment

Audials levert verder gratis entertainment met de geïntegreerde podcatcher. Met de self-updating podcast database heeft u de mogelijkheid om u te abonneren op, te downloaden & te genieten van 350.000 podcasts als audio of video uitzendingen van de beste podcasters ter wereld, gratis!

 • Veel muziektelevisiezenders via videostreaming

Laat de Audials Player als een vrijstaand venster lopen terwijl u andere programma's gebruikt. Audials vermaakt u de klok rond in zijn eigen speler - zelfs met de beste muziektelevisiekanalen.

 • Televisie- en mediabibliotheken

Exclusief voor onze Duitstalige gebruikers is alle inhoud van de mediabibliotheken en de live streams van alle grote tv-zenders met hun speelfilms, tv-series, documentaires en sportevenementen beschikbaar in Audials. Audials presenteert u alle uitzendingen van de televisiezenders overzichtelijk gerangschikt per kanaal, categorie of datum. Met de zoekfunctie kunt u snel uw favoriete programma of alle programma's over een bepaald onderwerp op trefwoord vinden. Met Audials kunt u de programma's opnemen en opslaan in elk gewenst bestandsformaat.

Wat is NIEUW & BETER?
 • NIEUW! meer dan 100 TV live streams: Duitse zenders zoals NTV, Tagesschau24, Disney Channel en internationale
Audials biedt nu een groot aantal nieuwe Duitstalige en internationale live-tv-streams aan, naast de beste mediabibliotheken en eerdere tv-aanbiedingen van het internet!
 
Maar nu, met de overstap naar de nieuwe software, kunt u genieten van meer dan 150 live streams en tienduizenden programma's uit alle Duitse mediabibliotheken.
 
 
 • NIEUW! Muziekverzoeken en het zoeken naar muziek zijn duidelijk samengevat in één tabblad
De drie populaire visies Music Search, Music Wishes en My Music zijn samengevoegd in de nieuwe visie Music. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om uw muziek te krijgen: Wat er ook ontbreekt in uw collectie, voeg het direct toe met een klik!
 
Ga op een muzikale ontdekkingsreis en beleef muziek op een geheel nieuwe manier, download het direct of voeg het toe aan uw verlanglijstje voor Audials.
 
 • NIEUW!Muziekstijlen en muziekbot
Eenmaal gedefinieerd, kunt u voor elke stijl een volledige muziekcollectie bestellen bij Audials. De gloednieuwe "Music Bot" doet het voor u: U bepaalt de parameters hoe uw muziekcollectie moet worden ontworpen.
 
The Music Bot geeft u altijd direct een suggestie welke artiesten hij voor u zou willen aanschaffen. Zodra het je bevalt wat je ziet, is één klik voldoende voor Audials om de rest te doen, het vinden en downloaden van muziek van YouTube, Soundcloud, Spotify en internetradio's!
 
 • NIEUW! Spotify als zoekbron (voor gebruikers met Spotify-account)
De muziekzoek- en wishlist maakt nu ook gebruik van Spotify, naast YouTube, Soundcloud & Co. Dit maakt in de praktijk een groot verschil:
 
Audials levert nu veel meer muziek in een veel hogere kwaliteit! Je moet deze volgende stap in de evolutie van het muziekaanbod hebben! Het is verslavend!
Systeemeisen
Versie 2019
Grootte 1,45 maand
Besturingssysteem Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8, Windows 10
 • Intel™ Pentium™ Processor of gelijkwaardig

 • 1 GHz CPU

 • 512 MB RAM

 • 400 MB vrije ruimte op de harde schijf

 • DSL-internettoegang

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials One 2019 volledige versie, [Download] [Onmiddellijke levering]."
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken