Gratis hotline 0800 2633100
 

Avast Premium Security 2020 Multi Device Instant Downloaden

vanaf € 9,99 * € 19,99 * (50,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820035
 • AVASTIS1PC1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
Kies eerst een variant

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
De perfecte bescherming tegen virussen In de wereld van vandaag is een doeltreffende...meer

Productinformatie "Avast Premium Security 2020 Multi Device Instant Downloaden"

De perfecte bescherming tegen virussen

In de wereld van vandaag is een doeltreffende bescherming tegen virussen bijzonder belangrijk. Er komen steeds meer berichten over aanvallen van hackers, waardoor gevoelige gegevens speciaal moeten worden beschermd. Daarom zou elke computergebruiker een antivirus voor zijn systeem moeten aanschaffen, om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens echt beschermd zijn. Het programma Avast Premium Security 2020 biedt de juiste bescherming voor desktop-pc's en mobiele apparaten.

Avast Premium Security kopen - welke functies heeft Avast Antivirus?


Als u een Avast Premium Security Key wilt kopen, kiest u voor een professionele en veilige bescherming tegen virussen. Het Avast antivirussysteem heeft verschillende nuttige functies die kwaadaardige software weghouden van uw computer. Zo maken geavanceerde virusscanners deel uit van de Avast Premium Security 2020-software, die het systeem regelmatig scannen op schadelijke software. Zodra een verdacht bestand in het systeem opduikt, wordt de gebruiker gewaarschuwd met een alarm.

Redenen waarom computergebruikers Avast Antivirus zouden moeten kopen


De cybercriminaliteit is de laatste jaren snel toegenomen. De trucs van de oplichters worden steeds perfider. Zo wordt zogenaamde DNS-spoofing gebruiktom bedrieglijk echte kopieën te maken van winkelportalen of sites voor online bankieren. Op die manier kunnen hackers zich richten op belangrijke gegevens. Daarom hebben computergebruikers vaak geen andere keuze dan een externe antivirus aan te schaffen, omdat gratis versies vaak niet voldoende bescherming bieden.

Een van de redenen waarom u Avast Antivirus in het bijzonder zou moeten kopen, is dat het programma de gebruiker automatisch terugstuurt naar een beveiligde site. Dit minimaliseert het risico van DNS-spoofing aanzienlijk. Daarom is het de moeite waard om Avast te kopen in plaats van te vertrouwen op gratis programma's.

Een ander gevaarlijk punt waar hackers gemakkelijk in andermans systemen kunnen inbreken, is het Remote Desktop Protocol. Dit hulpmiddel werd oorspronkelijk ontworpen om andere gebruikers gemakkelijk op afstand toegang te geven tot hun eigen systemen. Hackers kunnen dit systeem echter gemakkelijk misbruiken om een illegale toegang op afstand tot het systeem van iemand anders te verkrijgen.


Avast Premium Security online kan dit voorkomen door

 • Spoort brute kracht aanvallen op en voorkomt ze op voorhand
 • bekende veiligheidslekken in het besturingssysteem opspoort en herstelt
 • blokkeert rechtstreeks alle IP-adressen die RDP-poorten gebruiken om malware te verspreiden

 

Avast Premium Security Online - meervoudige bescherming voor maximaal 10 apparaten


Avast Antivirus is beschikbaar in verschillende versies. Het abonnement voor één apparaat beveiligt, zoals de naam al aangeeft, slechts één apparaat. Met het abonnement voor meerdere apparaten worden echter maximaal 10 verschillende systemen online beschermd door Avast Premium Security.

Als de gebruiker voor het multi-device abonnement heeft gekozen, kan hij uiteraard naar believen van toestel wisselen. De virusbescherming is niet hard gekoppeld op één apparaat. Als u een nieuw apparaat koopt, kan Avast Antivirus opnieuw worden geïnstalleerd op het nieuwe apparaat.

Waarom een abonnement kopen voor meerdere toestellen?

Avast Antivirus biedt speciale bescherming voor veel besturingssystemen en apparaten. De volgende toestellen moeten uitdrukkelijk een externe bescherming hebben.

Windows

Aangezien Windows het meest gebruikte besturingssysteem is, is het een bijzonder doelwit voor hackers en cybercriminelen. Daarom moet op dit systeem een bijzonder doeltreffende bescherming beschikbaar zijn.

Mac

Over het algemeen heerst de misvatting dat Apple systemen vrij zijn van virusaanvallen en malware. Dit is niet echt waar. Ze worden zeker minder getroffen door cyberaanvallen dan bijvoorbeeld Windows-systemen, maar dat maakt ze nog niet immuun. Daarom moeten Mac-gebruikers ook zorgen voor een adequate virusbescherming. Vooral een premium beveiligingssleutel van Avast kan volledige all-round bescherming bieden.

Android

Net als Windows-besturingssystemen worden ook Android-toestellen bijzonder vaak getroffen door hackeraanvallen en malware. Gevoelige gegevens zoals betaalmethoden, online bankieren en andere financiële gegevens worden vaak gestolen van Android-toestellen. Met een Avast Premium Security Key heeft de gebruiker zijn mobiele telefoon effectief beschermd tegen dergelijke aanvallen.

iOS (iPhone en iPad)

Het iOS-besturingssysteem op de iPhone en iPad is standaard perfect beveiligd. Er is geen behoefte aan extra bescherming tegen virussen of malware. Dit betekent echter niet dat hier in het algemeen helemaal geen bescherming wordt aanbevolen. Zelfs iOS-gebruikers zijn niet veilig voor online diefstal. Gevoelige gegevens kunnen ook worden gestolen door toegang te krijgen tot onveilige WLAN-netwerken. Daarom is het online premium beveiligingspakket van Avast ook hier de perfecte keuze.


Avast kopen - goedkoop en veilig bij Blitzhandel24.de

Als u besloten heeft Avast Antivirus te kopen, kunt u bij Blitzhandel24 het volledig uitgeruste programma tegen gunstige voorwaarden aanschaffen. Kopers profiteren hier van de beproefde servicekwaliteit en genieten van een uiterst eenvoudig en ongecompliceerd aankoopproces. De gewenste software wordt niet op omslachtige wijze per post als CD/DVD naar de klant gestuurd, maar alleen als productsleutel per post. De klant ontvangt zijn goederen dus onmiddellijk na aankoop en ontvangst van het geld.

 

Wat is het verschil tussen Avast Premium Security (één apparaat) en Avast Premium Security (meerdere apparaten) abonnementen?

Beide Avast Premium Security-abonnementen bieden uitgebreide online beveiliging en zijn elk voor een specifiek aantal apparaten. Een abonnement op Avast Premium Security (één apparaat) beschermt één apparaat op het platform van uw keuze. Een abonnement voor één toestel kan worden gebruikt met de volgende producten:

 • Avast Premium Security (voor pc, één apparaat)

 • Avast Premium Security (voor Mac, één apparaat)

 • Avast Mobile Security Premium (voor Android, één apparaat)

 • Avast Mobile Security Premium (voor iOS, één apparaat)

Eén Avast Premium Security-abonnement (meerdere apparaten) beschermt tot 10 apparaten met elk platform

Kan ik de 10 apparaten wijzigen waarvoor mijn Avast Premium Security (meerdere apparaten) abonnement is geactiveerd?

Ja. Als u uw Avast Premium Security-abonnement (meerdere apparaten) al hebt geactiveerd voor 10 apparaten, moet u Avast Premium Security van een van de apparaten verwijderen voordat u het op een nieuw apparaat kunt installeren. Nadat u de installatie ongedaan hebt gemaakt, kunt u Avast Premium Security op uw nieuwe apparaat installeren. Om het product op het nieuwe apparaat te activeren, opent u uw Avast-account en haalt u de activeringscode voor Avast Premium Security (meerdere apparaten) op.

Moet ik de installatie van de vorige versie van Avast Antivirus ongedaan maken voordat ik de upgrade naar Avast Premium Security op mijn pc kan uitvoeren?

Als u Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security of Avast Premier versie 7.x of hoger al hebt geïnstalleerd, hoeft u uw huidige versie niet te verwijderen. Het Avast Antivirus-installatieprogramma zal deze versies automatisch detecteren en uw bestaande installatie upgraden naar Avast Premium Security (voor pc, één apparaat).

Levering:

 • Productsleutelbestand voor Avast Premium Security 2020
 • Download link, kan ook direct worden gedownload van de officiële website van de fabrikant.
 • Factuur met BTW
 • Instructies voor eenvoudige installatie

 

Systeemvereisten:

 • Besturingssysteem: Android (Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger), iOS(12.0 of hoger), MacOS (10.10 Yosemite of hoger), Windows (Windows 10, 8.1, 8, 7 (SP2) (32 of 64-bit))
 • Vereist RAM: min. 2000 MB
 • Benodigde ruimte op harde schijf: 2000 MB
 • Aanbevolen schermresolutie: 1024x768
 • Overige: internetverbinding voor automatische updates
 • Overzicht: Allesomvattende bescherming voor pc, Mac, Android en iPhone/iPad. Zorgt voor beveiliging tegen internetbedreigingen op maximaal 10 apparaten.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
System: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Device, Password Manager
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "Avast Premium Security 2020 Multi Device Instant Downloaden"
System: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Multi Device, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Avast Premium Security 2020 Multi Device Instant Downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken