Gratis hotline 0800 2633100
 
Acronis Backup 15 Workstation, Box
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Acronis Backup 15 Workstation, Box

€ 62,95 *

incl. BTW plus verzendkosten

 • 241821691
 • PCWZBPDES
 • 1 Jaar
 • DE
 • Wereldwijd
IT kan zorgen voor bedrijfscontinuïteit met Acronis Cyber Backup Advanced...meer

Productinformatie "Acronis Backup 15 Workstation, Box"

IT kan zorgen voor bedrijfscontinuïteit met Acronis Cyber Backup Advanced

Kwetsbaarheidsbeoordeling
 • Kwetsbaarheden opsporen voordat aanvallers ze vinden
 • Identificeer de kwetsbaarheid van uw systemen
 • Potentiële bedreigingen beperken
 • Optimaliseer uw investeringen in beveiliging
Automatische machinedetectie en installatie van agenten op afstand
 • Opsporing van machines via netwerken
 • Op Active Directory gebaseerde machineopsporing
 • Importeer een lijst van machines uit een bestand
 • Automatisch beschermingsplannen toewijzen
 • Batch-gebaseerde remote agent installatie met behulp van een speciale wizard (Discovery Wizard)

 

Back-up en herstel

Snel en betrouwbaar uw toepassingen, systemen en gegevens herstellen - op elk apparaat en na elk incident

 

Antimalware

Uitgebreide, op AI gebaseerde malwarebescherming van de volgende generatie, inclusief URL-filtering en automatische scanning van back-ups op malware

 

Cyberbeveiliging en eindpuntbeheer

Endpoint Protection Management: kwetsbaarheidsbeoordelingen en patchbeheer, desktopfunctionaliteit op afstand en bewaking van schijfintegriteit

 

Uitgebreide gegevensbescherming, nu en in de toekomst

Acronis Cyber Backup kan back-ups maken van elke gegevensbron op meer dan 20 platforms, of het nu gaat om virtuele, fysieke, cloud- of mobiele gegevens, en ongeacht de omvang of locatie van de gegevens. En zelfs als uw gegevensvolumes groeien of uw infrastructuur zich ontwikkelt, zorgen flexibele, schaalbare opslag en eenvoudig back-upbeheer ervoor dat het maken van back-ups van uw bedrijfsgegevens een fluitje van een cent blijft.

 

Volledige beschikbaarheid zonder downtime

Acronis Cyber Backup maakt een continue bedrijfsvoering mogelijk door ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn. Met onze proactieve bescherming tegen ransomware-aanvallen op basis van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, en bliksemsnelle herstelwerkzaamheden kunt u zelfs aan de kortste RTO-vereisten voldoen en operationele onderbrekingen, productiviteitsverlies en kostbare downtime als gevolg van malware-infecties of kostbare herstelpogingen voorkomen.

 

Geautomatiseerde dubbele bescherming

Maak lokale back-ups en repliceer ze tegelijkertijd naar de cloud. Dit zorgt ervoor dat u altijd een veilige offsite kopie van uw gegevens beschikbaar heeft voor herstel.

Tray Melding Center

Dankzij meldingen op het bureaublad kunt u de status van uw back-ups beter in de gaten houden en problemen sneller oplossen.

Aangepast energiebeheer

Beheer back-ups van uw laptop efficiënter, zodat ze uw batterij niet te veel leegtrekken. U kunt back-ups van batterijen volledig blokkeren of ze alleen toestaan boven een bepaald batterijniveau.

Back-up alleen via geselecteerde WLAN's

Indien mogelijk moet u vanaf elke locatie veilig back-ups kunnen maken. U kunt nu gemakkelijk betaalde verbindingen of onveilige openbare WLAN's uitsluiten.

 

Verbeterde restores vanuit de cloud

Profiteer van nog snellere prestaties en een intuïtievere gebruikerservaring. Ook de navigatie in het programma is opnieuw verbeterd.

 

Efficiënte alles-in-één bescherming

 

Gebruikt u meerdere oplossingen om uw gegevens te back-uppen en te beschermen? Dan betaalt u waarschijnlijk veel voor een lappendeken die ook gaten in uw verdediging kan veroorzaken. Acronis Cyber Backup combineert krachtige gegevensbescherming, cyberbeveiliging en tal van andere functies in één geïntegreerde oplossing die u kunt beheren en controleren vanuit een centrale, intuïtieve interface.


 

 

 

Veelzijdig

Maak back-ups van wat u wilt, hoe u wilt met functies zoals back-up van schijven/bestanden/mappen, klonen van actieve schijven, cloud-to-cloud-back-up van Office 365-accounts, back-upplanning op basis van gebeurtenissen, non-stopback-up en automatische replicatie van on-premise back-ups naar de cloud.

Flexibel

Bepaal waar u uw gegevens wilt opslaan: op lokale harde schijven, netwerkmappen, NAS-apparaten, offsite in de cloud, of zelfs een combinatie van deze voor uitgebreide gegevensbescherming. Vertrouw specifieke Wi-Fi-verbindingen om gegevensrisico's te vermijden bij het uploaden naar de cloud.

 

 

Overzichtelijk

Weet alles over uw back-ups in één oogopslag. Meldingen die in de balk op uw bureaublad verschijnen, maken het gemakkelijker om de back-upstatus te controleren. Ons overzichtelijke dashboard informeert u over belangrijke parameters zoals bestandsgroottes, back-upsnelheden of het type gegevens waarvan een back-up is gemaakt (met een kleurgecodeerde weergave).

Compatibel

Maak een back-up van uw gegevens, waar ze ook zijn. Onze oplossing ondersteunt alle huidige Windows pc's, Macs, mobiele apparaten (iOS, Android) en virtuele machines. De ingebouwde bescherming tegen malware is 100% compatibel met populaire antivirusprogramma's.


 

Gegevensbeheer en -toegang gemakkelijk gemaakt

 

De behoefte aan vertrouwelijkheid en beveiliging van gegevens is groter dan ooit. Acronis Cyber Backup zorgt ervoor dat uw gegevens alleen voor uw ogen toegankelijk zijn met innovatieve technologieën.

 

 

Blockchain-certificering

 

Creëer een unieke blockchain-gebaseerde digitale vingerafdruk van uw gegevens. U kunt dit later gebruiken om te controleren of een back-up authentiek is en niet is gewijzigd. Alleen beschikbaar met een premium abonnement.

 

End-to-end encryptie

U kunt uw gegevens op betrouwbare wijze beschermen tegen nieuwsgierige ogen via wachtwoord- en AES-256-versleuteling tijdens opslag en overdracht (op uw lokale pc of in de cloud).

Beveiligde datacenters

Sla uw offsite back-up op in de veilige Acronis Cloud. Onze datacenters zijn SSAE-16 en Tier III gecertificeerd, zodat ze voldoen aan de hoogste beveiligings- en beschikbaarheidsnormen. 

 

 

 Licentie-informatie

Type product
Doos
Versie
15
Platform
Windows, MacOS
Gebundelde ondersteuning
1 jaar Advantage Premier
Taal
Duits
Systeem Vereisten
- Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP Professional SP3 tot en met SP1 - Mac OS X 10.9 of hoger, macOS 10.12 of hoger
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis Backup 15 Workstation, Box"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken