Gratis hotline 0800 54 45 8
 
ACDSee Photo Studio for Mac 7, 1 jaar

ACDSee Photo Studio for Mac 7, 1 jaar

€ 36,55 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821392
 • ACDPSM06MSCAXEDEAE
 • 1 jaar
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd

User:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
ACDSee Photo Studio voor Mac 6 - 1 jaar Absolute controle over foto's Geniet van...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Studio for Mac 7, 1 jaar"

ACDSee Photo Studio voor Mac 6 - 1 jaar

Absolute controle over foto's

Geniet van de schoonheid van uw beelden met ACDSee Photo Studio voor Mac 6 - een van de snelste digitale mediamanagers en krachtigste RAW-verwerkingstools op het platform. Houd uw media bij met één muisklik zoeken, slepen en neerzetten, en opgeslagen zoeken. En dat alles met het voordeel van importvrije toegang tot uw beelden. Sneller starten, scrollen en zoeken, gestroomlijnde organisatietools, aanpasbare batchbewerkingen, RAW-ondersteuning voor meer dan 550 cameramodellen en een complete toolkit met niet-destructieve aanpassingen maken van ACDSee Photo Studio voor Mac 6 uw essentiële digitale fotobron.

Een krachtige Digital Asset Manager voor Mac

Stel je eigen regels op voor de fotografie-workflow met uitgebreide tools voor het verplaatsen, zoeken, sorteren en delen. Sorteer op datum, beoordeel beelden om uw beste werk te volgen en stel categorieën en trefwoorden in volgens de methode die voor u het beste werkt. Organiseer uw collectie, zoek duplicaten voor meer opslag, sluit uw eigen metadata in en bekijk en bewerk EXIF- en IPTC-informatie. Identificeer individuele beelden voor verdere verwerking met aanpasbare kleurenlabels en visuele markers.

 

Nog meer manieren om uw collectie te beheren

Verbeterde ondersteuning van de browsegeschiedenis - Druk op de toets Terug en houd deze ingedrukt om een lijst van uw meest recent gebladerde mappen te zien.

Easy-Select Tabs - Schakel meerdere mappen en submappen in de bestandsstructuur in of uit met behulp van de Easy-Select Tabs.

Directe toegang tot je iCloud-schijf - Maak een back-up van bestanden op je iCloud-schijf en deel ze direct vanaf ACDSee.

Verbeterd beheer van trefwoorden - De nieuwste versie wordt geleverd met de meest gebruikte trefwoordsetsets voorgeïnstalleerd. U kunt ook bestaande trefwoordenlijsten importeren en exporteren.

Opgeslagen zoekopdrachten - Maak zoekopdrachten aan op basis van de criteria die u selecteert en krijg met één klik toegang tot de resultaten.

 

Nieuws

Aanpassing en veiligheid

In de managementmodus heb je direct toegang tot je iCloud-schijf voor het maken van back-ups en het delen van bestanden.

Easy-Select voor eenvoudige selectie

Bekijk meerdere mappen tegelijk of gebruik combinaties van metadatavelden om gelijktijdig te zoeken met Easy-Select-indicatoren.

Gebruik de Quick View Quick Look

Start alle ondersteunde bestandstypen - inclusief video's, PDF's en documenten - vanuit ACDSee met behulp van Quick Look.

Onmiddellijk zoeken naar specifieke items

Vind alle foto's met toegevoegde gegevens maar nog niet opgeslagen in de database of foto's zonder trefwoorden of alle video's met een enkele klik.

Kopieer/plak efficiëntie

Bespaar uren door metagegevens te kopiëren en te plakken van één bestand naar meerdere bestanden.

Geen zoekactie nodig

U hebt eenvoudig toegang tot alle foto's die voldoen aan de criteria die u hebt ingesteld en u kunt krachtige opgeslagen zoekopdrachten gebruiken die u op elk moment in de beheersmodus kunt aanklikken.

Snellere prestaties

Profiteer van een snellere start, sneller scrollen en zoeken.

Sociale media keywording

Bespaar talloze uren aan handmatige invoer door het importeren van bestaande trefwoordenlijsten. Exporteer trefwoordenlijsten en deel ze met andere gebruikers.

Het hele pakket

ACDSee bevat nu een aantal nuttige sets van voorbeeldsleutelwoorden die vooraf zijn geïnstalleerd. U kunt ook sets van gerelateerde categorieën maken en tussen deze categorieën schakelen.

Krachtige RAW-parameters

Zet uw RAW-beelden om van onbewerkte sensorgegevens in verbluffende digitale kunst met de RAW-verwerkingsengine van ACDSee Photo Studio. Met de ingebouwde RAW-ondersteuning kunt u de belichting, helderheid, scherpte, verlichting, kleur, ruis, detail en meer parametrisch corrigeren.

Locatie, locatie, locatie

Het kaartvenster geeft de locatie weer waar uw foto's zijn genomen, met behulp van ingesloten breedtegraad- en lengtegraadinformatie. Hierdoor kunt u bestanden groeperen per regio voor verwerking. U kunt ook afbeeldingen op de kaart slepen en van een geotag voorzien. Geotagde beelden worden gemakkelijk weergegeven met behulp van pinnen. Selecteer een pin op de kaart en gebruik de functie Reverse Geocoding om de locatie-informatie in de corresponderende IPTC-velden te schrijven in slechts drie klikken. Ondersteuning voor de macOS dark modus is toegevoegd om het bekijken te vergemakkelijken.

Alle details onthullen

Neem het spectrum in handen door individuele kleuren of alle tinten in uw beeld te versterken. Verhoog of verlaag de belichting, herstel highlights en voeg naar wens helderheid, contrasten en helderheid toe. Creëer een glamoureus effect met de Blur tool. De Blur tool werkt als een diffusielens filter om een dromerige waas te creëren door het verminderen van harde lijnen en het intensiveren van de kleuren.

Beelden rechtzetten

Onscherpe, onscherpe en scheve beelden zijn geen probleem voor ACDSee Photo Studio. U kunt een horizontale lijn door de afbeelding trekken en met behulp van de rechtlijnige functie de afbeelding uitlijnen met uw lijn. Dit maakt het een perfect schot. Definieer vervolgens het beeld met een slijpgereedschap dat ontworpen is om details te behouden. Controleer de hoeveelheid geslepen pixels rond elke rand, markeer grove of fijne details en controleer de ruis.

Verhelderen en balanceren

Kleurbereik, temperatuur, tint, middentonen en lichte gebieden zijn onder uw controle. Selecteer het RGB-kleurkanaal om het volledige kleurenspectrum van een afbeelding te wijzigen of selecteer een specifieke kleur. Met onze gepatenteerde Light EQ™-technologie kunt u details uit schaduwgebieden redden en de natuurlijke helderheid en het contrast van een beeld herstellen. Deze tool maakt op intuïtieve wijze schaduwen lichter en donkerder op specifieke gebieden zonder het beeld als geheel te beïnvloeden.

Systeemeisen

U hebt een geldig e-mailadres en een internetverbinding nodig om uw software te activeren en uw abonnementen te valideren.

Hardware

Mac-computers met een Intel® processor4
GB RAM (6 GB RAM aanbevolen)

Software

macOS High Sierra (10.13), macOS Mojave (10.14), of macOS Catalina (10.15)

Versies

6.2.1681

Datum: 2020/4/22 Bestandsgrootte
: 53,7 MB

6.0.1527

Datum: 2019/12/11 Bestandsgrootte
: 49,8 MB

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Studio for Mac 7, 1 jaar"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken