Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

LET OP!Lees onze
productbeschrijving alvorens te bestellen!

Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

ABBYY Finereader PDF 16 Standard Subscription ABBYY Finereader PDF 16 Standard Subscription
FineReader PDF 16 Standard is een PDF-softwaretoepassing voor het werken met PDF-documenten en scans. Dankzij ABBYY's AI-gebaseerde OCR-technologie kunt u de app niet alleen gebruiken om digitale PDF-documenten gemakkelijk te...
vanaf € 81,29 *
Upgrade van FineReader 14 Standard, Corporate of Enterprise , FineReader 12 Professional of...meer

Productinformatie "ABBYY FineReader 15 Standard, Upgrade"

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan

.
 • Upgrade - Vernieuwingen
  Bezitters van een oudere versie van de software komen in aanmerking. Voor de bestelling hebben wij uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Schoolversie (EDU, Student & Leraar)
  In aanmerking komen leerlingen, studenten en leraren
 • .
 • Overheden (GOV)
  In aanmerking komen overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)
 • .

  Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  Upgrade van FineReader 14 Standard, Corporate of Enterprise , FineReader 12 Professional of Corporate, FineReader Sprint 12 en PDF Transformer+

  ABBYY FineReader PDF 15 Standaard voor Windows

  PDF's en scans converteren, bewerken, delen en van aantekeningen voorzien op de digitale werkplek.

  FineReader PDF stelt professionals in staat hun efficiëntie op de digitale werkplek te maximaliseren. FineReader PDF beschikt over de nieuwste OCR-technologie op basis van AI van ABBYY, waardoor het eenvoudig is om alle soorten documenten in één keer te digitaliseren, doorzoeken, bewerken, beveiligen, delen en samenwerken. Nu kunnen werknemers zich nog meer richten op hun kerncompetenties en minder tijd besteden aan administratieve taken.

  Nieuw

  Bewerk de volledige PDF-inhoud
  Met FineReader PDF 15 is het bewerken van alle soorten PDF's - inclusief scans - nu bijna net zo eenvoudig als het gebruik van een teksteditor. U kunt hele secties bewerken, de opmaak van tekst wijzigen, tabelcellen bewerken en zelfs de hele lay-out van elk item opnieuw indelen.exporteren van

  documentvergelijkingen
  U kunt niet alleen de verschillen tussen twee documentversies exporteren als commentaar in een PDF, maar u kunt de resultaten nu ook exporteren als Word-document in de modus "wijzigingen bijhouden". Zo kunt u de wijzigingen gemakkelijk accepteren of verwerpen en het document definitief maken (alleen beschikbaar in ABBYY FineReader PDF 15 Corporate).

  Maak invulbare PDF-formulieren
  Maak uw eigen PDF-formulieren of verander PDF's in invulbare formulieren door velden, vervolgkeuzelijsten, meerkeuzevragen, actieknoppen, enz. toe te voegen. Met de functie PDF-formulieren maken in FineReader PDF kunt u invulbare PDF's maken om informatie en gestandaardiseerde documentsjablonen effectief vast te leggen!

  Maximaliseer de voordelen voor uw hele organisatie
  Dankzij de nieuwe licenties voor externe gebruikers kunnen organisaties FineReader PDF nu gebruiken met desktop- en applicatievirtualisatie-oplossingen. Er zijn nieuwe opties toegevoegd om FineReader PDF-instellingen aan te passen tijdens de implementatie met behulp van Groepsbeleidobjecten.

   

  In detail

  Stroomlijn documentprocessen
  Digitaliseer, doorzoek, bewerk, bescherm, deel en werk samen aan alle soorten documenten in één workflow.
  Doe meer met PDF's
  Bewerk digitale en gescande PDF's met nieuw gemak: corrigeer hele zinnen en delen of pas zelfs de lay-out aan.
  Digitaliseer de documentworkflow
  Integreer papieren documenten in uw digitale werkomgeving met behulp van OCR-technologie op basis van AI om uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken.
  Verlaag IT-kosten
  Profiteer van eenmalige betalingen en staffelkortingen om de voordelen voor uw hele organisatie te maximaliseren.
  Standaardiseer softwarebronnen
  Implementeer een uniforme PDF-oplossing in uw hele organisatie zodat iedereen soepel kan samenwerken.
  Vereenvoudig licentiebeheer
  Verminder uw IT-werklast met geautomatiseerde provisioning en eenvoudig licentiebeheer


  FineReader PDF-functies
  Efficiënt werken met PDF's op de digitale werkplek. Voer meerdere documentgerelateerde taken uit in één enkele toepassing. Verlaag de kosten door te investeren in minder afzonderlijke softwarecomponenten. Verhoog de efficiëntie van uw dagelijks werk door het aantal gebruikte toepassingen te verminderen en doublures te vermijden. Profiteer van een eenvoudige, ongecompliceerde gebruikersinterface en resultaten van hoge kwaliteit.

  Bespaar tijd en moeite door documenten op een eenvoudige en productieve manier te gebruiken en af te werken. Bewerk elk document (digitaal of geconverteerd vanaf papier) met dezelfde efficiëntie. Krijg bewerkingstoegang tot tekst, tabellen en de volledige lay-out van uw PDF zonder extra conversiestappen.

  PDF's weergeven, organiseren en ermee navigeren
  Navigeren door pagina's, opmerkingen en metagegevens. Kies de weergavemodus die bij u past op basis van uw leesvoorkeuren. Pagina's toevoegen, verwijderen, herschikken, roteren en bijsnijden. Verschillende documenten samenvoegen in één PDF.
  Informatie uit PDF's hergebruiken
  Tekst en tabellen rechtstreeks uit PDF's extraheren (kopiëren en plakken) met behoud van opmaak - met slechts enkele muisklikken. Metagegevens controleren en bijwerken en digitale handtekeningen verifiëren om de authenticiteit en integriteit van documenten te waarborgen.
  Toegang tot informatie vanuit elk type PDF
  Vind snel en gemakkelijk informatie, zelfs in gescande PDF's, met behulp van zoeken op trefwoorden in de volledige tekst en bladwijzers. Zodra een document wordt geopend, herkent FineReader PDF automatisch niet-doorzoekbare PDF-documenten en past onmiddellijk OCR (Optical Character Recognition / tekstherkenning) toe om ze doorzoekbaar te maken.
  PDF's bewerken en bijwerken
  Verouderde inhoud van PDF-documenten bijwerken of volledig nieuwe documenten maken op basis van bestaande PDF's. U kunt secties bewerken of nieuwe secties toevoegen, afbeeldingen invoegen of verwijderen, tekst in tabellen bewerken en de lay-outelementen op een pagina anders rangschikken. Met FineReader PDF kunt u een gescand document net zo gemakkelijk bewerken als een digitaal gemaakte PDF.
  PDF-documenten beheren en aanpassen voor specifieke workflows
  Gebruik gepersonaliseerde stempels, Bates-nummering en watermerken om PDF's aan uw workflows aan te passen. Links, bladwijzers, kop- en voetteksten en paginanummers invoegen of bewerken om gemakkelijker door het document te kunnen navigeren. Maak documenten gemakkelijker vindbaar door specifieke trefwoorden aan metadata toe te voegen.pDF-formulieren invullen

  Vul interactieve velden in PDF-formulieren in of voeg tekst in op de daarvoor bestemde plaatsen in gescande papieren formulieren. Formulieren ondertekenen met facsimilehandtekeningen of digitale handtekeningen.

  Deel ideeën, krijg feedback van je teamleden en laat documenten goedkeuren. Gebruik hulpmiddelen voor vergaderen en besluitvorming direct in de PDF door markeringen, aantekeningen, opmerkingen en tekeningen in een document toe te voegen.
  Markeringen en notities invoegen
  Voeg gemakkelijk overal in een PDF notities in (tekst, afbeeldingen, grafieken of grafische gebieden, bijschriften, enz.) met behulp van notities, tekstvakken en vele andere markeer- en tekenhulpmiddelen.
  Geef commentaar en bespreek
  Deel ideeën en vragen door commentaar te geven op mark-ups en annotaties of door te reageren op commentaar. Wijs aan elke opmerking een status toe om te zorgen voor meer transparantie onder de belanghebbenden en voor een gerichte dialoog.
  Beheer opmerkingen en versnel de besluitvorming
  U kunt opmerkingen zoeken op trefwoorden, ze sorteren, filteren en er een status aan toekennen. U kunt ook gemakkelijk stempels toevoegen om een status aan het hele document toe te kennen.
  Stuur documenten ter goedkeuring naar anderen
  Deel documenten met verschillende collega's en leg meerdere digitale handtekeningen vast in één PDF.

  Minimaliseer de veiligheidsrisico's bij het delen en opslaan van PDF's. Voeg digitale handtekeningen toe en controleer ze, verdoezel vertrouwelijke informatie, verwijder verborgen gegevens en beheer de toegang tot uw PDF's.
  Vertrouwelijke informatieredigeren
  Voorkom de openbaarmaking van gevoelige of vertrouwelijke informatie met een betrouwbaar redigeerhulpmiddel. Verwijder vertrouwelijke informatie, zoals persoonlijke gegevens, bankgegevens, enz. permanent en onherroepelijk uit een PDF - in hoofdtekst, kopteksten, voetteksten, opmerkingen en metagegevens. Werk met maximale efficiëntie door het hele document in slechts enkele seconden te doorzoeken en relevante passages onherkenbaar te maken.

  Verborgen informatie verwijderen
  Minimaliseer het risico dat u onbedoeld vertrouwelijke informatie in een PDF openbaar maakt door verborgen objecten en gegevens met één klik te verwijderen. U kunt tekstlagen verwijderen die door OCR zijn toegevoegd, opmerkingen en notities, bijlagen, bladwijzers, metadata, links, media, scripts en formuliergegevens.

  Wachtwoordbeveiliging toepassen
  De toegang tot PDF's beheren met verschillende niveaus van wachtwoordbeveiliging om het openen van documenten of acties zoals afdrukken, bewerken of extraheren van informatie te beperken.

  Certificeren met digitale handtekeningen
  PDF's ondertekenen met een certificaat voor digitale handtekeningen. Naast een digitale handtekening kunt u ook een facsimile van uw handgeschreven handtekening maken en invoegen. Digitale handtekeningen in een PDF verifiëren om hun authenticiteit en integriteit te verzekeren.

  Kies voor een digital-first aanpak door uw documentatie te standaardiseren in PDF-formaat en profiteer van de voordelen. Converteer papieren documenten of bestanden van elk formaat naar doorzoekbare PDF's volgens ISO-normen, of converteer PDF's naar Microsoft® Word, Excel en meer dan 15 andere formaten voor maximale flexibiliteit bij bewerking en hergebruik.maak industriestandaard

  PDF's
  FineReader PDF kan PDF's maken van meer dan 25 verschillende bestandsindelingen, rechtstreeks van papieren documenten of via een PDF-printer vanuit vrijwel elke toepassing met een afdrukfunctie. De reeks ondersteunde PDF-formaten omvat PDF/A-1 tot PDF/A-3 voor archivering op lange termijn en PDF/UA om ervoor te zorgen dat de nodige informatie toegankelijk is bij gebruik van ondersteunende software zoals schermlezers.

  Documenten samenvoegen in één PDF
  U kunt meerdere bestanden van verschillende indelingen samenvoegen in één PDF of een nieuwe PDF maken door pagina's uit bestaande PDF's te verwijderen en samen te voegen.

  Converteer PDF's naar bewerkbare indelingen
  Converteer PDF's snel naar volledig bewerkbare indelingen zoals Microsoft Word, Excel en nog veel meer - afzonderlijk of meerdere PDF's tegelijk. De intelligente OCR- en PDF-conversietechnologieën van ABBYY garanderen de hoogste nauwkeurigheid en behouden de lay-out en structuur voor moeiteloze verdere bewerking.

  Geavanceerde PDF-conversie
  De OCR-editor bevat geavanceerde hulpmiddelen en opties voor nauwkeurige controle en uitstekende flexibiliteit bij het converteren van PDF-documenten naar bewerkbare bestandsindelingen.


  Ontwerp en bewerk uw eigen interactieve PDF-formulieren om informatie effectief vast te leggen en documenten te standaardiseren. Bouw uw formulieren op uit interactieve velden van verschillende typen, specificeer acties, bewerk bestaande PDF-formulieren of voeg formulierelementen toe aan standaard PDF's.

  •     Ontwerp uw eigen PDF-formulieren vanaf schetsen
  •     Laat uw eigen formulieren er goed uitzien
  •     Stel acties in
  •     Bestaande PDF-formulieren bewerken


  Omarm de digitale manier van werken door papieren documenten en scans te digitaliseren voor opslag, snelle en betrouwbare terugvinding of onmiddellijk hergebruik en bewerking. Profiteer van de ongekende nauwkeurigheid van marktleidende OCR-technologie (Optical Character Recognition) op basis van AI en vereenvoudig al uw documentgerelateerde taken.

  Doorzoekbare PDF's maken
  Zet papieren documenten, scans en gescande PDF's eenvoudig om in doorzoekbare PDF's, zodat u documenten snel uit digitale archieven kunt halen en toegang hebt tot de informatie die ze bevatten. FineReader PDF ondersteunt de PDF/A-indeling, de standaard voor langetermijnarchivering, met alle conformiteitsniveaus en varianten van PDF/A-1 tot PDF/A-3.
  Hergebruik enbewerk
  Converteer uw papieren documenten en scans in bewerkbare bestanden in Microsoft Word, Excel en OpenOffice Writer, en in andere populaire indelingen. De op AI gebaseerde OCR- en documentconversietechnologieën van ABBYY garanderen de hoogste nauwkeurigheid en behouden de lay-out en structuur voor moeiteloze herbewerking.
  Geavanceerde documentconversie
  Beheer het tekstherkennings- en documentconversieproces tot in het kleinste detail. De OCR-editor bevat geavanceerde hulpmiddelen en opties voor geoptimaliseerde documentconversie, die de flexibiliteit bieden die specifieke documenten en taken kunnen vereisen. Krachtige hulpmiddelen voor beeldvoorbewerking en extra instellingen om de documentlay-out te behouden zorgen voor nog meer nauwkeurigheid en consistentie. Met een handig verificatiehulpmiddel kunt u snel en betrouwbaar alleen die tekens in de geconverteerde tekst controleren die mogelijk verkeerd zijn herkend. bespaarruimte

  Verklein de bestandsgrootte van PDF's tot een twintigste met MRC-compressie.

  Systeemvereisten:

  Besturingssysteem

  • Microsoft® Windows® 10 / 8.1 / 8 / 7

  Centrale implementatie en virtualisatie

  De werking van ABBYY FineReader 15 is getest voor de volgende configuraties:

  • Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2008 R2 (inclusief gebruik met Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
   Citrix Workspace App 1808 (met geïnstalleerde applicatie die toegankelijk is vanaf een server), Citrix Virtual Apps and Desktops

  Hardware

  • PC met 1 GHz (of sneller) x86- of x64-processor met SSE2-instructieset
  • 1 GB RAM (4 GB wordt aanbevolen); in multiprocessorsystemen is 512 MB RAM extra vereist voor elke extra processor.
  • 1,2 GB ruimte op de harde schijf voor de gebruikelijke programma-installatie en 1,2 GB vrije ruimte voor een optimale werking van het programma
  • Grafische kaart met een resolutie van 1024x768 of hoger
  • Een internetverbinding is vereist om uw serienummer te activeren.
  • Toetsenbord, muis of ander aanwijsapparaat

  Scanners en MFP's

  FineReader ondersteunt TWAIN- en WIA-compatibele scanners, multifunctionele randapparaten (MFP's) en alles-in-één apparaten die in scanmodus worden gebruikt.

  Deze scanners omvatten populaire modellen van:

  Avision, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Kodak, Lexmark, Microtek, Mustek, Oki, Panasonic, Plustek, Ricoh, Visioneer, VuPoint, Xerox

  ABBYY garandeert echter geen volledige compatibiliteit van ABBYY-software met welke scanner dan ook. Daarom kan ABBYY niet aansprakelijk worden gesteld voor enige commerciële of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van de bovenstaande informatie.

  Vereisten voor digitale camera's

  Aanbevolen eisen voor digitale camera's:

  • 5 megapixel sensor
  • Flash functie uit te schakelen
  • Handmatige diafragmaregeling of diafragmavoorkeuze
  • Handmatig scherpstellen
  • Een anti-shake systeem of het gebruik van een statief wordt aanbevolen
  • Optische zoom

  Interfaces Talen

  Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Russisch, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Turks, Oekraïens, Vietnamees

  Ondersteunde bestandsformaten

  INVOER FORMATEN

  • PDF (2.0 of eerder), inclusief PDF/A, PDF/UA
  • Beeldformaten: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, GIF, DjVu, XPS*
  • Bewerkbare formaten**: DOC(X), XLS(X), PPT(X), VSD(X), HTML, RTF, TXT, ODT, ODS, ODP

  * Microsoft .NET Framework 4 vereist.
  ** Microsoft® Office of Apache® OpenOffice® vereist.

  Bestandsformaten exporteren

  • PDF, incl. PDF/A (1a, 1b, 2a, 2b, 2u, 3a, 3b, 3u)
  • Beeldformaten: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, DjVu
  • Bewerkbare formaten: DOC(X), XLS(X), PPTX, HTML, RTF, TXT, CSV, ODT
  • E-Book formaten: EPUB®, FB2

  Ondersteunde barcodes

  Aztekencode, Checkcode 3 van 9, Check Interleaved 2 van 5, Codabar, Code 128, Code 3 van 9, Code 3 van 9 zonder asterisk, Code 93, Data Matrix, EAN 13, EAN 8, IATA 2 van 5, Industrial 2 van 5, Interleaved 2 van 5, Matrix 2 van 5, Patch Code, PDF417, Postnet, QR-code, UCC-128, UPC-A, UPC-E

  Ondersteunde toepassingen

  • Microsoft Word 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0), 2010 (14.0), 2007 (12.0)
  • Microsoft Excel 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0), 2010 (14.0), 2007 (12.0)
  • Microsoft PowerPoint 365, 2019, 2016 (16.0), 2013 (15.0), 2010 (14.0), 2007 (12.0)
  • Microsoft SharePoint 2013, SharePoint Server 2013, 2016, 2019
  • Apache OpenOffice Writer 4.1
  • LibreOffice Writer 5.2, 6.1
  Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
  Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
  PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Prijsstelling meer

  Hoe komen onze prijzen tot stand?

  Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

  • Door hoeveelheden te bundelen
  • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
  • Direct invoer
  • Langdurige relatie met distributeurs.
  • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
  • Een centrale en lean administratie.
  • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
  • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
  • Maakt dit de kwaliteit slechter?

   We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "ABBYY FineReader 15 Standard, Upgrade"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken