Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Ashampoo WinOptimizer 26 Ashampoo WinOptimizer 26
De nieuwe Ashampoo WinOptimizer 26 zet de turbo twee keer aan! Maak je PC sneller en effectief schoon - met slechts een paar klikken! Windows is goed - maar het kan beter en sneller! Ashampoo WinOptimizer 26 doet het voor je!...
€ 15,20 *
Ashampoo® WinOptimizer 18 Bestel nu en bespaar geld! De...meer

Productinformatie "Ashampoo WinOptimizer 18"

Bestel nu en bespaar geld!

De systeemoptimalisatie, die uw computer verder brengt

Een voor allen: Optimaal voor Windows 7, Windows 8 en Windows 10!

Windows is goed - maar het kan beter! Ashampoo® WinOptimizer 18 doet het voor u! Omdat besturingssystemen traag en gebrekkig worden en in de loop van de tijd dataafval verzamelen. Belangrijke instelmogelijkheden ontbreken of zitten diep in het systeem verborgen. De privacy wordt ook bedreigd, met name Windows 10 verzendt meer gegevens dan de gebruikers prettig vinden.

Ashampoo® WinOptimizer 18 Box & Screenshot

Systeem tuning, dieptereiniging en systeeminformatie in één software!

Dashboards voor altijd actuele gegevens en snelle toegang tot de belangrijkste modules
Gloednieuwe defragmentatie zonder merkbare systeembelasting
Snelle samenvoeging van vrije schijfruimte in Defrag
Gedetailleerde schijfanalyse & informatie in Defrag
Praktisch Benchmark Center met meer overzicht en snellere toegang tot de tests
Verbeterde systeeminformatie met optimale hardware-detectie
Alle reinigingsmachines up to date
Volledige ondersteuning voor Microsoft Edge Chromium
Meer gevonden surfsporen door nieuw algoritme in Internet Cleaner
Verbeterde Browser Extension Manager
Meer details over de gebruikte hardware in de systeemanalyse
Snellere start van verschillende modules zoals Disk Doctor
Gedetailleerde analyseprotocollen

De snelle start in een betere Windows!

Zelfs de eerste start toont u de volle kracht van de optimalisatiemogelijkheden van Ashampoo® WinOptimizer 18! Acht grote probleemgebieden van Windows kunnen met één muisklik diepgaand worden geanalyseerd en vervolgens direct worden opgelost. Of het nu gaat om gegevensvuilnis zoals browsertracks die van de harde schijf worden geveegd of om onnodige registervermeldingen, snelkoppelingen of diensten die worden verwijderd, WinOptimizer 18 maakt uw Windows sneller, slanker en veiliger. Optimaliseer de beveiligingsinstellingen, systeeminstellingen en autostart met één klik! Met een schone opstart en meer vrij geheugen loopt uw computer gewoon beter. Natuurlijk, alle functies en al geoptimaliseerd voor de laatste Windows updates!


Voor maximaal 10 PC's in één huishouden

Pictogram 10 PC-licentie

Als u Ashampoo® WinOptimizer 18 privé gebruikt, kunt u 10 van uw computers uitrusten met één licentie! Koop slechts één licentie en uw hele familie zal profiteren van een slanke, snelle en veilige Windows! Alleen voor commercieel gebruik: één licentie, één installatie.


Gloednieuw: Dashboardoverzichten

Dashboards zijn de expresweg naar belangrijke overzichten en functies. Onder Tidy, Optimize en Inform krijgt u altijd actuele overzichten van de cruciale gegevens op deze gebieden - en heeft u direct toegang tot details en functies! U hoeft de modules niet meer zelf te openen om altijd een perfect overzicht te hebben! Kijk uit naar waardevolle informatie, perfect voorbereid. Is het register schoon? Zijn er overbodige diensten of wordt de privacy bedreigd? U ziet dit alles op het eerste gezicht en met één klik zit u in de module waarin u geïnteresseerd bent. Ervaar Ashampoo® WinOptimizer op een geheel nieuwe manier!

Defragmenteer op het laatste niveau

Met WinOptimizer 18 nemen we afscheid van de oude Defrag en gaan we op weg naar nieuwe oevers! De nieuwe Defrag vertraagt uw computer niet, maar werkt zeer effectief op de achtergrond! We gebruiken het Windows-algoritme en schakelen functies in die anders niet beschikbaar zijn! Voeg vrij geheugen samen, start Defrag en Analysis automatisch en laat het low-priority proces onmerkbaar werken terwijl u de computer ongestoord gebruikt. En ook voor SSD-harddisks wordt gezorgd: met SSD-Retrim wordt de volledige capaciteit van de schijf gebruikt en worden de prestaties en de levensduur merkbaar verbeterd!

Vers geprogrammeerd: Onze schoonmakers!

De reinigers zijn waarschijnlijk de meest populaire modules van de WinOptimizer serie. Precies daarom werken we er voortdurend aan! Met versie 18 wordt het nieuwe Microsoft Edge Chromium nu voor het eerst ondersteund. De populaire Internet Cleaner gaat met een nieuw algoritme nog succesvoller op zoek naar data-afval en kent alle locaties van de nieuwste browserversies. Laat nieuwe modules uw systeem zoeken naar surfsporen, overbodige bestanden en verweesde items in het register, waardoor waardevolle ruimte op uw harde schijf vrijkomt! Alle functies zijn ook direct toegankelijk via het dashboard "Schoonmaken"!

Alle systeemwaarden in één oogopslag

Ashampoo® WinOptimizer laat u altijd uitgebreid en altijd up-to-date zien wat er op uw computer gebeurt. Als de gezondheidswaarden van uw harde schijven veranderen, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd en kunt u op tijd handelen. Identificeer eenvoudigweg de knelpunten en bronnen van fouten in uw systeem en zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Als u wilt weten welke bestanden veel geheugen gebruiken, welke componenten zijn geïnstalleerd of welke processen op de achtergrond draaien, vindt u hier alle informatie! Deze ruimte is ook gemakkelijk te vinden via het dashboard "Informeren".

Het Zwitserse Legermes voor uw PC

Ashampoo® WinOptimizer 18 is veel meer dan "alleen" een tuning- en reinigingssoftware, het bevat 37 krachtige modules. Of u nu de veiligheid en privacy wilt verbeteren of uw systeem van dichtbij wilt bekijken met slimme analyses - WinOptimizer is de beste keuze. Hoe kunt u gegevens herstellen, veilig verwijderen of het geklets van Windows 10 grotendeels stil maken? Het is allemaal inbegrepen! Alle modules worden elk jaar geüpdatet en perfect aangepast aan nieuwe Windows-updates. Geen enkele systeemoptimalisatiesoftware heeft zo'n enorme rijkdom aan nuttige en behulpzame functies!

Bespaar automatisch werk en tijd

Met drie automatische functies tegelijk neemt de WinOptimizer 18 u veel werk uit handen! Met Auto-Clean wordt de data-afval niet alleen opgeruimd - het ontstaat helemaal niet. Als u uw browser of een ander programma sluit, draait en veegt de automatische bezem van de harde schijf wat daar niet thuishoort. De Live-Tuner versnelt de start van applicaties op een slimme manier en kan ook individueel door u worden aangepast om applicaties een speciale prioriteit (en dus meer prestaties) te geven. De Game Booster sluit alles af wat het systeem niet nodig heeft om te spelen, dus je hebt het volledige vermogen voor het spel! Als u het spel verlaat, worden alle achtergronddiensten opnieuw opgestart en kunt u normaal blijven werken.

Elke Windows Update in één oogopslag

Microsoft Windows krijgt altijd nieuwe updates en functies - en Ashampoo® WinOptimizer ook! Ons team van ontwikkelaars zorgt ervoor dat uw computer optimaal werkt, zelfs als hij net een update heeft ontvangen. Windows 10 heeft binnen een jaar meer dan een dozijn updates ontvangen en we analyseren elk daarvan nauwgezet. Continue updates houden uw WinOptimizer up-to-date, ongeacht hoe Windows verandert. Ook fouten, die het gevolg zijn van actuele updates, worden gevonden en geëlimineerd, want WinOptimizer maakt niet alleen schoon, het is ook een PC-reparatieprogramma!

Laat ongewenste extensies in de browser geen kans maken!

De browser is niet alleen uw venster naar het internet, het wordt ook bedreigd door extensies die het vertragen of bespioneren van gegevens. Iedereen kent de toolbars, minder bekend zijn de talloze extensies die voor u geen zin hebben, maar die de prestaties en de privacy bedreigen. Velen worden niet eens getoond zoals ze door browsers zijn geïnstalleerd! De Browser Extension Manager maakt hier een compromisloos einde aan. U ziet zonder uitzondering alle extensies geïnstalleerd op uw browsers en beslist dan zelf! Welke extensie heeft u nodig, waar kunt u onbekende of ongewenste extensies vinden? Met één klik worden onnodige extensies verwijderd en is uw browser weer een stuk schoner!

Maximale veiligheid en optimale privacy!

Windows verzamelt te veel gegevens van u en maakt valse compromissen op het gebied van veiligheid. Vooral Windows 10 verstuurt te veel gegevens. Met de modules Win10 Privacy Control en Antispy, die beide in het programma zijn opgenomen, krijgt u de controle over uw systeem terug! Bepaal zelf welke wachtwoorden, telemetriegegevens of foto's uw computer verstuurt - of voor uzelf bewaart. Maak je klaar als het gaat om ongewenste PC-tracking, gepersonaliseerde reclame of nieuwsgierige programma's!

Fascinerende inzichten in een onzichtbare wereld met de ADS-scanner

Kent u alternatieve datastromen? Met deze functie kunnen gegevens onzichtbaar gebonden aan een bestand worden opgeslagen, bijvoorbeeld door de gebruiker. Het kan ook worden gebruikt om te bepalen of een bestand van het internet is gedownload of bij het systeem hoort. De ADS-scanner vindt deze anders onzichtbare Alternate Data Streams (ADS) en geeft ze weer. Zoek uit welke datastromen op uw computer staan en verwijder dubieuze vermeldingen!

Maak onderhoudsplannen in enkele seconden - en laat het dan gewoon lopen!

Veel klanten houden van de One Click Optimizer en systeemonderhoud als onmisbare reinigings- en onderhoudsmodules. Ze vinden surfsporen, verborgen gegevensvuilnis, overbodige registervermeldingen en systeeminstellingen die het verbeteren waard zijn. Met de praktische functie voor het plannen van taken kunt u deze functies automatisch laten uitvoeren met vrij te kiezen tussenpozen. Houd uw computer gewoon in topconditie!

Meer vermogen voor uw PC

De software van het Ashampoo systeem staat altijd voor een hoge gebruikswaarde en eenvoudige bediening. Ashampoo® UnInstaller verwijdert programma's tot op de laatste byte en maakt zo het volledig risicoloos testen van alle software mogelijk. Verwijder zelfs ongewenst geïnstalleerde software veilig met de meertraps UnInstaller dieptereiniging! Alleen een up-to-date systeem is snel en veilig - daarom zorgt Ashampoo® Driver Updater voortdurend voor uw computer. De software registreert alle componenten van uw PC en vergelijkt de hardware met een voortdurend bijgewerkte driverdatabase. Als er nieuwe drivers zijn, worden deze automatisch geïnstalleerd. Houd uw systeem gewoon up-to-date! Archieven in alle formaten zijn de kracht van Ashampoo® ZIP Pro. Comprimeren en ontcomprimeren met 's werelds snelste ZIP-engine en zorgen voor ruimtebesparende opslag en veilige verzending!

krachtbundel


Maximale prestaties door eersteklas systeemoptimalisatie

De makers van Ashampoo® WinOptimizer 18 hebben veel nieuwe ideeën bedacht! Dashboards zijn uw informatiecentra over de belangrijkste onderwerpen en bieden altijd actuele waarden en snelle toegang tot de functies! De nieuwe Defrag is veel krachtiger dan zijn voorganger en biedt zelfs een functie om de prestaties en de levensduur van SSD-harde schijven te verbeteren. De populaire reinigingsmodules zijn aangepast aan de nieuwste browserversies en vinden meer data-afval dan ooit!

Algemene informatie  
Dashboards voor altijd actuele gegevens en snelle toegang tot de belangrijkste modules
NIEUW
Volledig intuïtieve programma-interface
GETROKKEN
Twee huiden (oppervlakken) om uit te kiezen
Klaar voor de laatste Windows-updates
Ingenieuze navigatiebalk met toegang tot alle functies
Startpagina met achtvoudige optimalisatie
Briljante weergave bij elke resolutie en op elk scherm
Nieuw bedieningsconcept
Interactieve startschermen met probleemanalyse
Effectief energie besparen en de batterij beschermen
Optimale spelprestaties met een druk op de knop met de Game Booster
Beheer het beleid van het systeem gemakkelijk met User Rights Manager
Meer prestaties met minder geheugengebruik
Herstelpunten eenvoudig beheren met de System Restore Manager
Versnel elke programmastart met de Live Tuner als helper op de achtergrond
Assistent ondersteunde optimalisatie
Opslaan en herstellen van alle wijzigingen met het back-upbeheer
Onderhoud van het systeem  
Gloednieuwe defragmentatie zonder merkbare systeembelasting
NIEUW
Snelle samenvoeging van vrije ruimte in Defrag
NIEUW
Gedetailleerde schijfanalyse & informatie in Defrag
NIEUW
Praktische taakplanner voor onderhoud en optimalisatie
Handig beheer ook voor Opera Plug-Ins
Verbeterde Browser Extension Manager
GETROKKEN
Automatische verwijdering van surftracks en tijdelijke bestanden
Huidige zoekalgoritmen voor alle Schonere Modules
GETROKKEN
Gelijktijdige systeemreiniging voor alle gebruikers van een PC
Krachtige Aandrijfreiniger voor aanzienlijk betere resultaten
Verwijder internetsporen met de Internet Cleaner
GETROKKEN
Maak uw harde schijven schoon met Drive Cleaner
GETROKKEN
Optimaliseer uw register met de Registry Optimizer
GETROKKEN
Nieuwe filteropties in de zoekresultaten voor snelle resultaten
Optimalisatie met slechts één klik met behulp van de One-Click-Optimizer
Bestandstools  
Verbeterde snelheid door herprogrammering
Meer dan 80 nieuwe, snellere componenten
Permanent vernietigen van reeds onveilige verwijderde bestanden met de verbeterde File Wiper
ExFat-schotten ondersteund
Per ongeluk verwijderde bestanden herstellen met de Undeleter
Absoluut veilige encryptie en splitsing van bestanden met de File Manipulator
Bestanden veilig en permanent verwijderen volgens militaire normen met de File Wiper
De inhoud van de prullenbak veilig en permanent verwijderen
Detecteer ongeldige links met de Link Checker
Overschrijven van vrije ruimte en veilig vernietigen van oude bestandsresten
Privé-bestanden coderen en ontcijferen met de File Encrypter en Decrypter
Splitsen van zeer grote bestanden voor oudere bestandssystemen met File Splitter en Joiner
Zoek dubbele bestanden op uw harde schijf met Duplicate Finder
Systeemanalyse  
ADS-scanner voor onzichtbare datastromen
Verbeterde systeeminformatie met optimale hardware-detectie
GETROKKEN
Alle informatie van het systeem in één oogopslag
GETROKKEN
Ondersteuning voor extreem grote schotten
Meer informatie over de huidige diensten
Nieuwe, snelle DiskSpace Explorer
Optimale ondersteuning van Solid State Discs voor een langere levensduur
Innovatieve harde schijf benchmark voor gedetailleerde resultaten
Beheer van geïnstalleerde lettertypes met de Font Manager
Problemen met de harde schijf detecteren voordat het te laat is met HDD Inspector
Bekijk het schijfruimtegebruik en vind grote bestanden met DiskSpace Explorer
Bepaal de systeemprestaties met de systeembenchmark
Vergelijk de resultaten van de System Benchmark online
verhoog de prestatie  
Advanced Uninstall Manager met meer belangrijke informatie
Optimaliseer de internetverbinding met de internettuner
SSD Wizard voor Solid-State Drives
Meer snelheid door het uitschakelen van onnodige diensten met de Service Manager
Versnel het opstarten van Windows met de StartUp-tuner
Bekijk en beheer lopende processen met de Process Manager
Windows aanpassen  
Windows 10 beter aanpassen met nieuwe aanpassingen
Maximale gegevensbescherming onder Windows 10 met Win10 Privacy Control
Meer privacy met de AntiSpy-module
Verborgen Windows-functies wijzigen met de Tweaking Module
Het menu met de rechtermuisknop aanpassen met de Context Menu Manager
Wijzigen van bestandsassociaties met File Associator

 

 

Dankzij onze vertalers

EngelsEngels
DuitsDuits
NederlandsNederlands (Guy Raedersdorf)
FransFrans (Guy Raedersdorf)
HongaarsHongaars (László Koncz)
RussischRussisch (Сергей Царёв)
PoolsPools (Artur Krupa)
ItaliaansItaliaans (Severino Grandi)
NoorsNoors (Ulf Aasen )
PortugeesPortugees (Manuela Silva)
SpaansSpaans (Miguel Blasco)
ZweedseZweeds (Lennart Pettersson)
TurksTurks (Çağdaş Tatar)
TsjechischTsjechisch (Libor Divis)
ChineesVereenvoudigdChineesVereenvoudigd (Smilefly)
JapansJapans (Naoko Katayama)
BulgaarsBulgaar (Tsjavdar Bozadzjev)
ServischServiër (Ilija Komljenović)
Portugees (Braziliaans)Portugees (Braziliaans) (Josè Carlos Taveira)
Chinees-TraditioneelChinees-Traditioneel (Alan)
KoreaansKoreaans (pCsOrI)
GrieksGrieks (Aldi Duzha)
CatalaansCatalaans (Joan Queralt)
FinsFins (Veikko Muurikainen)
ServischServiër (Ilija Komljenović)
Spaans (Argentinië)Spaans (Argentinië) (Angel De Giorgi)
Noors NynorskNoors Nynorsk (Olai Otterå)
 
Systeemeisen

Besturingssysteem::

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de bovengenoemde besturingssystemen ondersteunt.

Schermresolutie:

1280x1024 - 100%

Diversen:

Administratieve rechten op het systeem zijn nodig om het programma te kunnen gebruiken.
Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo WinOptimizer 18"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Gutes Angebot,schnelle Kaufabwicklung,super Shop.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 30,54 opgeslagen
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 20,29 * € 50,83 *
€ 25,46 opgeslagen
Ashampoo Burning Studio 21 Ashampoo Burning Studio 21
€ 25,37 * € 50,83 *
€ 42,75 opgeslagen
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 18,25 * € 61,00 *
Laatst bekeken