Gratis hotline 0800 2633100
 

TurboCAD Designer 2D V10 Mac

€ 54,95 * € 59,00 * (6,86% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821135
 • 4260042824712
 • Permanent geldig
 • FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD Designer 2D V10 Mac Oplossing voor ontwerp en tekening in 2D  ...meer

Productinformatie "TurboCAD Designer 2D V10 Mac"

TurboCAD Designer 2D V10 Mac

Oplossing voor ontwerp en tekening in 2D

 

 • Verbetering van de spitse functies
 • Concrétisez facilement vos idées
 • Begin  onmiddellijk te ontwerpen
 • Creëer uw plannen van architecte
 • Partagez vos créations
 • NOUVEAU ! Menu contextueel personaliseerbaar
 • NOUVEAU ! Uitgangspunten voor de selectie
 • NOUVEAU !  Compatibel met le dernier OS X 10.13 High Sierra
 • NOUVEAU ! Bewaar calque d'origine dans copie
 
Beschrijving

TurboCAD Designer 10 Mac maakt heel eenvoudig nauwkeurige architectonische plannen, technische illustraties, organigrammen en nog veel meer.

 • Kies uit de modi débutant, intermédiaire of avancé om snel toegang te krijgen tot centaines d'outils de dessin 2D, de modification et de dimensionnement.
   
 • Verwerk uw werk in meer dan 20 populaire bestandsformaten, waaronder het meest recente DWG/DXF-formaat van AutoCAD.
   
 • De nieuwe versie van 64 bits maakt gebruik van een grote geheugencapaciteit om bestanden van vrijwel alle tailles te laden en te behandelen.
Belangrijkste functies

Jeu complet d'outils de dessin 2D

TurboCAD Mac biedt een ruime keuze aan 2D-uitrustingen, zodat u altijd toegang hebt tot de juiste uitrusting, in welke situatie u zich ook bevindt. Vous trouverez des outils de ligne, d'arc et de courbe, ou encore de cercle, d'ellipse, de polygone et de courbe brisée. Met de nieuwe conische hulpmiddelen kunnen de gebruikers gemakkelijk een baan verkrijgen die ontstaat door het snijpunt van een kegel en een plattegrond. Enfin, sont également disponibles des outils de texte et de dimension, d'arrondi et de chanfrein, de modification 2D et de transformation.

Concepten in 2D en 3D voor een aangename toepassing

TurboCAD Mac Designer beschikt over de krachtige 2D ontwerp- en conceptiefuncties, evenals verschillende functies die het gebruik ervan vergemakkelijken, waaronder :

Een contextueel hulpsysteem om onmiddellijk hulp te krijgen over alle hulpmiddelen.

 • Een multi-tape ontwerpassistent voor een snelle configuratie van uw ontwerp.
 • Een gepersonaliseerde barre d'outils om snel toegang te krijgen tot uw favoriete outils.
 • Balisage- en annotatiehulpmiddelen voor 2D- en 3D-objecten.

LogiCursor™

Le curseur LogiCursor™ ziet eruit als een dessinateur. Het ziet automatisch waar de meest voorkomende constructielijnen zich bevinden en geeft tijdelijke suggesties wanneer u een ontwerp maakt. Het werkt samen met accrochages om snel raakpunten en loodrechte punten te lokaliseren, of om de randen, gezichten of werkplannen uit te lijnen op basis van de assen x, y en z, waardoor TurboCAD Mac het ideale gereedschap is voor het modelleren in 3D of het snel plaatsen van architectonische plannen, diagrammen en nog veel meer.

500 plannen van de architect

Stel een plan van architect op in euro of selecteer een van deze voorlopige plannen van architect die u naargelang uw behoeften kunt personaliseren.

Plus de 7 000 symbolen en elementen 2D

Kies uit de miljarden elementen en symbolen en voeg ze op de eenvoudigste manier toe aan uw werk aan het ontwerp van AEC, mechanische, elektrische, proces- en tuyauterie-installaties.

Gevorderde editie

Selecteer een object en wijzig het uiterlijk ervan in het venster Objecten bewerken. Toutes les valeurs s'affichent sous la forme de nombres entiers ou décimaux et peuvent être saisies dans toutes les unités souhaitées.

Calques en ensembles de calques

Gebruik de calques om uw ontwerp te organiseren en calque-ensembles te maken, waarmee u bepaalde visuele aspecten van een model gemakkelijk kunt activeren en deactiveren en zo de uitgave ervan kunt vereenvoudigen. Le nombre d'ensembles de calques est pratiquement illimité ; les calques peuvent être affectés à autant d'ensembles que nécessaire et ces ensembles peuvent être imbriqués de manière récurrente.

Architectonische ontwerpen

Murs intelligents - De murs 2D/3D met autocorrectie se rejoignent, se croisent et se mettent à jour automatiquement pour accélérer la conception. De extra opties voor de mur omvatten de automatische dimensionering (toegepast tijdens het ontwerpen), de automatische rognage van de murzones en de toekenning van de motieven van tekening en kleur.

Portes et fenêtres paramétriques

Kies één van de drie porte-stijlen (eenvoudig, eenvoudig standaard of dubbel) en de drie fenêrestijlen (appui avec chevauchement, appui standaard of appui restreint) om op een muur te plaatsen, en TurboCAD Mac creëert automatisch een opening in de muur... Bovendien kunnen de gebruikers de poort of het hek afzetten op een voorgeschreven afstand van de buitenzijde van de muur voor een snelle en precieze plaatsing. 

De opties van compatibilité en conversie van bestanden complètes

Importeer eenvoudig uw grafische ontwerpen in TurboCAD en zet ze om in CAO-dessins met duidelijke afmetingen. Met hetzelfde gemak kunt u uw TurboCAD ontwerpen exporteren in PAO formaten, perfect geschikt voor het invoegen in brochures en andere commerciële documenten.

Importez à partir de ou exportez vers ces formats très prisés : AutoCAD® DWG/DXF, JPEG, Adobe® EPS (export uniquement), Adobe® Illustrator, BMP, PICT, Spline (import uniquement), TEXT (import uniquement)

U kunt ook gebruik maken van de krachtige conversiehulp van TurboCAD om afzonderlijke afbeeldingen of groepen afbeeldingen te converteren naar andere bestandsformaten.

Indruk, Publicatie en PDF

Met TurboCAD Mac kunt u uw werk op verschillende manieren delen. L'outil d'impression par calque est extrêmement utile si vous avez plusieurs jeux de données dans un fichier à imprimer. Voor minder ingewikkelde taken is er een nieuwe afdrukschermoptie waarmee de gebruiker het ontwerp kan bedrukken door de zuil over het ontwerp te schuiven. Gebruik de disposities van de pagina om uw concepten vanuit 4 verschillende gezichtshoeken op een unieke pagina te publiceren, en controleer de omvang van de tekst en nog veel meer. Schrijf uw concepten op in PDF-formaat (één of meer pagina's) om ze via een elektronische koerier te verzenden, of exporteer ze naar een van de vele formaten van PAO om ze in brochures op te nemen en nog veel meer.

Assistent dessin

Een nieuwe multi-tapes assistent laat de gebruiker toe zijn ontwerp snel te configureren, door het formaat van de eenheid, de grootte van de feuille, de afdruk, de annotatieparameters van het niveau van het ontwerp, de tekst en de cotes te bepalen.

EdWG-ruimte op papier en nieuwe visualisatievensters

Net als AutoCAD hebben de fichiers TurboCAD Mac twee ontwerpzones, waaronder de ruimte van het model en de ruimte van het papier. In het algemeen vindt de modellering plaats in de modelleringsruimte, terwijl de papierruimte wordt gebruikt voor de organisatie van de gegevens voor de afdruk. De secties van papierruimte van een DWG-bestand kunnen titellijnen en annotaties bevatten die aan het model zijn gekoppeld. Deze ruimte bevat tevens visualisatievensters die een afbeeldingszone en de oriëntatie van het beeldmateriaal in de modelleerruimte bepalen

De instrumenten

Deze hulpmiddelen, die ook wel hulpmiddelen voor doorsnede worden genoemd, stellen de gebruikers in staat om gemakkelijk een baan te verkrijgen die ontstaat op het snijpunt van een cirkel en een plattegrond.

 • Een conisch hulpmiddel met twee punten creëert een conische vorm met de punten van vertrek en aankomst, alsmede een waarde rho.
 • Een conisch hulpmiddel met drie punten creëert een conische vorm met de punten van vertrek en aankomst, de controle over de pente en de waarde rho.
 • De vierpuntsconstructie creëert een conische vorm door het bepalen van de vertrek- en aankomstpunten, de controle over de pin en het punt van uitzetting.

Baliserings- en annotatiehulpmiddelen

Balisez les objets 2D et 3D à l'aide de lignes, cercles, nuages de révision, surlignage, texte, cases de texte rectangulaires et en-têtes

Uitrusting voor het rognage van de zone

Gebruik dit hulpmiddel om snel een afgesloten zone te verwijderen. Cliquez tout simplement dedans ou dehors pour contrôler le côté à rogner.

 

Creatie van gepersonaliseerde uitrustingsstukken

Creëer persoonlijke gereedschapsbalken om snel toegang te krijgen tot uw favoriete TurboCAD Mac gereedschappen.

Système d'aide contextuelle

L'aide contextuelle est le moyen le plus rapide d'obtenir de l'aide sur l'outil de votre choix. Plaats gewoon de cursor op het apparaat en druk op de F1-toets. Cela vous amène automatiquement à la section relative à l'outil du guide utilisateur électronique

Afdrukmateriaal

La fenêtre d'impression est un moyen très simple d'imprimer uniquement ce que vous souhaitez. Kies de coordonnées de la zone de la conception à imprimer ou sélectionnez-la avec la souris.

L'outil d'impression par calque est extrêmement utile lorsque vous devez imprimer plusieurs jeux de données dans un fichier. Zo kunnen er bijvoorbeeld dessins worden afgedrukt die uit meerdere feuilles bestaan.

Nieuwigheden versie 10

CONVIVIALITÉ

 

AMÉLIORÉ ! Mise à jour : Nomenclatuur van de dialoog

Bij het aanmaken van een nomenclatuur kunt u nu de volgende tabelparameters opgeven:

 • Soort politie

 • Politie middel

 • Aantal decimalen

NOUVEAU ! Menu contextueel personaliseerbaar

Het contextuele menu verschijnt door te klikken met de rechter muisknop in de zone van het videodessin en geeft toegang tot verschillende nuttige commando's. TurboCAD Mac V10 biedt u de mogelijkheid om uw favoriete commando's aan dit menu toe te voegen.

NOUVEAU ! Bewaar calque d'origine dans copie

Een nieuwe optie Conserver calque d'origine dans copie maakt het mogelijk om de calque d'origine te conserveren met het gekopieerde object voor de transformatiehulpmiddelen Translater, Réorienter, Redimensionner en Symétrie. De gebrekkige werking heeft invloed op de huidige werkdruk

NOUVEAU ! Tgezichtspunt van het ontwerp voor herdimensioneerde impressies

De beelden van het ontwerp zijn niet alleen afhankelijk van de plaats waar het ontwerp wordt afgebeeld en van de beelden. Het gaat om een wijziging van vroegere versies waarin de kennis van een nieuwe visie op het dessin werd verkregen door het couperen en collationeren van voorwerpen. Bovendien worden er nieuwe hulpmiddelen voorgesteld die het mogelijk maken om de zone van de beelduitsnede dynamisch te verwijderen en te vergroten in een tekening.

NOUVEAU ! Selectie-instrumenten

De opties voor het kiezen van hulpmiddelen, met name Lasso, Fonction en Maille, verbeteren de doeltreffendheid van de productie en het beheer van uw CAO-dessins.


AMÉLIORÉ ! Outil Gripper™

L'outil Gripper™ permet désormais une mise à jour automatique des dimensions.

 

INTEROPÉRABILITÉ

AMÉLIORÉ ! Mise à jour: interopérabilité composant (IGES, STEP, SAT)

Precisie-gegevensconverters zijn ontwikkeld door 's werelds grootste expert op het gebied van interoperabiliteit -Dassault Systems (maker van CATIA en SolidWorks). L'interopérabilité 3D intègre des fonctions avancées telles que Réparation de géométrie, Réparation de topologie et Résolution de tolérance.

AMÉLIORÉ ! Mise à jour: Prise en charge DWG

De technologie voor DXF- en DWG-conversie van TurboCAD Mac is geoptimaliseerd door de SDK OpenDesign, die door honderden CAO/PAO-bedrijven wordt gebruikt voor compatibiliteit met de AutoDesk-producten. TurboCAD Mac v10 bevat een SDK die sinds kort beschikbaar is en de volgende verbeteringen.

 • Gebruik van calques in dessins

 • Mises à jour de la position des textes de cotes

 • Dynamisch profiel in het uitzicht van dessins

 • Dynamische zoom in de beelden van dessins

Ontdek de TurboCAD MAC-reeks
Hulpmiddelen en functies
TurboCAD Mac v10
Designer
 


ACHETER
TurboCAD Mac v10
Deluxe
 

DÉCOUVRIR

TurboCAD Mac v10
 ProDÉCOUVRIR

PRESTATIES
Compatibel 64-bit
Multithreading (nieuw)
REDACTIE EN ANNOTATIES 2D
26 Types afmetingen
Lijst van materiaal
Herbereidingsprofiel
250 Bewerkingsgereedschappen    
BEWERKING EN ANNOTATIES 2D
Sectie / Détail / Hulpmiddelen
Roosters personnalisables
Auto 3D à 2D (Polylignes)
MODELLERINGSGEREEDSCHAP 3D
Modélisation Pousser/Tirer
Maillages
Courbes    
Oppervlakken van basis
Oplosmiddelen op basis
Antécédents / Historiek
Décollage, mélange, visage local
Werkgereedschap voor hout    
Operatie de réparation de courbes (nouveau) oui
Outil Aimant (nieuw)     -
MODELISATIE AVANCEE 3D
Oppervlakte analyse - -
Deformaties - -
Courbure de la courbe - -
Oppervlakte decalage - -
Génération des surfaces - -
Couvertures tangentes - -
Opérations booleennes avec des surfaces - -
Oppervlakte project - -
Oppervlak van de garnituur/verbinding - -
Uitbreiding van het oppervlak - -
Onderverdeling - -
Joint d'étanchéité sur le bois - -
Nieuwe maquette - -
Perçage à hoek (nieuw) - -
Modificateur de maillage quadrilatéral (nouveau) - -
MODELISATIE VAN ONDERVERDELING
Bouw de mailles Quad -
Onderverdelen van het gereedschap  -
Ajouter boucle / pont -
FOTORENDERING, VISUALISATIE
RayTracing, Ombres, Transparence - -
Matériel, bibliothèque sticker - -
Cartes environnementales - -
HDRI-beelden (High Gamme) - -
Globale verlichting - -
Specifieke lichteffecten - -
Automatische verbinding KeyShot (nieuw)

Snelle uitleveringsinstrumenten (nieuw) - -
TRADUCTEURS
IGES, STEP, SAT, SAB  (verbeterd) 
Adobe Illustrator™
DXF/DWG R12-2017 (verbeterd)
Importeur / Exporteur STL   
Rhino™ Importeur 3D
Importeur BMP
Importeur / Exporteur Studio 3D    
Importeur / Exporteur SketchUp™   
Importeur / Exporteur OBJ  -
Uitvoer PDF 3D (nieuw) -
AFDRUKGEREEDSCHAP 3D
Afdruk 3D -
Oppervlakte van de contrôles normaux -
Surplomb analyse -
Dichtheid van de muur -
Tableau de visualisation -
Positie auto -
Ondersteunende structuur -
Afficher le volume d'impression   -
Définitions d'imprimante -
Configuratie
Versie 10
OS Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra
 • Macintosh® OS 10.8 of nieuwere versie
 • Intel® Mac®
 • 4 Go d'espace disque
 • 4 GB RAM of meer
 • Souris à molette de défilement recommandée
 • Taal : Français
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD Designer 2D V10 Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 20,00 opgeslagen
TurboCAD 2020 Deluxe TurboCAD 2020 Deluxe
€ 199,00 * € 219,00 *
€ 0,04 opgeslagen
€ 5,04 opgeslagen
€ 5,04 opgeslagen
Laatst bekeken