Gratis hotline 0800 2633100
 

ACDSee Photo Editor 10

€ 74,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820870
 • P26222-01
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
ACDSee Photo Editor 10 - uw creatieve omgeving Neem de controle over uw foto's...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Editor 10"

ACDSee Photo Editor 10 - uw creatieve omgeving

Neem de controle over uw foto's

Met deze speciale software voor beeldaanpassing en gelaagde bewerking kunt u direct aan de slag met het creatieve gedeelte. Met de 64-bits kracht van ACDSee Photo Editor 10 kunt u uw beelden bewerken, verfijnen en artistiek verbeteren zoals u dat altijd al wilde. Verbeter uw foto's met pixelgebaseerde bewerkingstools, precisiegerichtheid, honderden filters, aanpassingsopties, tekenelementen en nog veel meer.

 

Geïntegreerde RAW-ondersteuning

Neem controle over uw RAW-beelden door ruis te verwijderen, schaduwen en hooglichten te verscherpen, kleuren te selecteren en een breed scala aan andere functies te gebruiken om de geometrie, belichting, kleur en details te repareren en te optimaliseren. Door beelden op te slaan als ACDC-bestanden, kunt u uw lagen bewaren en op een later tijdstip niet-destructieve aanpassingen doen. ACDSee Photo Editor 10 ondersteunt RAW-bewerking voor meer dan 500 cameramodellen.

Duidelijke en nauwkeurige controle

Nevelverwijdering Adaptieve lagen verwijderen stof, rook, damp of andere deeltjes die de helderheid beïnvloeden, waardoor details, contrast en verloren kleur worden hersteld. U kunt laagmaskers gebruiken om de laagtransparantie te controleren, waas in geselecteerde gebieden te verbergen of te onthullen, de focus weer op het object te leggen en het oog te geleiden.

 

Verschijning

ACDSee Photo Editor 10 is volledig aanpasbaar - zelfs sneltoetsen! Voor efficiëntere workflows kunt u ramen en werkbalken verwijderen, verplaatsen, stapelen, dokken en verbergen.

 

Prestaties

Je kunt meteen beginnen. ACDSee Photo Editor 10 brengt u sneller op uw bestemming met een GPU-versnelling van de lagenmotor en aanpassingslagen, en kwaliteitsprestaties bij het toepassen van filteropties.

Photoshop-plug-ins

Importeer en gebruik Photoshop-plug-ins voor meer creatieve vrijheid.

Compatibiliteit

Profiteer van de uitgebreide ondersteuning van de meest populaire beeldformaten. ACDSee Photo Editor 10 biedt ook uitgebreid kleurbeheer.

 

 

Retoucheren en repareren in lagen

Geen primer, geen camouflagemiddel, geen nieuwe toepassing. U kunt onzuiverheden en oneffenheden op een niet-destructieve manier gladstrijken - zonder tijdrovende en gerichte correctie of vermenging van kleuren. Gebruik het retoucheergereedschap om pixels over te brengen van onberispelijke gebieden naar onberispelijke gebieden, waardoor het beeld weer in de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Combineer de retoucheertool met een aanpassingslaag voor de huidtint om de huidtinten in balans te brengen en de glans te herstellen.

 

Vereenvoudigde selectie

Maak nauwkeurige aanpassingen door specifieke onderdelen van uw afbeelding te selecteren met de Selectieborstel. Detecteer randen door selectie op basis van kleur, helderheid of een combinatie van beide, en maak een masker van uw selectie. Voeg aanpassingslagen toe aan uw selectie voor verlichting, kleur, detail of effecten. Draai de selectie om om een andere bewerking toe te passen op de rest van de afbeelding.
 

Onmiddellijke belichtingscompensatie

Gebruik aanpassingslagen om de verlichting en belichting te corrigeren, de levendigheid te verhogen en objecten naar voren te halen. Maak schaduwen lichter en donkerder om het hele beeld in balans te brengen. Maak van efficiëntie uw gewoonte op hetzelfde moment als ACDSee-acties. Leg uw aanpassingen vast en pas ze met één klik toe op hele sequenties of toekomstige beelden.

 

Systeemeisen

U hebt een geldig e-mailadres en een internetverbinding nodig om uw software te activeren.

Hardware

Intel® Pentium® 4 of AMD Athlon® 64-processor (2 GHz of sneller)
2 GB RAM (6 GB RAM aanbevolen)
512 MB Video RAM (VRAM)
DirectX 10-compatibele grafische adapter
High Color Graphics Adapter met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 1024 aanbevolen)
2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Software

Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1, & Windows® 10 (alleen 64-bits edities)
Microsoft® Internet Explorer® 9+
Microsoft® DirectX® 10 of hoger
Windows Media® Player 9.0


 

Versies

10,0 (build 52)

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Editor 10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken