Gratis hotline 0800 2633100
 

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Adobe Acrobat Pro 2020 Stu­dent/ Teacher, Download

€ 93,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • ID241821919
 • 65311362
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Adobe Acrobat Pro 2020 Student and Teacher Edition - Licentie - 1 gebruiker - Academisch -...meer

Productinformatie "Adobe Acrobat Pro 2020 Stu­dent/ Teacher, Download"

- Upgrade - Uitbreidingen rechthebbende zijn van een eerdere versie van de software. Voor het bestellen van dit product hebben we het serienummer van de vorige versie bij u nodig.
- Schoolversie recht hebben zijn leerlingen, studenten, leerkrachten enz.
- Autoriteiten gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)

Het bijbehorende bewijs moet worden geleverd of geüpload tijdens het aankoopproces. Of via e-mail: [email protected] , Fax:+49 5064 6924949 of per post.
Zonder bewijs kan uw bestelling niet worden verwerkt.

Adobe Acrobat Pro 2020 Student and Teacher Edition - Licentie - 1 gebruiker - Academisch - Download - Win - Meertalig

 • Zet vrijwel elk bestand om in een PDF-document
 • Met Adobe Acrobat Pro kunt u bestanden van elk formaat omzetten in hoogwaardige PDF-documenten die u gemakkelijk kunt delen en die er op elk scherm geweldig uitzien.
 • PDF-bestanden eenvoudig bewerken of converteren
 • U hoeft niet telkens opnieuw documenten aan te maken. Met Adobe Acrobat Pro kunt u PDF-bestanden gemakkelijk exporteren naar een ander formaat. U kunt zelfs tekst rechtstreeks in het PDF-document bewerken.
 • Eenvoudig en betrouwbaar PDF-bestanden delen en ondertekenen
 • Met Adobe Acrobat Pro kunt u overal en op elk apparaat PDF-bestanden bewerken, delen, controleren en ondertekenen.

 

Bevoegde personen:

 • regelmatig ingeschreven studenten aan postsecundaire onderwijsinstellingen die geaccrediteerde openbare of particuliere universiteiten of hogescholen zijn en door de staat erkende graden aanbieden
 • Leerlingen (ten minste 13 jaar oud) die naar behoren zijn ingeschreven aan een door de staat erkende openbare of particuliere school voor algemeen vormend onderwijs of beroepsonderwijs
 • Docenten, leraren en personeelsleden van een door de staat erkende instelling voor algemeen of beroepsonderwijs, een openbare of particuliere universiteit of hogeschool, of van een schoolbestuur of scholengemeenschap, alsmede universitaire docenten met emeritaat
 • Leerlingen en leerkrachten die thuisonderwijs volgen: "Thuisonderwijs" volgt de definitie die op dat moment van kracht is. Studenten en docenten in deze groep komen alleen in aanmerking als thuisonderwijs wettelijk is toegestaan op de locatie in kwestie.

Bewijs van geschiktheid:

Leerlingen en studenten:
Bewijs van de huidige status van leerling of student met de naam van de leerling/student en de plaats van onderwijs

 • Identiteitskaart van leerling of student
 • Rapport
 • Bewijs van betaald school- of studiegeld
 • andere brief van de onderwijsinstelling met vermelding van de naam van de student, de onderwijsinstelling en de huidige studentstatus

Faculteit, instructeurs en personeel van een onderwijsinstelling
Geldige identiteitskaart waaruit blijkt dat u verbonden bent aan een onderwijsinstelling, met inbegrip van naam en datum van afgifte, of een ander bewijs van huidige tewerkstelling bij een onderwijsinstelling:

 • huidige salarisstrook
 • officiële brief van de werkgever

Opmerking: Vertrouwelijke informatie zoals rangen, sofi-nummers of salarisbedragen kunnen worden verborgen.

Studenten en leraren met thuisonderwijs

 • Gedateerde kopie van de inschrijving voor thuisonderwijs
 • Bewijs van lidmaatschap van een vereniging voor thuisonderwijs
 • Gedateerd bewijs van aankoop van lesmateriaal voor het lopende schooljaar

Voetnoten
De ingediende documentatie mag niet meer dan zes maanden oud zijn. Leerlingen en leerkrachten die thuisonderwijs volgen, komen alleen in aanmerking als thuisonderwijs op de betrokken locatie wettelijk is toegestaan.
U kunt een kopie van uw legitimatiebewijs maken met een digitale camera of scanner. Alle documenten moeten op originele grootte worden gekopieerd en duidelijk leesbaar zijn. Aanvaardbare formaten zijn JPEG, GIF en Adobe PDF

Hierbij verklaar ik dat ik een in aanmerking komende student/docent/docent ben en dat de hierboven verstrekte informatie juist is. Het gekochte product mag alleen door mij persoonlijk gebruikt worden, doorverkoop is niet toegestaan. Ik begrijp dat ik, om deze bestelling te voltooien, een goedgekeurd bewijs van geschiktheid moet overleggen. *

Toepassingsbeperkingen:

U kunt slechts één licentie per platform per jaar kopen voor een Student & Teacher Edition-product van Adobe. Adobe Student- en Teacher Edition-producten mogen alleen op pc's worden gebruikt en mogen niet worden doorverkocht.

Installeer de Student en Teacher Edition software in proefmodus totdat u uw serienummer van Adobe hebt ontvangen.
Na afloop van de proefperiode moet u een serienummer invoeren voor de Studenten- en Lerareneditie.

De link naar de proefversie en het autorisatie-/vouchernummer om uw eeuwigdurende licentie in te wisselen, worden u na aankoop per e-mail toegestuurd met de licentie-informatie voor downloadversies of u vindt de informatie in de DVD Box-versie.

Controleer voor aankoop of u aan de eisen voldoet. Bewijs of toestemming moet na aankoop bij Adobe worden ingediend. Wij zullen u de informatie geven waar u heen moet. U ontvangt het serienummer voor de ontgrendeling in een eeuwigdurende licentie rechtstreeks van Adobe via e-mail, meestal binnen 24 uur

Nieuwe functies in Acrobat 2020:

Nieuwe startpagina

(Acrobat Pro en Standaard)

De nieuwe Home-weergave helpt u georganiseerd en productief te blijven - een centrale plaats om al uw PDF-bestanden te organiseren, te beheren en te doorzoeken.

 • Lijst met recente bestanden: Toont uw meest recent geopende bestanden van uw computer, Document Cloud-opslag, of opslag van derden zoals OneDrive, Dropbox, Box, en SharePoint.
 • Aanbevolen gereedschappen: Helpt u de beste Acrobat gereedschappen te vinden, zoals "PDF bewerken", "PDF maken", "PDF-bestanden samenvoegen", en nog veel meer.
 • Zoekvak: doorzoek al uw Document Cloud-bestanden en de bestanden die u hebt verzonden om te bekijken, te beoordelen of te ondertekenen.
 • Contextvenster: hiermee kunt u met contextmenu's acties ondernemen op bestanden in alle startweergaven, en de deelnemersstatus en actiegeschiedenis voor gedeelde documenten bekijken.

MIP-beveiligde PDF-bestanden bekijken in Acrobat 2020 en Reader 2020

(Acrobat Pro en Standaard)

U kunt nu Adobe Acrobat 2020 en Acrobat Reader 2020 Windows- en Mac-desktoptoepassingen gebruiken om bestanden te openen die zijn beveiligd met Microsoft Information Protection-oplossingen (MIP), waaronder Azure Information Protection (AIP) en Information Protection met Office 365.

Acrobat 2020 en Acrobat Reader 2020 detecteren automatisch een bestand dat met MIP is beveiligd en vragen u de juiste plug-in te downloaden van de Help-pagina. Zodra u de add-on hebt gedownload en geïnstalleerd, zullen de beschermde bestanden in Acrobat of Reader net als elk ander PDF-bestand worden geopend.

Kleuraanpassingsfunctie in het "Vul en teken"-gereedschap

(Acrobat Pro en Standaard)

U kunt nu het "Vul en onderteken"-hulpmiddel in Acrobat 2020 gebruiken om de kleur te selecteren die u wilt gebruiken om het PDF-formulier in te vullen en het vervolgens te ondertekenen. Om de kleur te veranderen, klikt u op de knop Kleur in de werkbalk Vullen en tekenen.

Standaard is de kleur van de handtekening zwart. Om de standaardkleur te behouden, schakelt u het selectievakje Originele kleur voor handtekeningen behouden uit.

OCR uitvoeren op gescande documenten met Live Text

(Acrobat Pro en Standaard)

Acrobat 2020 kan nu OCR uitvoeren op gescande PDF-bestanden die afbeeldingen met live tekst bevatten.

 • Open het gescande PDF-bestand in Acrobat 2020.
 • Kies Extra > Scans verbeteren > Tekstherkenning > In dit bestand.
 • Klik op Instellingen op de werkbalk. Het dialoogvenster Tekst herkennen verschijnt.
 • Selecteer Doorzoekbare afbeelding of Doorzoekbare afbeelding (exact) in de vervolgkeuzelijst Uitvoer en klik op OK.
 • Klik op Tekst herkennen op de werkbalk.

Preflightverbeteringen en PDF/UA-validatie in Preflight

(Alleen Acrobat Pro-functie)

 • Preflightbibliotheken: Preflightprofielen, -fixaties en -validaties zijn nu georganiseerd in bibliotheken.
 • Voor meer informatie, zie Preflightbibliotheken (PDF | 711 KB).
 • Preflight variabelen: Met variabelen kunt u profielen, controles en correcties dynamisch aanpassen wanneer u ze toepast. Variabelen kunnen worden gebruikt bij het bewerken van profielen, controles of herstellingen wanneer de oranje driehoek wordt weergegeven. Met variabelen kunt u ook filteren op bestaande objecten.
 • Preflight ondersteunt de nieuwe 2015 Ghent Workgroup PDF-specificatie: de nieuwe GWG-specificaties zijn gebaseerd op PDF/X-4 en ondersteunen native transparantie en media-neutrale RGB-workflows.
 • PDF/UA-validatie in Preflight: Preflighter maakt het nu mogelijk om veelvoorkomende toegankelijkheidsproblemen te verhelpen en validaties uit te voeren tegen de internationale universele toegankelijkheidsstandaard PDF/UA.

Verbeteringen en updates van toegankelijkheidsfuncties en verbeterde workflows

(Alleen Acrobat Pro-functie)

Dankzij de verbeterde toegankelijkheidsfuncties in Acrobat 2020 kunnen mensen met een handicap PDF-documenten en -formulieren gemakkelijker gebruiken, met of zonder de hulp van ondersteunende software, technologie en apparaten.

Verbeterde gebruikerservaring met DirectInk

(Acrobat Pro en Standaard)

Met de verbeterde pen-tool met DirectInk-technologie kunt u nog gemakkelijker en nauwkeuriger rechtstreeks op het document schrijven en tekenen zonder een tool te selecteren.

PDF-bestanden ondertekenen met DirectInk

(Acrobat Pro en Standaard)

Nieuwe DirectInk-ondersteuning in het handtekeningenpaneel van de Certificaten-app zorgt voor een natuurlijkere ervaring en geeft u meer controle over hoe uw handtekening eruitziet bij het ondertekenen op Windows 10-apparaten.

Systeemvereisten Windows
 • Ondersteund besturingssysteem: Windows 8 (32/64 bits), Windows 8.1 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2012 (64-bits), Microsoft Windows Server 2012 R2 (64-bits), Windows 10 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2016 (64-bits), Microsoft Windows Server 2019 (64-bits)
 • Hardware-vereisten: Microsoft Windows - 1,5 GHz - RAM 2 GB - HD 4,5 GB
 • Bijkomende vereisten: Internetverbinding, beeldschermresolutie 1024 x 768, Google Chrome, Mozilla Firefox ERS, Internet Explorer 11

Systeemvereisten MAC

 • Intel processor
 • macOS v10.13, macOS v10.14, macOS v10.15 of macOSv11
 • Safari 10.0 of 11.0 (browserplugin voor Safari wordt alleen ondersteund op 64-bit Intel-processors)
 • 2 GB RAM
 • 2,75 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • 1024 x 768 px schermresolutie
 • De software zal niet werken zonder activatie. Internetverbinding en registratie zijn vereist voor Adobe-productactivering, abonnementsvalidatie en toegang tot onlineservices.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Adobe Acrobat Pro 2020 Stu­dent/ Teacher, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken