Gratis hotline 0800 2633100
 
ACDSee Photo Studio Standard 2019, downloaden
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

ACDSee Photo Studio Home 2021 ACDSee Photo Studio Home 2021
ACDSee Photo Studio Home 2021 DE SOFTWARE VERSCHIJNT EIND OKTOBER   Uw assistent fotografie Met ACDSee Photo Studio Home 2021 kunnen amateurfotografen hun fotografie en beeldorganisatie naar een hoger niveau...
vanaf € 54,99 *
ACDSee Photo Studio Standard 2019 De beste digitale vermogensbeheerder op de markt...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Studio Standard 2019, downloaden"

ACDSee Photo Studio Standard 2019

De beste digitale vermogensbeheerder op de markt

Alle behoeften aan creatieve fotografie, digitaal vermogensbeheer en distributie van amateurfotografen kunnen met één enkele applicatie worden ingevuld: ACDSee Photo Studio Standard 2019, ACDSee is een solide, betrouwbare oplossing voor uw groeiende fotocollectie en biedt tools die u helpen bij het organiseren, verbeteren en inspireren van uw workflow. Vandaag de dag zijn er meer tools dan ooit om u te helpen controle te krijgen over kleur, printresultaten en het geheugen, controle te krijgen over uw werk, uw organisatiemethodes te verbeteren, en meer. Dit vergroot de voordelen van deze betrouwbare software nog verder.

Nieuws:

Nieuwe functie voor het omzetten naar zwart-wit
Creëer genuanceerde grijswaardenbeelden door de helderheid van de kanalen te regelen, evenals individuele tinten en algemene schaduwen. Benadruk de verschillende aspecten van een foto door de contrastkleur per kleur te bewerken.

Nieuw watermerk
Eis uw werk voor uzelf met aanpasbare watermerken.

Automatisch opslaan
Bespaar tijd met een optie waarmee u wijzigingen kunt opslaan en automatisch naar de volgende afbeelding kunt gaan.

Ondersteuning voor HEIF
Decodeer HEIF-bestanden (een zeer efficiënt type mediacontainerformaat voor afbeeldingen en beeldsequenties) in ACDSee Photo Studio. Alleen beschikbaar voor 64-bits.

Automatisch vooruitgaan
Als metagegevens worden toegevoegd, gaat ACDSee automatisch door naar het volgende beeld, zodat u hele mappen kunt ordenen zonder uw handen van het toetsenbord te halen.

Aanpasbare exprescategorieën en trefwoordsets
Zoom in of uit op uw categorie en trefwoordsets voor snellere toegang.

Aanpasbare sneltoetsen in de managementmodus
Met aangepaste sneltoetsen voor elke stap in uw workflow kunt u snel van de ene naar de andere stap gaan.

Verbeteringen in het drukwerk
Compenseer de kenmerken van uw printer met de instellingen voor belichting, contrast en scherpte, die direct kunnen worden opgeroepen in het dialoogvenster "Afdrukken".

functies:

Veelkleurige wiskunde
Importeer en pas kleurzoektabellen toe (bestanden die ACDSee vertellen om specifieke RGB-waarden toe te wijzen aan andere specifieke kleurwaarden, zodat u in principe een preset voor kleurcorrecties kunt maken), zodat u toegang heeft tot een breed scala aan opties. Gebruik het penseel, maak een lineaire of radiale gradiënt en pas over het algemeen de kleur LUT's aan zoals u dat met andere bewerkingsmodusfilters zou doen om flexibele verbeteringen aan te brengen.

bewerkte foto's
Bereik die perfecte condities die u niet ter plaatse heeft gevonden door het maken van nauwkeurige aanpassingen met verschillende precisiefilters. Bewerk geometrische onvolkomenheden met gereedschappen voor het snijden, spiegelen, draaien en verkleinen. Corrigeer fouten, rode ogen, onscherpte, ruis en helderheid. Verhoog de levendigheid door tekst, randen, vignetten of aquarellen toe te voegen of door te tekenen op uw afbeelding. Selecteer de minimale schermgebieden die u wilt verwerken. Pas speciale effecten, veranderingen en verbeteringen toe met het penseel om foto's er precies zo uit te laten zien als je wilt.

Moeiteloos digitaal vermogensbeheer
Zoeken, sorteren, verplaatsen, organiseren en delen - de applicatie biedt alles wat je nodig hebt om je fotografie-workflow volledig onder de knie te krijgen. Voeg beoordelingen, hiërarchische trefwoorden, categorieën en locatiegegevens toe aan uw afbeeldingen. Visuele markers of aanpasbare kleurenlabels helpen u snel foto's te identificeren die verder moeten worden verwerkt.

Intelligente en geavanceerde instellingen
Verkrijg de perfecte balans tussen licht en kleur in uw beelden. Controle van de wit- en kleurbalans, tint, verzadiging, tint en lichtheid met mathematische precisie. Intuïtieve lichtcorrectie-instrumenten stellen u in staat om de belichting en het contrast moeiteloos aan te passen met onze gepatenteerde Light EQ™-technologie. Verander schaduwen, middentonen en highlights voor een perfecte belichting van het betreffende beeld.

Minder lawaai
Dynamische ruisonderdrukking voor het behoud van details maakt het mogelijk om het type korrelgeluidsartefacten te definiëren dat moet worden verwijderd. Geef de helderheid en de kleurschommeling aan, het soort ruis dat moet worden verwijderd en het detailniveau dat moet worden behouden.

Mobiele fotografie workflow
Met ACDSee Mobile Sync kunt u direct draadloos foto's en video's versturen van uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio! Selecteer gewoon de bestanden en stuur ze op. De ACDSee Mobile Sync-app, die beschikbaar is voor iPhone en Android, weet altijd welke foto's zijn verzonden, zodat u zich niets hoeft te herinneren. Flexibele selectiemogelijkheden en configureerbare bestandsnamen en submappen versnellen en vereenvoudigen de stappen.

Systeemvereisten:

U hebt een geldig e-mailadres en een internetverbinding nodig om uw software te activeren.

Hardware

 • Intel® Pentium® 4 of AMD Athlon® processor
 • Intel i3-processor of beter aanbevolen
 • 2 GB RAM (6 GB RAM of meer aanbevolen)
 • 1024 × 768 beeldschermresolutie (1920 × 1080 aanbevolen)
 • 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Software

 • Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1 & Windows® 10
 • Microsoft® Internet Explorer® 9+
 • Microsoft® DirectX® 10 of hoger
 • Windows Media® Player 9.0
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Studio Standard 2019, downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken