Gratis hotline 0800 2633100
 
Audials Muziekraket 2019, [Download] [Onmiddellijke levering].

Audials Muziekraket 2019, [Download] [Onmiddellijke levering].

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820446
 • Permanent geldig
 • DE | FR | EN | ES | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Als booster heeft Audials Music Rocket alle muziekvideoportalen en internetradiostations aan...meer

Productinformatie "Audials Muziekraket 2019, [Download] [Onmiddellijke levering]."

Als booster heeft Audials Music Rocket alle muziekvideoportalen en internetradiostations aan boord. Geen enkele andere software levert zo snel uw favoriete muziek en de hitlijsten!

 

 • Elke maand zijn de tophits gratis!

Audials levert de grafieken met één druk op de knop. Vanaf nu elke maand nieuw! Plus hitlijsten uit het verleden.

 

 • Alle hits van de muziekportalen!

Ben je op zoek naar bepaalde hits? Voer gewoon de muziekzoekfunctie in en Audials Music Rocket vindt de hits die u zoekt in veel aangesloten muziekportalen! Als muziekvideo of van het geluidsspoor als bijv. MP3-muziekbestand in de hoogste kwaliteit.

 

 • Uw muziekvoorraad met de snelheid van het licht

20.000.000 hits uit 120 muziekgenres zijn voor u beschikbaar om uit te kiezen! Selecteer en krijg gerichte individuele hits tot aan complete discografieën van je favoriete sterren. Audials kent de juiste muziekportalen of vindt het juiste station voor het opnemen van 30.000 bewaakte internetradiostations. Natuurlijk in muziekwinkelkwaliteit met tot 320 kBit/s.

Highlights

Muziek verzoeken:


Duizenden internetradiostations en de intelligente directe zoektocht op internet laten geen enkele muziekwens onvervuld. 20.000.000 muziekstukken zijn met één klik beschikbaar, ook als MP3. Podcasts & Muziektelevisie bieden extra afwisseling.

 

Muziek zoeken:

Snel individuele hits en hele muziekalbums via directe download verkrijgen

Audials Music Rocket biedt de snelste manier om legaal gratis muziek in MP3, WMA of AAC-bestandsformaat te downloaden van bekende audio- en videoportalen en om te zetten van video naar audio.

 

Radio:

Snel de beste radio's vinden, opnemen en genieten voor uw muzieksmaak in alle comfort

Met Audials kunt u snel de zenders vinden die uw favoriete muziek het vaakst afspelen van 100.000 van de beste internetradiostations, en u kunt ook uw zoekopdracht verfijnen op basis van de muzikant. 120 muziekstijlen zijn beschikbaar om uit te kiezen!

 

Podcasts:

Gevarieerd vermaak om te zien en te horen

Audials levert verder gratis entertainment met de geïntegreerde podcatcher.

Duizenden podcasts voor veelzijdig entertainment

Met de selfupdating podcast database kunt u zich abonneren op, downloaden en genieten van 350.000 podcasts met miljoenen afleveringen als audio- of video-uitzendingen van de beste podcast-providers ter wereld, en dat gratis!

 

Muziektelevisie:

24 uur per dag muziekvideo's van de beste muziekkanalen op het internet

U kunt de muziektelevisie laten draaien met de Audials Player als een vrijstaand venster terwijl u andere programma's bedient.

Veel muziektelevisiezenders via videostreaming

Audials vermaakt u in zijn eigen speler de klok rond met veel van de beste muziektelevisiezenders.

 

Alle mediabestanden

Het tanken van wolken en mobiele apparaten. Gebruik media op andere pc's. Geniet van entertainment in alle comfort.

Selecteer gewoon afzonderlijke muziekstukken of hele muziekalbums en sleep ze naar aangesloten apparaten en wolken is kinderspel met Audials.

 

Afspeellijst

Veelzijdige speler en afspeellijsten voor uw entertainment

U kunt direct in Audials genieten van radio's, muziek, video's, podcasts en films met de geïntegreerde speler, losgekoppeld in een apart hoofdvenster of in volbeeldmodus.

Functies


Muziek en meer:

 • De Audials Turbo! Nu met Audials Music Rocket!

Audials Music Rocket zoekt de beste muzieksites en controleert tegelijkertijd duizenden internetradiostations over de hele wereld met behulp van het Audials radionetwerk om de gewenste muziek op een gerichte, razendsnelle en legale manier te leveren. Singles, albums of de volledige discografie van je sterren die je krijgt met het verlanglijstje.

 

 • Altijd automatisch de muziekkaarten en nieuwe ideeën thuis

Audials biedt u de Rock Charts, Schlager Charts, German Music Video Charts, Pop Music Charts, Dance Charts, US Single Charts, 80s Charts en de US Music Video Charts. Maar Audials levert ook elke maand nieuwkomersoptredens en filmsoundtracks vers op uw tafel. U kunt verdere muzieksuggesties van de community importeren met de verlanglijstjes van andere gebruikers.

 

 • Audial's artiestenlijst biedt u een heel muziekuniversum

U kunt de volledige discografie met alle hits en albums van uw sterren met een enkele klik openen, ofwel met een aparte categorie voor topartiesten van een muziekgenre, ofwel door bijvoorbeeld de naam van een band in te voeren. Je kunt Audials gemakkelijk het hele levenswerk van een muzikant laten leveren. Om muziekalbums te krijgen, klikt u op de foto met het gewenste album in de artiestenmap. Maar Audials biedt ook hitlijsten en zelfs monsternemers om uit te kiezen. Natuurlijk kunt u ook individuele titels selecteren.

 

 • Audials vervult alle muziekwensen, inclusief alle ID3-tags, albumfoto's en -teksten

U krijgt de muziektracks automatisch in elk gewenst uitvoerformaat met alle ID3-tags, albumafbeeldingen en zelfs songteksten. Geen enkele andere software levert muziek in de beste kwaliteit en compleet met alle ingrediënten zo snel, volautomatisch, gratis en legaal als in de muziekwinkel.

 

 • Download muziek & muziekvideo's

Audials Music Rocket zoekt voor u tegelijkertijd in de beste legale muziekbronnen voor de muziek van uw sterren. Uit de overzichtelijke hits gegroepeerd per muziekalbum kunt u met één klik eenvoudig de gewenste titels als video- of muziektrack opnemen. Als u wilt, kunt u zelfs de gevonden muziektracks afspelen voordat u gaat opnemen.

 

 • Topnummers voor het zoeken naar muziek

Audials vertelt u uw smaak in muziek, bijvoorbeeld met een muziekstuk als referentie, en Top Songs geeft u met één klik een afspeellijst van muziek die bij uw smaak past. U kunt de hits één voor één afspelen en downloaden of ze allemaal tegelijk downloaden. Dit werkt overigens ook met muziekvideo's. Zo levert Audials in een paar minuten veel nieuwe muziek af. Top Songs werkt overigens ook met de selectie van een muziekstijl of artiest.

 

 • Nieuwe muziek van het internet halen met Audials is gewoon leuk

Tophits worden gemarkeerd in de zoekresultaten. Met slechts één klik op de downloadknop levert Audials de muziek die u wilt. Met de Autoplay-modus speelt Audials automatisch de gevonden tophits af. Dit maakt Audials uw persoonlijke radio!

 

 • Klimmer, Populair of Evergreen? Wat wil je?

U kunt zelf bepalen of u de meest populaire hits, bekende muziekstukken of de evergreens uit één muziekgenre wilt hebben. U kunt de selectie ook verfijnen door het jaar van publicatie te selecteren.

 

 • Vind meer artiesten met het muziekuniversum voor het zoeken naar muziek

Met Audials Music Rocket kunt u suggesties krijgen voor soortgelijke muziek als die van uw favoriete artiest. Audials Music Rocket laat je hiervoor foto's, bands en artiesten zien die muzikaal vergelijkbaar zijn met de muzikant die je hebt opgegeven. Met de discografie van 1.450.000 kunstenaars biedt de artiestengids al een rijke selectie. Daarnaast kunt u ook inspiratie opdoen met de categorieën Topartiesten uit de 120 muziekgenres en Charts & Sampler.

 

 • De grootste database met de meeste internetradiostations!

Naast alle belangrijke radio's heeft Audials de populairste Duitstalige radio's voor u klaarstaan. U kunt de radiodatabase doorbladeren per muziekgenre, land, taal of lokaal radiostation. Als alternatief en sneller kunt u geschikte radio's vinden door uw favoriete artiest in te voeren met behulp van de dynamische zoekfunctie.

 

 • Zuig toch, soms ook nog achteraf 200 hits van de radio

In plaats van dagenlang op te nemen, kunt u met Audials software alle hits die door uw favoriete show of favoriete presentator worden afgespeeld in één keer downloaden van Audials of de parels ervan plukken. Als extra highlight biedt de radioweergave u de 200 muziektracks die het laatst op uw favoriete radio zijn afgespeeld. Heel slim: Met één klik kun je elke gewenste hit eruit zuigen door nu ook achteraf de afspeellijst van je favoriete presentator te doorzoeken.

 

 • Neem tonnen muziek van uw favoriete muziekstijlen op

Selecteer gewoon je favoriete muziekgenre en Audials Music Rocket neemt automatisch alleen de nummers van het gewenste muziekgenre op van de beste radio's. U kunt de Radiotimer gebruiken om de duur in te stellen, maar ook het aantal nummers dat u wilt opnemen, om een opnamelimiet in te stellen. U kunt alle muziek van een willekeurig aantal radio's automatisch opnemen en in afzonderlijke muziekbestanden opslaan. De nummers zijn perfect uitgesneden uit de radiostream, verrijkt met ID3-tags, foto's van de muziekalbums en songteksten en opgeslagen als muziekbestanden.

 

mediabibliotheek

 • Bijtanken van mobiele apparaten en cloud-opslag

Audials tankt uw smartphone of tablet direct via een USB-kabel op de PC of via het internet vanuit de cloud. Met een links/rechts-weergave toont Audials u de muziekcollectie van uw PC en de doelmap van uw aangesloten apparaat. De belangrijkste clouds, zoals Windows OneDrive, Google Drive of Dropbox zijn voorgeconfigureerd en kunnen ook als een apparaat worden bijgetankt.

 

 • Audials maakt van uw PC een jukebox

Met de Playlist Generator kunt u eenvoudig automatisch afspeellijsten maken. Voer gewoon het genre of de artiest in en Audials maakt een nieuwe afspeellijst met bijpassende muziek. Natuurlijk kunt u ook handmatig met drag and drop nummers uit uw muziekcollectie aan een afspeellijst toevoegen.
 
 • Visuele afspeellijst met album-miniaturen en tweeregelig display

U kunt een afspeellijst weergeven als tekstweergave of als visuele weergave met albumhoezen met zeven individuele sorteringen en groeperingen. U kunt ook afspeellijsten in onafhankelijke standaardformaten exporteren en deze onafhankelijk van Audials op andere spelers gebruiken. Maar u kunt ook afspeellijsten van andere spelers, zoals Winamp, importeren en gebruiken in Audials!
Wat is er nieuw?
 • NIEUW!350.000 podcasts
 • NIEUW!Duidelijke samenvatting van de tabbladen voor muziekopname
De drie populaire visies Music Search, Music Wishes en My Music zijn samengevoegd in de nieuwe visie Music. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om uw muziek te krijgen.
 
Wat er ook ontbreekt in uw collectie, voeg het direct toe met een klik! Ga op een muzikale ontdekkingsreis en beleef muziek op een geheel nieuwe manier, download het direct of voeg het toe aan uw verlanglijstje.

 
Systeemeisen
Versie 2019
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
 • 1 GHz CPU

 • 2 GB RAM

 • 1 GB harde schijfruimte voor installatie

 • breedbandinternettoegang

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials Muziekraket 2019, [Download] [Onmiddellijke levering]."
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Wie der Name schon sagt " Blitzhandel"
Sofort nach Bezahlung die Ware, Rechnung, Zugangsschlüssel und Beschreibung erhalten. Danke für die schnelle Lieferung.
Kaufe sehr gerne wieder bei Ihnen ein.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken