Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD PRO V10 Mac

TurboCAD PRO V10 Mac

€ 447,34 * € 456,55 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241821132
  • 4260042825559
  • Levenslang
  • EN | FR
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD PRO V10 Mac Een professioneel ontwerp- 2D/3D-, modelleer- en uitbrenglogboek...meer

Productinformatie "TurboCAD PRO V10 Mac"

TurboCAD PRO V10 Mac

Een professioneel ontwerp- 2D/3D-, modelleer- en uitbrenglogboek

 

  • NOUVEAU ! Reparatie van binnenplaatsen
  • NOUVEAU ! Maillesymétrie
  • NOUVEAU ! Perçage à hoek
  • NOUVEAU !  Compatibel met le dernier OS X 10.13 High Sierra
Beschrijving

TurboCAD® Mac 10 Pro biedt een ongeëvenaarde waarde en productiviteit in een professioneel 2D/3D CAO-pakket. Des outils de dessin 2D entièrement intégrés, de modélisation de surface 3D et de solides ACIS®, d'assemblage, d'architecture avancée et un puissant rendu LightWorks réaliste s'associëren à des milliers de symboles, matériaux, décalques et plans architecturaux prédédessinés.

Des barres d'outils personnalisables, un assistent de configuration et une aide contextuelle facilitent l'utilisation, tandis que le gestionnaire de blocs et la capacité d'organisation rapide des calques et jeux de calques optimisent la gestion de vos dessins.

Tenslotte beantwoorden de volledige afdruk- en publicatiehulpmiddelen, evenals een volledige controle van de bestandsformaten, waaronder het nieuwe AutoCAD DWG-formaat, aan de eisen van de beroepsgroepen, of het nu gaat om architecten, ingenieurs, illustratoren, ontwerpers of nog veel meer

Functionaliteiten

MODELLERING 3D

Modellisatie van oppervlakte 3D avancée

TurboCAD Mac Pro helpt u uw concepten te verbeteren dankzij de eenvoudige, complexe en geavanceerde oppervlaktegereedschappen en de transformatiegereedschappen die beschikbaar zijn voor het wijzigen van oppervlakken.

Liste non exhaustive des outils de surface :

  • L'outil section de coupe calcule l'intersection entre un plan infini et une courbe, une surface ou un solide.
  • L'outil surface de courbe calcule l'intersection entre une courbe et une surface ou un solide.
  • L'outil éclatement de courbe prend le bord d'une surface ou d'un solide et le convertit en courbe indépendante mais associée.
  • La surface avec revêtement associe un réseau de surfaces NURB à un ensemble de courbes qui font office de coupes transversales pour la surface finale.
  • La surface de couverturecrée une surface à partir de courbes connectées de bout en bout.
  • Het buisoppervlak creëert snel en doeltreffend een buis of een buis over de gehele lengte van een referentiebaan.
  • Het oppervlak van de révolutie maakt het mogelijk een révolutie toe te passen op een baan in de nabijheid van een bestaande baan.
  • L'arrondi de surface fusionne deux surfaces partageant un bord ou une intersection. Dit gereedschap beschadigt de oppervlakken niet.
  • Het dessin van het oppervlak is een oppervlak om een nieuw oppervlak te creëren, gehecht aan de buitenkant van het oppervlak van oorsprong.
  • La surface en filet, qui n'est pas la même chose qu'une maille, mais une surface NURB, crée une surface définie par une grille de lignes M et de colonnes N, où M et N sont des identifiants de lettres se rapportant au nombre de lignes ou de colonnes.

Vérifiez vos conceptions

Un ensemble d'outils sophistiqués d'analyse de surface vous aide à préserver l'intégrité de votre conception en vous donnant des informations critiques à son sujet, notamment l'évaluation du lissage d'une ou plusieurs surfaces, afin de vider à identifier les irrégularités de surface. Vervolgens kiest u één van de vier tracéstijlen: gaussien, moyen, rayon min. en rayon max.

Modellisatie van vaste stoffen ACIS®

Dankzij de ACIS® solid modeling engine, kunt u met TurboCAD Mac Pro realistische en complexe 3D-objecten maken, evenals cruciale gegevens voor ingenieurs. Maak uw keuze uit een aantal verschillende 3D-primitieven (kubussen, sphères, cônes, tores, prisma's, piramides enz.).), dan toegang tot de utilitaires 3D (rogner, ajouter, soustraire, fusionner, diviser, couture, épaissir), aux outils de fonctionnalités de solides (dégradé, arrondir et chanfreiner, enveloppe, courbe, trou et bosse), de hulpmiddelen voor de wijziging van oppervlakken (dessin, correspondance, décalage, supprimer) en de modificateurs avancés (rotation et étirement).

Liste non exhaustive des outils de modélisation de solides :

  • L'outil 3D tirer/pousser crée rapidement des objets 3D à partir de lignes ou de courbes 2D en effectuant un mouvement de glisser pour créer une forme d'extrusion à partir d'une forme contenue. Met dit hulpmiddel kunt u ook 3D-objecten herdimensioneren door een van hun vlakken te laten glijden.
  • L'outil de déplacement de face permet d'appliquer une translation à une ou deux faces selon une valeur de vecteur, tandis que les faces voisines sont étendues ou re-délimitées pour tenir compte de la nouvelle position.
  • L'outil de solide extrudé crée un solide qui est tangent par rapport aux deux solides avoisinants. De solide die ontstaat, voegt automatisch de twee geïmpliceerde lichamen samen tot een nieuw, uniek lichaam.
  • L'outil d'extrusion avec guides utilise des polylignes ou des courbes pour définir la limite d'une extrusion.
  • L'option de courbe de solide applique une courbe autour d'un axe via un rayon donné.
  • L'outil de rognage de solide rogne un solide avec une courbe, une surface ou un solide. L'outil de rognage permet de retirer de la matière d'un solide de base. En plus du rognage de surfaces ou d'autres solides, l'outil de rognage de solide a la capacité unique de permettre le rognage d'un solide par rapport à une courbe.
  • L'option de solides avec revêtement crée une forme solide à partir d'un ensemble de profils fermés. Créez des profils de revêtements de solides composés de courbes individuelles (cercles ou ellipses par exemple) ou de courbes groupées. Een profiel bestaande uit afzonderlijke banen kan niet worden gegroepeerd voor gebruik met dit hulpmiddel. 
  • Het polygone gereedschap ontwerpt een polygoon met het aantal vlakken dat bepaald wordt door de gekozen punten. 
  • L'outil projection de courbe sur plan projette des courbes 3D sur un plan 2D.

ARCHITECTONISCHE KUNSTWERKEN

1000 plannen architecturaux

Gagnez du temps grâce aux plans architecturaux personnalisables.

Murs intelligents

De 2D/3D-maquettes met autocorrectie worden automatisch samengevoegd, bijgesteld en bijgewerkt om de conceptie te versnellen. De extra opties voor de mur omvatten de automatische dimensionering (toegepast tijdens het ontwerpen), de automatische rognage van de murzones en de toekenning van de motieven van tekening en kleur.

Portes et fenêtres paramétriques

Kies een van de drie stijlen voor een poort (eenvoudig, eenvoudig standaard of dubbel) en de drie stijlen voor een hek (appui met kromming, standaard appui en restreint appui) om op een muur te plaatsen, TurboCAD Mac creëert automatisch een opening in de muur. Des détails tels que le cadre et la direction de l'ouverture de la porte sont affichés. Bovendien kan de gebruiker de deur of het raam selecteren op basis van een vooraf ingestelde afstand van de buitenkant van de muur voor een snelle en nauwkeurige plaatsing. Tenslotte kunnen de vensters en de poorten gelijktijdig in 2D en 3D worden ontworpen en aangebracht, waarbij eenvoudig een hoogte van de muur wordt aangegeven.

Arborescence de pièces

TurboCAD Mac Pro biedt een hiërarchische opbouw van volledig aanpasbare elementen voor vaste stoffen en oppervlakken. L'arborescence de pièces peut être considérée comme un outil ANNULER/RÉTABLIR sélectif : ajustez les paramètres d'une courbe, par exemple, sans devoir annuler les étapes de conception réalisées sur le modèle depuis la définition initiale des paramètres de cet objet. Chaque étape suivante sera appliquée correctement à la géométrie mise à jour.

Hulpmiddelen voor directe wijziging van vaste stoffen

  • De nieuwe 3D-tirer/pousser-functie creëert snel 3D-objecten op basis van 2D-lijnen of -hoven door een glisser-beweging uit te voeren om een extrusievorm te creëren op basis van een samengestelde vorm. Met dit hulpmiddel kunt u ook 3D-objecten herdimensioneren door een van hun vlakken te laten glijden.
  • Met de nieuwe gezichtsverplaatser kan een vertaling worden toegepast op een of twee gezichten naar gelang van de waarde van de vecteur, terwijl de gezichten naar voren worden verplaatst of opnieuw worden begrensd om rekening te houden met de nieuwe positie.
  • Het nieuwe geëxtrudeerde oplosmiddel creëert een oplosmiddel dat tangent is ten opzichte van de twee oplosmiddelen die worden geëxtrudeerd. De solide die ontstaat, voegt automatisch de twee geïmpliceerde lichamen samen tot een nieuw, uniek lichaam.

Uittrekhulpstuk met geleiders

Utilisez des polylignes ou des courbes pour définir la limite d'une extrusion

Projectiemiddel op plan

Projette des courbes 3D sur un plan 2D. Les plans par défaut incluent XY, XZ, YZ, plan de travail et objet de plan. Gebruik het bouwplan om de projecties en profielen te bepalen die door de gebruiker zijn bepaald. De bogen, cirkels en ellipsen hebben een precieze vorm wanneer zij normaal volgens hun definitie worden geprojecteerd, en zijn in de andere gevallen geborsteld volgens de tolerantie voor de geborstelde baan (0,002 mm).

Prestaties van oppervlakken

  • Het nieuwe coupemechanisme berekent het snijpunt tussen een oneindig plan en een baan, een oppervlak of een vaste stof. De baan die zo ontstaat is automatisch verbonden met het plan en het oppervlak, zodat als de een of de ander wordt gewijzigd, de baan opnieuw wordt geregenereerd.
  • Het nieuwe oppervlaktegereedschap berekent het snijpunt tussen een baan en een oppervlak of een vaste stof. Het resultaat van een doorsnijding van een baan/oppervlak is een geheel van puntenobjecten. De resulterende punten zijn per definitie associatifs tussen de baan en het oppervlak.
  • Het nieuwe hulpmiddel voor courclatement gaat uit van een oppervlak of een vaste stof en wordt omgezet in een onafhankelijke maar associatieve courbe.

ASSEMBLAGEMATERIAAL

Aansluiting d'assemblage

L'outil de connexion d'assemblage permet de connecter un solide à un autre à un point de connexion spécifié. 

Jumelage d'assemblage

Jumelez les faces planes. U kunt een afstand bepalen tussen de oppervlakken die in elkaar geschoven zijn. 

Uitlijning d'assemblage

Alignez la face de deux objets solides (prise en charge des faces cylindriques, sphériques et planes). 

Invoegen d'assemblage

Alignez et jumelez les faces deux objets solides. Les faces alignées doivent être cylindriques et les faces jumelées doivent être planes. Dit gereedschap is zeer handig voor het inbrengen van broeken.

RENDU

Rendu photoréaliste

TurboCAD Mac Pro helpt u bij het maken van professionele resultaten voor een optimale presentatie. Kies uit meer dan 2000 nieuwe materialen, meer dan 3700 kalibraties, of pas .BMP- of .JPG-afbeeldingen toe op uw 3D-modellen voor realistischere renders. Creëer licht-, ombre-, reflex-, textuur- en omgevingseffecten met behulp van het krachtige fotoweergavemotorisme LightWorks.

Rendu d'esquisse

De weergave voor vaste beelden en animaties maakt het gemakkelijker om een dessin te maken van de modellen die per ordinateur worden gemaakt. Door het vermijden van een fotorealistische weergave is het mogelijk een artistieke en emotionele toets te geven aan de conceptie. C'est particulièrement adapté lors des premières étapes de la conception, car cela évite de donner une impression de projet finalisé. Les styles d'esquisse incluent :

  • Cartoon
  • Dégradé de couleur
  • Contour 
  • Dessin à la main
  • Hachure
  • Indruk encre
  • Trait et remplissage de couleur
  • Trait et ombres
  • Mosaïque
  • Schilderij met huile
  • Mijn duur
  • Mijne grasse
  • Grené

DESSINS EN DETAILS

Assistent dessin

Een nieuwe multi-tapes assistent laat de gebruiker toe zijn ontwerp snel te configureren, door het formaat van de eenheid, de grootte van de feuille, de afdruk, de annotatieparameters van het niveau van het ontwerp, de tekst en de cotes te bepalen.

DWG-ruimte op papier en nieuwe visualisatievensters

Net als AutoCAD hebben de fichiers TurboCAD Mac twee ontwerpzones, waaronder de ruimte van het model en de ruimte van het papier. In het algemeen vindt de modellering plaats in de modelleringsruimte, terwijl de papierruimte wordt gebruikt voor de organisatie van de gegevens voor de afdruk. De secties van papierruimte van een DWG-bestand kunnen titellijnen en annotaties bevatten die aan het model zijn gekoppeld. Deze ruimte bevat tevens visualisatievensters die een afbeeldingszone en de oriëntatie van het beeldmateriaal in de modelleerruimte bepalen.

Uitrusting

Ook wel bekend als "outils de section conique" (doorsnijdingshulpmiddelen), stellen zij de gebruikers in staat om gemakkelijk een baan te bepalen die ontstaat op het snijpunt van een cône en een plattegrond.

  • Een conisch hulpmiddel met twee punten creëert een conische vorm met de punten van vertrek en aankomst, alsmede een waarde rho.
  • Een conisch hulpmiddel met drie punten creëert een conische vorm met de punten van vertrek en aankomst, de controle over de pente en de waarde rho.
  • De vierpuntsconstructie creëert een conische vorm door het bepalen van de vertrek- en aankomstpunten, de controle over de pin en het punt van uitzetting.

Baliserings- en annotatiehulpmiddelen

Balisez les objets 2D et 3D à l'aide de lignes, cercles, nuages de révision, surlignage, texte, cases de texte rectangulaires et en-têtes

Polygone hulpmiddelen

  • Plaatsingshulpmiddel : er zijn vier methodes beschikbaar om een plaatsingshulpmiddel te ontwerpen. De plaats van de polygoon wordt bepaald door de lengte en de grootte. La largeur contrôle le diamètre d'un arc de 180 degrés.
  • L'outil de polygone à N côtés crée un polygone à partir d'un nombre arbitraire de points.
  • L'outil de polygone à partir de courbes crée un polygone à partir d'un ensemble de courbes rognées et fermées.

Uitrusting voor het rognage van de zone

Gebruik dit hulpmiddel om snel een afgesloten zone te verwijderen. Cliquez tout simplement dedans ou dehors pour contrôler le côté à rogner.

ARCHITECTURALE INSTRUMENTEN

Uitrusting

TurboCAD Mac Pro kan snel een toit qui se fixe sur des murs existants maken. De waarde van de decalage bepaalt de lengte van de depassement du toit par rapport au mur. In het donatiescherm zijn er twee soorten toits beschikbaar (in pan- en platvorm), die elk verschillende eigenschappen bezitten.

  • Type toit à pans: specifiez l'inclinaison et la taille de soffite. L'inclinaison du toit est projetée au-dessus du mur ; plus elle est importante, plus la projection du toit est longue. De waarde van de onderkant bepaalt de lengte van de overgang van de bovenkant naar de muur.
  • Type toit plat : specificeert de diepte. L'épaisseur du toit est projetée au-dessus du mur ; plus elle est importante, plus la projection du toit est longue.

Uitgang de dalle

Créez une fondation qui se fixe en bas de murs existants. De dikte van de muur wordt in het midden van de muur vergroot; hoe groter het belang van de muur, hoe meer de muur in het midden van de muur wordt vergroot. Le décalage, qui déetermine la distance de dépassement de la dalle par rapport au mur, est une autre propriété de dalle. U kunt de helderheid en het verval van de dalle in het donatievenster controleren.

CONVIVIALITÉ

Visualisatievensters

Bekijk uw ontwerp in dezelfde tijd met verschillende perspectieven, elk met een andere oriëntatie. Om een voorbeeld te geven: geef uw ontwerp weer vanuit de hoogte, met het gezichtspunt naar voren en naar achteren en een isométrisch gezichtspunt.

Werktuig van de pince

Deze intuïtieve grafische widget is gericht op uw objecten, zodat u ze kunt verplaatsen, draaien en op een dynamische manier op gelijke hoogte kunt brengen, zowel in 2D als in 3D.

Barres d'outils personnalisées

Creëer persoonlijke gereedschapsbalken om snel toegang te krijgen tot uw favoriete TurboCAD Mac gereedschappen.

Aide contextuelle

L'aide contextuelle est le moyen le plus rapide d'obtenir de l'aide sur l'outil de votre choix. Plaats gewoon de cursor op het apparaat en druk op de F1-toets. Hiermee gaat u automatisch naar het gedeelte over het gereedschap van de elektronische handleiding.

Afdrukmateriaal

  • La fenêtre d'impression est un moyen très simple d'imprimer uniquement ce que vous souhaitez. Kies de coordonnées de la zone de la conception à imprimer ou sélectionnez-la avec la souris.
  • L'outil d'impression par calque est extrêmement utile lorsque vous devez imprimer plusieurs jeux de données dans un fichier. Zo kunnen er bijvoorbeeld dessins worden afgedrukt die uit meerdere feuilles bestaan.

CONTENU

Materialen

Meer dan 2000 nieuwe materialen zijn toegevoegd aan de bibliotheek van materialen voor realistischer en kwalitatief betere rendering en afdrukken.

Nieuwe kalenders

Plus de 3700 nieuwe verwijderingen toegevoegd

Nieuwe symbolen

Meer dan 25 000 nieuwe symbolen (elektrisch, mechanisch, bouwkundig)

INTEROPÉRABILITÉ

Verbetering van het AutoCAD-filter (DWG)

Werk met de meest recente AutoCAD® en AutoCAD LT bestanden.

Invoer opties

Importeer eenvoudig uw grafische ontwerpen in TurboCAD en transformeer ze in CAO-dessins met precisie en commentaar.

De volgende importformaten worden gebruikt: 3DS, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, BMP, DWG, DXF, EPS, Facet, FACT, GIF, surface quadrillée, IGES, JPEG, espace papier, PDF, PICT, PNG, Rhino, SAT, spline, STEP, STL, texte, TIFF, Trimble SketchUp, TrueSpace COB et fenêtres de visualisation.

Opties voor uitvoer

Exportez des dessins techniques depuis TurboCAD vers l'un des nombreux formats de fichier pris en charge pour partager votre travail. U kunt ook gebruik maken van de krachtige TurboCAD conversie tool om uw tekeningen te converteren naar andere bestandsformaten.

De volgende exportformaten zijn in rekening gebracht: ACIS® SAT, Adobe Illustrator®, BMP, CGM, DWG, DXF, EPS, FACT, IGES, JPEG, OBJ, PICT, RAW, STEP, STL, Texte, VRML en Wavefront.

Prêt pour l'impression 3D

  • Met het nieuwe afdrukscherm kunt u heel eenvoudig alleen datgene afdrukken wat u wenst. Kies de coordonnées de la zone de la conception à imprimer ou sélectionnez-la avec la souris.
  • De nieuwe afdrukhulp per calque is bijzonder nuttig wanneer u meerdere jeux de données in één fichier wilt afdrukken. Zo kunnen er bijvoorbeeld dessins worden afgedrukt die uit meerdere feuilles bestaan.
  • Filtre STL : geoptimaliseerde ondersteuning van het STL-formaat voor een beter resultaat op 3D-imprimenten.
  • TurboCAD Mac Pro v10 bevat een reeks hulpmiddelen om uw 3D-afdruk te controleren en voor te bereiden: verificatie 3D Print Check, verificatie van oppervlaktenormen, dikte van murs, structuur, parameters van de afdruk, enz.
Nieuwigheden van de V10

PRESTATIES

 

NOUVEAU ! Aansturing van multithreading

Multithreading is een techniek die het mogelijk maakt voor een operatie om meer dan één processeurs te gebruiken om een opdracht uit te voeren. TurboCAD Mac Deluxe maakt gebruik van multithreading in de volgende productiedomeinen:

  • Importeren van fiches

  • Berekeningen van facetten voor affichagelijsten (modus Open GL)

AMÉLIORÉ ! Operationeel gebruik van modelleringssysteem ACIS® R26

Wij hebben de modellering van het volume ACIS in twee belangrijke versies verbeterd op de volgende gebieden:

  • Multithreading van de functionaliteiten clés

  • Booleaanse bewerkingen

  • Degradés à rayon constant et variable

  • Opérations de faces directes (pour push/pull)

  • Enveloppen maken

 

CONVIVIALITÉ

AMÉLIORÉ ! Mise à jour : Nomenclatuur van de dialoog

Bij het opstellen van een nomenclatuur kunnen nu de volgende tabelparameters worden gespecificeerd :

  • Soort politie

  • Politie middel

  • Aantal decimalen

 

NOUVEAU ! Menu contextueel personaliseerbaar

Het contextuele menu verschijnt door te klikken met de rechter muisknop in de zone van het videodessin en geeft toegang tot verschillende nuttige commando's. TurboCAD Mac V10 stelt u nu in staat om uw favoriete commando's aan dit menu toe te voegen.

NOUVEAU ! Bewaar calque d'origine dans copie

Een nieuwe optie Conserver calque d'origine dans copie maakt het mogelijk om de calque d'origine te conserveren met het gekopieerde object voor de transformatiehulpmiddelen Translater, Réorienter, Redimensionner en Symétrie. De gebrekkige werking heeft invloed op de huidige werkdruk

NOUVEAU ! Tgezichtspunt van het ontwerp voor herdimensioneerde impressies

De beelden van het ontwerp zijn niet alleen afhankelijk van de plaats waar het ontwerp wordt afgebeeld en van de beelden. Het gaat om een wijziging van vroegere versies waarin de kennis van een nieuwe visie op het dessin werd verkregen door het couperen en collationeren van voorwerpen. Bovendien worden er nieuwe hulpmiddelen voorgesteld die het mogelijk maken om de zone van de beelduitsnede dynamisch te verwijderen en in te zoomen in een dessinweergave.

NOUVEAU ! Selectie-instrumenten

De opties voor het kiezen van hulpmiddelen, met name Lasso, Fonction en Maille, verbeteren de doeltreffendheid van de productie en het beheer van uw CAO-dessins.


AMÉLIORÉ ! Outil Gripper™

L'outil Gripper™ permet désormais une mise à jour automatique des dimensions.

 

MODELLISATIE 3D

AMÉLIORÉ ! Objets sur plan infini (redimensionnables, transparents)

De objets sur plan infini worden in TurboCAD Mac gebruikt voor de aanpassing, de uitsnede en de doorsnede van objets. De visualisatie van de snijpunten in een lichaam is echter soms te moeilijk met het Plan infini, omdat het slechts een beperkte afbeeldingsruimte heeft. TurboCAD Mac v10 stelt u nu in staat om de grootte van oneindige plannen aan te passen en transparantie te definiëren om de relatie tussen het plan en een andere geometrie in uw bestand beter te visualiseren.

 

 

NOUVEAU ! Werking van de reparatie van de binnenplaatsen

Controleer en herbereid een geheel van afvoerkanalen om de openingen en de dubbele afvoerkanalen te verwijderen. Les vides inférieurs aux tolérances utilisateur sont réparés. Les vides supérieurs aux tolérances utilisateur sont identifiés par des repères rouges.

 

NOUVEAU ! Outil Aimant

 

Bevestig snel een onderdeel aan een ander met behulp van het nieuwe hulpmiddel Aimant. Het element wordt verplaatst vanuit zijn huidige positie, georiënteerd en gecentreerd op het geselecteerde vlak.

NOUVEAU ! Maillesymétrie

De mailsamenstelling is een nieuwe optie die het mogelijk maakt om de zommeten, de

bords et les facettes d'un objet Maille sur un plan de symétrie.

 

NOUVEAU ! Insérer

Een nieuwe modificateur de maillage quadrilatéral décale une facette sélectionnée et ajoute des facettes de connexion.

NOUVEAU ! Perçage à hoek

Het palet van menubesturingen bevat een nieuwe optie waarmee u snel een hoekperçage kunt maken

 

 

VISUALISATIE

NOUVEAU ! Automatische verbinding KeyShot

Dankzij de automatische koppeling KeyShot kunt u TurboCAD Mac gebruiken in combinatie met KeyShot, zodat u prachtige resultaten krijgt. Onze automatische verbinding is ook een première op dit gebied, die het mogelijk maakt "dessins voor presentatie" te maken.

  • Verdeling van materialen, oppervlakken en vaste stoffen

  • Mogelijkheid om 2D annotaties te delen in 3D

  • De materialen die in KeyShot worden gebruikt, worden bewaard als naam van een object.

NOUVEAU ! Snelle uitleveringsinstrumenten

Het palet van fotomateriaal is klaargemaakt om de lichte producten, zoals spelden, etenswaren en hout, te kunnen gebruiken.

AMÉLIORÉ ! Meer snelle Affichages

De gegevens van CAO in TurboCAD Mac worden aangebracht met behulp van een lijst van gegevens die is gemaakt door de vlakvulling van de geometrie. Dit proces is sneller in versie 10 door de integratie van multithreading in het vlakvullingsproces en door de optimalisatie van de weergave van gegevens met behulp van OpenGL.

 

 

INTEROPÉRABILITÉ

AMÉLIORÉ ! Mise à jour: interopérabilité composant (IGES, STEP, SAT)

Des données de précision zijn ontwikkeld door de beste expert ter wereld op het gebied van interopérabilité -Dassault Systems (maker van CATIA en SolidWorks). L'interopérabilité 3D intègre des fonctions avancées telles que Réparation de géométrie, Réparation de topologie et Résolution de tolérance.

NOUVEAU ! Uitvoer PDF 3D

De introductie van het exporteren van gegevens in PDF 3D is een nieuwe interessante functie van TurboCAD Mac v10 (Deluxe en Pro). PDF 3D is een door Adobe geleverd bestandsformaat waarmee u CAO-gegevens kunt delen met Acrobat Reader, een hoog aangeschreven PDF-visualisatiesoftware. L'exportation PDF 3D offre les options suivantes :

  • Partage de facettes of de données NURB

  • Partage de données 2D (hachures, cotes, courbes et texte)

NOUVEAU ! Uitvoer SAB

Het fichier SAB is een binaire weergave van het formaat van het fichier SAT ACIS. Un fichier SAT wordt opgeslagen onder de vorm van ASCII-tekst, die minder gecomprimeerd is dan het binaire formaat.

AMÉLIORÉ ! Importeren SketchUp

De makers van SketchUp hebben een groot aantal convertizers van données in de gratis versie van SketchUp Make toegevoegd, om klanten aan te moedigen de Pro versie te kopen. TurboCAD Mac v10 biedt u de mogelijkheid om uw gegevens direct met Make te delen door gebruik te maken van het nieuwe fichier-formaat van SketchUp. Bovendien zijn de nieuwe versies van SketchUp 2016 van groot belang voor de nieuwe ontwikkelaars!


NOUVEAU ! Exporteren SketchUp

De nieuwe export optie registreert de gegevens van TurboCAD Mac v10 in de vorm van SketchUp fichiers en natif.

  • Verdeling van materialen, oppervlakken en vaste stoffen

  • Verdeling van lijnen, bogen, cirkels, splines en conische banen

  • Kleuren en calques

 

AMÉLIORÉ ! Uitvoer STL

TurboCAD Mac v10 (Deluxe en Pro) staat u nu toe om het STL-bestandsformaat voor 3D het drukken te exporteren gebruikend ASCII of Binaire opties. TurboCAD Mac v10 biedt u de mogelijkheid om een eenheid op te geven. Hierdoor kan een ontwerper in pouces blijven werken, maar in millimeters exporteren. Cela est particulièrement utile lors de l'exportation vers un logiciel d'impression 3D qui ne fonctionne qu'en millimètres.

AMÉLIORÉ ! Mise à jour: Prise en charge DWG

De technologie voor DXF- en DWG-conversie van TurboCAD Mac is geoptimaliseerd door de SDK OpenDesign, die door honderden CAO/PAO-bedrijven wordt gebruikt voor compatibiliteit met de AutoDesk-producten. TurboCAD Mac v10 bevat een SDK die sinds kort beschikbaar is en de volgende verbeteringen.

  • Gebruik van calques in dessins

  • Mises à jour de la position des textes de cotes

  • Dynamisch profiel in het uitzicht van dessins

  • Dynamische zoom in de beelden van dessins

 

Configuratie
Versie 10
OS Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra
  • Macintosh® OS 10.8 of nieuwere versie
  • Intel® Mac®
  • 4 Go d'espace disque
  • 4 GB RAM of meer
  • Souris à molette de défilement recommandée
  • Taal van het logboek : Français

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD PRO V10 Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken