Gratis hotline 0800 2633100
 
ACDSee Photo Studio Professional 2018, downloaden
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

ACDSee Photo Studio Professional 2021 ACDSee Photo Studio Professional 2021
ACDSee Photo Studio Professional 2021 DE SOFTWARE VERSCHIJNT EIND OKTOBER Het alles-in-een gereedschap van de professional ACDSee Photo Studio Professional 2021 is voor fotografen die hun beelden willen perfectioneren,...
vanaf € 86,99 *
ACDSee Photo Studio Professional 2018, downloaden Ontworpen voor professionals...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Studio Professional 2018, downloaden"

ACDSee Photo Studio Professional 2018, downloaden

Ontworpen voor professionals

ACDSee Photo Studio Professional 2018 is een oplossing voor digitaal asset management en RAW-editor die u alles geeft wat u nodig hebt om uw fotoworkflow volledig onder controle te krijgen. Deze GPU-versnelde software biedt niet alleen een hogere snelheid, maar ook een steeds groter aantal verbeteringen om uw processen te stroomlijnen en uw ontwikkelde beelden een professioneel tintje te geven.

Prestatieomvang van de software:

Uitgebreide RAW-editor

Met de ingebouwde ondersteuning voor meer dan 500 cameramodellen kunt u uw RAW-beelden bewerken voor een optimaal resultaat. Begin met het bewerken van de ruwe gegevens die door uw camera zijn vastgelegd en verander deze met behulp van belichting, contrast, kleur, reparatie, verscherping en andere detailhulpmiddelen.

Verwijderen en vervangen

Verwijder eventuele elementen uit uw foto's en integreer de rest. Selecteer ongewenste objecten voor verwijdering en gebruik de Smart Delete functie om het gebied te vullen met een geschikte achtergrond. Dit inhoudelijk gevoelige gereedschap levert een natuurlijk ogend resultaat op, zelfs wanneer u elementen zoals telegraafpalen, menigten, onheilspellende wolken - of wat u maar wilt - extraheert.

Intelligente en geavanceerde instellingen

Controleer de helderheid, verzadiging, tint en levendigheid met mathematische precisie. Intuïtieve lichtcorrectie-instrumenten stellen u in staat om de belichting moeiteloos aan te passen met onze gepatenteerde Light EQ™-technologie. U kunt de verlichting in bepaalde gebieden drastisch veranderen zonder het beeld te beïnvloeden, of de afzonderlijke kleurbanden subtiel optimaliseren.

Vervormen en herontwerpen

Creatieve beeldbewerking is nog nooit zo moeiteloos geweest. Met de Liquefy tool kunt u objecten in afbeeldingen vervormen zonder de kwaliteit te beïnvloeden. Verplaatsen, comprimeren, kluisje of herstellen. Maak ontwerpen uit de vrije hand of retoucheer portretten door pixels te verplaatsen zonder ze te veranderen. * Niet ondersteund voor 32 bit.

Mobiele fotografie workflow

Met ACDSee Mobile Sync kunt u direct draadloos foto's en video's versturen van uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio! Selecteer gewoon de bestanden en stuur ze op. De app is beschikbaar voor iPhone en Android en weet altijd welke foto's er zijn verzonden, zodat je het niet hoeft te onthouden.

Randborstels

Voer nauwkeurige correcties uit door het penseel aan te passen aan specifieke gewenste kleuren, helderheidswaarden of een combinatie van kleur- en helderheidswaarden. Vervolgens kunt u randaanpassingen en correcties aanbrengen aan de verlichting, effecten, kleuren en details.

Vlekkeloos en stralend

Geen primer, geen camouflagemiddel, geen nieuwe toepassing. U kunt gemakkelijk onzuiverheden en oneffenheden gladstrijken - zonder de noodzaak van tijdrovende gerichte kleurcorrecties of menging. Met de Skin Tone tool kunt u snel huidtinten egaliseren.

Moeiteloos digitaal vermogensbeheer

Zoeken, sorteren, verplaatsen, organiseren en delen - de applicatie biedt alles wat je nodig hebt om je fotografie-workflow volledig onder de knie te krijgen. Voeg beoordelingen, hiërarchische trefwoorden, categorieën en locatiegegevens toe aan uw afbeeldingen. Visuele markers of aanpasbare kleurenlabels helpen u snel de foto's te identificeren die verder moeten worden verwerkt.

Systeemeisen

 • Microsoft® Windows® 7 (SP1), 8, 8.1 & 10
 • Microsoft® Internet Explorer® 9+
 • Microsoft® DirectX® 10.0+
 • Windows Media® Player 9.0
 • Intel® Pentium® 4 of AMD Athlon® 64 processor (2 GHz of beter)
 • 2 GB RAM (6 GB RAM aanbevolen)
 • 512 MB video RAM (VRAM)
 • DirectX 10-compatibele grafische adapter
 • 1024 x 768 schermresolutie (1920 x 1080 aanbevolen)
 • 2GB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Studio Professional 2018, downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken